Francja, Castelnaudary
...Gizdy indycze konfiturowane w swoim tłuszczu, sól. Mięso z Francji. RADY SZEFOWE: Pokrojone i podgrzane na patelni, te gizdy dodają odrobinę szaleństwa do każdej sałatki. Są idealną przystawką, podczas gdy cassoulet się zapieka.
Francja, Luitré-Dompierre
...Niezależnie od tego, czy jesteś profesjonalistą w branży gastronomicznej, czy detalistą, mamy mięso, które spełni oczekiwania Twoich najbardziej wymagających klientów. Oferujemy szeroką gamę mięs, w tym: - Mięso wołowe - Mięso cielęce - Mięso wieprzowe - Mięso drobiowe - Mięso owcze Wybierając CBViandes-Distri, wybierasz zaufanego partnera, który stawia jakość i satysfakcję swoich klientów w centrum swoich działań. Dołącz do nas i odkryj różnicę, jaką może wprowadzić dostawca mięsa zaangażowany w doskonałość i jakość.
Francja, Ploufragan
Fermierzy d’Argoat zostali założeni w 1975 roku przez zbiorowość około dwudziestu osób, kierowanych przekonaniem o potencjale sektora "kurczaków fermierskich label rouge". Z biegiem lat ta inicjatywa rozszerzyła się o trzy inne sektory: "jaja fermierskie label rouge" w 1983 roku, "wieprzowinę fermierską label rouge" w 1988 roku, "wieprzowinę label rouge" w 2006 roku oraz "króliki fermierskie label...
Francja, Morangis
Jako producent kebabów döner we Francji i Niemczech poszukujemy świeżych piersi z kurczaka bez kości, świeżych udźców kurczaka bez kości (nóg) ze skórą oraz świeżych udźców indyka bez kości (preferencja samice). (około 150 ton miesięcznie)...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play