Włochy, Giuliano
...Mąka "00", woda, zakwas matki (naturalny zakwas z mąki pszennej typu 0, drożdże, mąka ze słodowanych zbóż), sól, pomidor, mozzarella, oliwa z oliwek extra virgin, olej słonecznikowy.
Włochy, Guardiagrele
Założona w 2011 roku w Abruzji, Włochy, Promix Srl jest punktem odniesienia w branży półproduktów do pieczenia, cukiernictwa i pizzerii, łącząc tradycję rzemieślniczą z innowacjami technologicznymi, aby oferować produkty najwyższej jakości. Nasze półprodukty są opracowywane z etycznym podejściem, wykorzystując naturalne i zrównoważone składniki, zapewniając czystą etykietę, która odpowiada na rosn...
Włochy, Madone
... używać Biosprint®? U przeżuwaczy i monogastryków BIOSPRINT® wprowadza istotne i korzystne zmiany w środowisku żwacza i jelit. BIOSPRINT® selekcjonuje i promuje najlepszą florę dla bardzo efektywnego procesu trawienia oraz pozytywnej kolonizacji mikroflory. Zdrowe zwierzęta są fundamentem dla każdego rolnika. Nasze żywe drożdże to naturalne i bezpieczne rozwiązanie odpowiednie dla sektora konwencjonalnego i ekologicznego.
Włochy, Alseno
Profitech to firma specjalizująca się w projektowaniu i budowie systemów dozowania i pakowania dla produktów sypkich, granulowanych lub w kawałkach. Ponad dwudziestoletnie doświadczenie założycieli w branży pakowania pozwala zaspokoić oczekiwania najbardziej wymagających klientów pod względem niezawodności, jakości i efektywności. Firma ma na celu stać się technicznym partnerem klienta i wspiera...
Włochy, Venezia
...Przyjazny i aksamitny. Wysoka jakość słodu jęczmiennego i pszennego oraz finezyjne drożdże górnej fermentacji nadają tej Blanche bogaty i orzeźwiający smak, z delikatnymi owocowymi aromatami. Naturalnie zmętniony. Stanowi doskonałe uzupełnienie do przystawek, dań rybnych i owoców morza, białego mięsa oraz świeżych tart owocowych. Doskonały jako aperitif.
Włochy, Sp
...Integracja żywnościowa o działaniu SIMBIOTYCZNYM (Prebiotyk + Probiotyk), zawierająca MGP Gold (liofilizowany owoc papai o wysokiej aktywności enzymatycznej) oraz Kluyveromyces marxianus B0399 (PROBIOTYCZNY DROŻDŻ LAKTOZOWY). Główne składniki: MGP Gold (liofilizowany owoc papai o wysokiej aktywności enzymatycznej wyrażonej w papainie), Kluyveromyces marxianus B0399 (drożdże laktozowe o działaniu...
Włochy, Salerno
... stomatologiczne, oddziały szpitalne, laboratoria analityczne, biura, klasy szkolne, przedszkola, toalety, windy, spiżarnie, małe miejsca o średnim zagęszczeniu i wysokim poziomie zanieczyszczeń. PHOTO4ALL jest w stanie zdezynfekować powietrze i powierzchnie, rozkładając szkodliwe substancje zwykle obecne w otoczeniu i neutralizując nieprzyjemne zapachy. Redukuje: wirusy, bakterie, pleśnie, drożdże, LZO, PM2,5 i PM10.
... pestycydów: Toksafen Max. 0,10 mg/kg DDT całkowity Max. 0,05 mg/kg Inne pestycydy (indywidualne) Max. 0,01 mg/kg PCB Max. 0,01 mg/kg Obecność następujących metali jest badana: Kadm Max. 0,02 mg/kg Rtęć Max. 0,05 mg/kg Miedź Max. 0,05 mg/kg Arsen Max. 0,10 mg/kg Ołów Max. 0,10 mg/kg Nikiel Max. 0,20 mg/kg Żelazo Max. 0,100 mg/kg Cechy mikrobiologiczne. Następujące analizy są przeprowadzane okresowo: Całkowita liczba żywych komórek <1000/gr. Salmonella neg./25gr. Mikroorganizmy lipolityczne < 10/gr. Drożdże < 10/gr. Pleśnie < 10/gr. Enterobakterie max 10./gr. E-Coli < 3/gr.
...Pakowane w tiulu Składniki: Mąka pszenna typu '0' – Masło – Rodzynki – Migdały – Świeże jajka (żółtko) – Cukier – Miód – Sól – Drożdże – Aromaty – Farsz z pasty migdałowej.
