Produkty dla ham (89)

Iberyjska Szynka Cebo 50% – Iberyjski Kwiat - SZYNKI I PALETY

Iberyjska Szynka Cebo 50% – Iberyjski Kwiat - SZYNKI I PALETY

Wydłużony i stylizowany kawałek, wykonany z cienkiej trzciny. Ma żywy kolor, łagodny smak, niezwykły aromat i marmurkowy tłuszcz. Ręcznie robione kawałki, niskosolne i dojrzewające przez 20-24 miesiące. Produkt 100% naturalny.
75% Iberyjska Szynka Bellota - Z Kością / Bez Kości / Ręcznie Krojona

75% Iberyjska Szynka Bellota - Z Kością / Bez Kości / Ręcznie Krojona

Mniejsza pod względem rozmiaru i wagi niż szynka, nasza Paleta de Bellota Ibérica ma bardziej wydłużony i mniej okrągły kształt. Jej jednolity i błyszczący kolor z białymi, perłowymi żyłkami to wizualny wstęp do wyrazistego smaku żołędzi, słodkiego, wyraźnego i intensywnego aromatu, który w połączeniu z wyczuwalnym posmakiem na końcu, przywołuje krajobraz naszych dehesas.
Iberyjska Szynka Bellota 100% - Cała Pakowana próżniowo

Iberyjska Szynka Bellota 100% - Cała Pakowana próżniowo

Jedno z najszlachetniejszych kawałków naszych okazów, gotowe do otwarcia i spożycia. 100% Ibérico Bellota Presa od Castro y González to rozkosz dla podniebienia.
Krojony Szynka Bellota 100% Rasy Iberyjskiej - KROJONY

Krojony Szynka Bellota 100% Rasy Iberyjskiej - KROJONY

Wydłużony i smukły kawałek, z cienką łodygą. Posiada różowy kolor, doskonały smak, głęboki aromat i delikatny tłuszcz. Kawałki wytwarzane ręcznie, niskosodowe, z dojrzewaniem od 24 do 30 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy, krojenie w plastry i pakowanie. Składniki: Szynka iberyjska z żołędzi, sól i konserwanty. Waga netto: 100 g. Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo, w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia to 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy. Składniki: Szynka iberyjska z żołędzi, sól i konserwanty. Waga netto: 100 g.
Chwile do Cieszenia się pakiet – Szynka Fusion - Szynka

Chwile do Cieszenia się pakiet – Szynka Fusion - Szynka

Nasza ręcznie krojona szynka Castro y González „Fusión” powstaje z naszych iberyjskich świń, które pasą się na wolności. Podczas dojrzewania, ta szynka odpoczywa przez 18 miesięcy w naszych piwnicach, gdzie jest temperowana w zimnych i stałych temperaturach Guijuelo. To tam nabiera słodkiego i gładkiego smaku oraz przygotowuje się do rozpoczęcia podróży w najbardziej zmienne warunki pogodowe, które spotykamy w Sierra de Huelva. W ten sposób nasza szynka Castro y González „Fusión” będzie topnieć w mgłach Atlantyku przez kolejne 18 miesięcy, zyskując siłę i głęboki bukiet. Efekt końcowy to wyjątkowa ręcznie krojona szynka, odpowiednia tylko dla tych, którzy szukają czegoś innego. SKU: 507002 Waga przesyłki: 0,7 kg
Chorizo Iberyjskie Żywione Żołędziami

Chorizo Iberyjskie Żywione Żołędziami

Chorizo iberyjskie karmione żołędziami to produkt tradycyjnie wytwarzany z najlepszych przypraw i wyselekcjonowanych mięs. Jego składniki i kontrolowane dojrzewanie sprawiają, że ten produkt jest wyjątkowym przysmakiem.
Wybór Szynki – Bez Kości – 1,6 Kg - CENTRA SZYNKI I ŁOPATKI (BEZ KOŚCI)

