Włochy, Martina Franca
...dojrzały caciocavallo i pecorino pugliese, wszystkie wytwarzane zgodnie z rzemieślniczymi metodami przekazywanymi przez pokolenia. Oferujemy również organiczną oliwę z oliwek extra virgin, wyborne wina z Apulii, takie jak Primitivo, Negramaro i Chardonnay, a także tradycyjne wędliny i rzemieślniczy makaron, taki jak orecchiette i taralli. Wykorzystujemy nowoczesne technologie, aby zachować świeżość...
...W miejscowości Isca dell'Abate w Perito, w prowincji Salerno, znajduje się Fattoria dell'Alento, zakład mleczarski działający na poziomie krajowym i międzynarodowym. Produkcja jest różnorodna i w całości oparta na lokalnych produktach, w ofercie znajdują się: bocconcini z bufala, ciliegine z bufala, mozzarella, warkocze mozzarelli, sery bufali, caciocavallo, ricotta z bufala, scamorza, wędzony caciocavallo, mozzarella di bufala campana oraz mleko. Dystrybucja produktów mleczarskich, produkowanych na miejscu, daje klientom gwarancję zakupu autentycznych produktów o kontrolowanym pochodzeniu.
Włochy, Noci
Serowarnia Ignalat to średniej wielkości, rodzinna firma z Apulii, działająca na rynku od 1948 roku, specjalizująca się w produkcji nabiału, wytwarzanego wyłącznie z wyselekcjonowanego mleka krowiego z Apulii. Ignalat produkuje różne rodzaje nabiału: świeżego, wędzonego, dojrzewającego oraz różne typowe apulijskie specjały, takie jak mozzarella nodino i treccia, burrata, burrata wędzona w natural...
... mozzarella i ricotta di Bufala, a szczególnie zakładów mleczarskich do produkcji wszelkiego rodzaju "pasta filata"… serów, takich jak mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata itd. Specjalizujemy się również w produkcji i modernizacji mini linii mleczarskich o różnych zdolnościach produkcyjnych. -Wszystkie nasze MINI Dairy są "szyte na miarę" zgodnie z konkretnymi wymaganiami klienta.
...jednym z najpiękniejszych i najbardziej nietkniętych obszarów Włoch, ojczyzny „Diety Śródziemnomorskiej”, która od dawna znajduje się na liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego UNESCO. Siła firmy opiera się na stosowaniu tradycyjnych metod, dogłębnej wiedzy z zakresu zootechniki oraz realizacji wszystkich etapów cyklu produkcyjnego w zakładzie. Wśród produktów wyróżniamy mozzarellę z mleka bawolego, mozzarellę w mortella (mirt), fior di ricotta, cacio ricotta caprino, caciocavallo oraz jogurt.
Włochy, Scario
Handel Produktami Typowymi z Cilento - Włochy - Bio - Wędliny bezglutenowe, Sery, Oliwa z oliwek extra virgin, Produkty bio, Produkty bezglutenowe w oleju, Konserwy, Makaron z mąk starych zbóż, Orzechy laskowe z Giffoni, Słodycze, Likery, Piwa rzemieślnicze, Panettone, Fragolino, Tuńczyk w oliwie extra virgin, filety sardeli, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Kiełbasa, Soppressata, Pancetta...
Włochy, Martina Franca
Nasza firma działa na rynku od ponad 50 lat, zajmujemy się rzemieślniczą produkcją i używamy surowców wysokiej jakości z Włoch. Zostaliśmy nagrodzeni na poziomie krajowym i międzynarodowym za nasze caciocavallo dojrzewające w winie primitivo (czerwone wino) oraz ser kozi z dzikim fenkułem.
Podere San Vincenzo w Eboli (SA) hoduje bawoły, produkując przetwory mleczne: mozzarella z bawolego mleka, scamorza i caciocavallo. Mając możliwość kontrolowania całego cyklu produkcyjnego, jakość jest gwarantowana i certyfikowana. Jego głównym celem nie jest ilość, lecz jakość produktów. Warto podkreślić, że przez siedem kolejnych lat Podere San Vincenzo otrzymało uznanie od AIA (Stowarzyszenie Hodowców Włoch), jako pierwsza hodowla w Włoszech pod względem ilości i jakości morfologicznej mleka.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play