Włochy, Cadorago
Sacco System to międzynarodowe centrum biotechnologiczne zajmujące się innowacjami w dziedzinie żywności, nutraceutyków i farmaceutyków, składające się z czterech firm: 1) Caglificio Clerici (założona w 1872 roku) produkuje serwatkę w proszku, serwatkę w paście i serwatkę płynną, będąc liderem rynku w sektorze enzymów. 2) Sacco produkuje kultury bakterii mlecznych, suplementy diety oraz kultury ...
Włochy, altamura
... jakości, aby spełniać standardy doskonałości firmy. Produkt i opakowanie zgodne z przepisami prawa. Baza PIZZA CZERWONA POMIDOROWA Składniki: Mąka semolina z pszenicy durum, woda, skrobia ziemniaczana, sól morska, oliwa z oliwek extra virgin, drożdże piwne, lecytyna sojowa. Przyprawa pomidorowa. Zawiera gluten.
Włochy, La Spezia
...KOMPOZYCJA (GŁÓWNE SKŁADNIKI): KAPSUŁKI BIAŁE/ZIELONE: MGP Gold (Dojrzała Zielona Papaja: Papaja owoc zielony/dojrzały z aktywnością w papainie i częściowo hydrolizowanych pektynach o działaniu Prebiotycznym), Kluyveromyces marxianus B0399 (Drożdże mlekowe homofermentacyjne o działaniu Probiotycznym) min. 10 mln UFC/CPS. PROBIT GŁÓWNE CECHY: DYSBIOZA JELITOWA, ZAPALENIE ZĘBODOŁU, ZESPOŁ LEAKY GUT, NAWRACAJĄCE ZAKAŻENIA BAKTERYJNE UKŁADU JELITOWEGO I MOCZOWO-PŁCIOWEGO...
Włochy, Acate
...Zawarte drożdże i algi umożliwiają szybkie sporulowanie produktów na bazie mikroorganizmów (RUSTOP, MATAFLY itp.). Składniki te mają również działanie na roślinę, co prowadzi do poprawy ukorzenienia, kwitnienia oraz wzrostu owoców, stosowane zarówno w fertygacji, jak i na liściach.
Pasujące produkty
MULTIACTION MYCO
MULTIACTION MYCO
Inne Produkty
RUSTOP
RUSTOP
Włochy, Marcianise
...Składniki: Woda, cukier, alkohol pochodzenia rolniczego, odtłuszczone mleko w proszku, aromaty, baba w kawałkach. Baba w kawałkach: Mąka pszenna (PSZENICA) Typ "0", jaja, margaryna roślinna, bez tłuszczów utwardzonych składających się z olejów i tłuszczów roślinnych (palmowy i słonecznikowy), woda, regulator kwasowości E330, aromaty, cukier, sól, naturalne drożdże. Może zawierać śladowe ilości orzechów. Zawiera alergeny. Objętość 17%...
Włochy, Bronte
...Składniki: mąka pszenna typ „O”, pasteryzowany żółtko jaja, masło, fruktoza, cukier, naturalny zakwas w proszku (pszenica), emulgator E471, mleko w proszku pełne, drożdże, sól, aromaty. Farsz: cukier, pasta orzechowa 30% (prażone i rafinowane orzechy laskowe), oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, palmisty), oleje (słonecznikowy), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku, emulgator (E322...
... grubych. Dzięki szczególnej technologii procesy przetwarzania stosowane w obróbce daktyli pozwalają uzyskać drożdże, alkohole i ocet jako produkty uboczne produkcji syropów (klarowanych i nieklarowanych). Rossi Ingegneria Alimentare SRL dysponuje całym know-how niezbędnym do sprostania różnorodnym wymaganiom instalacyjnym w sektorze mleczarskim: produkowane przez nas odparacze i instalacje sterylizacji są z powodzeniem stosowane również w tej dziedzinie.
Włochy, Milano
ORGANICZNE-WEGAŃSKIE-ZIELONE BIOTECH z Mediolanu. Inspirując się zasadami naturopatii oraz holistycznymi podejściami wzbogaconymi o innowacyjne techniki Zielonej Biotechnologii, OLGA COLA Mediolan oferuje nowe podejście do dermokosmetyków przeznaczonych dla wrażliwej skóry dorosłych i dzieci. Enzymy, Bakterie, Drożdże to nowa ekologiczna granica, aby uzyskać formuły o udowodnionej skuteczności...
Włochy, Valiano Di Montepulciano
... 501, a także mieszanki ziołowych naparów, starając się w ten sposób zwiększyć bioróżnorodność flory i fauny w winnicy oraz wzmocnić naturalne obrony winorośli. W procesie winiarskim stosuje się drożdże dzikie, gdy to możliwe, a interwencje są ograniczone do minimum, aby każde wino mogło naturalnie znaleźć swoją drogę i zachować cechy każdej partii winogron. Ostateczna mieszanka dla każdego wina jest definiowana dopiero po procesie starzenia.