Wybór Szynki – Bez Kości – 1,6 Kg - CENTRA SZYNKI I ŁOPATKI (BEZ KOŚCI)

Centrum szynki bez kości. Prezentuje żywy kolor, łagodny i niezrównany smak, niezwykły zapach oraz marmurkowatą tłuszcz. Produkty wytwarzane ręcznie, niskosolne, z czasem dojrzewania od 20 do 26 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy i usunięcie kości. Waga: 1,600 kg Warunki dystrybucji i transportu: Jeśli jest pakowany próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia wynosi 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy i usunięcie kości. Waga: 1,600 kg
50% Iberyjski Cebo De Campo Szynka

50% Iberyjski Cebo De Campo Szynka

50% Iberyjski Cebo De Campo Szynka
Szynka iberyjska 75% z żołędzi – Ręcznie krojona - Szynka

Szynka iberyjska 75% z żołędzi – Ręcznie krojona - Szynka

Nasz ręcznie rzeźbiony szynka iberyjska 75% z karmionych żołędzi ma intensywny i jasny kolor z wyraźną obecnością białych smug. Na podniebieniu odczuwalny jest intensywny i trwały aromat, a także nuty orzechów i łąki, co pozwala uzyskać soczystą równowagę między stopniem słoności a starannym dojrzewaniem, a także długi i przyjemny posmak, który dodatkowo dopełnia doświadczenie tego dzieła natury. SKU:615206 Waga przesyłki:0,2 kg
Krojony nożem Szynka Gourmet 'Simón Martín' - PLASTRY

Krojony nożem Szynka Gourmet 'Simón Martín' - PLASTRY

Wydłużony i smukły kawałek, z cienką łodygą. Prezentuje ciemnoróżowy-magenta kolor, intensywny smak, niezwykły zapach, z różnorodnymi infiltracjami tłuszczu, gładki i błyszczący. Nasze szynki charakteryzują się słodkim smakiem (bardzo mało słone), co nadaje im delikatny smak i czas dojrzewania od 28 do 36 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy, krojenie nożem i pakowanie. Składniki: Szynka Gourmet Złota i sól. Waga netto: 100 g. Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowana próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Do spożycia zalecana temperatura to 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy. Składniki: Szynka Gourmet Złota i sól. Waga netto: 100 g.
Wybór szynki Castro i Gonzalez – Ręcznie krojona - Szynka

Wybór szynki Castro i Gonzalez – Ręcznie krojona - Szynka

Wiedza naszych mistrzów rzeźbiarzy oraz właściwości smakowe naszego ręcznie rzeźbionego szynki Castro y González „Selección” są pakowane próżniowo, aby można je było cieszyć się nimi później. Nasi doświadczeni mistrzowie rzeźbiarze nadają każdemu plasterkowi odpowiedni rozmiar i grubość, aby uzyskać jak najlepszy smak i aromat. Łatwe, praktyczne. Doskonała przyjemność dla zmysłów. SKU:616006 Waga przesyłki:0.2 kg
Gourmet Złota Paleta - SZYNKI I PALETY

Gourmet Złota Paleta - SZYNKI I PALETY

Wydłużony i stylizowany kawałek, wykonany z cienkiej trzciny. Ma ciemnoróżowy-magenta kolor, intensywny smak, niezwykły aromat, z różnymi żyłkami marmurkowego tłuszczu, gładki i błyszczący.
Szynka Fusion Castro y Gonzalez – Ręcznie krojona - Szynka

Szynka Fusion Castro y Gonzalez – Ręcznie krojona - Szynka

Nasza ręcznie rzeźbiona szynka Castro y Gonzalez "Fusión" powstaje z naszych iberyjskich świń, które pasą się na wolności. Podczas dojrzewania, ta szynka odpoczywa przez 18 miesięcy w naszych piwnicach, gdzie jest temperowana w zimnych i stałych temperaturach Guijuelo. To tam nabiera słodkiego i gładkiego smaku oraz przygotowuje się do rozpoczęcia podróży w najbardziej zmienne warunki pogodowe, które spotykamy w Sierra de Huelva. Tak więc, nasza szynka Castro y González "Fusión" będzie topnieć w mgłach Atlantyku przez kolejne 18 miesięcy, zyskując moc i głęboki bukiet. Efekt końcowy to wyjątkowa szynka, odpowiednia tylko dla tych, którzy szukają czegoś innego. SKU:629013 Waga przesyłki:0,25 kg
50% Iberyjska szynka Cebo z ramienia

50% Iberyjska szynka Cebo z ramienia

50% Iberyjski Szynka Cebo z Ramienia
Profesjonalny Plus Nóż do Szynki - AKCESORIA

Profesjonalny Plus Nóż do Szynki - AKCESORIA

Ręcznie wykonane w Hiszpanii, od jednej z najlepszych marek na rynku. Ergonomiczny uchwyt antypoślizgowy. Smukły design. Elastyczne ostrze o długości 30 cm.
ORGANICZNA PAKOWANA SZYNKA W PLASTRACH 5 JEDNOSTEK

ORGANICZNA PAKOWANA SZYNKA W PLASTRACH 5 JEDNOSTEK

ORGANICZNA KROJONA SZYNKA PAKIET 5 JEDNOSTEK Referencja: PACK 5606 WAGA: 80 gramów
Szynka z Łopatki 100% Iberyjska

Szynka z Łopatki 100% Iberyjska

Szynka z Barku 100% Iberyjska
Krojony Nożem Szynka Cebo 50% Rasy Iberyjskiej – Flor Ibérica - PLASTRY

Krojony Nożem Szynka Cebo 50% Rasy Iberyjskiej – Flor Ibérica - PLASTRY

Wydłużony i smukły kawałek, z cienką łodygą. Prezentuje ciemnoróżowy-magenta kolor, intensywny smak, niezwykły zapach, z różnorodnymi infiltracjami tłuszczu w marmurkowym wzorze, gładki i błyszczący. Nasze szynki charakteryzują się słodyczą (bardzo mało słone), co nadaje im delikatny smak i czasem dojrzewania od 28 do 36 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy, krojenie nożem i pakowanie. Składniki: Szynka Cebo 50% Rasa Ibérica Waga netto: 100 g. Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowana próżniowo, w temperaturze poniżej 5ºC. Do spożycia zalecana temperatura to 15º-18ºC Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy Składniki: Szynka Cebo 50% Rasa Ibérica Waga netto: 100 g.
Szynka 100% Iberico karmiona żołędziami – Premium Rezerwa 80 Montaneras Edycja Specjalna - Szynka

Szynka 100% Iberico karmiona żołędziami – Premium Rezerwa 80 Montaneras Edycja Specjalna - Szynka

Nasza seria Premium Reserve 80 Montaneras składa się z 80 sztuk, które przez ponad 48 miesięcy powoli i starannie dojrzewają w naszej najlepszej piwnicy granitowej w Guijuelo, pod osobistą opieką i nadzorem Don Miguela. Dodatkowo, nasze szynki Premium Reserve 80 Montaneras, będące w 100% z rasy iberyjskiej i karmione żołędziami, zawierają najwyższy procent kwasu oleinowego (ponad 56%). Ponadto, każda sztuka naszej Premium Reserve 80 Montaneras jest unikalna. Kod QR umieszczony na opakowaniu każdej sztuki umożliwia dostęp do karty z jej specyficznymi właściwościami, takimi jak data urodzenia i uboju zwierzęcia, jego waga oraz proporcje kwasów palmitynowego, stearynowego, oleinowego i linolowego. Dzięki Premium Reserve 80 Montaneras osiągnęliśmy doświadczenie smakowe, które doprowadziło nas do doskonałości i całkowitej jakości. SKU:530001
Iberyjskie Sekret Brzucha

