Hiszpania, Coreses-Zamora
Ser z surowego mleka owczego. Ser miękki-półtwardy-dojrzewający-rezerwa-wielka rezerwa.
Hiszpania, Casar De Cáceres
Ręcznie robione sery Sery rzemieślnicze Sery z PDO Torta del Casar Sery z mleka owczego Dostawca serów Grupa producentów serów Roślinna podpuszczka Surowe mleko Naturalny ser, wytwarzany tradycyjnymi metodami Alergeny: bezglutenowy...
Belgia, Acremont
Bergeria d’Acremont specjalizuje się w hodowli owiec mlecznych. Oferuje szeroki asortyment produktów: surowe mleko owcze, jogurt naturalny, jogurt owocowy, jogurt do picia, tzatziki, ser świeży, ser świeży z szczypiorkiem, crottin z mleka owczego, ricotta, serwatka, fetarella, budyń waniliowy, ryż na mleku, dżem mleczny, gouda owcza, jagnięcina, bècherin, bleu de scailton, lody, mięso owcze, mydła,… Na Twoje przyjęcia, desery i posiłki z serem możemy przygotować deski serów.
...COOPERATYWA SEROWARSKA BERGERS DU LARZAC to spółdzielnia założona w 1996 roku, która umożliwia 20 producentom z "LARZAC" i "monts du LEVEZOU" w AVEYRON zjednoczenie się w celu stworzenia gamy serów owczych o charakterze. W tym celu ich tomy dojrzewają w naturalnej piwnicy z 4 poziomami pod ziemią, co nadaje im "unikalny" smak i kwiecistą skórkę. Od ponad 11 lat wszystkie ich sery są również dostępne w wersji "BIO".
Hiszpania, Zamora
... owczego, jak i mieszanki (owca, koza i krowa), wyróżniają się sery owcze z oznaczeniem pochodzenia DO „Queso Zamorano” oraz nasz ser CASTELLANO, który posiada IGP „Castellano”. Warto również podkreślić naszą specjalność Ser „Ibérico”. Produkowany z wyjątkowej mieszanki surowego mleka owczego, koziego i serowego. Produkujemy również sery z mleka pasteryzowanego.
Hiszpania, Villamayor De Santiago
Firma rodzinna z długą tradycją w hodowli owiec, z ponad 40-letnim doświadczeniem jako producent serów. Działa obecnie poprzez swoje dwie dywizje w dwóch zakładach w Villamayor de Santiago, Cuenca: SERY i GASTRONOMIA. W tradycyjnej serowarni SANABRIA QUESOS produkowany jest ser Manchego DOP oraz specjalności z mleka owczego, koziego i mieszanki, tak jak robiono to zawsze. W odległości 5 km w...
Produkujemy ekologiczne produkty mleczne pod marką El Cantero de Letur od 1990 roku. Jogurt, kefir, ser, świeże mleko, koktajle, desery mleczne. Wytwarzane z mleka koziego, krowiego i owczego. Produkty wysokiej jakości z certyfikatem ekologicznym. Producent również dla marek własnych. Klienci w dużej dystrybucji i kanale specjalistycznym. Sprzedaż w całej Hiszpanii i eksport. Certyfikaty SHC Ekologiczne, IFS, BRC.
Francja, Bardos
Usytuowana w Kraju Basków, firma BASTIDARRA produkuje jogurty rzemieślnicze. Oferuje pełną gamę jogurtów, w tym jogurty z mleka krowiego podgrzewane lub mieszane, jogurty z mleka owczego podgrzewane oraz serwatkę owczą. Serwatka owcza to typowy świeży ser z Kraju Basków. Nasze krowy to rasy Prim’Holstein. Nasze owce to Manex z czerwoną głową, lokalna rasa z Kraju Basków. Współpracujemy z trzema...
Portugalia, Vale De Cambra
...Oferujemy Tradycyjne Sery Portugalskie, z Mleka Krowiego, Mleka Owczego, Mleka Koziego oraz Mleka Mieszanego (Mleko Krowie i Owcze), a także Sery Uniwersalne (Ser w Bloku i Ser w Kuli). RYNEK: Oprócz szerokiej obecności na rynku krajowym, produkty Indulac / Martins & Rebello (M&R) są dostępne na całym świecie, z czego bardzo się cieszymy. GŁÓWNI KLIENCI: Skierowani na dostarczanie serów i innych produktów mleczarskich do różnorodnego grona klientów, w tym do dużych sieci handlowych, detalicznych, detalicznych specjalistycznych, sklepów gourmet oraz firm cateringowych.
Włochy, Avigliana
MOŻEMY OBSŁUGIWAĆ WSZYSTKIE DZIAŁALNOŚCI ZAWODOWE ZWIĄZANE Z UŻYTKOWANIEM LUB HANDLEM SERAMI I WĘDLINAMI, OFERUJEMY EKSTREMALNIE KONKURENCYJNE CENY, ORGANIZUJEMY WYSYŁKĘ NA CAŁĄ EUROPĘ, MAMY PIĘĆDZIESIĘCIOLETNIE DOŚWIADCZENIE, MOŻEMY RÓWNIEŻ DOSTARCZYĆ WYSOKIEJ JAKOŚCI PAKIETY WĘDLIN KROJONYCH NA ŻĄDANIE, TWORZYMY RÓWNIEŻ SERY PORCJONOWANE W POŁOWY LUB ĆWIARTKI, MAMY SER Z KROWIEGO LUB OWCZEGO...
CasaFadda 1886 realizując pomysł założycieli, produkuje na Sardynii nie tylko tradycyjne sery, ale także produkty szczególnie innowacyjne, ożywiając rynek i optymalizując potencjał sektora. Celem jest kwalifikacja i promocja jakościowych zasobów produkcji rolno-spożywczej typowych dla Sardynii. Produkuje ser pleśniowy i sery topione do pizzy, wytwarzane z mleka owczego, słodką ricottę owczą idealną do dekoracji cannoli, mieszane sery miękkie owczo-wieprzowe, oprócz tradycyjnych serów pecorino. Kontakt: e-mail: casafadda1886@tiscali.it Tel: 079885031 fax: 079885205...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play