Włochy, Thiene
...opracowywania kultur "szytych na miarę" wyłącznie dla swoich klientów. W sektorze mleczarskim dostarcza selekcjonowane fermenty autochtoniczne z obszarów produkcji serów DOP, a także fermenty do produkcji jogurtu, masła i mleka fermentowanego, kultury pleśni w roztworze ciekłym oraz drożdże. Dla sektora wędlin oferuje kultury autochtoniczne do wędlin o słodkim smaku, związane z tradycją włoską, kultury o specyficznym działaniu przeciw Listerii, kultury o wysokiej szybkości zakwaszania oraz pleśnie do pokrywania. Kultury matki do chleba.
Włochy, Oderzo
Atecnos produkuje żywe drożdże w postaci płynnej lub kremowej, wykorzystując całkowicie naturalny proces rozmnażania. Doświadczenie i uwaga Atecnos na procesy naturalne pozwoliły na rozwój unikalnej technologii produkcji, która zakłada całkowity brak substancji chemicznych obcych naturalnym procesom wzrostu i rozmnażania drożdży. Cechy i jakość drożdży Atecnos pozwalają unikać ryzyk powszechnie...
Włochy, San Vendemiano
... dostarczonych przez klienta, w celu eksperymentowania i porównywania różnych metod winiarstwa lub produktów do winiarstwa, takich jak drożdże, składniki odżywcze, stabilizatory i różne dodatki. Firma oferuje również usługi badań stosowanych we współpracy z Uniwersytetem w Padwie – Wydział Winiarstwa; poszukiwanie nowych enzymów, mikroorganizmów biologicznych, białek, substancji wspomagających, nawozów, środków klarujących, aromatów oraz drożdży dla winnic, które chcą wyróżnić się stosowaniem produktów rodzimych.
Włochy, Marsala
Włochy, Atena Lucana
... partnerów handlowych na rynku, od mąk, przez półprodukty, czekolady i inne. U nas znajdziesz produkty Sipral Padana, gamę cukrów Laped, najlepsze czekolady, drożdże Zeus, mąki Progeo i Selezione Casillo, a także gamę produktów pakowanych, które możesz oferować w swoim punkcie sprzedaży. Czekamy na Ciebie codziennie od poniedziałku do soboty w godzinach 9:00 - 19:00 w naszej siedzibie. W razie jakichkolwiek informacji możesz odwiedzić naszą stronę internetową www.futurabakery.it lub zadzwonić na nasz telefon stacjonarny, aby umówić się na spotkanie z naszym sprzedawcą lub dostawcą.
Włochy, Ortona
Firma essedielle zajmuje się projektowaniem, produkcją i sprzedażą biotechnologii, dodatków i wspomagaczy dla sektora winiarskiego, napojów oraz żywności ogólnie. essedielle oferuje winiarzom pełną gamę drożdży w formacie LSA (Aktywny Suchy Drożdż), narzędzie przydatne w nowoczesnej enologii, a także pożywki i aktywatory zaprojektowane w celu zaspokojenia potrzeb metabolicznych drożdży, co zapewni...
Włochy, Cornegliano Laudense
Założona w latach 80-tych, firma zawsze się rozwijała, dzięki stałemu zaangażowaniu pracowników skierowanemu na nieustanne poszukiwanie rozwiązań zgodnych z określonymi technologiami, mającymi na celu ciągłe doskonalenie produktów mleczarskich z poszanowaniem tradycji i specyfiki. BIOTEC FERMENTI S.R.L zapewnia szeroką gamę fermentów mlecznych, które mogą zaspokoić wszystkie potrzeby produkcyjne d...
Włochy, Seriate
Import i eksport oraz handel produktami rolnymi i zwierzęcymi, takimi jak zboża, pszenica, jęczmień, kukurydza, owies, żyto, mąki białkowe, nasiona oleiste, nawozy, probiotyki i drożdże.
Włochy, Castiglione Falletto
Drożdże i surowce do pieczenia i cukiernictwa...
Włochy, Ozzano Dell'emilia
Drożdże do słodkich i słonych Przygotowania do kremów Przygotowania do budyniów - Skrobia ziemniaczana Gorzka i słodzona kakao Cukier waniliowy i cukier puder...
Włochy, Tortona
??Cornetto z najlepszymi składnikami!?? Chwileczkę... nadchodzi ZOCCHI! La Dolciaria Z4 od 1960 roku służy naszym szanownym klientom swoją rzemieślniczą produkcją: CIASTKA - CIASTECZKA HERBACIANE - DROŻDŻE - TORTY...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play