... Barwa: jasnoróżowa z łososiowymi refleksami Nos: lekki z nutami świeżych owoców czerwonych. Usta: gładkie, lekkie i kwaskowate z delikatnymi bąbelkami i intensywnymi aromatami truskawki i maliny. Przyjemne i smakowite różowe brut! POŁĄCZENIA POTRAW I WIN Star Bubbles Brut Rosé, wino idealne na aperitif, będzie doskonałym towarzyszem dla ryb i białego mięsa. Doskonale skomponuje się również z przekąskami na bazie warzyw, mini-ciastkami lub gazpacho. Serwować w temperaturze od 6 do 8°C...
... chrupiącej tekstury, ta sól morska wysokiej jakości stanowi idealną bazę dla naszego dzieła. Czerwone Wino Wysokiej Jakości: Infuzja czerwonego wina dodaje aromatycznej głębi, tworząc symfonię smaków w każdym ziarnie soli. Świeże Szalotki: Starannie wybrane szalotki wnoszą pyszny, subtelny akcent cebulowy do tej mieszanki. Zalecane Użycie: Grillowane Mięsa: Obficie posypuj swoje steki, grillowane potrawy i drób, aby uzyskać eksplozję smaków. Wyszukane Sałatki: Dodaj szczyptę, aby podkreślić smak swoich sałatek. Referencja:SEL0016...
Francja, Brue Auriac
...porzeczki i jeżyny, delikatnie wzbogacone słodkimi przyprawami i wanilią. Następnie rozwija się w kierunku pikantnych przypraw i różowych jagód. W ustach atak jest okrągły i mięsisty, z nutami przyprawowymi, a następnie przechodzi w smakowite nuty czarnych owoców i nuty drewniane, które wspierają piękne i długie zakończenie. POŁĄCZENIE POTRAW-WINA: Mięsa czerwone, mięsa w sosie, grzyby, sery SERWIS: 18-20°C PRZECHOWYWANIE: Do picia teraz lub będzie się poprawiać przez następne 5 lat...
Francja, Lys Haut Layon
...Terroir: Gleba gliniasta z żwirem na łupkach Sytuacja: Wysoki layon Winifikacja Fermentacja alkoholowa i dojrzewanie odbywają się w beczkach przez rok. Degustacja w temperaturze między 10 a 12°C Oko: Żółty Nos: Owocowy, dżemowy, morele Usta: Aromaty owoców żółtych i nuty owoców kandyzowanych Potencjał starzenia: 5 lat Równowaga: Wytrawne Dopasowanie potraw i wina: Ryby w sosie, małże św. Jakuba, mięsa białe i sery z gotowanych mas. Homar po amerykańsku, homar w śmietanie i kurczak w sosie białym. Cięcie: Guyot podwójny Wysokość: 100 do 120 m...
Francja, Issy-Les-Moulineaux
...Wino: Cuvée Croizillon to Cahors pełen przyjemności, z aromatyką rozwijającą się na soczystych czerwonych i czarnych owocach (wiśnia, śliwka, jeżyna, truskawka) i z miękkimi taninami. Całość jest szczególnie radosna i zachwyca swoją słodyczą. Malbec, który zaprasza do dzielenia się z przyjaciółmi i doskonale uzupełni Twoje aperitify, wędliny i mięsa. Doskonałe wino na spotkania z przyjaciółmi w...
Francja, Auxerre
...Wino białe 100% Vermentinu, z pięknymi nutami kwiatowymi i cytrusowymi, z delikatnym drewnem, które dodaje struktury, idealne wino na słoneczne popołudnia, które wzbogaci Twoje posiłki. Rada winiarza: podawać w temperaturze 8-10°C. To Contrella oferuje głębię 100% Vermentinu, ujawnia nuty kwiatowe, cytrusowe i białych owoców. Atak w ustach jest hojnym z kwaskowatym finiszem. To wino doskonale pasuje do owoców morza lub białego mięsa. Domaine: Domaine San Gavino Appellation: Wyspa Piękności Rocznik: 2020 Uprawa: Zrównoważona Etykieta: Ochronione Oznaczenie Geograficzne...
Francja, Roubia
... żadną interwencją.\n\nDEGUSTATION\nPiękny jasny kolor porzeczkowy. Owocowy nos z złożonymi aromatami owoców czerwonych. Bardzo delikatna i jedwabista struktura z piękną długością w ustach aż do owocowego i świeżego finiszu, który przypomina „świeżego pinotage”. Można pić schłodzone latem.\n\nACCORD METS-VINS\nWędliny, mięsa białe, kuchnia śródziemnomorska.\nNajlepiej podawać w temperaturze 16°/17°\n\nPojemność (L): 0,75\nWaga brutto (kg): 1,2"}...
