Włochy, Marmirolo
193km
MOLINO MAGRI - MĄKI, PÓŁFABRYKATY I DODATKI DO ŻYWNOŚCI DLA RYNKU W CIĄGŁEJ EWOLUCJI Molino Magri, założona w 1929 roku i znajdująca się w Marmirolo, w Mantowie, od pięciu pokoleń przekazuje z ojca na syna pasję do sztuki mielenia. Molino Magri to firma młynarska, która z przetworzonej wyselekcjonowanej pszenicy produkuje szeroką gamę mąk do użytku profesjonalnego w piekarstwie, pizzeriach, cukie...
Włochy, Fidenza
181km
Bertelli Formaggi S.r.l., obecny na rynku od czterech pokoleń, oferuje doskonałe jakościowo sery dojrzewające i świeże. Jesteśmy punktem odniesienia dla wielu europejskich firm w zakresie dostaw nie tylko Parmigiano Reggiano dojrzewającego od 12 do 60 miesięcy, ale także serów kozi i owczych z tradycji włoskiej. Jesteśmy również dostawcami typowych wędlin, takich jak salame, fiocchetto, mortadella...
Włochy, Goito
... polimerowych. Wymieszaj dwa składniki w ich odpowiednich opakowaniach. Następnie wlej składnik B do pojemnika ze składnikiem A. Mieszaj wszystko przez 3-4 minuty za pomocą mieszadła mechanicznego o niskiej prędkości, aż uzyskasz jednorodną i wolną od grudek mieszankę. Mieszaj ciasto ponownie przez kilka minut, aby dokładnie wymieszać składniki. Nałóż produkt w ciągu 60 minut. Syntech Flexipur...
Włochy, Salzano
233km
...Śniadanie, podwieczorek czy deser... każda okazja jest dobra na kawałek miękkiego plumcake. Przygotowujemy nasz puszysty plumcake (200g) w klasycznej prostokątnej formie, która nadaje mu praktyczny kształt do krojenia na plastry na śniadanie i podwieczorek. Ciasto jest na bazie jajek, masła, z mąką ryżową i gryczaną, skrobią ryżową i kukurydzianą, a dzięki dodatkowi oleju słonecznikowego jest lżejsze. Klasyczne ciasto drożdżowe, które chętnie podaje się najmłodszym i które tak bardzo przypomina smaki domu. Spróbuj wzbogacone lekkim nasączeniem i nadziewane dżemami lub kremami do smarowania.
Mr Pilo Gourmet Food to firma z siedzibą w Cagli, położona w głębi regionu Marche, która oferuje typowe ciasta francuskie, przekąski, bazy do pizzy pinsata, bazy do focaccii pinsata, bułki pinsate oraz ogólnie produkty piekarnicze, które wyróżniają się oryginalnością przepisów i jakością końcową różnych propozycji. Wszystkie nasze produkty są ATM i należy je przechowywać w temperaturze pokojowej,...
Włochy, Mason Vicentino
246km
Forma rozpoczęła swoją działalność marketingową i przemysłową na podstawie 20-letniego doświadczenia swoich założycieli. Firma produkuje i dystrybuuje sprzęt piekarniczy i cukierniczy. Nasze produkty są przeznaczone głównie do użytku profesjonalnego, ale możemy produkować przedmioty na zamówienie, aby zaspokoić specyficzne potrzeby klientów. Nasza oferta obejmuje cały cykl pieczenia: mieszanie, dz...
Włochy, Schio
245km
Easymac Srl produkuje maszyny dla przemysłu spożywczego. Linie do wałkowania: kompletną linię do chleba, pizzy i wałkowania ciasta z różnymi konfiguracjami w zależności od Twoich potrzeb. Odpowiednie do ciasta francuskiego, ciasta drożdżowego i ciasta duńskiego. Linie produkcyjne: nasze stoły robocze spełniają potrzeby rzemieślnicze i przemysłowe. Można skonfigurować układ odpowiedni do wymaganej ...
