Włochy, Guardiagrele
Włochy, MILANO
...L'Amaro Montenegro to włoski likier, który po raz pierwszy wyprodukowano w 1885 roku. Jego produkcja odbywa się w zakładzie w Zola Predosa, w prowincji Bolonia, należącym do Gruppo Montenegro S.r.l., który posiada również inne marki, takie jak Vecchia Romagna, Bonomelli, Cannamela, Buton, Rosso Antico, Polenta Valsugana, Olio Cuore, Tè Infrè. Te składniki są następnie mieszane z alkoholem, wodą i...
Włochy, Forlì
... surowa gryka jest idealna do gotowania zup i bulionów z warzywami, ale może być również używana do przygotowywania specjalnych makaronów, takich jak pizzoccheri czy polenta taragna. Z surowej gryki można również przygotować doskonały chleb. Łuskane nasiona gryki nie wymagają moczenia, wystarczy je przepłukać pod bieżącą wodą i gotować w garnku z osoloną wodą (proporcja: 1 część gryki na 2 części wody) przez 20-30 minut, aż woda całkowicie się wchłonie.
Mr Pilo Gourmet Food to firma z siedzibą w Cagli, położona w głębi regionu Marche, która oferuje typowe ciasta francuskie, przekąski, bazy do pizzy pinsata, bazy do focaccii pinsata, bułki pinsate oraz ogólnie produkty piekarnicze, które wyróżniają się oryginalnością przepisów i jakością końcową różnych propozycji. Wszystkie nasze produkty są ATM i należy je przechowywać w temperaturze pokojowej,...
Włochy, Schio
...Ciliegiolo... inny napój z Toskanii. Wizualnie intensywnie czerwony, niemal nieprzenikniony, owocowy, z przyjemnymi nutami konfitury wiśniowej, dojrzałej jeżyny, lekko przyprawiony, z białym tytoniem i czarnym pieprzem na pierwszym planie. Na podniebieniu, otulający, zrównoważony, harmonijny, elegancki i finezyjny, godny uwagi jedwabisty tanin. Wspaniały napój, można go podać z dziczyzną, wspaniałym dzikiem w sosie z polentą i dojrzałymi serami, dojrzałym serem pecorino toskańskim.
Włochy, Fondi
...SOSY MEDITERRANEJSKIE GOTOWE DO UŻYCIA Pomysł Stworzenie sosów "gotowych do użycia" do szybkiego przygotowania najpopularniejszych potraw z nadmorskich miejscowości Morza Śródziemnego, takich jak: makaron, risotto, pizza, bruschetta, couscous, zupy, kremy i polenta. Tradycja Wykorzystywanie tylko najstarszych surowców kuchni śródziemnomorskiej, takich jak: ryby z Morza Śródziemnego FAO 37, oliwa...
PRODUKCJA?GNOCCHI Z ZIEMNIAKÓW GNOCCHI NADZIEWANE - ŚWIEŻE CIASTO ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Siedziba prawna i zakład Faks E-mail Biuro drugorzędne...
Włochy, Solesino
Produkty: Polenta i Gnocchi alla Romana...
Włochy, Fubine Monferrato
polenta z dawnych lat...
Włochy, Polverigi
Włochy, Bolzano
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play