Francja, Rabastens De Bigorre
Jeśli jesteś dystrybutorem, delikatesami, GMS, hurtownikami? Nie wahaj się z nami skontaktować. Z ponad stuletnim doświadczeniem i unikalnym know-how, Conserverie du Sud wyróżnia się jako pierwszy producent pasztetów na bazie wieprzowiny oraz jedyny, którego zasięg jest krajowy i międzynarodowy. Conserverie du Sud nawiązała lokalny sojusz i zaopatruje się w mięso wieprzowe z certyfikatem od...
... jakość pod względem białkowym i odżywczym w porównaniu do mięsa. Dlatego nie produkujemy wyrobów na bazie VSM. Oferujemy wołowinę, kurczaka, cielęcinę, jagnięcinę oraz halal wędliny. Nasze produkty są dostępne w wersji świeżej lub mrożonej. Jesteśmy dumni z tego, że sprzedajemy francuskie i europejskie mięso oraz drób halal, które są certyfikowane Achahada.
Francja, Ploufragan
...organizacji technicznych, wylęgarni, firm przetwórczych i wędliniarskich, centrów pakowania jaj), które współpracują w celu osiągnięcia tego celu jakości. Nadzorują również 24 specyfikacje Fermierów d'Argoat z oznaczeniem label rouge. Ponadto są dumni z promowania atutów Bretanii w sektorze drobiu, dzięki ich Chronionej Oznaczeniu Geograficznej (IGP) "Volailles de Bretagne". Od 2006 roku Fermierzy d'Argoat są oficjalnie uznawani przez INAO jako organizacja obrony i zarządzania (ODG) za ich wysiłki w tworzeniu i zarządzaniu sektorami pod oficjalnymi znakami jakości (label rouge i IGP).
Francja, Auros
... pokoleń hodowców, rzeźników i wędliniarzy, zawsze broniliśmy lokalnych i rzemieślniczych umiejętności. W MAISON VOISINE mamy dwa miejsca powstałe w wyniku współpracy rodzinnej: produkcję w PAU z Frédérikiem Lacoste, Mistrzem Rzemiosła Wędliniarskiego i Cateringowego oraz miejsce selekcji produktów, chłodzenia i przygotowywania zamówień w AUROS, niedaleko BORDEAUX. Opracowaliśmy tam narzędzie...
Francja, Saint-Jean-Le-Vieux
... baskijski z papryką Espelette, pasztet wiejski, rillettes, hure, baskijski czernina, konfitowane kiełbasy i konfit z wieprzowiny Ibaïona) oraz dziczyzny (tercje z zająca, tercje z dzika i salmis z gołębia). Na koniec, wędlina Mayté produkuje niezbędne baskijskie przepisy, takie jak axoa, piperade i baskijskie flaki, a także przepisy takie jak cassoulet czy wołowina po burgundzku.
Francja, Rungis Cedex
Specjalista w handlu świeżym mięsem i podrobami wołowymi, cielęcymi, jagnięcymi i wieprzowymi, a także w mięsie wołowym z całego świata oraz mięsie wyjątkowym.\nOferujemy ofertę dostosowaną do naszych klientów, aby jak najlepiej zaspokoić potrzeby rzeźników, wędliniarzy, catererów, dużych sieci handlowych i gastronomii.\nDzięki ścisłej współpracy z naszymi dostawcami, nasi klienci korzystają z gwarantowanej świeżości i wyjątkowej jakości produktów.\nStrategiczna lokalizacja na rynku krajowym (MIN) w Rungis pozwala nam na codzienne dostarczanie do całej Francji.
Francja, Lyon
... z polowaniem. Ich celem jest uczynienie wyjątkowych produktów z regionu centralnych Pirenejów dostępnymi i demokratyzacja ich, oferując niezapomniane doznania smakowe. Nasz rzemieślnik wędliniarski i kucharz, Pierre, ma 28-letnie doświadczenie i zdobył wiele wyróżnień w dziedzinie wędliniarstwa. Wykorzystuje surowce pochodzące z regionu do produkcji wysokiej jakości produktów. Przywiązujemy...