Mrożenie odgrywa ważną rolę w przyszłości naszego sektora. W ten sposób poszerzyliśmy naszą ofertę świeżych produktów, wprowadzając linię mrożonych produktów dedykowanych dla wielkiej dystrybucji i gastronomii. Naszym celem jest zachowanie autentycznych smaków rzemieślniczego pieczywa, typowych dla włoskiej tradycji, co jest możliwe dzięki naszym ciągłym badaniom, nieustannemu poszukiwaniu skład...
...Soluzioni Alimentari, firma specjalizująca się w produktach bezglutenowych, dystrybuuje gotowe dania bezglutenowe do detalistów, aptek, restauracji i pizzerii. Bezglutenowe ciasto do pizzy jest produkowane ręcznie, aby uzyskać chrupiącą pizzę. Każdy kawałek jest pakowany indywidualnie w aluminium.
Włochy, SALZANO
232km
...Użycie profesjonalnej maszyny do produkcji świeżego makaronu jest na wyciągnięcie ręki, działa samodzielnie; wystarczy wprowadzić składniki, a w ciągu kilku minut makaron jest gotowy w pożądanych rodzajach i formatach. Po wlaniu jajek, mąki i wody do misy maszyna automatycznie wyrabia ciasto przez około 5 minut, a następnie zaczyna proces formowania. Maszyna jest już obecna w wielu restauracjach...
Włochy, Parma
157km
...Specjalność Gastronomiczna - Tortelli z Kasztanów ŚWIEŻE CIASTO Cała produkcja żywności Greci jest sprzedawana hurtowo i detalicznie, zarówno świeża, jak i mrożona.
Włochy, Sassello
248km
Od 1860 roku minęły dziesięciolecia, ale produkcja rzemieślnicza wciąż pozostaje naszą filozofią. Obecna produkcja, oprócz miękkich amaretti, produkowanych w różnych wersjach, ale zawsze w oryginalnych podwójnych opakowaniach, obejmuje: baci di dama, ciastka pokryte najdelikatniejszą czekoladą, chrupiące amaretti oraz, na święta, tradycyjne panettoni, pandori i colombe. Cenna doświadczenie ponad w...
Włochy, Collecchio
158km
Pasta Ravelli to nowy sposób na docenienie świeżego makaronu, wybierając tylko najlepsze składniki, przetwarzane z poszanowaniem gastronomicznej tradycji Parmy, a następnie natychmiast mrożone, aby na stół trafiła, w niezmienionej formie, cała przyjemność dań głównych: bez konserwantów, najwyższa jakość, tak dobre jak świeżo przygotowane. A nawet. Dużo więcej.
Włochy, Soriano Nel Cimino
147km
Firma Uniesport jest bezpośrednim producentem orzechów laskowych Tonda Gentile Romana oraz ich przetworów, takich jak prażone orzechy laskowe, pokrojone prażone orzechy laskowe, proszek z prażonych orzechów laskowych oraz pasta orzechowa, zarówno w wersji konwencjonalnej, jak i organicznej. Eksportujemy również różne rodzaje suszonych owoców oraz różne rodzaje półproduktów: pasta migdałowa, pasta ...
Włochy, Albano Laziale
229km
Pinsa Romana to danie bogate w historię, którego korzenie sięgają starożytnego Rzymu. Nowa wersja przepisu sprawiła, że ten produkt jest unikalny w swoim rodzaju: ciasto składa się z mieszanki mąk, takich jak pszenica, ryż i soja, z wysoką zawartością wody, zakwasu i bez dodatku konserwantów i dodatków. Główne cechy to: - owalny kształt - kruchość chrupiącego brzegu - wysoka strawność uzyskana dzięki fermentacji trwającej 48-72 godziny Projekt Pinsa 2.0 ma na celu stworzenie tradycyjnego produktu w nowoczesnej odsłonie, dostępnego dla wszystkich!