Iberyjskie Sekret Brzucha

Sekret Barriguera Ibérico to kawałek mięsa, który znajduje się w dolnej części wieprza iberyjskiego, znany ze swojego wyjątkowego smaku i delikatnej tekstury. Ten kawałek jest szczególnie ceniony za doskonałą równowagę między mięsem a tłuszczem, co nadaje mu soczysty smak i gładką teksturę. Idealny do pieczenia lub grillowania, Sekret Barriguera Ibérico jest popularnym wyborem wśród szefów kuchni i miłośników mięsa, którzy szukają jakości i autentyczności w każdym kęsie. Ten kawałek nie tylko jest pyszny, ale także stanowi bogate źródło niezbędnych składników odżywczych. Sekret Barriguera Ibérico jest bogaty w białko i zawiera zdrowe tłuszcze, co czyni go pożywną opcją w każdej zrównoważonej diecie. Jego wszechstronność w kuchni pozwala na przygotowanie go na różne sposoby, od tradycyjnych potraw po bardziej innowacyjne przepisy. Z Sekretem Barriguera Ibérico każda posiłek staje się niezapomnianym doświadczeniem kulinarnym.
Szynka iberyjska 100% karmiona żołędziami – Bez kości - Szynka

Szynka iberyjska 100% karmiona żołędziami – Bez kości - Szynka

Nasza szynka iberyjska 100% z karmionych żołędzi ma intensywny i jasny kolor z wyraźnymi białymi smugami w swojej teksturze. W smaku docenia się intensywny i trwały aromat, a także wyczuwalne nuty orzechów, co pozwala uzyskać soczystą równowagę między stopniem słoności a starannym dojrzewaniem, a także długi i przyjemny posmak, który dodatkowo wzbogaca doświadczenie tego mistrzowskiego dzieła. SKU:613001 waga:4,5 – 5 kg
Wybierz szynkę Castro i Gonzalez - Bez kości - Szynka

Wybierz szynkę Castro i Gonzalez - Bez kości - Szynka

Nasza bezkostna szynka „Seleccion” Castro y González ma nieco ciemniejszą część tłuszczową i w niższej proporcji niż nasze szynki z karmionych żołędziami, co sprawia, że uzyskuje delikatniejszy i bardziej smakowity bukiet. Z minimalnym czasem dojrzewania wynoszącym 36 miesięcy oraz starannym doborem naturalnych zbóż w diecie, szynka Castro y González „Selección” zawsze gwarantuje smak i jakość. SKU:614000 waga:4,5 – 5 kg Waga przesyłki:5 kg
WYBÓR SZYNKI SERRANO REZERWA - SZYNKI

WYBÓR SZYNKI SERRANO REZERWA - SZYNKI

WYBÓR REZERWY SZYNKI SERRANO - SZYNKI Referencja: 3635 WAGA: 8-8,5 kg
Paleta Selekcyjna – Bez kości – 1,400 Kg - CENTRA SZYNKI I ŁOPATKI (BEZ KOŚCI)

Paleta Selekcyjna – Bez kości – 1,400 Kg - CENTRA SZYNKI I ŁOPATKI (BEZ KOŚCI)

Wydłużony i smukły kawałek, z cienką łodygą. Charakteryzuje się żywym kolorem, łagodnym i niezrównanym smakiem, niezwykłym zapachem oraz marmurkowatym tłuszczem. Produkty wytwarzane ręcznie, niskosolne, z czasem dojrzewania od 20 do 26 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie litery V, solenie, naturalne suszenie i leżakowanie w piwnicy. Składniki: Szynka iberyjska, sól Waga: 1,400 kg Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo, w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia to 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie litery V, solenie, naturalne suszenie i leżakowanie w piwnicy Składniki: Szynka iberyjska, sól Waga: 1,400 kg
100% Ibérico Bellota Szynka "Pata Negra" - Z Kością / Bez Kości / Ręcznie Krojona

100% Ibérico Bellota Szynka "Pata Negra" - Z Kością / Bez Kości / Ręcznie Krojona

