Francja, Castelnaudary
...Gizdy indycze konfiturowane w swoim tłuszczu, sól. Mięso z Francji. RADY SZEFOWE: Pokrojone i podgrzane na patelni, te gizdy dodają odrobinę szaleństwa do każdej sałatki. Są idealną przystawką, podczas gdy cassoulet się zapieka.
Francja, Luitré-Dompierre
...Niezależnie od tego, czy jesteś profesjonalistą w branży gastronomicznej, czy detalistą, mamy mięso, które spełni oczekiwania Twoich najbardziej wymagających klientów. Oferujemy szeroką gamę mięs, w tym: - Mięso wołowe - Mięso cielęce - Mięso wieprzowe - Mięso drobiowe - Mięso owcze Wybierając CBViandes-Distri, wybierasz zaufanego partnera, który stawia jakość i satysfakcję swoich klientów w centrum swoich działań. Dołącz do nas i odkryj różnicę, jaką może wprowadzić dostawca mięsa zaangażowany w doskonałość i jakość.
Francja, Ploufragan
Fermierzy d’Argoat zostali założeni w 1975 roku przez zbiorowość około dwudziestu osób, kierowanych przekonaniem o potencjale sektora "kurczaków fermierskich label rouge". Z biegiem lat ta inicjatywa rozszerzyła się o trzy inne sektory: "jaja fermierskie label rouge" w 1983 roku, "wieprzowinę fermierską label rouge" w 1988 roku, "wieprzowinę label rouge" w 2006 roku oraz "króliki fermierskie label...
Francja, Morangis
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play