Włochy, Noci
Serowarnia Ignalat to średniej wielkości, rodzinna firma z Apulii, działająca na rynku od 1948 roku, specjalizująca się w produkcji nabiału, wytwarzanego wyłącznie z wyselekcjonowanego mleka krowiego z Apulii. Ignalat produkuje różne rodzaje nabiału: świeżego, wędzonego, dojrzewającego oraz różne typowe apulijskie specjały, takie jak mozzarella nodino i treccia, burrata, burrata wędzona w natural...
Bielizna domowa haftowana ręcznie, produkcja i sprzedaż unikalnych produktów: stół, kuchnia, łazienka, linia jachtowa, dzieci, koronki, sypialnia, personalizacje takie jak inicjały lub reprodukcje na tkaninie rysunków zaproponowanych przez klienta, reprodukcje na tkaninie rysunków pozyskanych z usług talerzowych lub innych. Hafty na wszelkiego rodzaju tkaninach wykonywane ręcznie. Ze względu na ch...
Włochy, Barletta
Włochy, Acicastello
Prezentacja Firmy Włoskie doskonałości to naprawdę nieskończona ilość produktów oraz wielkie osiągnięcia w malarstwie i literaturze. Wystarczy pomyśleć o wielkich umysłach, które zmieniły świat, takich jak Leonardo Da Vinci, Archimedes, Verga, Pirandello. Również w sztuce Włochy zawsze były na szczycie z Michelangelo, Raffaello, Giotto, Bernini, aby wymienić tylko niektórych. Jak można zapomnieć o...
Agripantel "Jesteśmy lokalną firmą, która postawiła na gastronomiczne specjały regionu. Stworzyliśmy 200 przepisów z surowców, częściowo pochodzących z inicjatyw wspierających osoby w trudnej sytuacji życiowej. Obecnie część produkcji przetworów pomidorowych pochodzi z krótkiego łańcucha dostaw i jest wytwarzana z pól uprawianych przez Spółdzielnię Socjalną Rossa Sera". Tak opowiada Pino La Rosa, ...
FIRMA MA ZNACZNE DOŚWIADCZENIE W SEKTORZE BUDOWNICTWA I REMONTÓW. SKUPIA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ NA PRODUKCJI I SPRZEDAŻY MALT I TYNKÓW Z WAPNA GRASSELLO, PRZEZNACZONYCH DO BUDOWNICTWA TRADYCYJNEGO ORAZ ODNOWY I REWALORYZACJI BUDYNKÓW I ZABYTKÓW HISTORYCZNYCH. JAKOŚĆ I CHARAKTERYSTYKA SUROWCÓW, CAŁKOWICIE NATURALNYCH, OPRÓCZ GWARANCJI SOLIDNOŚCI, STABILNOŚCI I TRWAŁOŚCI W CZASIE, STANOWIĄ DOSKONAŁĄ ALTE...
Włochy, Controguerra
Włochy, Brescello
Projektowanie, produkcja i sprzedaż armatury dla społeczności i dużych kuchni, mieszaczy termostatycznych, umywalek do oczu i pryszniców awaryjnych, giętarek do rur. Armatura nożna, armatura czasowa, armatura elektroniczna, armatura dla osób niepełnosprawnych, bezpieczeństwo w pracy, deszczownice i ramiona prysznicowe.
Produkcja szynki i "culatello" Rosa dell'Angelo jest wyjątkowa już od samego początku. Mięsa mają różne jakości, ze względu na rodzaj hodowli na świeżym powietrzu oraz starożytny proces ręcznej obróbki, z użyciem tylko soli i długiego dojrzewania. Nasze czarne świnie z dawnych ras, które niemal całkowicie zniknęły, mają swobodę pasienia się w lasach. Wolne pod słońcem, wiatrem i deszczem. Wolne, b...
Włochy, Sassano
Z siedzibą w Sassano, w sercu Parku Narodowego Cilento, I Sapori del Vallo to rzemieślnicza firma produkująca makaron według starych przepisów. Produkcja przekazywana z matki na córkę, w której tradycja i jakość są tajnymi składnikami sukcesu trwającego prawie 30 lat. I Sapori del Cilento powstało w 1994 roku z intuicji właściciela Salvatore Calandriello, który wraz z żoną Francescą postanowił z...
Włochy, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata i mozzata ręcznie dostępna w: Nodini, Treccia z wagą również na życzenie klienta. Mozzarella di bufala DOP, 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g. Burrata: Całkowicie produkowana ręcznie, pasta filata zawiera w sobie delikatne serce ze stracciatelli i śmietany. Ricotta artigianale d'affioramento z samego mleka krowiego. Przyjemnie bogata i kremowa, szczególnie polecana do użycia w kuchni. Mascarpone: Bardzo świeży, na bazie tylko śmietany z mleka krowiego, bez konserwantów.