Włochy, Lazise
222km
Il Germoglio powstał w latach dziewięćdziesiątych dzięki zakupowi przemysłowego pieca do produkcji chleba i wyrobów piekarniczych. W 2004 roku nowa grupa wspólników dołączyła do rzemieślniczej wiedzy, wnosząc nową siłę przedsiębiorczości. Inwestycje w technologię, maksymalna uwaga na jakość oraz obsługę klienta przyczyniły się do stałego wzrostu w ciągu lat. Dziś Il Germoglio jest ugruntowaną ma...
Włochy, Ferrara
150km
W cukierni można zamówić wszystkie rodzaje wypieków na śniadanie, ciasteczka, torty, ciastka, mignon słone. Skupiamy się na realizacji wszystkich rodzajów tortów urodzinowych, od klasycznych tortów po bardziej wyszukane słodkości z lukru, aż po delikatniejsze desery. Jeśli chcesz przygotować naprawdę wyjątkowy tort urodzinowy dla równie ważnej osoby, wystarczy, że odwiedzisz nas w cukierni z pomy...
Włochy, Formello
187km
... Lombardia. Uwaga i szacunek dla środowiska w procesach produkcyjnych, ochrona zasobów i ludzi, odpowiedzialność oraz wrażliwość w relacjach społecznych i ludzkich to wartości, które od zawsze wyróżniają nasz sposób prowadzenia biznesu. Na przestrzeni lat do historycznego ciambellone dołączyła szeroka gama produktów: od tart po ciasta pieczone i na łyżkę, od ciasteczek po mieszankę do ciast, gotowe ciasto do pieczenia pysznych słodkości w kilka minut.
Włochy, Thiene
242km
Firma produkująca maszyny dla przemysłu spożywczego. W szczególności nasza firma produkuje maszyny do formowania (mała, średnia i duża produkcja) odpowiednie do każdego rodzaju ciasta (ciasto kruche, ciasto kruche montowane, ciasto miękkie, ciasto bezglutenowe, ciasto z migdałami lub jakimkolwiek innym składnikiem).
Włochy, Prevalle
235km
Prillo to włoska firma, zlokalizowana w północnych Włoszech, w prowincji Brescia, specjalizująca się w produkcji podstaw do pizzy. Nasz produkt jest bardzo innowacyjny, ale jednocześnie zachowuje rzemieślniczy charakter, w pełnym poszanowaniu włoskich tradycji. Bazy są najpierw ręcznie rozciągane, wstępnie pieczone, a na końcu głęboko mrożone. Nie zawierają nadzienia. Są łatwe w użyciu i gotowe w ...
Włochy, Valeggio Sul Mincio
207km
Pastificio al Ponte produkuje tradycyjne tortellini z Valeggio sul Mincio. Świeże makarony z Pastificio al Ponte są wykorzystywane do produkcji linii produktów, które nawiązują do kulinarnej tradycji Werony i Mantui: klasyczne tortellini mięsne, tortellini z lokalnej dyni, tortellini z ricottą i szpinakiem, tortellini z ricottą i czerwoną radicchio IGP.
Włochy, Casier
246km
CIASTO DO PIZZY...
Włochy, PAVONE DEL MELLA
215km
...Dealer dla Brescii i okolic produktów marki "TRE MARIE", dystrybutor delikatesów Sammontana, chleb, pizze, lody rzemieślnicze, dania główne, przekąski, kanapki w automatach, warzywa i frytki, focaccie, chleb mrożony, dania drugie, lód w kostkach i kruszony, naleśniki, ciasto francuskie, słone przekąski i pizzetki,...
Włochy, Correggio
147km
PRODUKCJA?GNOCCHI Z ZIEMNIAKÓW GNOCCHI NADZIEWANE - ŚWIEŻE CIASTO ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Siedziba prawna i zakład Faks E-mail Biuro drugorzędne...
Włochy, Perugia
108km
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play