Włochy, Orbassano
...Parmigiana di melanzane to klasyczne danie z południowych Włoch, składające się z warstw smażonych bakłażanów, pieczonych w piekarniku, sosu pomidorowego i sera mozzarella. Jest już ugotowana i gotowa do podgrzania, co czyni ją pysznym i wygodnym posiłkiem.
...Parmigiana, będąca kwintesencją kuchni śródziemnomorskiej, z pewnością nie może zabraknąć w naszym menu. Spośród wszystkich jej możliwych reinterpretacji, najbardziej oryginalna jest ta, w której występuje jako nadzienie arancino. Smaczna alternatywa dla klasycznej receptury, zaskoczy Was przy pierwszym kęsie.
Włochy, Giarre
Firma FC FOOD ma ponad 10-letnie doświadczenie w branży Food & Catering, dystrybucji świeżej pizzy, produktów piekarniczych oraz rzemieślniczych Granit Siciliane. FC FOOD produkuje i sprzedaje typowe produkty sycylijskie. Specjalizuje się w produkcji Arancini, stosując tradycyjną metodę, i może oferować dostosowane gramatury oraz przyprawy na życzenie klienta. Produkuje i sprzedaje prawdziwą rzemi...
Włochy, Giarre
...Parmigiana z bakłażanów, znana również jako bakłażany po parmigiansku lub po prostu parmigiana, to danie na bazie smażonych bakłażanów zapiekanych w piekarniku z sosem pomidorowym, bazylią, czosnkiem i jednym lub więcej serami, w tym parmezanem i mozzarellą, w wygodnych blaszkach o wadze 3,00 kg na 9/12 porcji. Produkt mrożony, gotowy do użycia.
Francja, Malataverne
... różowymi winami. Jeśli chodzi o danie główne, różowe wina o jasnej barwie, lżejsze, idealnie pasują do potraw pikantnych i egzotycznej kuchni: kuskus, curry, aioli, wyraziste specjały azjatyckie. Mocniejsze różowe wina, o większym charakterze, będą degustowane jako danie główne. Łatwo komponują się z potrawami w sosie (szczególnie w sosie pomidorowym) oraz z kuchnią południową. Ratatouille, bakłażany po parmigiana, lasagne, pizze i jagnięcina w sosie będą tylko uwydatnione! Wino królem grillów.
... błogosławiony region nizin parmigiana nad rzeką, który czyni culatello unikalnym arcydziełem. Zimne i mglistne zimy, wiosenne bryzy, palące i wilgotne letnie upały, a plaster będzie intensywnie czerwony, będzie miał pachnący zapach fiołków, wilgotnej trawy, bogaty smak, solidną, czystą słodycz. W końcu to w naszych piwnicach dojrzewania Podere Bottone w Busseto, po minimum 12 miesiącach, ale w zależności od piwnicy i sezonowego przebiegu nawet 16-18 miesięcy, będą idealne.
Włochy, Acicastello
Prezentacja Firmy Włoskie doskonałości to naprawdę nieskończona ilość produktów oraz wielkie osiągnięcia w malarstwie i literaturze. Wystarczy pomyśleć o wielkich umysłach, które zmieniły świat, takich jak Leonardo Da Vinci, Archimedes, Verga, Pirandello. Również w sztuce Włochy zawsze były na szczycie z Michelangelo, Raffaello, Giotto, Bernini, aby wymienić tylko niektórych. Jak można zapomnieć o...
Wielka Brytania, Swansea
Caterzy, Catering...
Włochy, Fidenza
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play