Włochy, Fidenza
...50-miesięczny Parmigiano Reggiano ma wyraźny, intensywny smak, bogaty w składniki odżywcze i o niskiej zawartości tłuszczu. To idealny ser dla wyrafinowanych podniebień i lekkich diet.
...Nie jest to szynka o długim dojrzewaniu: to najlepsze, co mamy w naszej pracy. Proces produkcji jest tradycyjny, ale już na początku wybór ud jest szczególny, mięso ma różne jakości i większą ilość tłuszczu, aby umożliwić długie dojrzewanie. Przez trzy tygodnie szynki wchłaniają sól w wilgotnej (80%) i zimnej (od +1 do +4 stopni) komorze, a następnie przez trzy miesiące odpoczywają, powoli...
Włochy, Codogno
... obszarze pochodzenia; zatem tylko mleko i włoska tradycja. Aby uzyskać formę o wadze około 32-34 kg, potrzebne jest 500 litrów mleka, które dociera do mleczarni w ciągu 1-2 godzin od udoju. Mleko odpoczywa przez 12-18 godzin, podczas których część tłuszczu oddziela się przez wypływ, a forma zostaje usunięta, aby półtłuste mleko mogło dać ten doskonały ser długo dojrzewający, zachowując smak świeżego mleka.
Włochy, Gioia Del Colle
...- Pojemniki w różnych rozmiarach do zgrzewania, formy do ricotty, formy do serów; - Dojrzewanie serów: siatki polipropylenowe, półki, stelaże, środki przeciw pleśni; - Materiały czyszczące: wiadra, szczotki, miotły, zmiotki, szczotki, ściągacze do wody, detergenty w proszku i płynach, środki dezynfekujące, węże.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play