Francja, Lyon
Nowa platforma handlowa Agropro Annonce jest oficjalnie dostępna. Aby umożliwić Państwu bezpłatne wypróbowanie nowych funkcji. Aby nieustannie poprawiać nasze narzędzia na https://www.agroproannonce.shop Wystarczy wiedzieć: Agropro Annonce istnieje. Jeśli nie weźmiesz udziału w wielkim rynku cyfrowym 1GMD21 To rynek przyjdzie po Twoją część poprzez najlepsze oferty, które pozyskujemy w naszej prze...
Austria, Königsdorf
TRADING B.V. to prywatna firma handlowa w Holandii z siedzibą w Rotterdamie. Angażujemy się w dostarczanie naszym cenionym klientom globalnych rozwiązań biznesowych, wysokiej jakości produktów markowych w przystępnych cenach hurtowych oraz najlepszych usług logistycznych. Jesteśmy jednym z wiodących przedsiębiorstw handlowych, hurtowników i dystrybutorów napojów, w tym napojów orzeźwiających i en...
Francja, Clamart
RaeVel Création to rzemieślnicza firma założona przez Corinne Halliez pod koniec 2013 roku. Po długiej karierze w korporacji, Corinne postanowiła podążać za swoją pasją do biżuterii, sztuki, którą być może odziedziczyła po swoim dziadku, Maurice Raevel, jubilerze z Lille. Pod marką RaeVel Création, zarejestrowaną przez Corinne, skupione są wszystkie jej unikalne kolekcje. Jej kreacje, inspirowane ...
ufs.country_names.CL, Vitacura
NativforLife to chilijska firma, która powstała w 2010 roku z misją dostarczania funkcjonalnych produktów spożywczych o wysokiej wartości dodanej dla rynku zdrowia i dobrostanu. Nasze produkty mogą być wykorzystywane w różnych branżach i rynkach, takich jak farmaceutyka, przemysł spożywczy, żywność funkcjonalna, nutraceutyki, kosmetyki i weterynaria. Nasze certyfikaty: - Żywność organiczna - Bezgl...
Francja, Biguglia
...wartości odżywcze na 100 g energia (kcal) = 115 energia (kJ) = 488 tłuszcze (g) = 0.2 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) = 0 węglowodany (g) = 27 w tym cukry (g) = 25 białko (g) = 0.7 sól (g) = 1.4 Waga netto 220 g Stan: Nowy SKŁADNIKI: Świeże papryki czerwone 28%, woda, pomidory korsykańskie, cebula Siscu (2B Waga netto: 220 g Pochodzenie: Korsyka...
... jakości, które w połączeniu mogą dodać ciała, koloru i świeżości do bardziej płaskich win. W sprzyjającym klimacie Petit Verdot N pozwala uzyskać winogrona bardzo bogate w cukry, zachowując jednocześnie wysoką kwasowość. Zdolności uprawowe i agronomiczne Petit Verdot N jest odmianą płodną i dość wydajną. Wytwarza miękkie, kruche pędy u podstawy, dość długie, o poziomym pokroju, co wymaga podpór. Jest dobrze przystosowany do gleb żwirowych. W strefie południowej Petit Verdot N wymaga zasilania.
...Konfitura z jeżyn z Gruzji Składniki: Jagody, cukier Przechowywanie: Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu. Warunki użycia: 1 miesiąc po otwarciu Wskazówki dotyczące użycia: Proszę pobierać tylko czystą łyżeczką Cechy szczególne: bez dodatku barwników, bez konserwantów, bez dodatku aromatów Wyprodukowano w Gruzji Energia 290 kJ/ 1223 kcal Tłuszcz 0,0 g Węglowodany 70,0 g w tym cukry 69,0 g Białko 1,6 g Sól 0,0 g Producent: Gruzińska Produkcja Objętość: 314 gr Region: Gruzja...
Ukraina, Radyvyliv
...Waga: 420 g Produkt jest naturalny. Bez barwników ani konserwantów. PRZECHOWYWANIE Świeże warzywne groszki odmian mózgowych (65%), woda pitna, cukier biały, sól. Warunki przechowywania: od 0 °C do 25 °C i wilgotność względna nie większa niż 75%. Termin przydatności do spożycia: 2 lata Wartość odżywcza na 100 g produktu: Wartość energetyczna 206,3 kJ / 48,6 kcal Tłuszcz 0,2 g kwasy tłuszczowe nasycone <0,1 g Węglowodany 8,6 g cukry 3,7 g Białko 3,1 g Sól 0,99 g...
