Francja, Paris
... naturalne kwasy tłuszczowe, a także w omega 9 i omega 6, pomagającym zapobiegać problemom sercowo-naczyniowym i uszkodzeniom komórkowym. Składniki: 100% pasta z pieczonych orzechów arachidowych. Uwaga, orzechy arachidowe są powszechnym alergenem, należy podawać z umiarem na początku. Składniki odżywcze: Na 100 g produktu: Tłuszcze 45 g, Białka 30 g, Węglowodany 5,9 g, w tym naturalne cukry z orzechów arachidowych 0,55 g, Naturalna sól z orzechów arachidowych 0,01 g.
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...cukry, naturalne przyprawy, białko roślinne, aromat naturalny i naturalna osłonka wieprzowa. 100% składników naturalnych. Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo, w temperaturze poniżej 5ºC. Do spożycia zalecana temperatura to 15º-18ºC. Proces produkcji: Wybór, mielenie, wyrabianie, nadziewanie i dojrzewanie Składniki: Mięso wieprzowe iberyjskie z żołędzi, sól, papryka, cukry, naturalne przyprawy, białko roślinne...
Holandia, Maarssen
...Ksylitol, popularny alkohol cukrowy znany ze swojej słodyczy i korzyści dla zdrowia jamy ustnej, pochodzi z kolb kukurydzy, które są bogatym źródłem ksylozy. Proces zaczyna się od hydrolizy kolb kukurydzy, rozkładając złożone węglowodany na prostsze cukry, takie jak ksyloza. Ta ksyloza jest następnie fermentowana przez specyficzne mikroorganizmy, takie jak szczepy drożdży Candida lub bakterie...
Francja, Montelimar
...następnie białka jaj, gotowany cukier, wanilia i migdały. Alergeny: Migdały, jajka, możliwe śladowe ilości orzechów. Wszystkie nasze nugaty są gwarantowane BEZGLUTENOWE. Zalecenia dotyczące przechowywania: Przechowywać w zamkniętym i suchym miejscu w temperaturze między 18 a 22°C. Najlepiej spożyć przed: 12 miesięcy Wartości odżywcze i energetyczne na 100g: Energia (w kJ): 1925 Energia (w kcal): 458 Tłuszcze całkowite (w g): 14,6 W tym tłuszcze nasycone (w g): 1,2 Błonnik (w g): 3,3 Białko (w g): 7,7 Węglowodany (w g): 72,2 W tym cukry (w g): 64.
Włochy, Milano
...To tonik bogaty w przeciwutleniacze HERBATA ZIELONA Jest przeciwutleniaczem, który przeciwdziała stresowi oksydacyjnemu SOLANUM LYCOPERSICUM Jest bogaty w karotenoidy, likopen, o działaniu przeciwutleniającym właściwości DAUCUS CAROTA Bogaty w witaminy A (beta-karoten), minerały i cukry. Wspiera defensywy układu odpornościowego i chroni błony śluzowe BRASSICA OLERACEA (kalafior) dostarcza energii...
Francja, Aix En Provence
...drożdże, gluten, sól, emulgator: lecytyna sojowa (nie GMO), ekstrakt słodu jęczmiennego, aromat: wanilia. Wyprodukowano w zakładzie, który używa sezamu i produktów mlecznych Opakowanie: około 14 tostów z rodzynkami w pudełku Waga netto: 200g Wartości odżywcze: Średnia wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna: 1732 kJ czyli 421 kcal Tłuszcze: 10.5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5.1 g Węglowodany: 68.8 g w tym cukry: 5.1 g Błonnik pokarmowy: 4 g Białko: 10.7 g sól: 1.2g...
Francja, Saint Martin Belle Roche
...Mleko skondensowane półtłuste pasteryzowane – Słoik 200g. A co jest w środku? Mleko półtłuste, stabilizatory: fosforany sodu, karagen. Zawiera naturalnie występujące cukry. Jak dobrze przechowywać, to nie jest skomplikowane Przed otwarciem przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć szybko. Słoik: wyrzucić z odpadami komunalnymi.
