Hiszpania, Cornella De Llobregat
...BIOKEEP to innowacyjne rozwiązanie technologiczne -Zwiększa trwałość produktów -Zastępuje tradycyjne konserwanty chemiczne -Zamiennik Sorbanu Potasu (E202), Laktanu Sodu (E325), Siarczanu Sodu (E221), Propionianu Wapnia (E282) -Czysta etykieta Skuteczne wyniki, które gwarantują bezpieczeństwo mikrobiologiczne Nie zmienia organoleptycznych i wartości odżywczych żywności Zapobiega wzrostowi szerokiego zakresu patogennych bakterii w produktach spożywczych Kategorie: Produkty mięsne, Nabiał, Dania gotowe, Piekarnictwo, Zupy, Sosy,...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Skrobia ziemniaczana jest wykorzystywana w produkcji różnych produktów, takich jak makaron, galaretki, chipsy ziemniaczane, kiełbasy, słodycze, zupy instant, sosy i ketchupy. Dodanie skrobi ziemniaczanej do ciasta pozwala na dłuższe zatrzymywanie wilgoci i sprawia, że struktura jest bardziej miękka. Mielenie na kamieniach pozwala zachować naturalny zrównoważony skład ziaren, co umożliwia obniżenie indeksu glikemicznego, co jest ważnym wskaźnikiem dla tych, którzy dbają o swoje zdrowie. Waga: 400 g...
Francja, Villefranche Sur Saône
... spożywczych, jak i niespożywczych. Przykłady: Wina, Alkohole, Soki owocowe, Wody, Produkty mleczne, Syropy, Koncentraty, Sosy, Oleje ... Detergenty, Proszki do prania, Środki czyszczące, Nawóz płynny, Szampony ... Kliknij w link, aby zobaczyć B'Booster® w akcji B'Booster w akcji Wideo 1 głowica Pobierz broszurę B'BOOSTER® TOP 720 Pobierz broszurę FLEXI-LINE Wyposażenie standardowe Cechy Higiena...
Wizją Food Ingredients Technologies jest tworzenie i produkcja na miarę aromatów i smaków spożywczych, które służą do realizacji i przetwarzania przepisów kulinarnych. W Food Ingredients Technologies jedzenie to nasza pasja, a my wiemy, że dla Ciebie również. Kiedy mówimy o jedzeniu, myślimy o smaku. Serce naszej działalności tkwi w harmonizacji naszego rzemiosła poprzez wykorzystanie składników...
Portugalia, Leiria
...Mąki grzybowe Nasz proces produkcji mąki grzybowej Aromas i Boletos polega na zmieleniu grzyba na proszek po jego wysuszeniu, bez dodatku jakiegoś skrobi lub innego składnika. Sugestie: nasza mąka grzybowa może być dodawana do przygotowywania różnych potraw, takich jak zupy, sosy, chleb, makarony, ser, ciastka, desery i inne. Dostępne: Maitake; Reishi; Shiitake; Boletus edulis; Cantharellus; Agaricus blazei. Składniki odżywcze na 100 g. Tłuszcze - 1,3 % Węglowodany - 78% Błonnik - 14% Białko - 15%...
Francja, Ostwald
... przygotowania kulinarne: sałatki, zupy, maki, makarony, ryż, granola, mleko i masło roślinne, sosy i przyprawy … Przechowywanie: w zamkniętym pojemniku, w suchym miejscu, z dala od światła i ciepła. Aby zachować smak, spożyć w ciągu trzech miesięcy po otwarciu i przechowywać w chłodnym miejscu. Opakowanie od 200g do 25kg Pakowanie po 10 Energia: 2372 kJ (584 kcal) Tłuszcze: 47,4 g W tym kwasy...
BAM Packaging Consulting GmbH jest międzynarodowym dostawcą materiałów opakowaniowych i ekspertami w zakresie toreb stojących i Doypacków na rynek europejski. Składa się z 3 obszarów działalności: BAM Packaging Services BAM Packaging Materials BAM Packaging Production BAM Packaging Services Rozwój opakowań, projektowanie i pozyskiwanie systemów opakowaniowych. Realizacja pomysłów w rzeczywiste ...
