Francja, Sarrola-Carcopino
Firma Salaisons Joseph Pantaloni, producent wędlin rzemieślniczych w pobliżu Ajaccio, zapewnia sprzedaż hurtową dla profesjonalistów, a także sprzedaż bezpośrednią dla klientów indywidualnych. Producent produktów korsykańskich, Salaisons Joseph Pantaloni promuje rzemieślnicze wyroby z regionu. Salaisons Joseph Pantaloni produkuje wędliny i kiełbasy korsykańskie wysokiej jakości, wyłącznie z mięsa...
Włochy, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., obecny na rynku od czterech pokoleń, oferuje doskonałe jakościowo sery dojrzewające i świeże. Jesteśmy punktem odniesienia dla wielu europejskich firm w zakresie dostaw nie tylko Parmigiano Reggiano dojrzewającego od 12 do 60 miesięcy, ale także serów kozi i owczych z tradycji włoskiej. Jesteśmy również dostawcami typowych wędlin, takich jak salame, fiocchetto, mortadella...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) ma swoją siedzibę w Guijuelo (Salamanka) i zajmuje się niemal wyłącznie ubojem świń iberyjskich. Jej celem było zbudowanie rzeźni z sekcją rozbioru i wytapiania tłuszczu, która zapewniłaby ubój i rozbiór świń potrzebnych jej przemysłom, a także przetwarzanie słoniny na tłuszcz poprzez proces wytapiania, rozpoczynając działalność przemysłową w 1982 roku. Obecnie M...
Włochy, Martina Franca
Pioggia Store to włoska firma lider w produkcji i dystrybucji typowych produktów spożywczych z Apulii, z naciskiem na eksport na rynki międzynarodowe i sprzedaż hurtową. Dzięki starannemu doborowi surowców, pochodzących wyłącznie z lokalnych upraw i hodowli, gwarantujemy autentyczne i wysokiej jakości produkty. Nasza oferta obejmuje świeże sery, takie jak mozzarella di bufala, kremowa burrata, doj...
Włochy, Mesoraca
...Pancetta arrotolata jest wytwarzana z chudej części brzusznej wieprza, która jest starannie masowana ręcznie i przyprawiana naszymi charakterystycznymi kalabryjskimi przyprawami. Pozostawia się ją do dojrzewania przez ponad 70 dni w kontrolowanej temperaturze i wilgotności. W przeciwieństwie do pancetty tesa, pancetta arrotolata jest zwijana na siebie i ręcznie związana. Na końcu prezentuje się...
Włochy, Mugnano Del Cardinale
Początkowo działalność miała charakter sezonowy, w związku z świętami wielkanocnymi i bożonarodzeniowymi oraz z rynkiem głównie lokalnym. Wykorzystywano świeże mięso najwyższej jakości, starannie przygotowując salami z ogromną wiedzą i uwagą, używając najlepszych przypraw, najlepszych jelit i susząc je z maksymalną starannością, aby smak, aromaty i autentyczność były zawsze chronione i gwarantowan...
Produkcja szynki i "culatello" Rosa dell'Angelo jest wyjątkowa już od samego początku. Mięsa mają różne jakości, ze względu na rodzaj hodowli na świeżym powietrzu oraz starożytny proces ręcznej obróbki, z użyciem tylko soli i długiego dojrzewania. Nasze czarne świnie z dawnych ras, które niemal całkowicie zniknęły, mają swobodę pasienia się w lasach. Wolne pod słońcem, wiatrem i deszczem. Wolne, b...
Hiszpania, Toral De Los Vados-León-España
Nasza firma, Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. jest firmą rodzinną, która dba o najwyższą jakość naszych produktów, wytwarzając je z miłością i w sposób rzemieślniczy, zgodnie z tradycją naszych przodków. Szanujemy zasady jakości oraz system analizy i kontroli punktów krytycznych, APPCC, który gwarantuje konsumentowi najwyższą jakość. Ręczna produkcja wyrobów takich jak: El Botillo del Bierz...
Włochy, Annone Di Brianza
Firma Pozzi Proge.co zajmuje się innowacyjnymi maszynami dla przemysłu spożywczego. Dzięki ponad dwudziestoletniemu doświadczeniu w branży projektowane są wewnętrznie maszyny, które odpowiadają potrzebom produkcyjnym klientów, od małych rzemieślniczych firm po duże przemysłowe zakłady. Dzięki współpracy z wieloma partnerami, maszyny Pozzi Proge.co często są integrowane w istniejące lub nowo instal...