Niemcy, Heidelberg
... agarozie. Zastosowanie: Elektrofereza Testy genetyczne Grupa produktów: Agarozy : Cukry Nr CAS: [39346-81-1] Temperatura przechowywania: 10-25°C EINECS: 682-415-2 Warunki wysyłki: w temperaturze otoczenia Synonim: Agaroz o niskiej temperaturze topnienia IUPAC: 3,6-Anhydro-alpha-L-galacto-beta-D-galaktan Wygląd: biały do lekko białego proszku Nr UNSPSC: 41105317 Nr CAS: [39346-81-1] Kod: 1744 Producenci: GERBU...
...65-90 szt./100g Charakteryzuje się rozmiarem, uważany jest za jeden z największych w obrębie gatunku. Ma lekko słodkawy smak, dzięki czemu pasuje do wielu potraw i lokalnych przetworów. Fasola może być bardzo dobrym źródłem białka w naszej diecie, zawiera około 18g białka w 100g. Jest również bogata w błonnik, ale wciąż niska w proste cukry. Fasola zawiera witaminy i minerały, które korzystnie wpływają na funkcjonowanie naszego organizmu. Idealnie nadaje się jako dodatek do potraw jednogarnkowych. Powszechnie stosowana w kuchni wegetariańskiej.
Francja, Pégomas
... następnie wykorzystywane do opracowywania ekstraktów na nośnikach płynnych, proszkach lub pastach, aby sprostać różnym zastosowaniom wszystkich branż aromatycznych i agrospożywczych: ekstrakty waniliowe na miarę pod względem profili organoleptycznych, stężeń, rozpuszczalności, tekstur itp. Ekstrakty waniliowe płynne Ekstrakty waniliowe w proszku Naturalne aromaty waniliowe Pasty waniliowe Cukry waniliowe Czysty proszek waniliowy (mielony i dezynfekowany na życzenie) Proszek waniliowy wyczerpany (mielony i dezynfekowany na życzenie) Ziarna wanilii...
Francja, Carpentras
... podlega wysychaniu Waga:1.2 kg Precyzja dotycząca wagi: Produkt podlega wysychaniu Składniki: Mięso wieprzowe pochodzenia francuskiego, tłuszcz wieprzowy pochodzenia francuskiego, zioła prowansalskie, sól, dekstroza Wartości odżywcze KJ/Kcal: 1129 KJ / 271 Kcal Tłuszcze: 16.90 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone (AGS): 6.20 g Węglowodany: 2.90 g W tym cukry: 1.20 g Białko: 26.70 g Sól: 6.04 g Alergeny: mleko: surowiec dotyczący: przyprawy...
Hiszpania, Orkoien-Navarra
... Węglowodany żyta: 44,81 G, w tym cukry 14,97 G Białko żyta: 6,71 G Sól żyta: 0,1 G Opakowania pszenicy: Pudełko z 12 opakowaniami po 150 G Wielkość pszenicy: Pudełko 2,5 Kg. netto Opakowania żyta: Pudełko z 12 opakowaniami po 150 G Wielkość żyta: Pudełko 2,5 Kg. netto...
Niemcy, Halle
... jest w liofilizowanej formie w wielokrotnego użytku 100 g woreczku z dnem. Szczelne przechowywanie w celu zachowania aromatu i smaku mielonego ananasa. Numer artykułu: 100999 Wartość energetyczna: 1555 kJ/366 kcal Tłuszcz: 1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,10 g Węglowodany: 80 g w tym cukry: 80 g Błonnik: 6,4 g Białko: 3 g Sól: 0,03 g...
Niemcy, Bad Bentheim
...tworząc ciecz, która jest mieszana z drożdżami, aby rozpocząć proces fermentacji alkoholowej. Cukry są przekształcane w alkohol. W tym samym czasie bakterie kwasu octowego zapewniają, że powstały alkohol jest przekształcany w ocet. W końcowym produkcie octu jabłkowego nie ma więc alkoholu. Zdrowotne właściwości octu jabłkowego i zastosowania Ocet jabłkowy można stosować na różne sposoby, zarówno wewnętrznie, jak i zewnętrznie. Oprócz tego, że jest pysznym dodatkiem do sałatek lub warzyw, jest również korzystny dla organizmu. Ocet jabłkowy może pomóc w utrzymaniu skóry elastycznej i miękkiej…...
