Włochy, Moio Della Civitella
... ręcznie, tłoczonych na zimno, aby zapewnić oliwę najwyższej jakości. Bogata w przeciwutleniacze, nasza oliwa ma owocowy i lekko pikantny smak, idealny do podkreślenia każdego dania kuchni śródziemnomorskiej. •Dżemy i przetwory: Nasze dżemy i przetwory są wytwarzane z świeżych owoców z Cilento, zbieranych i przetwarzanych z pełnym poszanowaniem tradycji. Bez sztucznych konserwantów, nasze dżemy zachowują...
... naturalnymi składnikami, bez konserwantów, a konfitury extra przygotowywane są z owoców zarówno konwencjonalnych, jak i z rolnictwa ekologicznego. Typowe produkty kalabryjskie według starych przepisów. Sprzedaż hurtowa i detaliczna w całych Włoszech. Dlatego możemy zaoferować zarówno linię konwencjonalną, jak i ekologiczną tylko najlepsze owoce, konfitury i dżemy: konfitura z papryczek chili, konfitura z czerwonej cebuli Tropea I.G.P. Kalabria, konfitura extra z wiśni, konfitura extra z truskawek. Ponadto Calabria & Calabria Sirianni specjalizuje się w produkcji i pakowaniu dżemów.
Włochy, Carlentini
... pomarańczy, w tym z różnych odmian pomarańczy oraz z cynamonem i pomarańczą z chili. Dżemy cytrusowe, takie jak te z mandarynek, cytryn i różowego grejpfruta. Wśród konfitur mamy konfiturę z cebuli, fig, opuncji, truskawek, konfiturę z bakłażana i wanilii, chili, gruszki i cynamonu, brzoskwiń oraz pomidorków koktajlowych. Mamy również konfitury z winogron i dyni. Możemy przygotować dla Państwa kosze na wydarzenia, które można podarować lub wystawić w Państwa działalności. Prawdziwy sycylijski produkt z lokalnych źródeł, z smakiem sycylijskiej ziemi.
Włochy, Orsogna
... kuchni włoskiej • Sosy białe • Sosy białe z truflami • Sosy i ragù pomidorowe • Oliwy i masła aromatyzowane • Trufle konserwowane w plastrach i mielone • Trufle sterylizowane dla producentów wędlin i serów • Dżemy i konfitury • Zestawy prezentowe/świąteczne. NOWOŚĆ: Aromatyzowana Sól w Sprayu -70% Sodu. NOWOŚĆ: Perły (kawior) z Trufli Starannie wybieramy nasze surowce, z poszanowaniem włoskiej...
...dyrektor handlowy rodzinnej firmy Agripantel, w rozmowie z FreshPlaza. Od 1994 roku Agripantel produkuje około 200 specjałów gastronomicznych, które czerpią inspirację z prawdziwej tradycji sycylijskiej, w szczególności z regionu Trapani. Ciągłe poszukiwanie składników oraz staranne połączenia gastronomiczne oparte na tradycji ludowej stanowią podstawę całej produkcji. Katalog uzupełniają sosy i przyprawy, pasztety i dodatki, dżemy i konfitury, a także intensywnie smakujące orzechy o niezapomnianym aromacie.
Jesteśmy spółdzielnią rolniczą, działamy w Palermo w rejonie Ciaculli, znanym z późnych mandarynek, które naturalnie uprawiamy, oraz z nieszpułek zarówno białych, jak i czerwonych. Mamy członków, którzy uprawiają pomarańcze w Ribera (AG), brzoskwinie w Bivona, melony w rejonie Trapani itd. Wszystkie cytrusy i owoce najwyższej jakości, które do nas trafiają. Ponadto produkujemy dżemy i konfitury extra, używając tylko świeżych produktów, świeżych owoców, soku z cytryny, cukru trzcinowego i pektyny owocowej. Wkrótce dołączy do nas także pszczelarz, który zajmie się produkcją miodu.
