Włochy, Orbassano
...Tonnarelli to rodzaj spaghetti pochodzący z Lacjum, bardzo podobny do swojego abruzyjskiego kuzyna, chitarrucci. Różnią się jednak w kilku kluczowych szczegółach: mają okrągły przekrój, są nieco bardziej szorstkie w konsystencji i tradycyjnie wytwarzane są tylko z semoliny z pszenicy durum i wody. Ich prosty i rustykalny smak sprawia, że są idealne do klasycznego rzymskiego "cacio e pepe" lub doskonale nadają się do przepisów wegańskich, ponieważ nie zawierają jajek.
Włochy, Carmagnola
...Pod koniec XVIII wieku, razem z "pummarolą", stały się daniem sprzedawanym na ulicy, które żywiło ludność. Niektórzy pamiętają lunch urokliwej Ingrid Bergman w filmie Roberto Rosselliniego "Podróż do Włoch" z 1953 roku, aby dotrzeć do znaczącej sceny, w której Totò je spaghetti rękami w filmie "Miseria e nobiltà" Mario Mattoliego z 1954 roku. Ale najsłynniejszym daniem makaronowym na świecie jest miska spaghetti spożywana przez Alberto Sordi w "Amerykaninie w Rzymie", słynnym filmie Steno z 1954 roku, potwierdzającym jego uniwersalność. Waga: 500g czas gotowania: 10 minut...
Włochy, MILANO
...Od 1886 roku mamy ważne zadanie: z wielką starannością tworzyć niepowtarzalny makaron, nie idąc na żadne kompromisy w kwestii tradycji. Osiągnięcia, postępy, udoskonalenia towarzyszą naszej historii i pozwalają nam, z każdym dniem coraz bardziej, przynosić na stoły całego świata autentyczną przyjemność z włoskiej kuchni. Historia De Cecco sięga daleko w przeszłość. W 1831 roku, Włochy nie były jeszcze zjednoczone, a Nicola Antonio De Cecco rozpoczyna działalność młynarską w Fara San Martino.
Włochy, Castellamare
...100% włoska porowata i pomarszczona makaron rzemieślniczy, idealny do zbierania sosów, wytłaczany w miedzi z wolnym procesem suszenia, aby w pełni zachować jego smak i aromat.
Bielizna domowa haftowana ręcznie, produkcja i sprzedaż unikalnych produktów: stół, kuchnia, łazienka, linia jachtowa, dzieci, koronki, sypialnia, personalizacje takie jak inicjały lub reprodukcje na tkaninie rysunków zaproponowanych przez klienta, reprodukcje na tkaninie rysunków pozyskanych z usług talerzowych lub innych. Hafty na wszelkiego rodzaju tkaninach wykonywane ręcznie. Ze względu na ch...
Włochy, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne z pszenicy durum: Jest to makaron produkowany wyłącznie z semoliny pszenicy durum zbieranej na wzgórzach Volterry przez rolników z kooperatywy. Obróbka odbywa się zgodnie z rzemieślniczymi metodami, z użyciem mosiężnych matryc i suszeniem w niskiej temperaturze. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani z ręcznie robionego makaronu.
Włochy, Controguerra
... konsumentów. Konsument musi jedynie ugotować makaron lub ryż osobno, a gdy będą gotowe, "smażyć" je w tej samej patelni z sosem Condipresto, który w międzyczasie podgrzałeś i przygotowałeś, "gotowym" w kilka minut. Nie ma potrzeby mówić więcej, ponieważ sos jest zasadniczo gotowy ze wszystkimi swoimi składnikami. Specjały są różne i wszystkie bardzo smaczne: sos "allo Scoglio", sos z małżami, sos z...
Włochy, Chiuro
... rozkładany na drewnianych ramach, gdzie pozostaje do powolnego suszenia w niskiej temperaturze. Rzemiosło jest obecne we wszystkim, co robimy, a ręczne cięcie spaghetti jest tego wyraźnym dowodem. Pozwól sobie zanurzyć się w luksusie rzemieślniczej tradycji.
Włochy, Sant Antonio Abate
... pomidorowy, pomidory koktajlowe oraz filety pomidorowe. Dodatkowo handluje najlepszymi produktami włoskimi, z starannym doborem jakości i konkurencyjną ceną: rośliny strączkowe i warzywa w puszkach, oliwa z oliwek i oleje roślinne, makaron przemysłowy (spaghetti, penne, pennette... makaron wytłaczany na mosiądzu, gnocchi, lasagne), mozzarella fiordilatte i z mleka bawolego, kawa palona, w ziarnach lub mielona, kapsułki lub saszetki kompatybilne z Lavazza i Nespresso oraz wiele rodzajów sosów / dodatków / przystawek. Wszystko w różnych formatach dla detalistów i cateringu.
Autentyczne włoskie produkty wybrane i uznane przez Włoską Izbę Szefów Kuchni oraz jej profesjonalną sieć szefów kuchni na całym świecie. Odkryj naszą linię produktów gourmet lub detalicznych: - Makaron (spaghetti, fusilli, penne, maccheroni...) również dostępny w wersji organicznej, wykonany w 100% z włoskiej pszenicy - Oliwa z oliwek extra virgin, również dostępna w wersji organicznej...
Włochy, Cagliari
Jesteśmy firmą, która głównie eksportuje sardyńskie produkty spożywcze za granicę. Oferujemy szeroki asortyment produktów dla hurtowników, sklepów delikatesowych, restauracji i pizzerii itp. Nasze produkty to: makaron suchy, w tym gnocchetti, spaghetti oraz makaron świeży, taki jak ravioli i culurgiones, seadas, szafran, oliwa z oliwek i pasta z oliwek, sery i kremy serowe, wina, piwa w różnych pojemnościach, także w beczkach, słodycze, likiery, bottarga, kremy truflowe i sery truflowe, wędliny, w tym kiełbasę suchą i świeżą.
Włochy, Grottole
Il Pastificio Italyca produkuje ręcznie robioną makaron zarówno świeży, jak i suchy, certyfikowany jako ekologiczny przez Icea, używając wyłącznie 100% włoskiej pszenicy. Obecnie produkujemy 10 formatów świeżych (termin ważności 3 miesiące w przechowywaniu w lodówce) oraz około 25 formatów suchych. Nasza strona internetowa to www.pastificioitalyca.it, gdzie można zobaczyć naszą historię i nasze produkty. Ponadto produkujemy również oliwę EVO, która jest zawsze certyfikowana jako ekologiczna przez Icea. Można umieścić spersonalizowaną etykietę na produktach.
Włochy, Bolzano
...kokosy, ananasy lub inne owoce zgodnie z Twoim zapytaniem. Oferujemy również artykuły spożywcze, takie jak oliwa z oliwek, przecier pomidorowy, soki, małe opakowania ciast, kasztany, makaron; spaghetti itp. Chcielibyśmy wiedzieć, jakie inne produkty Cię interesują. Gdy otrzymamy Twoje zapytanie, możemy zaoferować najlepsze konkurencyjne ceny, aby rozpocząć współpracę. Liczymy na kontakt z Tobą.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play