Francja, Malataverne
... czerwonego wina z daniem głównym Należy wiedzieć, że czerwone wino idealnie komponuje się z czerwonymi mięsami, duszonymi potrawami, zapiekankami mięsnymi, niektórymi rybami, drobiem, pomidorami, pizzą i wieloma innymi potrawami. Mięso to idealne danie, aby wydobyć najlepsze butelki podczas posiłku. Mięso takie jak kaczka, jagnięcina czy wołowina mogą być podawane z wysokiej jakości winem Bordeaux, aby wydobyć aromaty mięsa. Gotowany pomidor to składnik, który idealnie komponuje się z czerwonym winem.
Francja, Saint Cannat
... odrobiną Syrah dla owoców i przypraw. Pozwól mu oczarować twój nos i zaskoczyć twoje kubki smakowe, będzie idealnym partnerem dla sera koziego lub grillowanego mięsa czerwonego lub w sosie. Dowód w kieliszku! Idealnie podawany w temperaturze 12°C-14°C...
Francja, Port Brillet
...Tkanina opakowaniowa do ćwiartek mięsa, • Osłony do gotowania wędlin, • Torby do wędzenia i gotowania, • Infuzory do starzenia wina.
Francja, Paris
...Semolina z pszenicy durum, Jaja 30%, Proszek z buraka czerwonego, Wino Barolo DOCG 2%. Może zawierać śladowe ilości małży. Dla około 3/4 osób. 6/7 minut gotowania w dużej ilości wrzącej, osolonej wody. Odcedzić i doprawić. Zalecamy sos truflowy (białe lub czarne), do mięsa, do warzyw. Czerwone wino (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) lub białe wino (Roero Arneis, Gavi di Gavi) z tego samego regionu będą idealnie pasować. Ean13:3701511702359 Referencja:TagliatelleBioVinItalie1...
Francja, La Chapelle Heulin
... wspaniałą mineralność. Historia naszego winnicy sięga daleko w przeszłość, świadcząc o przywiązaniu rodziny BOSSARD do tej winiarskiej ziemi. Od XVI wieku, z pokolenia na pokolenie, winorośl była uprawiana z pasją i umiejętnościami w naszej gminie. To w 1971 roku Michelle i Gilbert BOSSARD założyli Domaine Basse-Ville, wprowadzając swoją wizję i miłość do wina. Dziś ich syn, Jean-Louis BOSSARD, kieruje...
Francja, Soreze
TOM PRESS oferuje profesjonalistom cały sprzęt do konserwacji, przetwarzania żywności i gotowania: N°1 dla pasjonatów rękodzieła. TOM PRESS projektuje i dystrybuuje ponad 5 000 referencji sprzętu i produktów do konserwacji, gotowania i przetwarzania żywności. Dzięki temu sprzętowi możesz produkować i przetwarzać owoce i warzywa, mięsa i ryby, nabiał, zboża oraz samodzielnie przygotować swoją...
Francja, Le Creusot
...musztarda, mięsa, napoje (alkoholowe i bezalkoholowe), napoje gazowane, czekolady i wina. - Niespożywcze: Kosmetyki, produkty sanitarno-higieniczne, artykuły motoryzacyjne. - Inne produkty na życzenie pochodzące od naszych zaufanych partnerów, którzy dostosowują produkty do specyficznych wymagań międzynarodowych klientów. Nie wahaj się z nami skontaktować w celu uzyskania dodatkowych informacji.
Francja, Nanterre
...analiza na miejscu, selekcja), Kontrola produktów mięsnych (cięcie i odkostnianie, klasyfikacja kawałków, produkcja mięsa mielonego, produkcja kiełbas), Kontrola wina (analiza w laboratorium winogron, moszczu i gotowego wina). Instrumenty analityczne opracowane przez FOSS poprawiają rentowność i jakość produktów oraz efektywność produkcji. Dzięki tym przyjaznym dla użytkownika i precyzyjnym instrumentom, nasi klienci oszczędzają czas w procesie produkcji, efektywniej wykorzystują surowce, produkują produkty wysokiej jakości i optymalizują bezpieczeństwo żywności.
Francja, Dijon Cedex
CENTRALIAA, hurtownia żywności dla przedsiębiorstw, dystrybuuje artykuły spożywcze dla przemysłu: płatki warzywne i owocowe, suszone mięsa i owoce morza, naturalne ekstrakty warzywne, wina i octy, ekstrakty drożdżowe, przygotowania do bulionów, bazy i sosy, mleka skondensowane, suszone pomidory i warzywa, atomizowane tłuszcze, wstępnie ugotowane rośliny strączkowe, soki owocowe.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play