Laboratoria Mathé, które połączyły się z firmą LOR'N PACK, formułują i produkują gamę naturalnych aromatów i barwników przeznaczonych dla przemysłu spożywczego: lodziarnie, cukiernie, konfekcje, napoje (piwa, syropy, alkohole, soki), e-liquidy (e-papierosy).
Nasze aromaty kwiatowe, przyprawowe, owocowe oraz nasze barwniki nadają się do zastosowań rozpuszczalnych w wodzie i w tłuszczach, zarówno...
...ceramiki, plastiku…
Wspaniały przeciwutleniacz, kwas cytrynowy eliminuje rdzę z metalu.
Idealny również do usuwania plam po przypaleniu, kawie, herbacie lub innych uporczywych zabrudzeniach.
* Składniki aktywne 100% pochodzenia naturalnego.
Zaleca się wcześniejsze przetestowanie na małej powierzchni. Nie nadaje się do powierzchni aluminiowych i marmurowych, a także nie należy mieszać z chlorem i sodą. Nie rozpryskiwać na tkaninach ani odzieży (możliwe odbarwienie).
...Melisa lekarska (Melissa officinalis) to wieloletnia roślina zielna z rodziny lipowatych, występująca w południowej Europie i w rejonie Morza Śródziemnego. Obszary wokół Morza Śródziemnego uważane są za jej ojczyznę. Jest uprawiana w wielu krajach Europy i Ameryki Północnej.
Proszek lub mąka z melisy powstaje z liści i łodyg tej wspaniałej rośliny.
Działanie: Część nadziemna melisy była...
...że zakupy można dokonywać z pełnym zaufaniem dzięki naszemu systemowi audytu procesu produkcji dostawców.
Inna nazwa: Kwas cytrynowy
Spec./ Czystość: 99% (Inne specyfikacje mogą być dostosowane)
Numer CAS: 77-92-9
Wygląd: Biały proszek krystaliczny
Główna funkcja: Czyszczenie metali, kosmetyki, dodatek do żywności, działanie przeciwzmęczeniowe, sterylizacja
Metoda testowania: HPLC
Zapach i smak...
...Skup się na dużych wolumenach B2B, produktach pod marką własną, butelkowaniu na zlecenie.
Zitro Pikant: Płynny kwas, odpowiedni do napojów gazowanych, syropów, herbat, sosów sałatkowych, sosów i dań rybnych
Zitrosa Koncentrat: Skoncentrowany kwas cytrynowy, do szczególnie mocnej kwasowości
Zitro-Perfekt Koncentrat: Skoncentrowany kwas cytrynowy bez dodatku cukru
Zitro-Perfect Proszek: Kwas...
... domowego (na przykład czajnika). Kamień może również poradzić sobie z brudnymi rękami, na przykład z tłuszczem lub burakiem. Wystarczy posypać proszek na ręce i potrzebujesz go dla siebie. Plamy znikną w mgnieniu oka.
...Ekoterra oferuje różnorodne proszki owocowe, które są wykorzystywane w różnych zastosowaniach, takich jak słodycze, sosy, mieszanki białkowe, nadzienia i wiele innych. Są to drobne proszki, zazwyczaj wysoko rozpuszczalne, o długim okresie trwałości, co czyni je doskonałymi do użycia w przemyśle spożywczym.
-Proszek bananowy
-Proszek buraczany
-Proszek kiwi
-Proszekcytrynowy
-Proszek brzoskwiniowy
-Proszek arbuzowy...
Nasza firma, Infinisweet Kft., zajmuje się rozwojem, produkcją i dystrybucją czekolad i batoników bez alergenów. Nasze produkty cieszą się popularnością wśród konsumentów unikających alergenów i można je znaleźć pod markami "Health Market" oraz "Hello Keto" na rynkach międzynarodowych.
Z 20-letnim doświadczeniem, nasz zespół ds. rozwoju produktów, nagrodzony w konkursie Food Awards, z radością pr...
BioGel Original to 100% grecka firma i jedna z najbardziej innowacyjnych firm na świecie w produkcji i dystrybucji innowacyjnych oraz skutecznych naturalnych i roślinnych produktów. (Suplementy i Kosmetyki).
Większość z nich jest organiczna i wegańska.
Z 16-letnim doświadczeniem w dziedzinie Wellness & Wellbeing, Zdrowia & Urody, a szczególnie w produkcji innowacyjnych suplementów diety i kosmet...
...USP24/BP98/E330 Proszek kwasu cytrynowego, Kwas cytrynowy bezwodny, Kwas cytrynowy jednowodny
Kwas cytrynowy jest głównie stosowany jako środek aromatyzujący, konserwant i środek przeciwdziałający starzeniu w przemyśle spożywczym i napojowym. Kwas cytrynowy może być również używany jako przeciwutleniacz, plastyfikator, detergent w przemyśle chemicznym, kosmetycznym i detergentowym. Jako dodatek...
...aż będzie bez grudek.
- Gotową mieszankę wlać do maszyny do mrożonego jogurtu.
Składniki:
Cukier, dekstroza, proszek jogurtowy, maltodekstryna, fruktoza, kwas cytrynowy, emulgator E 471, karboksymetyloceluloza, naturalny aromat
Alergeny:
Mleko i produkty mleczne
Do przygotowania w produkcji lodów i do użycia w cukiernictwie. Tylko do dalszego przetwarzania w celach komercyjnych. Nie dopuszczone do sprzedaży detalicznej.
Jako hurtownik od 36 kartonów oferujemy specjalne ceny hurtowe.
...Rozświetl swoje złote włosy dzięki szamponowi stworzonym specjalnie dla blond włosów!
Jego zwycięska trójka: rabarbar, organiczny proszekcytrynowy i macerat olejowy z rumianku podkreśli Twoje złote refleksy i doda im blasku. Jego gwiazda składnik, organiczny proszekcytrynowy, jest również naturalnym detoksykantem.
Dzięki kwiatowemu zapachowi rumianku i obfitej pianie, ten szampon obiecuje...
...jest to krystaliczny, klarowny proszek lub kryształ, który występuje we wszystkich organizmach metabolicznych (do 1 kg w ludzkim ciele dziennie). Należy do kwasów owocowych i jest najpowszechniejszym kwasem w królestwie roślin. Kwas cytrynowy został po raz pierwszy udowodniony w soku cytrynowym w 1784 roku. Istnieje podejrzenie, że był już znany pod inną nazwą. Odkrycie szacuje się na około IX...
...kwas cytrynowy. Bezglutenowy.
Zastosowanie
W zastosowaniu liposolubnym: należy dobrze poczekać, aż mikropartkuły się rozpuszczą, aby uzyskać doskonały efekt (około 3 minut).
Możliwość zastosowania hydrosolubnego: rozcieńczyć wcześniej przed wprowadzeniem do urządzenia.
W pieczeniu (makaroniki, ciasta, …): przestrzegać pieczenia w niskiej temperaturze (poniżej 100°).
W polewie: poczekać na idealne rozpuszczenie cząsteczek.
Dawkowanie
Od 0,5% do 1% na przygotowanie.
Certyfikacja
Produkt certyfikowany Halal, Koszerny, Wegan, Bezglutenowy
Referencja: CH22
W magazynie: 39 produktów
Waga: 50 g...
... wchłaniania witaminy C) oraz karoten (pozytywnie wpływa na odporność organizmu). Witamina E jest obecna w owocach dzikiej róży. Właściwości korzystne owoców dzikiej róży określają również składniki odżywcze, które zawierają: cukry, kwasy jabłkowy i cytrynowy, pektyny oraz taniny.
Owoce dzikiej róży są surowcem multivitaminowym.
... składnikami ciasta chleba, ciastek i słodyczy, takimi jak fosforany, krem tartarowy, sok cytrynowy, jogurt, ocet itp. Ta reakcja uwalnia dwutlenek węgla w postaci gazu, co powoduje, że ciasto rośnie, zagęszcza się i staje się puszyste.
Ta właściwość emisji gazu oraz poprawa jakości ciasta i puszystości przyczyniają się do maksymalnej pożądanej wartości proszku do pieczenia. Chodzi o to, że soda oczyszczona jest uważana za główny surowiec do proszku do pieczenia. Jest również stosowana jako dodatek do żywności noszący kod E500.
...Kwas cytrynowy bezwodny (proszek) wyróżnia się przede wszystkim swoją drobnoziarnistą strukturą. Jest produkowany w Europie. Jego zastosowanie obejmuje głównie napoje, żywność i kosmetyki. W napojach zapewnia przyjemny, orzeźwiający i lekko kwaśny aromat. Jednocześnie kwas cytrynowy, poprzez dostosowanie pH, przyczynia się do zmniejszenia rozwoju bakterii. W żywności wzbogaca desery i słodkości o...
...Cukier, odtłuszczone mleko w proszku, proszek serwatkowy,
regulator kwasowości (kwas cytrynowy, kwas askorbinowy),
stabilizatory (celuloza karboksymetylowa, guma guar),
naturalny identyczny aromat jabłkowy, barwniki
(karmel, tartrazyna, indygokarmin, chlorofil, kurkuma)
Przygotowanie
Wymieszaj 3 l mleka, 500 g cukru i 500 g mieszanki do lodów
i odczekaj 10 minut. Następnie ponownie wymieszaj i umieść w maszynie do lodów.
Uwaga: Aby uzyskać intensywniejszą mieszankę lodów, wymieszaj ponownie i umieść w maszynie do lodów.
...Ogranicz odpady opakowaniowe i kupuj hurtowo.
aqua
kwas cytrynowy
ksantan
cytrynian potasu
perfumy
betaina
glukozyd laurylowy
glukozyd decylowy
proszek z soku z liści aloesu barbadensis
dla subtelnego zapachu: 1 miarka (35 ml)
dla mocniejszego zapachu: Dodaj 2 miarki do komory na płyn do zmiękczania tkanin w pralce
Pranie ręczne dla subtelnego zapachu: 1/2 miarki (18 ml)
dla mocniejszego zapachu: Dodaj 1 miarkę do ostatniego płukania...