Włochy, S.stefano Di Rogliano
... tego, co już produkujemy dla własnych potrzeb? Dżemy, konfitury, soki owocowe, sosy itd. Aby połączyć „domowe” z całkowitym bezpieczeństwem żywności, zaopatrzyliśmy się w nowoczesny wielofunkcyjny stół 4.0, który, gotując w niskich temperaturach, zachowuje cechy organoleptyczne naszych produktów, a także smak i kolor. Ponadto innowacyjne etapy pasteryzacji i sterylizacji, które następują po...
Włochy, Monterosso Almo
Produkujemy i przetwarzamy owoce z naszego regionu na dżemy extra z minimalną zawartością czystego puree owocowego wynoszącą od 65% do 85%. Uprawiamy przede wszystkim Pigwę i przetwarzamy ją na suszoną Cotognata Siciliana w słoikach. Produkcja dżemów extra z owoców tylko najwyższej jakości. Nasza produkcja odbywa się na ogniu bezpośrednim i przede wszystkim bez dodatku wody, tylko Owoce, Cukier i sok z Cytryny.
Włochy, Cavriago
... owoców do wyprodukowania 100 g dżemu. Oprócz słodkich dżemów proponujemy słone konfitury, zaprojektowane do doskonałego towarzyszenia serom lub jako pyszne dodatki do mięs i wędlin. Wszystkie owoce i warzywa są gotowane w niskiej temperaturze, aby zachować smak świeżych produktów. Idealna kiełbasa jest smaczna, autentyczna i ręcznie robiona, zgodnie z tradycją Emilii.
Włochy, Bistagno
Giuso - stulecie innowacji. Produkcja i sprzedaż produktów, składników, półproduktów oraz artykułów spożywczych dla lodziarni, cukierni i piekarni: włoskie lody, krem, owoce kandyzowane, kandyzowane, dżemy, konfitury, wiśnie. Misja: Produkować składniki złożone i półprodukty dla rzemieślników oraz małych przemysłów, poprzez ciągłe poszukiwanie innowacyjnych rozwiązań i z celem całkowitego zadowolenia Klienta końcowego.
Włochy, Giuliano Teatino
...Dżemy D'Alessandro powstają w Giuliano Teatino, miejscowości znanej z owoców. Historia firmy ma swoje korzenie w tradycji winogron, prawdziwego skarbu całego regionu, które zbierano, aby stały się winem i były spożywane przy stole, podczas gdy nadwyżki przekształcano w pyszne dżemy w rękach gospodyni domowej. To z tego doświadczenia, z tej wiedzy wywodzi się działalność Orazio D'Alessandro...
Włochy, Monte Sant'angelo
... znajdują się dżemy z pomarańczy, cytryn i mandarynek produkowane bez konserwantów, tylko z owoców z Gargano i cukru. Firma jest punktem odniesienia dla miłośników autentycznej żywności oraz włoskich i apulijskich tradycji kulinarnych.
...śniadanie do pokoju, codzienna zmiana pościeli. Basen 8x11 m z leżakami i parasolami. Usługa baru tylko latem przy basenie. Kościół. Produkujemy oliwę z oliwek extra virgin oraz warzywa ekologiczne. Uprawiamy rzadkie rośliny. Kuchnia śródziemnomorska ma na celu przywrócenie dawnych smaków, wykorzystując surowce najwyższej jakości. Produkujemy przetwory, dżemy, konfitury, ciastka, sos pomidorowy i wszystko, co możemy przekształcić tradycyjnymi metodami.
Włochy, leonforte
...I sughi del principe to firma sycylijska zajmująca się produkcją wysokiej jakości specjałów gastronomicznych. Nasz proces produkcji jest kontrolowany od wyboru najlepszych surowców, aż po przetwarzanie w konserwy: pasztety, sosy do makaronu, pesto, chutney, galaretki owocowe i winne, dżemy i konfitury oraz wszelkiego rodzaju kremy do smarowania. Produkty są wolne od dodatku konserwantów i barwników "jak stworzyła natura".
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play