...Mięso dzika, typowe dla kuchni toskańskiej, ale także dla Nebrodi, niemal w sercu Sycylii, nadaje się do wielu różnych zastosowań. Proponujemy je w najsłynniejszej formie: kiełbasy. Spróbujcie przygotować ją na grillu lub w sosie: zadowolicie wszystkich.
Włochy, Mesoraca
...Masa jest pakowana w osłonkę i ręcznie związana, tworząc klasyczną "sznurówkę kiełbasy". Dojrzewanie odbywa się w pomieszczeniach o kontrolowanej wilgotności i temperaturze przez co najmniej 45 dni. Polecana jako przystawka oraz jako składnik dań głównych (np. makaron zapiekany). Kategoria: Wędliny kalabryjskie WAGA: 300/350 Waga: 0.300 kg Składniki: Mięso wieprzowe, sól, naturalne aromaty i przyprawy Cukry: dextroza i sacharoza Przeciwutleniacze: E301 Konserwanty: E250-E252...
Włochy, Orsogna
...Salumi i sery typowe dla Abruzji * Salami z truflami * Salami Aquilano Dolce Tondo * Salami Cigolana Dolce * Salami Cigolana Piccante * Salami z wątroby wieprzowej typu Cigolana * Salami Piccante Bastoncino * Salami Spianata Aquilana * Świeże kiełbasy abruzyjskie Nasze sery: * Klasyczna caciotta z mleka krowiego * Caciotta z szczypiorkiem * Caciotta z orzechami * Caciotta z czarnymi oliwkami * Caciotta z zielonymi oliwkami * Caciotta z papryczkami chili * Caciotta z truflami...
100% Italia International Trade oferuje swoim klientom szeroki wybór najlepszych produktów z włoskich regionów: mozzarella di bufala D.O.P., sery z bufala i krowy, warzywa, przetwory, oliwa z oliwek extra vergine D.O.P., trufle z Bagnoli, makaron z Gragnano, makaron świeży, produkty rybne, pomidory pelati, produkty piekarnicze, produkty do pizzy, wędliny itd. Dzięki zorganizowanej logistyce i wiel...
Włochy, Viterbo
Firma została założona w 1947 roku przez założyciela Coccia Sesto, znakomitego rzeźnika. Z biegiem czasu firma się rozwija i staje się przemysłem, ale zasada pozostaje ta sama: używać najlepszych surowców i nigdy nie mieć komór mroźniczych, aby zapewnić standard jakości różniący się od zwykłego. Dziś firma jest certyfikowana zgodnie z normą ISO 22000, uprawniona do eksportu do Kanady, wpisana na l...
Włochy, Mugnano Del Cardinale
Początkowo działalność miała charakter sezonowy, w związku z świętami wielkanocnymi i bożonarodzeniowymi oraz z rynkiem głównie lokalnym. Wykorzystywano świeże mięso najwyższej jakości, starannie przygotowując salami z ogromną wiedzą i uwagą, używając najlepszych przypraw, najlepszych jelit i susząc je z maksymalną starannością, aby smak, aromaty i autentyczność były zawsze chronione i gwarantowan...
Produkcja szynki i "culatello" Rosa dell'Angelo jest wyjątkowa już od samego początku. Mięsa mają różne jakości, ze względu na rodzaj hodowli na świeżym powietrzu oraz starożytny proces ręcznej obróbki, z użyciem tylko soli i długiego dojrzewania. Nasze czarne świnie z dawnych ras, które niemal całkowicie zniknęły, mają swobodę pasienia się w lasach. Wolne pod słońcem, wiatrem i deszczem. Wolne, b...
Włochy, Reggio Emilia
Spagni & Spagni oferuje Prezent Żywnościowy jako narzędzie marketingowe wspierające rozwój biznesu i strategie networkingowe w osiąganiu celów firm. Zajmujemy się wszystkim, od wyboru najlepszych włoskich surowców, rzemieślniczych i ręcznie robionych, przez opracowanie oferty dostosowanej do każdego potrzeb, po dostarczenie naszych pudełek prezentowych w sposób zrównoważony. Firma działająca w 36...
Włochy, Marciano Della Chiana
KingoFood sprzedaje włoskie produkty o doskonałej jakości. Wędliny takie jak Finocchiona IGP, mięsa najwyższej jakości aromatyzowane solą, pieprzem, czosnkiem i dzikim fenkułem. Albo pecorino, dojrzewające w grocie, o intensywnym smaku. I wino: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selezione - D.O.C.G. Czas i sposób wysyłki towarów to bardzo ważny czynnik. Wybraliśmy specjalne systemy wysyłki z mate...