Francja, Thiais
...Ta maszyna mechaniczna, mono-formatowa, została zaprojektowana do pakowania produktów płynnych lub półpłynnych (jogurt naturalny, jogurt smakowy, jogurt z owocami, śmietana, deser śmietankowy, ryż na mleku, twaróg, sok owocowy, zupy, sosy itp.) w plastikowe pojemniki o średnicy do 95 mm... Charakterystyka Objętość dozowania: 150 do 500 ml. Materiał opakowania: pojemnik z aluminiową pokrywką Wydajność: do 12 pojemników / min.*...
Turcja, Izmir
...Skrobia to podstawowy produkt, który powstaje w procesie fotosyntezy roślin. Skrobia jest pozyskiwana z zarodka ziarna pszenicy. Może być używana w produkcji różnych rodzajów żywności, takich jak chleb, ciasta, ciastka, produkty w proszku, zupy, sosy itp. Jednocześnie może być również spożywana detalicznie przez konsumentów końcowych w opakowaniach produktu. Sosy, dressingi i zupy: umożliwiają...
Belgia, Herentals
... - system próżniowy - system dozowania dla towarów luzem lub produktów płynnych - taśma transportowa - maszyna ze stali nierdzewnej w wykonaniu IP 65 Wydajność: do 50/minutę (w zależności od typu maszyny) Idealna do pakowania towarów luzem (orzechy, ciastka, kulki zupy, warzywa i owoce, części techniczne, ...) jak również produktów płynnych (sos, zupa, sosy, ...).
Szwajcaria, Schongau
...Nasze pasty przyprawowe maksymalnie wzbogacają Twoje sosy, zupy i inne potrawy.
Ukraina, Dnipro
...Opakowanie retortowe to miękkie opakowanie żywności, które stanowi doskonałą alternatywę dla tradycyjnych puszek podczas produkcji żywności konserwowej. Stosuje się je do: produkty wymagające sterylizacji, takie jak: kaszki, gulasze, konserwy, zupy, sosy, żywność dla niemowląt (puree warzywne i owocowe, zupy, makarony, a także płatki, mięso, pasztet), pasza dla zwierząt. Szybkie przygotowanie to główna zaleta takich potraw.
Francja, Perpignan Cedex
... może osiągnąć wysokość 50 cm. Szczególnie lubi ciepłą, lekką, wapienną glebę bogatą w humus i rośnie w słońcu lub w półcieniu. Spożywaj ją na świeżo, aby aromatyzować ryby, drób, zupy, gulasze, świeże i smażone warzywa, sosy na bazie pomidorów oraz jogurt.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Suszone grzyby to idealny dodatek na każdą okazję. W przeciwieństwie do świeżych grzybów, suszona i zmielona mieszanka nie wymaga przechowywania w lodówce ani zamrażarce. Wystarczy hermetycznie zamknięty pojemnik, który nie pozwoli, aby intensywny, grzybowy smak zniknął. Im drobniejsza frakcja, tym smaczniejsze będą zupy i sosy puree. Zastosowanie Zupy, sosy, marynaty, dania mięsne, drób i dziczyzna. Smak wyraźny grzybowy smak Wartość odżywcza na 100 g. Białka (g / 100g)… 45 Tłuszcze (g / 100g)… 1,5 Węglowodany (g / 100g)… 23 Wartość energetyczna (kcal / 100g)… 290...
Francja, Saint Pal De Mons
...Słoik wielokrotnego użytku Uszczelka Zatrzask Wyprodukowano we Francji Materiał: szkło Kolor: bezbarwny Idealny do przechowywania najlepszych przepisów na świeże owoce i warzywa, zupy, sosy, dania gotowe... Pomarańczowa uszczelka zapewnia doskonałą szczelność dla długotrwałego przechowywania. Jest jednorazowa i należy ją wymieniać przy każdym użyciu. Pojemność: 0,50 litra, średnica 85 mm 0,75 litra, średnica 85 mm 1,00 litr, średnica 85 mm 1,50 litra, średnica 85 mm 2,00 litry, średnica 85 mm Sprzedawane w zestawie 6 słoików + uszczelki, minimum 4 zestawy = 24 słoiki...