Iran, Tehran
... cukry ani dodatki, co czyni go naturalną i zdrową alternatywą dla cukrów rafinowanych. Jedną z kluczowych zalet syropu daktylowego jest jego profil odżywczy. Jest bogaty w witaminy, minerały i przeciwutleniacze, w tym potas, magnez i żelazo. Zawiera również błonnik pokarmowy, który może wspierać trawienie i promować zdrową florę jelitową.
Niemcy, Wippingen
...ICUMSA: 45 RBU ICUMSA Wskaźnik tłumienia jednostek Metoda # 10-1978 ZAWARTOŚĆ POPIOŁU: 0,04% Maksymalnie wagi WILGOTNOŚĆ: 0,04% Maksymalnie wagi CZAŚKI MAGNETYCZNE: mg/kg 4 ROZPUSZCZALNOŚĆ: 100% SUCHE i Swobodnie Płynne GRANULACJA: Drobna Standardowa POLARYZACJA: 99,80º Minimum Max AS: 1 P.P.M. Max OS: 2 P.P.M. Max CU: 3 P.P.M. KOLOR: Błyszcząca Biała OSADY: BRAK SO: mg/kg 20 CUKRY REDUKUJĄCE: 0,010% Maksymalnie w suchej masie PROMIENIOWANIE: Normalne bez obecności cezu lub jodu SO2: Certyfikowane SUBSTANCJA: Stała, Kryształ ZAPACH: Wolny od jakiegokolwiek zapachu...
...Ekstrakt słodowy to produkt końcowy wytwarzany z słodu, który jest całkowicie naturalny i głównie stosowany w browarnictwie oraz w piekarnictwie. Ekstrakt słodowy składa się głównie z różnych rodzajów cukrów, takich jak maltoza, dekstryna, glukoza i fruktoza. Składniki te są bogate w naturalne cukry, białka i minerały korzystne dla zdrowia.
Szwajcaria, Hendschiken
...cukry (glukoza, skrobia), przeciwutleniacze (E331, E301), ekstrakty przyprawowe, wzmacniacze smaku (E621), aromaty). Jaja, bułka tarta, mąka sojowa, odtłuszczone mleko, woda, białe wino, przyprawy, cebula, wzmacniacze smaku (E621), sól spożywcza. Ułożyć na blachach wyłożonych papierem do pieczenia i włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec: w 200°C, przez około 25 minut. Temperatura przechowywania...
Wielka Brytania, Stoke On Trent Tunstall
...°C SKŁADNIKI: Woda, skrobia kukurydziana, oliwa z oliwek extra virgin, włókna roślinne (burak, psyllium), maltodekstryna, białko grochu, mąka quinoa, suszony zakwas ryżowy (mąka ryżowa, woda, drożdże), zagęszczacz: hydroksypropylometyloceluloza (E464), skrobia ziemniaczana, sól, drożdże. WARTOŚCI ODŻYWCZE; Energia KJ (g): 967 Wartość energetyczna kcal (g): 230 Białko (g): 3 Węglowodany (g): 37.3 w tym cukry (g): 0.4 Całkowita zawartość tłuszczu (g): 5.9 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0.7 Błonnik pokarmowy (g): 8 Sól (g): 0.98...
Portugalia, Freixo De Espada à Cinta
...ESTÁGIO W beczkach z dębu francuskiego (2/3) i amerykańskiego (1/3). FICHA TÉNICA Zbiór 2017 Oznaczenie DOC Douro Szczepy Códega do Larinho, Rabigato, Gouveio Alkohol 13,5% pH 3.24 Kwasowość całkowita 6,62 g/dm3 Cukry całkowite 3,9 g/dm3 Enologia Casa Agrícola Manuel Joaquim Caldeira *Zawiera siarczyny HISTÓRIA Pochodzenie W samym sercu Parku Naturalnego Douro Internacional, w Freixo de...