Mniejsza i lżejsza od szynki, nasza Paleta de Bellota Ibérica ma bardziej wydłużony i mniej okrągły kształt. Jej jednolity i błyszczący kolor z białymi, perłowymi żyłkami to wizualny wstęp do wyrazistego smaku żołędzi, słodkiego, wyraźnego i intensywnego aromatu, który w połączeniu z wyczuwalnym posmakiem na końcu, przywołuje krajobraz naszych dehesas.
Praktyczny i Łatwy Pakiet – 75% Iberyjska Szynka Karmiona Żołędziami - Szynka

Praktyczny i Łatwy Pakiet – 75% Iberyjska Szynka Karmiona Żołędziami - Szynka

Inny sposób na cieszenie się naszym ręcznie krojonym 75% iberyjskim szynką karmionym żołędziami. Jest dostępny w wygodnych pakietach pakowanych próżniowo, gotowych do spożycia. SKU:511000 Waga przesyłki:0,5 kg
Chwile do Cieszenia Pakiet – Szynka Iberyjska 75% Żywiona Żołędziami – Ręcznie Krojona - Szynka

Chwile do Cieszenia Pakiet – Szynka Iberyjska 75% Żywiona Żołędziami – Ręcznie Krojona - Szynka

Szczegół, aby dzielić się wyjątkowymi chwilami. Ta selekcja naszej 75% iberyjskiej szynki karmionej żołędziami w luksusowych opakowaniach i ekskluzywnej skrzynce to idealny prezent na niezapomniane okazje. SKU:507000 Waga przesyłki:0,7 kg
Paleta Wybór - SZYNKI I ŁOPATKI

Paleta Wybór - SZYNKI I ŁOPATKI

Wydłużony i smukły kawałek cienkiej trzciny. Charakteryzuje się żywym kolorem, łagodnym smakiem, niezwykłym zapachem i marmurkowatym tłuszczem. Produkty wytwarzane ręcznie, niskosolne, z czasem dojrzewania od 20 do 24 miesięcy. Składniki: Szynka iberyjska, sól Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo, temperatura powinna być poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia to 15º-18ºC. Składniki: Szynka iberyjska, sól
100% Ibérico Pata Negra Szynka Żołędziowa - Z Kością / Bez Kości / Ręcznie Krojona

100% Ibérico Pata Negra Szynka Żołędziowa - Z Kością / Bez Kości / Ręcznie Krojona

Jego stylizowana forma i cienka nóżka, charakterystyczna dla czystej rasy iberyjskiej, to elementy, które od razu identyfikują nasz flagowy produkt. Oprócz rozmiaru, mniejszego niż w przypadku zwierząt krzyżowanych, oraz tej węższej formy, bardzo znacząca jest jego ciemna kopyto, które jest zużyte, ponieważ zwierzę pasło się swobodnie po dehesie i mogło cieszyć się dwoma sezonami pastwiskowymi. Wewnątrz odkrywamy szynkę o intensywnie czerwonym kolorze z dużą ilością białych i czystych żyłek, ponieważ 100% iberyjski świnia ma do 75% swojej tłuszczu wmuszczonego w mięsie. Całość prezentuje się błyszcząco dzięki temu.
Krojona Szynka Bellota 100% Rasy Iberyjskiej - KROJONA

Krojona Szynka Bellota 100% Rasy Iberyjskiej - KROJONA

Wydłużony i smukły kawałek, z cienką łodygą. Posiada różowy kolor, doskonały smak, głęboki aromat i delikatny tłuszcz. Kawałki wytwarzane ręcznie, niskosolne, z dojrzewaniem trwającym od 24 do 28 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiórka na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy, krojenie w plastry i pakowanie. Składniki: Szynka iberyjska z żołędzi, sól i konserwanty. Waga netto: 100 g. Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma żadnych ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo, w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia wynosi 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiórka na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy. Składniki: Szynka iberyjska z żołędzi, sól i konserwanty. Waga netto: 100 g.