Wielka Brytania, Basildon
... specyfikacji technicznej: Jasnożółty, brązowy, klarowny, lepki płyn o smaku i aromacie charakterystycznym dla jabłka. Co to jest koncentrat jabłkowy? Koncentrat jabłkowy jest produkowany przez usunięcie wody z świeżo wyciśniętego soku jabłkowego. Osiąga się to przez odparowanie w warunkach próżni, co koncentruje naturalne cukry w soku i ułatwia jego przechowywanie i transport. Jak można wykorzystać ten...
... wadze 25-50 kg. PRZYKŁADY 100% warzenie z surowej pszenicy z użyciem egzogennych amylaz i Guminase P (wskaźniki: % w/w enzymu/ziarna pszenicy). Maltosylaza Liquamyl Guminase P Wydajność ekstraktu (%) Cukry całkowite (g/100 ml)* Maltaza (%) Maltotrioza (%) Glukoza (%) Wolny azot aminowy (ppm)* Szybkość filtracji 0,1% (w/w)... Maltosylaza Liquamyl Guminase P Wydajność ekstraktu (%) Cukry całkowite (g/100 ml)* Maltaza (%) Maltotrioza: Maltosylaza Liquamyl Guminase P Wydajność ekstraktu (%) Cukry całkowite (g/100 ml)* Maltaza (%) Maltotrioza...
Niemcy, Buxtehude
... indeksu glikemicznego. Produkt ten jest wegański, bezglutenowy i bezlaktozowy, a także naturalny, nierafinowany i bez dodatkowych substancji. Wartości odżywcze na 100 g Energia 380 kcal/1591 kJ Tłuszcz 0,00 g Węglowodany 95,01 g w tym cukry 81,89 g Białko 0,00 g...
Portugalia, Ponte De Lima
...substancja powlekająca: wosk carnauba; przeciwutleniacz: E306. Wartość odżywcza (100g) Energia: 739kJ / 177kcal | Tłuszcze: 0g, w tym nasycone: 0g | Węglowodany: 72g, w tym cukry: 0g, w tym poliole: 72g | Błonnik: 0g | Białko: g | Sól: 0g...
Włochy, Lucca
... włosów kręconych, sprawiając, że stają się one miękkie i lekkie. Bio kiwi toskańskie, bogate w cukry i alfa-hydroksykwasy, oferuje właściwości antyoksydacyjne i nawilżające, pozostawiając włosy czyste i jedwabiste. Owocowy i słodki zapach sprawia, że doświadczenie mycia jest jeszcze przyjemniejsze, a miękka konsystencja produktu ułatwia aplikację i spłukiwanie, nie obciążając włosów. Ten balsam...
Polska, Swarzędz
... wapnia), B12 (cyjanokobalamina). WARTO ŚĆ ODŻYWCZA W 100ML: Wartość energetyczna : 200 kJ / 47 kcal Tłuszcz : < 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : < 0,1 g Węglowodany : 11 g w tym cukry : 11 g Błonnik : <0,5 g Białka : <0,5 g Sól: : 0,12 g Sód: : 0, 5 g WITAMINY W 100 ML: Niacyna (PP) : 8,0 mg (50%*) Kwas pantotenowy (B5) : 2,0 mg (33%*) Vitamina B6 : 0.7 mg (50%) Witamina B12 : 0,2 μg (8%*)...
...Mięso i pochodne zwierzęce (nie mniej niż 82% mięsa i pochodnych zwierzęcych w plastrach), w tym 4% kurczaka, pulpa buraczana, minerały, oleje i tłuszcze (olej łososiowy), różne cukry. Dodatki (na 1 kg produktu): Tauryna: 400 mg, Cynk (siarczan cynku heptahydrat) (E6): 2,23 mg, Mangan (tlenek manganu) (E5): 1,26 mg, Witamina A: 2000 IU, Jod (jodek potasu E2): 0,14 mg, Witamina D3: 320 IU, Witamina B1: 0,6 mg, Kwas foliowy: 0,15 mg.
Francja, Paris
...Cukry do dystrybucji, gastronomii i piekarzy-cukierników - Cristal: marka o europejskim zasięgu - Daddy: cukry codziennego użytku - Eridania: marka historyczna i lider na rynku włoskim - Erstein: cukry do wypieków ** Kliknij, aby dowiedzieć się więcej **...