Belgia, Mont-Saint-Guibert
... cukry, oleje i minerały. Celuloza to polimer cząsteczek cukru celobiozy (glukoza-glukoza), które są fizycznie połączone w strukturze krystalicznej, aby zapewnić wsparcie strukturalne dla roślin. W obrębie tych mikro włókien celuloza występuje w dwóch formach, a mianowicie amorficznej i krystalicznej. Krystaliczna forma celulozy jest szczególnie trudna do rozkładu i zazwyczaj stanowi rdzeń mikro włókna lignocelulozowego.
ufs.country_names.RU, Saratov
...które odgrywają ważną rolę w zwiększaniu wydajności zwierząt. Pod względem wartości odżywczych ziarno i zielona masa sorgo niemal nie ustępują kukurydzy, a w niektórych regionach ją przewyższają. Oprócz paszy, ziarno sorgo jest wykorzystywane w przemyśle alkoholowym i skrobiowym. Sorgo cukrowe i trawa sudańska sprawdziły się w uprawach mieszanych z roślinami strączkowymi, kukurydzą i słonecznikiem. Łodyga bogata w cukry umożliwia uzyskanie zbilansowanej kiszonki i siana, podczas gdy wydajność plonów pozostaje bardzo wysoka.
...Całkowita zawartość owoców: Przygotowana z 55 g owoców na 100 g gotowego produktu. Składniki i alergeny: Wiśnia, cukier, sok z cytryny, żelujący: pektyny jabłkowe. Średnie wartości odżywcze na 100g Energia 992/234 kJ kcal Tłuszcze < 0.5 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone < 0.1 g Węglowodany 56 g W tym cukry 55 g Białko 0.9g Sól 0.01 g Dżem wiśniowy to pyszny dżem owocowy, który uchwyca...
Hiszpania, Aigüeta (cabanes)-Girona
...Organiczny nawóz pochodzenia roślinnego zawierający ponad 50% Materii Organicznej, 10% aminokwasów i 15% Glicyny Betaine, hydrolizatów białkowych oraz mikroelementów. Sprzyja lepszej jakości plonów, a także kiełkowaniu nasion, kolorowi i smakowi owoców i warzyw: witaminy, cukry, białka, polifenole itd. Poprawia zatem odporność roślin na stresy abiotyczne: wiosnę, zimno, suszę itd… Może być...
Francja, Laval
...Wzmocnij swoje smaki po aktywności fizycznej. · Wartości odżywcze / 100ml: Energia 1004 KJ/237 kcal; 57g węglowodanów, w tym cukry 56g, Błonnik pokarmowy 3,9g Skład: 55,31% wody filtrowanej + miąższ z surowego bio Baobabu, cukier z bio buraka francuskiego, świeży bio sok z imbiru DDM: 24 miesiące. Wegański, 100% bio, bez konserwantów / Produkcja francuska Naturalny, bez sztucznych barwników Obudź swoją witalność przy każdym łyku...
...Uzupełnij swoją usługę naszymi dodatkowymi produktami na wynos w pojedynczych opakowaniach Cukry Przyprawy Pakowanie produktów Paczki przypraw...
Francja, Essey-Les-Nancy
...Piernik o miękkiej teksturze z intensywnym smakiem przypraw piernikowych. Składniki: mąka PSZENNA *, Miód, całe JAJKA (z wolnego wybiegu), masło, cukier trzcinowy *, MLEKO *, przyprawy piernikowe (cynamon, anyż, imbir, kardamon, kolendra, goździki, anyż gwiazdkowaty). * Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego Porcja około 140 g. Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła i światła. Średnie wartości odżywcze na 100 g: 1421 KJ / 463,7 Kcal, tłuszcz: 25,4 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,7 g, węglowodany: 52,6 g, w tym cukry: 27,4 g, białko: 5,6 g, sól: 0,7 g 150:g...
Włochy, Mortara
...* (Boletus Edulis i pokrewne grupy) (3,7%). *Składnik (suszone/liofilizowane). WYPRODUKOWANO W ZAKŁADZIE, KTÓRY UŻYWA: SELER, NASIONA SEZAMU, MUSZTARDĘ, SOJĘ. Deklaracja wartości odżywczej na 100 g: Energia: 335 kcal / 1403 kJ Tłuszcze: 1,0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 74,0 g - w tym cukry: 0,4 g Błonnik: 1,1 g Białko: 7,3 g Sól: 2,5 g Porcje: 2/3...