Eli.S.An Natural Food to młoda firma z innowacyjnymi pomysłami, ale z głęboko zakorzenionym przekonaniem: jesteśmy tym, co jemy. Tak właśnie, z starannego doboru surowców, powstaje Pastaelisan, produkt, ściśle made in Italy, który łączy tradycję, innowację i badania. 100% włoska pszenica durum, miedziowe formy, mikrobiologicznie czysta woda, powolne suszenie, produkcja rzemieślnicza i nowe pomysły...
Włochy, Marciano Della Chiana
...Ser pecorino aromatyzowany gruszką. Waga: 350 g. Produkt pakowany próżniowo. Cechy: Pasta z oczkami, bardzo krucha, o wyraźnym smaku gruszki. Cechy organoleptyczne: Dojrzewanie: około 60 dni. Format: w formie miseczki. Składniki: Mleko krowie pasteryzowane, mleko owcze pasteryzowane, aromat gruszki (min 1%), sól, podpuszczka, kultury bakterii. Pokryty skórką z oliwy z oliwek. Skórka nie nadaje się do spożycia. Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Średni termin przydatności: 120 dni.
Włochy, Sassello
...chrupiące nadziewane papryczki chili (z kremem tuńczykowym) w oliwie z oliwek extra virgin, chrupiące papryczki chili w oliwie z oliwek z anchois, kaparami i oliwkami, ułożone suszone pomidory w oliwie z oliwek, lekko gorzkie cebulki, grillowane małe cebulki w oliwie z oliwek, małe cebulki z octem balsamicznym Modena I.G.P., chrupiące karczochy sardyńskie w oliwie z oliwek, grillowane bakłażany w oliwie z oliwek, papryki z truflami, mix przystawek w oliwie z oliwek, krem serowy roztopiony z truflami, pasta oliwkowa z truflami, krem truflowy,...
Włochy, Città Di Castello
Od 1990 roku firma Tartufi Bianconi specjalizuje się w obróbce trufli oraz produkcji typowych produktów, z surowcami pochodzącymi z Umbrii. Oferujemy nie tylko świeże produkty sezonowe, ale także szeroką gamę sosów i przypraw z truflami, borowikami, a także ragù, olej truflowy, pesto, miód truflowy, ocet balsamiczny, pikantne zioła i suszone grzyby, masło truflowe, risotto truflowe, makaron truflo...
Chemident to firma produkująca materiały dentystyczne dla laboratoriów protetycznych. Nasze motto to "Jakość przede wszystkim": wszystkie nasze produkty są opracowywane z myślą o rzeczywistych potrzebach protetyków, a dzięki naszemu zaangażowaniu w jakość możemy zapewnić bardzo wysoką i stałą jakość. Nasza produkcja obejmuje szeroką gamę gipsów i silikonów, żywic poliuretanowych do modeli, żelatyn...
Włochy, Castel D'azzano
... przyjaciółmi najmłodszych, a nawet dorośli nie będą mogli im się oprzeć! Czekolada mleczna najwyższej jakości (kakao: min. 31%) Cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromaty. Może zawierać orzechy. Bezglutenowe.
Włochy, Albanella
Miłość do Włoch i ich wielkiej tradycji kulinarnej znajduje odzwierciedlenie w bogatym i skrupulatnym wyborze specjałów gastronomicznych naszej ziemi. Najlepsze sery, najsłynniejsze wędliny, oliwy, wina i octy słodko-kwaśne, Pasta, sucha lub świeża, królowa diety śródziemnomorskiej, aż po Mozzarella di Bufala Campana, która zachwyci Was swoją delikatną słodyczą. Szeroka gama produktów, aby...
Włochy, Nocera Inferiore
FOOD BROKERAGE ITALIA wnosi dobrą żywność na cały świat, wkładając duszę i serce w handel najlepszymi produktami spożywczymi Made in Italy. Dobra włoska Pasta, słynna Pizza z naturalnymi składnikami oraz Pomidor we wszystkich swoich formach (Polpa, Pelati, Sughi pronti) Produkty, które wybieramy, są wysokiej jakości i autentyczne. Od 30 lat z pasją, zaangażowaniem i doświadczeniem dbamy o naszych...
