Hiszpania, Alcora
...Trufla o wysokiej jakości sezonowa. Trufla jesienna (Tuber uncinatum) Dostępna od września do listopada...
Hiszpania, Peñalba, Segorbe
... (trufla letnia), Tuber Uncinatum (trufla jesienna) oraz ekskluzywna Tuber Magnatum. Nasza trufla, zbierana w Hiszpanii, ze szczególnym uwzględnieniem czarnej trufli z Aragonii, trafia na najlepsze rynki gastronomiczne na świecie. Specjalizujemy się w imporcie i eksporcie żywności, zapewniając świeżość i jakość przy każdej dostawie, będąc zaufanym hurtownikiem trufli zarówno dla dystrybutorów, jak i...
Hiszpania, Olba (teruel)
Grecja, Patra
Odkryj istotę greckiej gastronomii z TRUFFLES, wiodącym producentem wykwintnych trufli, miodu i oliwy z oliwek. Założona w 2024 roku, nasza firma jest poświęcona pozyskiwaniu najdoskonalszych skarbów kulinarnych z surowych gór Grecji. Znane z wyjątkowej jakości i rzadkości, nasze greckie trufle są starannie zbierane przez wykwalifikowanych zbieraczy, oferując sensoryczną podróż jak żadna inna.
Włochy, Castellazzo Bormida (al)
...Czarny Trufel Uncinato od Valtrebbia Tartufi: Jakość i Tradycja dla Rynku B2B Valtrebbia Tartufi, wiodąca firma w handlu hurtowym truflami, jest idealnym partnerem dla tych, którzy poszukują produktów najwyższej jakości przeznaczonych na rynek B2B. Wśród naszych specjalności wyróżnia się Czarny Trufel Uncinato (Tuber Uncinatum Vitt.), jesienna odmiana czarnego trufla, ceniona za intensywniejszy...
Hiszpania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... kulinarnego wykorzystania. Najważniejszym z nich jest trufla zimowa Tuber Melanosporum, o szorstkiej teksturze, okrągłym kształcie i zazwyczaj nieprzekraczającej 200 gramów wagi. Kolor zewnętrzny zmienia się od brązowego do czarnego w zależności od stopnia dojrzałości, a wewnątrz jest czarny z drobnymi białymi żyłkami (gleba). Tuber aestivum (trufla letnia), Tuber uncinatum (trufla jesienna), Tuber melanosporum (trufla zimowa) oraz Tuber magnatum (trufla biała) to grzyby pierwszej klasy, które są twarde w dotyku i ważące ponad 15 g. Grzyby pierwszej klasy ważące poniżej 15 g są twarde.
Francja, Bidart
La Maison Caudalie, doskonałość bio, naturalna i dzika! Od swoich towarzyskich tapas, "infarinata lub tempura" mrożonych (krokiety, kalmary, rabas...) certyfikowanych IFS, bez barwników, konserwantów ani dodatków, przez dzikie ryby i inne produkty morskie, leśne grzyby z naszych regionów, świeże, suszone, w proszku lub mrożone, po swoje oliwy z oliwek bio o aromatach borowików, dzikiego tymianku.
Francja, Concarneau
...Trufla burgundzka, znana również jako trufla jesienna, jest zbierana we Francji, Hiszpanii, Włoszech oraz w niektórych krajach Europy Wschodniej, takich jak Bułgaria. Ma nieco intensywniejszy aromat i silniejszy charakter niż jej kuzynka, trufla letnia. Początkowo ma gorzki smak, ale ustępuje on miejsca subtelniejszym smakom orzechów laskowych i grzybów.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play