Francja, Levallois Perret
...Papryka słodka to mała, ostra czerwona papryka o pikantnym, lekko gorzkim i bardzo aromatycznym smaku. Zastosowania papryki słodkiej w kuchni: Dobrze komponuje się z bazylią, kozieradką, anyżem, goździkami, imbirem, czosnkiem, kolendrą, kminkiem, majerankiem, pietruszką, tymiankiem, cynamonem i cebulą. Nadaje aromat i subtelnie podkreśla oliwy z oliwek, zupy, sosy, dodatki warzywne, mięsa czerwone, drób i ryby… Korzyści z papryki słodkiej: Bogata w witaminy C i A, kwas foliowy, potas i witaminę E.
Francja, Besancon
...W KUCHNI: Aromatyzuje zupy, sosy, dania duszone, farsze, a także doskonale komponuje się z wędlinami. Służy również do zupy… KORZYŚCI: Znane są jej właściwości przeciwbólowe, przeciwzakaźne, antyseptyczne i antybakteryjne. Jako środek utleniający, stosuje się ją również w postaci okładów…...
Hiszpania, Torrent
... poprzez ekstrakcję rozpuszczalnikiem wysuszonych kłączy Curcuma Longa L. (Kurkumina) pochodzenia indyjskiego. Kurkumina jest krystalizowana, suszona i mielona, aby osiągnąć czystość. Kurkumina może być produkowana w różnych formach, w tym w postaci proszków rozpuszczalnych w wodzie i dyspersyjnych lub cieczy, i może być wysoko skoncentrowana, gdy jest to wymagane. Zastosowania: Cukierki twarde, Pianki, Marynaty, Sosy, Sosy i zupy, Lody i Jogurty, Przygotowania owocowe, Wyroby piekarnicze, Produkty ekstruzowane, Przyprawy i mieszanki suszone.
Francja, Plaisir
... (ser świeży, topiony, mleko skondensowane...) Dania gotowe (zupy, sosy, puree, majonez, olej...) Produkty kosmetyczne (żele, kremy...) Podgrzewanie, chłodzenie, krystalizacja, pasteryzacja, sterylizacja Dostawca: Waukesha Cherry-Burrell...
Włochy, Trento
... zapewnia natychmiastową rozpuszczalność, co daje unikalny i niepowtarzalny smak. Idealny do doskonałych bulionów, można go również dodać do zup lub sosów. Aby uzyskać przyjemny bulion ekologiczny, całkowicie warzywny, rozpuścić 4g Granulatu Warzywnego Bio Bauer (1 łyżeczka) w 250ml wody i gotować przez kilka minut. Produkt można dodawać do potraw (zupy, minestrone, sosy, ragù, mięsa, ryby, risotto, jajka itp.) w trakcie gotowania.
Niemcy, Hamburg
... więc bez obaw używać w swoich słodkich przepisach. Użyj go w domowej roboty dżemach, polej swoje ciasta i torty pysznym lukrem lub zagęść zupy i sosy w całkowicie naturalny sposób. Cechy produktu: Bezglutenowy, Bez laktozy, Wegański Oznakowanie żywności: E406 Produkcja: Agar Agar jest pozyskiwany ze ścian komórkowych czerwonych alg.
Francja, Saint Lambert De La Potherie
... wytrzymałe ostrze ze stali nierdzewnej. To ostrze jest wymienne, co ułatwia czyszczenie lub jego wymianę. Misa miksera mocowana jest do podstawy za pomocą gumowego połączenia z metalowym wzmocnieniem. Zaprojektowany do intensywnego użytku, blender Waring jest w stanie przygotować od 50 do 70 napojów dziennie, co obejmuje zupy, margaritas, koktajle, granity, sosy... Ten profesjonalny mikser jest idealny dla kawiarni, restauracji, barów smoothie... pojemność: 1,5 litra dimenzje: S 170 x G 190 x W 430 mm silnik: 750 watów napięcie: 120 V / 60 Hertz waga: 7 kg...
Niemcy, Mülheim An Der Ruhr
...Doskonałe odczucie w ustach Wysoka retencja wody Obniżający cholesterol Poziomy cukru we krwi Czysta etykieta Naturalny Bezglutenowy Zastosowania: Wyroby piekarnicze Smoothie Iniekcja do mięsa Napoje Sosy, zupy, dressingi Suplementy diety...
Wielka Brytania, Birmingham
... wypieki, makaron i pasty. Wysoką wartość odżywczą, ponieważ jest bogata w wapń i witaminę B12. Skrobia tapiokowa może być stosowana w różnych produktach spożywczych, w tym: 1. Zupy, sosy i dressingi 2. Wypieki, np. ciasta i tarty 3. Produkty ekstruzowane 4. Gotowane mięsa 5. Produkcja lodów i wafli do lodów 6. Makaron i pasty Wygląd: Sypki, kremowo-biały proszek...
Hiszpania, Puntal, El (espinardo)
... wina, produkty w puszkach, ziarna, żywność naturalną, paprykę, oliwki, sosy, konserwy i produkty mrożone. Nasze strategiczne partnerstwa na całym świecie wzmacniają naszą rozległą sieć, pozwalając nam utrzymać doskonałość i niezawodność. Z ponad 25-letnim doświadczeniem, Elista Products wykorzystuje swoją globalną wiedzę, aby przewidywać trendy rynkowe, oferując wyjątkową wartość naszym klientom...
Polska, Jastrzebie-Zdroj
Prymat to lider rynku przypraw w Polsce, a także jeden z wiodących producentów przypraw w Europie. Spółka Prymat zarządza markami: Prymat, Kucharek, Smak czy Avokado. W naszym asortymencie znajdziesz takie produkty jak: zioła i przyprawy jednorodne, mieszanki przypraw, musztardy, sosy sałatkowe, przyprawy w młynkach, sole, dodatki spożywcze, warzywa marynowane w słoikach, zupy i sosy w proszku...
Niemcy, Hamburg
... funkcjonalne systemy stabilizacyjne. Dzięki naszej elastycznej produkcji gwarantujemy stałą i wysoką jakość. Nasze portfolio obejmuje: Fischreifemittel (z lub bez ziół i przypraw) dla np. śledzia i łososia, iniekcje rybne, farsz rybny, kotlety rybne, kiełbasy rybne, Pâtes, Surimi, obróbka ikry i krewetek, majonezy, kremy sałatkowe, dressingi, sosy do gorącego i zimnego przygotowania (z lub bez dodatku żółtka / białka mleka), sosy i kremy do pełnych konserw, zupy związane, ketchup, marynaty, dodatki do panierki, desery, dodatki do żywności, mieszanie na zlecenie jako usługodawca.
... klientom w hotelu, restauracji lub kawiarni; dostarczamy najświeższe i najsmaczniejsze rozwiązania dostosowane do każdego potrzeb. Nasze mrożone przekąski, zupy i przystawki przeniosą Cię w różne kuchnie świata z każdym łykiem i kęsem. Z PorsiOn przekraczaj granice smaku, delektuj się radością gotowania i oczaruj swoich klientów. Odkryj już dziś, dołącz do nas w swojej podróży po smakach!
... proste i oryginalne przepisy. Naszym celem jest pomóc Państwu w uwydatnieniu smaków potraw i zaskoczeniu gości dzięki naszym produktom, niezależnie od poziomu zaawansowania. Nasza oferta obejmuje buliony i zupy, przyprawy i sosy, napoje, desery, pieczywo i nasiona, a nawet produkty bio. Oferujemy również regionalne propozycje z naszym trio Baeckeoffe, kiszoną kapustą i nasionami kminku. Wybieramy...
Turcja, Bursa
Kayfood jest jedną z wiodących firm produkujących sosy, zupy i przystawki w Turcji. Mamy już doświadczenie w biznesie eksportowym, szczególnie na rynkach europejskich i Bliskiego Wschodu. Posiadamy również magazyn w Belgii i dystrybuujemy stąd do Europy.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play