Włochy, Codogno
Italcaseus S.r.l. jest firmą specjalizującą się w selekcji i dystrybucji najlepszych włoskich serów i wędlin. Produkty pochodzą z najbardziej renomowanych regionów naszego kraju. Dzięki starannej pracy kontrolnej i selekcyjnej, mającej na celu identyfikację włoskich doskonałości w sektorze nabiału i wędlin, Italcaseus jest w stanie oferować gamę produktów najwyższej jakości pod własną marką. Wybie...
Włochy, Casoria
...Hurtowa i detaliczna sprzedaż mięsa i wędlin z kampanijnego bawołu. Wśród produktów: stek T-bone 500 g, cięcie florentyńskie, plastry, entrecôte, filet, kiełbasy, mielone mięso, hamburgery, pieczeń wołowa w siatce, rolada w siatce, bresaola.
Włochy, Guidonia
Enogastronomia - Typowe Produkty Rzemieślnicze z Kalabrii Siedziba prawna w Rzymie, natomiast dystrybucja i produkcja odbywa się bezpośrednio w Kalabrii w Crotone (KR). Pomimo rygorystycznej rzemieślniczości produktu, w procesie przetwarzania stosowane są wszystkie najnowocześniejsze techniki zachowania higieny. Hurt - Wysyłka na całym świecie. calabriascerra współpracuje z firmą zajmującą się prz...
Włochy, Villafranca Piemonte
... włoskich wędlin. Firma zajmuje się ubojem, przetwarzaniem i handlem mięsem wieprzowym, zawsze zapewniając świeży i naturalny asortyment. W ofercie znajdują się: świeże i mrożone mięso wieprzowe, kiełbasy, szynki, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta i cotechino.
... skosztować Provola Silana o delikatnym i subtelnym smaku, produkowaną dla konsumentów o DELIKATNYCH gustach. - Nasza firma postanowiła wprowadzić na rynek nowy produkt: TURU’. Ten ostatni powstał z celem zaprezentowania prawdziwego smaku świeżej, pikantnej kiełbasy, umieszczonej w syntetycznej osłonce o średnicy około 15 cm, gotowanej na parze. Można go kroić, aby nadziewać kanapki i inne potrawy, dla szerokiego grona konsumentów; jest naprawdę wyśmienity!
Włochy, Cremona
Historia marki Antica Valle wywodzi się z tradycji gastronomicznej przekazywanej z pokolenia na pokolenie. To starożytna mądrość, która wpływa na najwyższą jakość. To sztuka kulinarna, "savoir-faire" w produkcji wędlin, która mówi językiem prostoty, autentyczności i naturalności. Od zawsze związana z regionem swojego pochodzenia. W naszych wędlinach znajduje się niewiele składników, ale wszystkie...
Włochy, Vaiano-Loc. La Foresta
... wyselekcjonowanych produktów gastronomicznych o unikalnym i niepowtarzalnym smaku, w pełnym poszanowaniu pierwotnej tradycji wiejskiej oraz tych, którzy wykonują swoją pracę z pasją i oddaniem. Szynki, kiełbasy, kiełbaski, capocollo, finocchiona, pancetta, sery owcze i krowie to tylko niektóre z licznych specjałów produkowanych przez firmę. Naucz się dbać o siebie i odkryj smaki dawnych czasów w duchu zdrowego i naturalnego życia, gdzie najautentyczniejsze i najbardziej emocjonujące chwile mieszają się z zapachem wspomnień i tradycji.
Włochy, Termeno
Jesteśmy firmą rodzinną od początku lat 80., obecnie z trzecią generacją na pokładzie. Produkujemy szeroką gamę produktów mięsnych. Od wędzonego Speck, przez wędzony boczek, różne szynki i kiełbasy, po salami i inne delikatesy. Specjalizujemy się w produkcji produktów do dalszego przetwarzania, takich jak speck mattonella do krojenia. Jesteśmy również bardzo aktywni w sektorze horeca, oferując...
Włochy, Caltrano
...Salumificio Sant'orso znajduje się w Calltreno w prowincji Vicenza, u stóp płaskowyżu Asiago. Produkujemy kiełbasy bez GMO, bez produktów mlecznych, bez glutenu, bez alergenów. Nasza produkcja obejmuje pełną gamę kiełbas słodkich i pikantnych, a także szeroki wybór surowych i gotowanych boczków, wszystkie formowane dla lepszej wydajności podczas użycia. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej: www.salumisantorso.it...
Włochy, Ginestreto-Pesaro
Różnorodność przysmaków oferowanych klientom obejmuje lonzę, lonzini, kiełbasy, salami i szynki o różnych cechach smakowych, cenne specjały powstające z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, starannie aromatyzowanego przez doświadczonych rzemieślników. Minimalny czas dojrzewania gwarantowany dla każdej wędliny oraz idealny klimat, w którym jest ona finalizowana, sprawiają, że każdy produkt jest...
