Francja, Josselin
...MixeoGS BIO to nasza naturalna alternatywa dla klasycznych stabilizatorów do lodów i sorbetów. MixeoGS BIO to mieszanka mąki lnianej i włókien roślinnych, alternatywa dla klasycznych stabilizatorów do lodów i sorbetów. MixeoGS BIO zapewnia kremową teksturę i ogranicza krystalizację wody, jednocześnie będąc produktem pochodzenia naturalnego, clean-label (bez Exxx) oraz łatwym w użyciu i prostym...
Francja, Yssingeaux
...Agenty teksturujące mające na celu zapewnienie trwałości oraz odporności na upływ czasu i warunki użytkowania, przechowywania, przetwarzania i transportu żywności. SEVAGEL 64G: stabilizator do lodów SEVAGEL 64S, 65S: stabilizator do lodów i sorbetów SEVAGEL: stabilizator emulsyjny do lodów (zawiera emulgator) Stabilizator do kremu cukierniczego: pozwala uzyskać krem bez synerzy po cyklu mrożenia/odmrażania Stabilizator do kremu Chantilly...
...doskonale oddający uwodzicielski zapach świeżych moreli. Naturalny barwnik: Użycie naturalnego barwnika w celu zachowania autentyczności produktu. Wskazówki dotyczące użycia: Sucre Abricot jest idealny do dodania odrobiny słońca do Twoich deserów, wypieków, lodów i innych słodkości. Posyp nim swoje naleśniki, tarty lub użyj go do osłodzenia jogurtów, aby uzyskać owocowy i smakowity akcent. Cechy produktu: Waga: 100g Referencja:SUCRE00072A...
Francja, Privas
... kawałków kandyzowanych kasztanów, zalecamy postępować zgodnie z naszymi wskazówkami, klikając tutaj. Po otwarciu puszki przechowuj kawałki kasztanów, których nie potrzebujesz od razu, w syropie. Mogą być przechowywane w ten sposób przez kilka tygodni w lodówce, a później możesz je polukrować w zależności od potrzeb. Składniki: kasztany, cukier, syrop glukozowy, naturalny aromat waniliowy Kawałki kandyzowanych kasztanów mogą być używane jako dekoracja na ciastach, na rolach.
Francja, Olivet
...Referencja 9990000014767 Idealne do przygotowania ciasteczek, muffinów, babeczek itp. lub do wzbogacenia lodów! Odrobina solidarności w Twoich wypiekach! Dodaj chrupkości do swoich muffinów, ciasteczek, babeczek, lodów, wypieków z tymi ekologicznymi, sprawiedliwymi kawałkami ciemnej czekolady... SKŁADNIKI: cukier trzcinowy blond*, pasta kakaowa*, masło kakaowe*, emulgator: lecytyna słonecznikowa...
Francja, Saint Orens De Gameville
... warsztacie według naszych oryginalnych receptur, wykorzystując wyłącznie szlachetne i starannie wyselekcjonowane składniki. Nie stosujemy żadnych barwników ani aromatów. Dlatego w naszych lodach i sorbetach znajdziesz smak tego, co zawierają. Robienie prawdziwych, dobrych lodów i sorbetów jest proste. Wystarczy wymyślić dobre przepisy, użyć autentycznych i wysokiej jakości składników oraz włożyć w to dużo pasji! Wartości odżywcze na 100g Energia 741kJ / 176kcal, Tłuszcze 0g, W tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g, Węglowodany Opakowanie: słoik 0,6L DDM: 12 miesięcy...
Francja, Landeleau
...Mała, ultra puszysta galette: prawdziwa uczta! Ta mała galette może być spożywana na zimno i na surowo. Można ją również podsmażyć na patelni i podpalić alkoholem według własnego wyboru lub podać z kulką lodów, sosem karmelowym i bitą śmietaną. Absorber tlenu zachowuje jakość produktu w zamkniętej paczce. Średnica: około 18 cm Składniki: mleko, mąka pszenna, cukier, jaja, olej słonecznikowy...
Francja, Carentan
... profesjonalistów, przemysłu lub RHF. Produkujemy i sprzedajemy karmel w różnych formach i przepisach, a także oferujemy profesjonalistom Produkty Spożywcze Przemysłowe (PSP): - Karmel płynny do polew, glazur lub nadzień - Kawałki karmelu do ciastek, chlebów, briochek, lodów, trufli…: Przepis klasyczny, śmietana z Normandii, masło solone, AOP. - Kawałki karmelu termostabilnego do odporności na pieczenie - Proszek karmelowy Jesteśmy otwarci na potrzeby naszych klientów i możemy wspierać Państwa w rozważaniach oraz potrzebach rozwojowych.
Francja, Grasse
... aromaty najwyższej jakości zgodnie z najbardziej wymagającymi międzynarodowymi normami jakości. Głównie dostarcza dla przemysłu spożywczego w sektorach napojów, produktów mlecznych, słodyczy, piekarnictwa, lodów, deserów oraz produktów słonych. Firma dysponuje siecią agentów handlowych na całym świecie i posiada filię na Florydzie (USA), która obejmuje jednostkę produkcyjną oraz laboratoria R&D.
Francja, Erquinghem-Lys
DAWN FOODS FRANCE oferuje szeroką gamę wydajnych i innowacyjnych produktów: mieszanki cukiernicze, nadzienia, stabilizatory do kremów i musów, przygotowania owocowe, polewy, glazury, czekolady, aromaty, składniki do lodów, dodatki i dekoracje. DAWN FOODS FRANCE jest jednym z liderów w sektorze BVP (Piekarnictwo, Cukiernictwo, Patisserie) w Europie i rozwija swoją działalność na czterech głównych rynkach: cukiernictwie rzemieślniczym, gastronomii, lodziarstwie i przemyśle.
Francja, Prades-Le-Lez
... naturalne barwniki. CHR HANSEN jest obecny w Twoim codziennym życiu dzięki swoim składnikom: enzymom i kulturom dla przemysłu mleczarskiego i mięsnego, bakteriom do wina oraz naturalnym barwnikom do lodów, słodyczy i napojów, a także probiotykom. Nasze składniki są wykorzystywane zarówno w branży spożywczej, jak i farmaceutycznej, w żywieniu oraz rolnictwie. We Francji, działy Meat & Prepared Food...
Francja, Nogent-Sur-Seine
...Od ponad 40 lat firma GAGET (certyfikowana ekologicznie przez Ecocert) rozwija swoje umiejętności w zakresie projektowania unikalnych smaków dla przemysłu spożywczego. W swoim laboratorium wysokiej technologii tworzy szczególne smaki, ekstrakty kawy (Arabica, Robusta, mieszanki Arabica/Robusta), karmel (karmel płynny aromatyczny, karmel z solonym masłem, karmel mleczny) oraz przygotowania owocowe (cytrusy, owoce żółte, owoce czerwone, owoce egzotyczne, marchew i rabarbar), przeznaczone do świeżych produktów mlecznych (desery kremowe, jogurty), lodów, mrożonych lub mlecznych deserów, ciast i słodyczy.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play