Portugalia, Trofa
... produkcji destylatów. 1. Zwiększenie Złożoności i Intensywności Aromatycznej Proces STR tworzy dodatkowe warstwy smaku wewnątrz baru. Zdzierając wewnętrzną powierzchnię, dąb odsłania nowe warstwy drewna, usuwając bardziej agresywne taniny i inne substancje, które mogłyby sprawić, że napój będzie gorzki. Po opieczeniu i ponownym wypaleniu, naturalne cukry dębu karmelizują się, intensyfikując...
Włochy, Ponte San Pietro
...Gazowany napój energetyczny bezalkoholowy na bazie 130% soku owocowego z ekstraktami roślinnymi. Bez dodanego cukru. Zawiera naturalnie cukry.
...OLEJ Z OLIWEK EXTRA VIRGIN ORGANICZNY Składniki : Organiczny olej z oliwek extra virgin Wartości odżywcze/100g : Energia : 37053 kJ Tłuszcz całkowity : 100 g Tłuszcz nasycony : 14 g Węglowodany : 0 g Cukry : 0 g Białko : 0 g Sól : 0 g INFORMACJE O OPAKOWANIU WAGA : 3 L. ILOŚĆ W PUDEŁKU : 1 SZT.
... roku i szybko stał się bardzo popularny wśród importerów cukru na całym świecie, ponieważ był to zupełnie nowy rodzaj surowego cukru o znacznie wyższej zawartości sacharozy i znacznie mniejszym zanieczyszczeniu niż konkurencyjne cukry surowe. VHP pozostaje w dużym popycie, ponieważ jest znacznie tańszy i łatwiejszy do rafinacji niż standardowe cukry surowe.
Francja, Biguglia
...wartości odżywcze na 100 g energia (kcal) = 115 energia (kJ) = 488 tłuszcze (g) = 0.2 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) = 0 węglowodany (g) = 27 w tym cukry (g) = 25 białko (g) = 0.7 sól (g) = 1.4 Waga netto 220 g Stan: Nowy SKŁADNIKI: Świeże papryki czerwone 28%, woda, pomidory korsykańskie, cebula Siscu (2B Waga netto: 220 g Pochodzenie: Korsyka...
... jakości, które w połączeniu mogą dodać ciała, koloru i świeżości do bardziej płaskich win. W sprzyjającym klimacie Petit Verdot N pozwala uzyskać winogrona bardzo bogate w cukry, zachowując jednocześnie wysoką kwasowość. Zdolności uprawowe i agronomiczne Petit Verdot N jest odmianą płodną i dość wydajną. Wytwarza miękkie, kruche pędy u podstawy, dość długie, o poziomym pokroju, co wymaga podpór. Jest dobrze przystosowany do gleb żwirowych. W strefie południowej Petit Verdot N wymaga zasilania.
...Konfitura z jeżyn z Gruzji Składniki: Jagody, cukier Przechowywanie: Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu. Warunki użycia: 1 miesiąc po otwarciu Wskazówki dotyczące użycia: Proszę pobierać tylko czystą łyżeczką Cechy szczególne: bez dodatku barwników, bez konserwantów, bez dodatku aromatów Wyprodukowano w Gruzji Energia 290 kJ/ 1223 kcal Tłuszcz 0,0 g Węglowodany 70,0 g w tym cukry 69,0 g Białko 1,6 g Sól 0,0 g Producent: Gruzińska Produkcja Objętość: 314 gr Region: Gruzja...
Ukraina, Radyvyliv
...Waga: 420 g Produkt jest naturalny. Bez barwników ani konserwantów. PRZECHOWYWANIE Świeże warzywne groszki odmian mózgowych (65%), woda pitna, cukier biały, sól. Warunki przechowywania: od 0 °C do 25 °C i wilgotność względna nie większa niż 75%. Termin przydatności do spożycia: 2 lata Wartość odżywcza na 100 g produktu: Wartość energetyczna 206,3 kJ / 48,6 kcal Tłuszcz 0,2 g kwasy tłuszczowe nasycone <0,1 g Węglowodany 8,6 g cukry 3,7 g Białko 3,1 g Sól 0,99 g...
Iran, Tehran
... cukry ani dodatki, co czyni go naturalną i zdrową alternatywą dla cukrów rafinowanych. Jedną z kluczowych zalet syropu daktylowego jest jego profil odżywczy. Jest bogaty w witaminy, minerały i przeciwutleniacze, w tym potas, magnez i żelazo. Zawiera również błonnik pokarmowy, który może wspierać trawienie i promować zdrową florę jelitową.
...Ekstrakt słodowy to produkt końcowy wytwarzany z słodu, który jest całkowicie naturalny i głównie stosowany w browarnictwie oraz w piekarnictwie. Ekstrakt słodowy składa się głównie z różnych rodzajów cukrów, takich jak maltoza, dekstryna, glukoza i fruktoza. Składniki te są bogate w naturalne cukry, białka i minerały korzystne dla zdrowia.
Szwajcaria, Hendschiken
...cukry (glukoza, skrobia), przeciwutleniacze (E331, E301), ekstrakty przyprawowe, wzmacniacze smaku (E621), aromaty). Jaja, bułka tarta, mąka sojowa, odtłuszczone mleko, woda, białe wino, przyprawy, cebula, wzmacniacze smaku (E621), sól spożywcza. Ułożyć na blachach wyłożonych papierem do pieczenia i włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec: w 200°C, przez około 25 minut. Temperatura przechowywania...
Wielka Brytania, Stoke On Trent Tunstall
...°C SKŁADNIKI: Woda, skrobia kukurydziana, oliwa z oliwek extra virgin, włókna roślinne (burak, psyllium), maltodekstryna, białko grochu, mąka quinoa, suszony zakwas ryżowy (mąka ryżowa, woda, drożdże), zagęszczacz: hydroksypropylometyloceluloza (E464), skrobia ziemniaczana, sól, drożdże. WARTOŚCI ODŻYWCZE; Energia KJ (g): 967 Wartość energetyczna kcal (g): 230 Białko (g): 3 Węglowodany (g): 37.3 w tym cukry (g): 0.4 Całkowita zawartość tłuszczu (g): 5.9 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0.7 Błonnik pokarmowy (g): 8 Sól (g): 0.98...
Portugalia, Freixo De Espada à Cinta
...ESTÁGIO W beczkach z dębu francuskiego (2/3) i amerykańskiego (1/3). FICHA TÉNICA Zbiór 2017 Oznaczenie DOC Douro Szczepy Códega do Larinho, Rabigato, Gouveio Alkohol 13,5% pH 3.24 Kwasowość całkowita 6,62 g/dm3 Cukry całkowite 3,9 g/dm3 Enologia Casa Agrícola Manuel Joaquim Caldeira *Zawiera siarczyny HISTÓRIA Pochodzenie W samym sercu Parku Naturalnego Douro Internacional, w Freixo de...
Belgia, Mont-Saint-Guibert
... cukry, oleje i minerały. Celuloza to polimer cząsteczek cukru celobiozy (glukoza-glukoza), które są fizycznie połączone w strukturze krystalicznej, aby zapewnić wsparcie strukturalne dla roślin. W obrębie tych mikro włókien celuloza występuje w dwóch formach, a mianowicie amorficznej i krystalicznej. Krystaliczna forma celulozy jest szczególnie trudna do rozkładu i zazwyczaj stanowi rdzeń mikro włókna lignocelulozowego.
...Całkowita zawartość owoców: Przygotowana z 55 g owoców na 100 g gotowego produktu. Składniki i alergeny: Wiśnia, cukier, sok z cytryny, żelujący: pektyny jabłkowe. Średnie wartości odżywcze na 100g Energia 992/234 kJ kcal Tłuszcze < 0.5 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone < 0.1 g Węglowodany 56 g W tym cukry 55 g Białko 0.9g Sól 0.01 g Dżem wiśniowy to pyszny dżem owocowy, który uchwyca...
...Cukier Kryształowy Cukier biały w jakościach EG I i II Cukier Cukrowy Cukier trzcinowy z różnych części świata jako surowy cukier trzcinowy lub cukier biały Inne Cukry Dekstroza, Fruktoza...
Pasujące produkty
Cukier
Cukier
Inne Produkty
Dostawa
Dostawa
Francja, Saint-Omer
...Eliksiry Le Magicien Bio są opracowywane na bazie naparu z niezwykłych roślin, wzbogacone odrobiną soku owocowego i naturalnymi aromatami owocowymi. 100% BIO W Le Magicien Bio postanowiliśmy podzielić się z Wami Szczęściem. W tej eliksirze znajdziecie tylko słodycz i dobroczynne rośliny. Czas więc na przyjemność, na zaczarowaną przerwę i na zastanowienie się nad swoją receptą na Szczęście. Główne smaki: Rumianek, Jabłko i Wanilia. Objętość: 33 cL Wartości odżywcze na 100 mL: 12 kcal; 2,97 gr. węglowodanów, w tym cukry 2,95 gr. Waga netto: 0,55...
Francja, Laval
...Wzmocnij swoje smaki po aktywności fizycznej. · Wartości odżywcze / 100ml: Energia 1004 KJ/237 kcal; 57g węglowodanów, w tym cukry 56g, Błonnik pokarmowy 3,9g Skład: 55,31% wody filtrowanej + miąższ z surowego bio Baobabu, cukier z bio buraka francuskiego, świeży bio sok z imbiru DDM: 24 miesiące. Wegański, 100% bio, bez konserwantów / Produkcja francuska Naturalny, bez sztucznych barwników Obudź swoją witalność przy każdym łyku...
...Uzupełnij swoją usługę naszymi dodatkowymi produktami na wynos w pojedynczych opakowaniach Cukry Przyprawy Pakowanie produktów Paczki przypraw...
Francja, Essey-Les-Nancy
...Piernik o miękkiej teksturze z intensywnym smakiem przypraw piernikowych. Składniki: mąka PSZENNA *, Miód, całe JAJKA (z wolnego wybiegu), masło, cukier trzcinowy *, MLEKO *, przyprawy piernikowe (cynamon, anyż, imbir, kardamon, kolendra, goździki, anyż gwiazdkowaty). * Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego Porcja około 140 g. Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła i światła. Średnie wartości odżywcze na 100 g: 1421 KJ / 463,7 Kcal, tłuszcz: 25,4 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,7 g, węglowodany: 52,6 g, w tym cukry: 27,4 g, białko: 5,6 g, sól: 0,7 g 150:g...
Włochy, Mortara
...* (Boletus Edulis i pokrewne grupy) (3,7%). *Składnik (suszone/liofilizowane). WYPRODUKOWANO W ZAKŁADZIE, KTÓRY UŻYWA: SELER, NASIONA SEZAMU, MUSZTARDĘ, SOJĘ. Deklaracja wartości odżywczej na 100 g: Energia: 335 kcal / 1403 kJ Tłuszcze: 1,0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 74,0 g - w tym cukry: 0,4 g Błonnik: 1,1 g Białko: 7,3 g Sól: 2,5 g Porcje: 2/3...
Turcja, Ankara
... strefy Barbuda po nawilżeniu za pomocą pompy dozującej. W części prasowania można dostosować gramaturę w zależności od pożądanych wymiarów zgodnie z potrzebami konsumenta. Cukry w kostkach są przekazywane w uporządkowany sposób na taśmie siatkowej z niklu i chromu, zgodnie z normami produkcji żywności. Cukry w kostkach przesuwające się na taśmie siatkowej są przekazywane do części chłodzenia po wysuszeniu za pomocą grzałek podczerwieni.
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
...których pochodzenie sięga podgatunku Sus Scrofa Mediterraneus, rodzimych dla słynnych hiszpańskich dehes, głównie zlokalizowanych w Salamance. Zastosowane zabiegi W Ibéricos Brisa wszystkie kawałki wędlin przechodzą przez następujące zabiegi: mielenie, dodawanie składników i wyrabianie, schładzanie, nadziewanie, suszenie i dojrzewanie. Korzyści z wędlin Wędliny są bogate w magnez, fosfor, cynk i potas. Ponadto, świnie iberyjskie Brisa dostarczają nam mięsa. Wartość energetyczna: 432Kcal / 1919KJ Tłuszcze: 38.5 g Tłuszcze nasycone: 15.3 g Węglowodany: 2.1 g Cukry: 1.3 g Białko: 26 g Sól: 3 g...
Francja, Gisay La Coudre
...Prawdziwy "ocet miodowy" jest wytwarzany z naszego miodu głogowego, słodkiego i owocowego. Cukry zawarte w miodzie przekształciły się w alkohol, a następnie w kwas octowy: na tym etapie produkt nie jest już słodki. Następnie dodaje się miód, aby nadać mu lekko słodki i bardziej okrągły smak na podniebieniu. Prezentowany jest w ładnych butelkach o pojemności 25 cl, z korkiem drewnianym i wylewką. Pyszny do klasycznych sosów vinaigrette oraz w kuchni do deglasowania mięs i ryb. Szczególnie polecany dla wrażliwych żołądków!!! Nie ma daty ważności.
Francja, Cosnes Et Romain
... najnowszych generacji magnesów neodymowych (zwanych magnesami "ziemi rzadkich"), mają na celu usunięcie bardzo małych cząstek ferromagnetycznych, w tym tlenków żelaza, wiórów ze stali INOX 304, 304 L i 316 L. Produkty takie jak cukry, mąki... poddawane procesom mielenia są zanieczyszczane przez zużycie narzędzi produkcyjnych (odpryski kul lub młotków młynów). Twoje produkty wymagają kolejnych etapów przechowywania, rozładunku i transportu na kilometrach metalowych rur narażonych na ścieranie.
Włochy, Mesoraca
...którą wszyscy znamy. Dojrzewanie odbywa się w kontrolowanych warunkach wilgotności i temperatury przez co najmniej 45 dni. Polecana jako przystawka oraz jako składnik dań głównych (np. makaron zapiekany). Kategoria: Wędliny kalabryjskie WAGA: 300/350 g SKŁADNIKI: Mięso wieprzowe, sól, naturalne aromaty i przyprawy Cukry: dextroza i sacharoza Przeciwutleniacze: E301 Konserwanty: E250-E252 Waga: 0.350 kg...
...Fasola to bardzo odżywcze warzywo z rodziny roślin strączkowych. Pochodzi z Meksyku i została przywieziona do Europy w XVI wieku. Fasola (Phaseolus vulgaris) jest zalecana do spożycia ze względu na swoje składniki biologiczne i lecznicze. Waga netto: 450 g Energia: 133,44 kJ/31,43 kcal Węglowodany: 5,93 g Cukry ogółem: 1,78 g Tłuszcze: 0,11 g Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,018 g Białko: 1,68 g Sól: 0,40 g...
Portugalia, Coimbra
...Dostępny tylko od listopada do kwietnia. Yacon jest uznawany za ważne źródło prebiotyków, dzięki wysokiej zawartości fruktooligosacharydów (FOS), które są istotnym rodzajem węglowodanów, rzadko spotykanym w naturalnej diecie. Te FOS, niskokaloryczne cukry, nie są rozkładane w jelitach i mają niezwykle istotne znaczenie w powolnym wchłanianiu innych trawionych cukrów, co zapobiega skokom poziomu...
Pasujące produkty
Korzeń yacon
Korzeń yacon
Inne Produkty
Melasa yacon
Melasa yacon
Francja, Geispolsheim
...Składniki sok z rokitnika i pomarańczy, cukier, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, woda pitna Wartość energetyczna na 100g (kcal) - 45 kcal Węglowodany na 100g - 11g Cukry na 100g - 4,9g...
Serbia, Subotica
... czereśni słodkiej. WYGLĄD OWOCÓW: Okrągłe do lekko spłaszczonych w kształcie, o intensywnym, głębokim, ciemnoczerwonym kolorze. Cienka, błyszcząca skórka. Ciemnoczerwona miąższ, soczysty, średnio-twardy, o przyjemnym aromacie, smakuje kwaśno z możliwą nutą słodyczy. Bogaty w rozpuszczalne suche substancje, cukry, kwasy i witaminy. Sok z wiśni Oblačinska ma intensywny czerwony kolor.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play