...słodycze i przetwory, a także specjały takie jak szafran, trufle i przyprawione oliwy. Firma starannie wybiera składniki każdego produktu, nadzoruje proces produkcji i zapewnia wierność regionalnej tradycji kulinarnej. Od makaronu alla chitarra po rintrocili, od ventriciny po kiełbasy z Montepulciano, od mostaccioli po szafran, każdy produkt to odpowiednie połączenie smaku i tradycji, dostosowane do nowoczesnego i wymagającego konsumenta.
... synowi Antonino. Od samego początku rzeźnia, norcineria Galvano od 1971 roku oferuje mięsa i wędliny rzemieślnicze najwyższej jakości, będące wynikiem stałego dialogu z odpowiednimi hodowcami, a z tej głębokiej pracy i miłości powstaje wyjątkowa produkcja wysokiej jakości wędlin rzemieślniczych, od typowej dojrzewającej kiełbasy po różne odmiany salami, oferując pyszne cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta i wiele innych. Produkcja przysmaków z dawnych czasów, aby zaspokoić podniebienia swoich klientów i ich gości.
Włochy, Crosia
Mirto Crosia 10/05/2013 Nasza firma powstała w 2006 roku, z celem dostarczenia na Wasze stoły prawdziwych smaków i aromatów naszej ziemi. Wszystko to było możliwe dzięki współpracy czterech małych firm, które dzięki swojemu doświadczeniu w swoich branżach mogły zaoferować szeroką gamę produktów wysokiej jakości, aby zapewnić naszym klientom doskonałą obsługę w jednym pakiecie. Poszukujemy eksporte...
Włochy, Sant'egidio Del Monte Albino
Nasze wędliny są wytwarzane przez doświadczone i utalentowane ręce, z pasją i rzemieślniczą starannością według tradycyjnych metod, aby odtworzyć autentyczny smak i prawdziwą jakość tradycji. W produkcji używamy wyłącznie surowców i naturalnych składników, przede wszystkim starannie wyselekcjonowanych mięs pochodzących z kontrolowanych hodowli, zaczynając od doskonałej jakości żywienia, opartego w...
Włochy, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi specjalizuje się od 1923 roku w produkcji typowych wędlin toskańskich, w szczególności świeżej kiełbasy, salami toskańskiego, finocchiony toskańskiej, pikantnego salami oraz pancetty toskańskiej. Firma wykazuje swoje zdolności adaptacyjne do nowych rynków, oferując wędliny różnego rodzaju i w różnych formatach, aby zaspokoić wszystkie obecne i przyszłe potrzeby uczestników...
Włochy, TRESANA
...FIRMA PRODUKUJE ŚWIEŻE WĘDLINY (KIEŁBASY, KAWAŁKI, LUGANEGA) ORAZ WĘDLINY DOJRZAŁE Z MIĘSA WYŁĄCZNIE WŁOSKIEGO I DOSKONAŁEJ JAKOŚCI, BEZ GLUTENU, GLUTAMIANU, LAKTOZY, BARWNIKÓW, WYKORZYSTUJĄC PRZEPISY PRZEKAZANE PRZEZ NASZYCH DZIADKÓW I Z SZACUNKIEM DLA TRADYCJI LUNIGIANESE. GŁÓWNE PRODUKOWANE WĘDLINY TO: MORTADELLA NOSTRALE Z LUNIGIANY, SALAME LARDELLATO, FILET Z LUNIGIANY, BRESAOLA LUNIGIANESE (PAKOWANA Z ŚWIEŻEGO MIĘSA) ORAZ FIORE ALL'OCCHIELLO ...
Włochy, Avigliana
... MATURE Z BALSAMICZNYM OCETEM O WYJĄTKOWYM SMAKU, MAMY SERY NIEBIESKIE O WADZE 3 KG DOJRZAŁE W SOKU Z BORÓWEK ORAZ SZEROKI WYBÓR SERÓW I WĘDLIN Z TRUFLEM, RĘCZNIE ROBIONE KIEŁBASY, KTÓRE PO SPRÓBOWANIU NIGDY NIE ZAPOMNICIE, UNIKATOWE PRODUKTY, KTÓRE SĄ NASZĄ SIŁĄ, CAMEMBERT Z BAWOLEGO I KOZIEGO MLEKA, ŚWIEŻE SERY O UNIKALNYM SMAKU ORAZ WSZYSTKIE SERY I SZYNKI DOP Z WŁOCH, NIE WAHAJCIE SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z NAMI W CELU UZYSKANIA DALSZYCH INFORMACJI.
Włochy, Macomer
Hurt i Detal - Ubój Przetwórstwo Mięsa - Kiełbasy...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play