Włochy, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Przygotowany z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, średnio mielonego i pokrojonego w kostkę słoniny, pakowany w jelito kolagenowe i dojrzewający. PROSCIUTTO - noga wieprzowa "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Przygotowana z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, to typowa toskańska wędlina w jelicie kolagenowym, aromatyzowana nasionami kopru. PANCETTA z czystego wieprzowiny, zwinięta lub rozłożona, solona i dojrzewająca po toskańsku.
Francja, Pessac
...Kiełbasy, salami, lonza, szynka owcza, szynka kozia, lokalne specjały, guanciale, pancetta, surowa szynka, coppa, szynka z Desulo, dzik, kiełbasa z borowikami, salami cannonau, salami z oliwkami...
Włochy, Acquaviva Picena
...Versare il contenuto della confezione in padella ed aggiungere 800 g di acqua ed una noce di burro. Far cuocere per 18 minuti a fuoco medio e mantecare con una noce di burro a fine cottura. Variante della ricetta: Aggiungere, a fine cottura, pancetta rosolata o salmone grigliato o altri ingredienti a piacere soffritti separatamente. Il risotto pronto è per 2/3 porzioni.
Włochy, San Donaci
...Wino uzyskane z winifikacji winogron Negroamaro (90%) i Malvasia Nera (10%). Obszar produkcji: Salento, między prowincjami Brindisi i Lecce. Starzenie w beczkach. W aromacie wyczuwalne są nuty dojrzałych owoców o czerwonym miąższu i dżemów, przyprawione czarnym pieprzem, lukrecją, nutami tostowanymi oraz balsamicznymi akcentami śródziemnomorskiej roślinności. Idealne do twardych serów, takich jak Comtè, Gorgonzola, wędlin, takich jak pancetta wieprzowa, chorizo, capocollo oraz grillowanych mięs czerwonych.
Włochy, Villafranca Piemonte
... włoskich wędlin. Firma zajmuje się ubojem, przetwarzaniem i handlem mięsem wieprzowym, zawsze zapewniając świeży i naturalny asortyment. W ofercie znajdują się: świeże i mrożone mięso wieprzowe, kiełbasy, szynki, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta i cotechino.
Polska, Modlniczka, Krakow
... oczekiwania i potrzeby, nieustannie wprowadzając wyrafinowane włoskie produkty spożywcze, starając się zaspokoić gusta nawet najbardziej wymagających klientów. Oczywiście, wśród klientów czasami są wegetarianie, którym oferujemy najlepsze włoskie sery i inne produkty bezmięsne, takie jak makaron, oliwa z oliwek, przetwory, warzywa czy kawa i inne napoje. Dla tych, którzy kochają mięso i nie mogą sobie wyobrazić życia bez niego... ani kuchni, jesteśmy w stanie zaoferować różnorodność włoskich mięs, takich jak długo dojrzewająca, pancetta, mortadela czy roladki.
Hiszpania, Higuera La Real-Badajoz
... postawiliśmy na ciągłą i stałą ewolucję, zarówno w zakresie jakości, jak i technologii, co pozwala nam dostosować się do potrzeb każdego z naszych klientów. Produkty: smalec wieprzowy, skwarki, mąka mięsna, żeberka iberyjskie, boczek iberyjski, pancetta iberyjska, itd.
Salumificio Bovo od 1987 roku, prowadzony przez Bortolazziego Massimo, w Weronie, oferuje produkty rzemieślnicze takie jak soppressa, salami, wędliny, pancetta arrotolata, salamella, cotechino, świeże mięso, produkty dojrzewające. Salumificio Bovo to wybór wszystkich, którzy chcą zaoferować swoim klientom najwyższą jakość i smak, ponieważ firma stawia się w roli uprzywilejowanego partnera klienta...
... bekon / halal pancetta wołowa - halal pastrama wołowa - halal szynka jagnięca Oferujemy naszą wędlinę halal w hurcie w kawałkach lub w plasterkach. Wszystkie nasze produkty są certyfikowane jako halal i akredytowane przez EIAC. Dostawa na terytorium Francji metropolitalnej z wyjątkiem Korsyki.