Niemcy, Uetersen
...Rzadkie cukry to naturalnie występujące cukry, które są wytwarzane z zrównoważonych hydrolizatów drewna lub innych biomasy przy użyciu wodnej chromatografii, w procesie separacji bez rozpuszczalników. Rzadkie cukry mogą być na przykład wykorzystywane w medycynie jako składniki odżywcze dla hodowli komórkowych w produkcji szczepionek. Produkt ten charakteryzuje się wysoką czystością chiralną i...
Hiszpania, Guardamar Del Segura
...Przyprawa przygotowana z kwiatowej soli i mieszanki przypraw Składniki: Kwiatowa sól (90%), mieszanka przypraw (10%): (majeranek, oregano, rozmaryn i tymianek). Zalecenia: Idealna do przyprawiania sałatek, makaronów, sosów, delikatnych serów oraz wszelkich mięs lub ryb grillowanych lub smażonych. Informacje żywieniowe na 100 g: Wartość energetyczna: 119 Kj/29 Kcal. Tłuszcze: 0,9 g, w tym nasycone: 0,3 g. Węglowodany: 2,4 g, w tym cukry: 0 g. Białko: 0,9 g. Sól: 84,9 g. Cylindryczny pojemnik z kartonu 100% nadającego się do recyklingu o wadze 100 g.
Francja, Fleurac
...Korzyści: W Ayurwedzie ekstrakt z kwiatów hibiskusa jest częścią panaceum na piękne włosy: zawarte w nim kwasy owocowe oczyszczają i stymulują skórę głowy oraz jej cebulki. Mucylagi oferują swoje właściwości zmiękczające i zagęszczające. Cukry roślinne wspierają nawilżenie, podobnie jak gliceryna roślinna i woda różana. Włosy odzyskują miękkość, objętość i blask. Instrukcje użycia: Nałożyć...
Francja, Moncoutant Sur Sèvre
... bakteryjna sacharolityczna (fermentująca cukry) rozwija się w symbiozie z mikroflorą grzybową proteolityczną (degradowującą białka). Ta ostatnia może stać się inwazyjna, gdy warunki sprzyjają jej proliferacji (nadmierne spożycie cukrów, kwasowość tkankowa, stres, terapie wpływające na ochronną mikroflorę bakteryjną). MycoDelite® jest przeznaczony dla osób z dolegliwościami trawiennymi i urogennymi.
Francja, Feurs
...Cukry palone to płynne lub stałe karmelki o ciemno-brązowym kolorze, uzyskiwane przez kontrolowane działanie ciepła na cukry spożywcze w obecności substancji chemicznych promujących karmelizację. Jeśli cukier palony nadaje smak gotowemu produktowi, będzie uważany za karmel aromatyczny. Cukry palone występują w postaci proszku lub płynu, są również dostępne w wersji BIO. Dodają zarówno smaku, jak...
Węgry, Budapest
...Sok z granatu i acai Nature's blessing to 100% naturalny sok poddany obróbce cieplnej. Wybrany, wytwarzany z owoców, świeżo wyciskany. Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt wolny od konserwantów i barwników, konserwowany wyłącznie przez obróbkę cieplną. Zawiera 80% granatu i 20% jagód acai. Czym jest jagoda acai? Jagoda acai (Euterpe oleracea) to ciemnofioletowa jagoda rosnąca na palmach...
Ilma Trading to wiodąca międzynarodowa firma specjalizująca się w imporcie i eksporcie wysokiej jakości produktów. Jesteśmy dumni z naszej rozbudowanej i globalnej sieci dostawców oraz partnerów, która pozwala nam na zakup najlepszych produktów z całego świata. Nasze różnorodne asortymenty odpowiadają na różne potrzeby przemysłu i konsumentów. Oferta produktów obejmuje między innymi - Napojów i ży...
Niemcy, Dusseldorf
... środowiskowych, całe komórki macierzyste pozyskiwane z ostrokrzewu pomagają chronić i przekształcać skórę w szerszym zakresie działania niż ekstrakty z jabłek. Te komórki macierzyste zawierają lipidy, aminokwasy, poliole, polifenole i cukry, a ich działanie jest skuteczne w poprawie struktury naskórka i skóry właściwej oraz wzmocnieniu matrycy między nimi. Komórki macierzyste są znane ze swojej skuteczności w zwiększaniu obrotu komórek skóry. Działają również przeciwdziałająco na działanie oksydacyjnych wolnych rodników i redukują stany zapalne.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play