Francja, Nantes
Firma BERJAC specjalizuje się w hurtowej sprzedaży mięsa i ryb dla profesjonalistów z branży gastronomicznej (restauratorzy, wędliniarze, catering, sklepy spożywcze, małe jednostki samorządowe) oraz zapewnia obsługę sklepu i realizuje dostawy w departamentach Loire-Atlantique, Vendée, Maine i Loara: mięsa (wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina), podroby, wędliny, drób, produkty świeże (owoce i warzywa, żywność), ryby. Firma BERJAC należy do rodziny CADEGAU: działalność B2B w zakresie produktów świeżych (mięso i ryby) w Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes i Marée) oraz Saumur (Savia).
Francja, Chemy
... we Francji i Europie. Pod przewodnictwem czwartej generacji oraz z nową strategią ukierunkowaną na segment premium, grupa od 10 lat korzysta z dynamicznego wzrostu. To umożliwiło inwestycję w nowoczesne narzędzie produkcyjne oraz nowe biura na historycznym terenie w Chemy. Lesage Prestige, lokomotywa grupy, skoncentrowana na sprzedaży mięsa premium oraz selekcji produktów w modelu B2B. Nasze flagowe produkty to: mięso dojrzewające, Wołowina z Galicji, Angus, Wołowina z Kobe i inne. Nasi główni klienci to steakhousy, restauracje pragnące oferować mięsa „premium” oraz tradycyjne rzeźnie.
Francja, Aicirits Camou Suhast
Grupa Kooperatywna LUR BERRI oferuje szeroki asortyment produktów roślinnych i zwierzęcych swoich członków. Grupa proponuje produkty wysokiej jakości, wytwarzane w Kraju Basków. Grupa tworzy więź między rolnikami a konsumentami i umożliwia wzmocnienie oferty regionalnej, dzieląc się nią z innymi podmiotami.
Francja, Coudray Au Perche
...które cieszą nasze podniebienia, ale także wpływają na nasze zdrowie. Odkryj nasz łańcuch dostaw, nasze produkty oraz kobiety i mężczyzn, którzy codziennie z nami pracują. I przede wszystkim nie wahaj się z nami porozmawiać, w Vallégrain jesteśmy pasjonatami, więc uwielbiamy z Wami dyskutować!
Francja, Saint-Viance
... markami, siła Viandes de Corrèze wynika z regularnego partnerstwa między różnymi uczestnikami branży mięsnej. Bliskość do hodowców oraz bezpośredni kontakt z terenami wiejskimi pozwala na rozwijanie produktów wysokiej jakości, które odpowiadają potrzebom klientów. Viandes de Corrèze zdecydowało się na zaopatrzenie w 100% z Francji, głównie z Limousin. Viande de Corrèze cieszy się posiadaniem zespołu składającego się z pasjonatów mięsa i jakości. Cięcie i przygotowanie mięs odpowiada na specyficzne potrzeby tradycyjnych rzeźni, hurtowników, GMS oraz gastronomii zbiorowej.
Francja, Bassussarry
Jako profesjonaliści w dziedzinie jelit od ponad trzydziestu lat, oferujemy szeroką gamę naturalnych jelit (jelita owcze, jelita wieprzowe, jelita wołowe, jelita końskie) do wędlin, a także przyprawy do merguez, przyprawy do chipolatas, przyprawy do kaszanki, profesjonalne noże rzeźnicze, haki Esse, maszynki do mięsa, mieszalniki do mięsa, nadziewarki do mięsa, maszyny próżniowe. Wszystkie nasze p...
Francja, Lyon
Francja, Asnieres Sur Seine
Francja, Vitry Sur Seine
La conserverie Saint Christophe to firma z Hauts de France, która produkuje konserwy spożywcze i dystrybuuje je w całej Francji oraz Europie. Jako handlowcy z początku, rozwijaliśmy naszą działalność konserwową w ramach naszej farmy i specjalizujemy się w tej dziedzinie. Jako producent konserw od 27 lat, nasze produkty są gwarantowane bez dodatku substancji chemicznych i zgodnie z normami oraz wymaganiami weterynaryjnymi.
Francja, Villeneuve
Francja, Chemilly Sur Yonne

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play