Turcja, Ankara
... strefy Barbuda po nawilżeniu za pomocą pompy dozującej. W części prasowania można dostosować gramaturę w zależności od pożądanych wymiarów zgodnie z potrzebami konsumenta. Cukry w kostkach są przekazywane w uporządkowany sposób na taśmie siatkowej z niklu i chromu, zgodnie z normami produkcji żywności. Cukry w kostkach przesuwające się na taśmie siatkowej są przekazywane do części chłodzenia po wysuszeniu za pomocą grzałek podczerwieni.
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
...których pochodzenie sięga podgatunku Sus Scrofa Mediterraneus, rodzimych dla słynnych hiszpańskich dehes, głównie zlokalizowanych w Salamance. Zastosowane zabiegi W Ibéricos Brisa wszystkie kawałki wędlin przechodzą przez następujące zabiegi: mielenie, dodawanie składników i wyrabianie, schładzanie, nadziewanie, suszenie i dojrzewanie. Korzyści z wędlin Wędliny są bogate w magnez, fosfor, cynk i potas. Ponadto, świnie iberyjskie Brisa dostarczają nam mięsa. Wartość energetyczna: 432Kcal / 1919KJ Tłuszcze: 38.5 g Tłuszcze nasycone: 15.3 g Węglowodany: 2.1 g Cukry: 1.3 g Białko: 26 g Sól: 3 g...
Niemcy, München
... soczystsze. Numer artykułu: 7012 Wartość energetyczna: 1288 kJ / 307 kcal Tłuszcz: 5.3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0.59 g Węglowodany: 24.7 g w tym cukry: 2.53 g Białko: 28.4 g Sól: 0.07 g Waga: 20 g Składniki: Borowiki Alergeny: brak Kraj pochodzenia: Serbia Marka: Dr. Ana Collection Producent: AnaVita Naturkost GmbH...
Francja, Gisay La Coudre
...Prawdziwy "ocet miodowy" jest wytwarzany z naszego miodu głogowego, słodkiego i owocowego. Cukry zawarte w miodzie przekształciły się w alkohol, a następnie w kwas octowy: na tym etapie produkt nie jest już słodki. Następnie dodaje się miód, aby nadać mu lekko słodki i bardziej okrągły smak na podniebieniu. Prezentowany jest w ładnych butelkach o pojemności 25 cl, z korkiem drewnianym i wylewką. Pyszny do klasycznych sosów vinaigrette oraz w kuchni do deglasowania mięs i ryb. Szczególnie polecany dla wrażliwych żołądków!!! Nie ma daty ważności.
Francja, Cosnes Et Romain
... najnowszych generacji magnesów neodymowych (zwanych magnesami "ziemi rzadkich"), mają na celu usunięcie bardzo małych cząstek ferromagnetycznych, w tym tlenków żelaza, wiórów ze stali INOX 304, 304 L i 316 L. Produkty takie jak cukry, mąki... poddawane procesom mielenia są zanieczyszczane przez zużycie narzędzi produkcyjnych (odpryski kul lub młotków młynów). Twoje produkty wymagają kolejnych etapów przechowywania, rozładunku i transportu na kilometrach metalowych rur narażonych na ścieranie.
Włochy, Mesoraca
...którą wszyscy znamy. Dojrzewanie odbywa się w kontrolowanych warunkach wilgotności i temperatury przez co najmniej 45 dni. Polecana jako przystawka oraz jako składnik dań głównych (np. makaron zapiekany). Kategoria: Wędliny kalabryjskie WAGA: 300/350 g SKŁADNIKI: Mięso wieprzowe, sól, naturalne aromaty i przyprawy Cukry: dextroza i sacharoza Przeciwutleniacze: E301 Konserwanty: E250-E252 Waga: 0.350 kg...
...Fasola to bardzo odżywcze warzywo z rodziny roślin strączkowych. Pochodzi z Meksyku i została przywieziona do Europy w XVI wieku. Fasola (Phaseolus vulgaris) jest zalecana do spożycia ze względu na swoje składniki biologiczne i lecznicze. Waga netto: 450 g Energia: 133,44 kJ/31,43 kcal Węglowodany: 5,93 g Cukry ogółem: 1,78 g Tłuszcze: 0,11 g Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,018 g Białko: 1,68 g Sól: 0,40 g...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania