Włochy, Capo D'orlando
... wielu odmian limonek, z combavy. EFEKTY KORZYSTNE Chociaż zawiera mniej witaminy C niż cytryna, limonka jest doskonałym źródłem kwasu askorbinowego. 100 g limonki dostarcza około 35% zalecanej dziennej wartości. Miąższ i skórka limonki zawierają polifenole i terpeny, które poprawiają stan metaboliczny i hamują powstawanie nowotworów. W KUCHNI Sok z limonki w kuchni można wykorzystać do marynowania kurczaka. Skórka limonki może być używana do ciast, muffinów lub kruchego ciasta na tarty.
Francja, Saint-Omer
...Syrop surowy z yuzu od Bacanha to aromatyczny koncentrat tego wyjątkowego cytrusa pochodzącego z Azji. Jego aromat jest kwaskowaty, owocowy, a cytrusowy zapach jest niepowtarzalny. Syrop surowy z yuzu można wykorzystać w przepisach na smoothie, koktajle lub lemoniady. Składniki: cukier z czystej, organicznej trzciny cukrowej, woda, sok z organicznego soku cytrynowego, sok z organicznego yuzu, naturalny aromat yuzu, naturalny aromat mandarynki, ekstrakt z limetki, kwas cytrynowy. Butelka 400ml Do 20 napojów z 1 butelki Wymiary: 8*8*16cm Waga netto: 875...
Włochy, Moio Della Civitella
...która wymaga długiego przygotowania, wykorzystujemy również skórkę pomarańczy, aby nadać marmoladzie pyszny cytrusowy akcent i unikalną konsystencję. Oprócz naszych pomarańczy najwyższej jakości, w naszej marmoladzie używamy tylko włoskiego cukru i soku z cytryny tłoczonego na zimno, naturalnego składnika, który pomaga w konserwacji i dodaje świeżości. Składniki: Pomarańcze Washiton, włoski cukier, sok z cytryny tłoczony na zimno. SKU:ara/ara/212...
Francja, Valence
Francja, Paris
FASTCONCEPT jest producentem i dystrybutorem sprzętu oraz instalacji dla supermarketów, restauracji, barów i kawiarni. Nasze wyciskarki do owoców, piekarniki, witryny chłodnicze i grzewcze, inteligentne ekspozytory oraz szeroka gama maszyn i mebli zaprojektowanych dla różnych profesjonalistów w branży spożywczej zaspokoją Twoje potrzeby. Od naszego powstania w 2005 roku, nasze rozwiązania w 100% ...
...Składniki i alergeny: Pomarańcza, cytryna, grejpfrut, jeżyna, truskawka, cukier, sok z cytryny, żelujący: pektyny jabłkowe. Średnie wartości odżywcze na 100g Energia 982/231 kJ kcal Tłuszcze < 0.5 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone < 0.1 g Węglowodany 55g W tym cukry 53 g Białko 0.9 g Sól 0.01 g Rozkoszuj się swoimi zmysłami w symfonii kuszących smaków z naszą wykwintną konfiturą o żywych nutach gorzkiej pomarańczy, pikantnej cytryny i delikatnej esencji grejpfruta. Waga: 335g SKU: 3 455 149 000 010...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Te żelki są w 100% naturalne, wykonane z owoców i jagód, które nie zawierają żadnego dodanego cukru, glutenu ani cholesterolu. Składniki: sok jabłkowy zagęszczony, puree jabłkowe zagęszczone, puree truskawkowe (11%), sok wiśniowy zagęszczony, sok truskawkowy zagęszczony (7%), środek żelujący (pektyna), błonnik cytrusowy, mąka ryżowa, naturalny aromat truskawkowy (0,2%). Tłuszcz 0,4 g: Błonnik 1,54 g Węglowodany 15 g: Białko 0,2 g...
Włochy, Palagonia
...najczęściej wykorzystuje się sok do przyprawiania wielu potraw, od ryb po owoce morza, od sałatek po desery owocowe, a także do przygotowywania lodów i orzeźwiających napojów. Cytryna jest również stosowana w celach terapeutycznych w walce z nowotworami i reumatyzmem. Jedna cytryna zawiera 35% dziennego zapotrzebowania na witaminę C. Bardzo prawdopodobne, że ten owoc ma pochodzenie azjatyckie, być...
Francja, Ham
... syropowatej konsystencji, ten ocet jabłkowy emanuje subtelnymi aromatami lubczyku, które harmonijnie łączą się z charakterystyczną kwasowością octu jabłkowego. Jego ziołowy i cytrusowy smak doda świeżości Twoim dressingom, marynatom, sosom i potrawom. Nasz ekologiczny ocet jabłkowy pochodzi z jabłek ekologicznych uprawianych z poszanowaniem środowiska, bez użycia chemikaliów ani GMO. Świeży lubczyk użyty do infuzji jest zbierany w pełni dojrzały i starannie suszony, aby zachować jego naturalny smak. Referencja: AR800205 Pojemność: 250ml...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania