Francja, Charvieu Chavagneux
... produkują tę melasę na własny użytek, a następnie sprzedają swoje nadwyżki. Mieszanka różnych granatów oraz technika gotowania, która może być szybsza lub wolniejsza, pozwala uzyskać melasę o różnym poziomie kwasowości/słodkości. To jest rzemiosło. Zastosowanie: Jest powszechnie używana w kuchni irańskiej i libańskiej. W kuchni można ją dodać do mięsa w sosie, do dressingu, na puree z pasternaku (lub innych warzyw korzeniowych). Bidon: 20L...
... dodatkiem neutralnego środka dezynfekującego, a następnie spłukanie czystą wodą. Fartuch należy rozłożyć do wyschnięcia bez wirowania. Fartuch należy przechowywać w suchym miejscu. Zgodny z przepisami dyrektywy Europejskiej 89/686/EWG oraz normą EN 467. Kolory Biały, Niebieski, Żółty, Brązowy, Czarny, Zielony Zawody Rzeźnie – Mięsa, Wędliny – Wędliny, Chemia, Destylarnie – Tonnelerie, Produkcja rzemieślnicza, Olejarnie, Centrum ogrodnicze, Mleczarnie – Serownie, Mechanika, Prace rolnicze Grubość 50/100, 600gr/m2 Szerokość 90cm Długość 110 cm, 115 cm, 120 cm, 130 Zapięcia Zapięcie...
Francja, Soreze
...Lejek do kiełbas w ręku z białego plastiku. Kiełbasnica umożliwiająca łatwe napełnianie dużych jelit. Produkcja francuska. Lejek do kiełbas w ręku lub kiełbasnica z białego plastiku. Średnica górna 10 cm, dolna 3 cm, wysokość 12,5 cm. Włóż jelito, składając je na osi lejka. Zrób węzeł na końcu jelita. Napełnij lejek przygotowaniem do kiełbasy. Pchaj za pomocą drewnianej łyżki, aby dobrze napełnić jelito. Produkcja francuska. REF:POMENTBO GWARANCJA:24 MIESIĄCE Główny materiał:plastik Kolor:biały Wyprodukowano w:Francja Średnica:10 cm Wysokość:12,5 cm Waga netto:0,030 kg...
Francja, Castelnaudary
... umożliwia praktyczne i smaczne gotowanie. Solvia zabiera Twoje kubki smakowe i 5 zmysłów w podróż za granicę z ekologicznymi przyprawami, sosami i gotowanymi warzywami. Nasze zobowiązania do jakości produktów: - Produkcja we Francji - Mięsa i warzywa pochodzenia francuskiego - Przepisy clean label i zrównoważone pod względem odżywczym - Certyfikacja PME+ naszych zakładów produkcyjnych (CSR) - Wydajne narzędzia produkcyjne i akredytacja w międzynarodowych standardach (IFS, BRC, Bio) Aby uzyskać więcej informacji, nie wahaj się z nami skontaktować!
Francja, Laissac
COTE2BOEUF, producent wędlin rzemieślniczych w Aveyron, przywraca blask gastronomicznemu emblematu Francji: saucisson! Jego produkcja odbywa się jak dawniej, z użyciem tylko 3 składników: mięsa wyselekcjonowanego z gospodarstw rolnych w Aveyron, soli z Guérande, pieprzu z Kampot IGP. Żadnych konserwantów, żadnych barwników, żadnych nitrytów! Tylko 3 składniki jak dawniej. Coppa, lonzo, suszona...
Francja, Sarrola-Carcopino
... mięsa francuskiego i z poszanowaniem tradycji. Firma zajmuje się zarówno produkcją, pakowaniem, jak i wysyłką swoich produktów. Dbając o jakość swojego towaru, firma Salaisons Joseph Pantaloni gwarantuje transport w najlepszych warunkach. Wysyłki odbywają się do Francji i Europy drogą lądową lub morską. Dostawca wędlin z Wyspy Piękności w pobliżu Ajaccio, firma Salaisons Joseph Pantaloni współpracuje...
Francja, Saint Clement Des Levees
... winiarstwa, przemysłu spożywczego, przemysłu motoryzacyjnego, plastiku, PET, recyklingu itp. Nasza specjalność: produkcja wyrobów z drutu metalowego. Kontenery metalowe do przechowywania mięsa. Kontenery metalowe dla przewoźników. Producent stalowych ekspozytorów PLV. Metalowe kosze do obsługi. Składane, nakładane, stawiane, rackowane kontenery metalowe. Certyfikacja żywnościowa powłoki antykorozyjnej...
Francja, Bressuire Cedex
...Firma BRESSUIRE EXPORT jest rzeźnią bydła z siedzibą w Bressuire we Francji. Jesteśmy dostawcą mięsa wołowego, a szczególnie świeżego mięsa młodych bydła. Oferujemy również tusze i podroby wołowe. Nasza produkcja świeżego mięsa, zarówno bez kości, jak i z kością, jest przeznaczona dla wszystkich krajów Europy i Afryki Północnej. Sprzedajemy rasy mięsne: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise....
Francja, Le Portel
...Jesteśmy producentem / wytwórcą pulpy, mięsa i kawałków ryb (łosoś, dorsz, czarniak), które mrozimy w blokach przemysłowych. Nasza roczna produkcja wynosi około 4000 ton produktów mrożonych. Nasza fabryka, z siedzibą w Boulogne/Mer, posiada certyfikaty BRC, BIO i MSC.
Francja, Lavigerie
Gospodarstwo rolne położone we Francji, w sercu Wulkanów Owernii, u stóp Puy Mary Zarejestrowane w HVE (Wysoka Wartość Środowiskowa) Produkcja mięsa wołowego ras Aubrac i Salers: cielęta + krowy rzeźne Sprzedaż zwierząt żywych lub w świeżej tuszy Możliwość uboju Halal...
...NORMAN (NORMANDIE MANUTENTION) to firma zajmująca się produkcją sprzętu dla rzeźni oraz do obróbki mięsa: maszyny i sprzęt do oskórowania dla rzeźni, urządzenia i sprzęt do depilacji dla rzeźni, sterylizatory nożowe dla rzeźni. NORMAN projektuje sprzęt dostosowany do Twoich potrzeb, który spełnia wymagania dotyczące śledzenia w przemyśle mięsnym (normy NF/CE/USDA) oraz wymagania rytualne...
Francja, Aiguilhe
... francuskiego mięsa, jagnięcina (czarna rasa Velay), cielęcina z Velay i Forez, fin gras z Mézenc, wieprzowina z Haute-Loire. Głowa cielęca, nóżki wieprzowe, maouche lozérienne, potée auvergnate, kura w garnku, blanquette de veau. Gama tradycyjnych francuskich sosów, sos gribiche, sos meurette, sos ravigote, sos zielony, sos madère, sos à la diable, aioli. Gama pesto z ziołami, pesto z czosnkiem niedźwiedzim, pesto z pokrzywy. Sos, gravy sauce, produkt z Francji, tradycyjna francuska kuchnia gotowana przez szefa kuchni. Praca na zlecenie.
JV LA FRANÇAISE INTERNATIONAL specjalizuje się w dystrybucji maszyn specjalnych dla przemysłu spożywczego w zakresie: Przygotowania (Krojenia przemysłowe, Mieszarki, Mieszalniki z łopatkami, Woki do potraw gotowych i sosów, Specjalne linie do przygotowywania sosów lub potraw gotowych, Wygładzacze bez noża, Zautomatyzowane linie produkcyjne lub produkcja mielonego mięsa, Napełniacze i dzielniki...
Francja, Nanterre
...analiza na miejscu, selekcja), Kontrola produktów mięsnych (cięcie i odkostnianie, klasyfikacja kawałków, produkcja mięsa mielonego, produkcja kiełbas), Kontrola wina (analiza w laboratorium winogron, moszczu i gotowego wina). Instrumenty analityczne opracowane przez FOSS poprawiają rentowność i jakość produktów oraz efektywność produkcji. Dzięki tym przyjaznym dla użytkownika i precyzyjnym instrumentom, nasi klienci oszczędzają czas w procesie produkcji, efektywniej wykorzystują surowce, produkują produkty wysokiej jakości i optymalizują bezpieczeństwo żywności.
Francja, Rungis Cedex
...takich jak zwinięte i związane głowy cielęce, onglet PAD (Gotowe do Cięcia, obrane bez nerwu), plastry wątrób wołowych i cielęcych, pokrojone w kostkę nerki wołowe, kostki policzków wołowych, plastry lub kostki serc wołowych i cielęcych itd. Handel produktami podrobowymi: PRODAL posiada stoisko na pawilonie podrobów w Rungis. Oferujemy naszym klientom szeroki asortyment produktów (mięsa pakowane próżniowo, produkty podrobowe, wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina, produkty świeże i mrożone…). Zadzwoń do nas pod numer 01 41 80 02 80.
Francja, Capdenac Gare
Firma AVEYRON BOYAUX jest zakładem zajmującym się produkcją jelit. Jelita pochodzące w 98% z mięsa owczego są zbierane w rzeźniach na południu Francji. Są one czyszczone przez skrobanie i solone, a następnie kalibrowane, tubowane, mierzone i ponownie solone. Następnie są pakowane i sprzedawane dużym jednostkom wędliniarskim na południu Francji.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play