Lardo di Colonnata IGP w plastrach, wstępnie pokrojony i mielony Vergazzata Pancetta Steccata...
Marka Pivac jest synonimem wysokiej jakości wędlin, wśród których nasze domowe prosciutto (Dalmatinski pršut), pancetta (Dalmatinska panceta) oraz wędzone mięso z karku (Kraški vrat) zasłużenie i dumnie zajmują pierwsze miejsce. Wkrótce będziemy obchodzić 60-lecie istnienia i udanej działalności. Dlatego chcemy podzielić się naszą historią, tradycją, jakością i przyszłością z dużą rodziną...
Włochy, Vaiano-Loc. La Foresta
... wyselekcjonowanych produktów gastronomicznych o unikalnym i niepowtarzalnym smaku, w pełnym poszanowaniu pierwotnej tradycji wiejskiej oraz tych, którzy wykonują swoją pracę z pasją i oddaniem. Szynki, kiełbasy, kiełbaski, capocollo, finocchiona, pancetta, sery owcze i krowie to tylko niektóre z licznych specjałów produkowanych przez firmę. Naucz się dbać o siebie i odkryj smaki dawnych czasów w duchu zdrowego i naturalnego życia, gdzie najautentyczniejsze i najbardziej emocjonujące chwile mieszają się z zapachem wspomnień i tradycji.
Francja, Villefranche De Rouergue
Od momentu swojego powstania w 1962 roku, firma SACOR specjalizuje się w suchych wędlinach z południowo-zachodniej Francji. SACOR oferuje produkty spożywcze oparte na tradycyjnych i regionalnych przepisach. W ofercie znajdują się więc kiełbasa suszona, suchy salami, talerze wędlin, chorizo, szynka suszona, coppa, pancetta, salami, wędzony boczek itd. Firma zobowiązuje się do przejrzystości i doskonałości smaku.
Belgia, Casteau
... kryteriów jakości. Ponadto, wszystkie nasze wędliny są suszone w tradycyjny sposób, co oznacza, że stosujemy powolne dojrzewanie, gwarantujące wyjątkowy smak i aromat naszych produktów. Nasza wędlina jest bardzo zróżnicowana: różne rodzaje salami, pancetta, coppa, lonza, porchetta, ... i to dla każdego gustu, oryginalnego lub nie!
Francja, Nogent Sur Oise
...Chorizo D 55 traiteur, Chorizo traiteur PP D55, Chorizo D55 tranché, Coppa sel sec à l’ancienne, Coppa sel sec, Coppa sel sec tranché, Cube coppa sel sec, Timbre de coppa sel sec, Pancetta sel sec à l’ancienne, Pancetta sel sec, Pancetta sel sec tranché, Merguez, Merguez entière portion, Merguez tronçon 5/10/15 mm, Pepperoni pizza PB D43 bâton, Pepperoni pizza tranché.
Włochy, Scario
Handel Produktami Typowymi z Cilento - Włochy - Bio - Wędliny bezglutenowe, Sery, Oliwa z oliwek extra virgin, Produkty bio, Produkty bezglutenowe w oleju, Konserwy, Makaron z mąk starych zbóż, Orzechy laskowe z Giffoni, Słodycze, Likery, Piwa rzemieślnicze, Panettone, Fragolino, Tuńczyk w oliwie extra virgin, filety sardeli, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Kiełbasa, Soppressata, Pancetta...
Belgia, Vilvoorde
...Luka, z siedzibą w Vilvoorde, jest producentem i dostawcą wyrobów mięsnych, specjalizującym się w gotowanych szynkach. W naszej ofercie znajdują się również produkty emulsyjne (np. gotowane kiełbasy, chleby mięsne, ...) oraz produkty dojrzewające (np. boczek, pancetta, filet d'Anvers).
Włochy, Fasano
... ogromną pasję do naszych produktów, takich jak Capocollo, Salame, Pancetta salata i steccata, dodając wędliny o zasięgu krajowym, takie jak Bresaola, Speck, Wurst, Mortadella i Prosciutto Cotto. Nasze wędliny pochodzą z lokalnych mięs z pastwisk apulijskich w promieniu 0 km.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play