Włochy, Bassano Del Grappa
Włoska firma spożywcza, lider w produkcji i dystrybucji makaronu suchego jajecznego (lasagne, cannelloni i tagliatelle) oraz innych specjalnych formatów. Założona w 1960 roku, firma Pastificio z biegiem lat stała się ważnym punktem odniesienia na rynku włoskim i międzynarodowym. Staranny dobór dostawców i surowców, kontrole procesów i produktów oraz nowoczesne obiekty z zaawansowanymi instalacjami...
Włochy, Sant'angelo Di Brolo
...czysta pasta z prażonych orzechów laskowych, kremy na bazie orzechów laskowych. Pracujemy i przetwarzamy zarówno orzechy laskowe pochodzące z certyfikowanego rolnictwa ekologicznego, jak i orzechy laskowe z rolnictwa konwencjonalnego. Realizujemy wysyłki. Tylko sprzedaż hurtowa. Skontaktuj się z nami, aby uzyskać wycenę.
Włochy, Chiuro
Zakład makaronów Pasta Negri znajduje się w Chiuro, w Valtellinie, dolinie rozciągającej się u stóp majestatycznych Alp włoskich. W tym nieskazitelnym miejscu, na wysokości ponad 1200 m, wypływają wody, które wykorzystujemy do wyrabiania naszych semolin z włoskiego rolnictwa ekologicznego. Makaron jest wytwarzany jeszcze na mosiężnych formach, a następnie, w całkowicie ręcznym procesie, jest...
Włochy, Prata Camportaccio
Ricette pizzoccheri zajmuje się promowaniem i popularyzowaniem tradycyjnego przepisu na pizzoccheri valtellinesi oraz wariantów tego dania w zależności od regionów i produktów. Ricette pizzoccheri to portal, który ma na celu stworzenie społeczności pasjonatów kuchni, w szczególności valtellinskiej, i jest częścią marki Moro Pasta, Pastificio di Chiavenna, założonego w 1868 roku, który pracuje nad...
Włochy, altamura
Gama Unibrands, wraz ze swoimi markami, Novoforno, Pasta e Gusto, jest zakorzeniona w tradycji kulinarnej naszej ziemi, z której czerpiemy pełnymi garściami, aby zaproponować kompletną linię produktów typowych dla zdrowej diety śródziemnomorskiej. W naszych ciastach nie może zabraknąć semoliny z pszenicy durum, która dziś jest tak poszukiwana, że stała się naszym znakiem jakości. Nasze produkty...
Włochy, Altamura
Na terenie Altamury, na granicy Apuli i Lucanii, w zieleni Murgii barese, odbywa się produkcja PASTA JESCE, w pełni rzemieślnicza. Uwaga i staranność w wyborze surowców, wszystkie certyfikowane przez międzynarodowe instytucje, nadają smak i jakość naszej makaronowi. Stosujemy długie procesy suszenia, które trwają od 12 do 18 godzin, w niskich temperaturach, wahających się od minimum 40 do...
Włochy, Bari
... zachować nienaruszone nie tylko właściwości organoleptyczne, ale także wartości odżywcze. Pasta Vera, szanująca środowisko, w całym swoim cyklu produkcyjnym, wykorzystuje do swoich opakowań tylko papier spożywczy, pochodzący z papieru recyklingowego i sam w sobie nadający się do recyklingu.
Włochy, Gragnano
Król makaronu to pasta, która znajduje się w Gragnano, od dawna znana z szlachetnej produkcji makaronów, uzyskując 9 października 2013 roku od Wspólnoty Europejskiej znak IGP. Naszym pomysłem jest produkowanie tak, jakby produkt był przeznaczony dla naszej rodziny, klient jest w centrum naszego świata, dlatego przed wprowadzeniem produktu na rynek tradycją jest, że jest on testowany przez cały...
Włochy, Buonvicino
...Nasza makaron wytwarzany w procesie trafilacji na brązie jest produktem rzemieślniczym. Idealny do regionalnych przepisów i autentycznych potraw, Pasta Ricca doda Wam odrobinę "domowego smaku". Nasze motto to: jakość bez kompromisów! Naszym rynkiem docelowym są produkty regionalne i wysokiej jakości, które w Polsce i za granicą nieustannie zyskują na popularności. Skontaktuj się z nami, aby poznać wszystkie zalety naszego Rzemieślniczego Zakładu Makaronu!
Włochy, Scafati
...) Miesięczna dostępność 50/100 kg, pakowanie w różnych rozmiarach 50-100-200-250-500 g, 1-5-10 kg - 25-50-100 kg. Personalizowane opakowania do sprzedaży detalicznej rurki z wanilią. Inne produkty: proszek waniliowy premium, perły wanilii, pasta waniliowa, wanilia do ekstraktów przemysłowych. Konkurencyjne ceny.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play