Hiszpania, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. jest firmą agrospożywczą, która rozpoczęła swoją działalność w 1986 roku, jako kontynuacja projektu kompleksowego obejmującego cały łańcuch od produkcji trzody chlewnej, rzeźni, sali uboju, aż po przetwarzanie produktów. Filozofia, z którą rozpoczęto ten projekt, zrodziła się z pomysłu czterech wspólników, aby dodać wartość do produkcji wieprzowiny i jednocześnie stworzy...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. to firma z ponad 58-letnim doświadczeniem w branży handlu i dystrybucji świeżego i mrożonego mięsa wieprzowego iberyjskiego. Od momentu założenia w 1952 roku, firma ta nieprzerwanie angażuje się w innowacje i jakość, dostosowując się do potrzeb rynku i swoich klientów. Nasza ewolucja pozwoliła nam zoptymalizować nasze obiekty i procedury, co zapewnia produk...
Hiszpania, Montcada i Reixac-Barcelona
Od samego początku Max Zander wyróżnia się jakością swoich produktów, wytwarzanych ręcznie w oryginalnym niemieckim stylu. Od 1968 roku nieustannie pracujemy nad utrzymaniem tej samej jakości, która zyskała zaufanie naszych klientów. W Max Zander poddajemy nasze produkty rygorystycznemu systemowi zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, od wyboru świeżych surowców i składników najwyższej...
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
... Wewnątrz odkrywamy szynkę o intensywnie czerwonym kolorze z dużą ilością białych i czystych żyłek, ponieważ 100% iberyjski świnia ma do 75% swojej tłuszczu wmuszczonego w mięsie. Całość prezentuje się błyszcząco dzięki temu.
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
OD 1983 ROKU Produkty Mięsne BRISA, S.L. to firma rodzinna z siedzibą w Guijuelo, z ponad 35-letnim doświadczeniem w produkcji najwyższej jakości produktów iberyjskich. Jej początki sięgają marca 1983 roku, w małej fabryce o powierzchni około tysiąca metrów kwadratowych w centrum miejscowości Guijuelo. Miejsce, w którym zbudowano pierwsze obiekty, było dawną fabryką foie gras, która nosiła nazwę ...
Hiszpania, Madrid
Firma La Iberica to firma zajmująca się produkcją i sprzedażą mięsa wieprzowego iberyjskiego w różnych formatach pakowania, zgodnie z potrzebami klienta. Jesteśmy dostawcami mięsa wieprzowego iberyjskiego, szynki, łopatki iberyjskiej, polędwicy iberyjskiej, wędlin z dziczyzny oraz innych własnych produktów wędzonych. Praca z najlepszym surowcem oraz posiadanie zespołu z dużym doświadczeniem w bran...
Hiszpania, Guijuelo
Firma Black Pork Sociedad Limitada zajmuje się eksportem 100% jamón ibérico z bellota, zarówno w postaci całych szynków, jak i w plastrach. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Indywidualne opakowanie 100 gramów Cena: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Hiszpania) Termin ważności: 12 miesięcy od daty produkcji 40 jednostek w kartonie (każdy karton ma średnią wagę 6,55 kg) Minimalne zamówienie: 50 ...
Hiszpania, Valencia
... NACZYNIA, ABY OBSŁUŻYĆ TWOJE WYDARZENIE W DOWOLNYM MIEJSCU W HISZPANII Z WSZYSTKIMI GWARANCJAMI SUKCESU. NASZA RELACJA JAKOŚĆ-CENA JEST NIEPOWTARZALNA. JESTEŚMY PROFESJONALISTAMI. z grubą solą i olejem czosnkowym. 2 godz. gotowania. - Kotlety i Michanas, przyprawione solą i pieprzem. ŚWINIA: - Całe prosięta, na krzyż lub na grillu, przyprawione solanką, winem, cytryną i ziołami aromatycznymi. 4 godz. gotowania. •- Żeberka iberyjskie na rożnie, przyprawione solą i pieprzem oraz chimichurri. 3 godz. gotowania. - Noga na rożnie, nadziewana boczkiem i przyprawiona solą, pieprzem oraz przyprawami.
Hiszpania, Alcobendas
...Jamón ibérico de bellota precinto rojo wysokiej jakości pochodzący z świń rasy 50% iberyjskiej, karmionych żołędziami podczas montanery (ostatnie 6 miesięcy życia). Czas dojrzewania wynosi ponad 24 miesiące. Świnia 50% iberyjska de bellota to świnia, której pochodzenie wywodzi się od czystych świń iberyjskich (100% iberyjskich) krzyżowanych z rasą Duróc. Te świnie były hodowane na wolności i karmione żołędziami oraz ziołami przez ostatnie 6 miesięcy życia.
Hiszpania, Talavera La Real (badajoz)
...Jesteśmy hodowcami, mamy dobrego świniaka, z którego pozyskujemy najlepsze produkty. Naszym świniakom towarzyszymy od hodowli aż do uboju, co pozwala nam zaoferować Państwu nasze doskonałe szynki, łopatki, polędwice i wędliny z bellota. To doskonały iberyjski świnia hodowana na pastwisku, z którego uzyskujemy kwalifikację "Bellota 100% Ibérico" oraz "cebo de campo". Dysponujemy ponad 4.000 hektarami starych dębów w Estremadurze, gdzie selekcjonujemy, hodujemy i karmimy nasze świnie rasy iberyjskiej. Hodowla i nadzór nad świnią sprawiają, że nasze produkty są doskonałe i wyróżniają się jakością.
Hiszpania, Fuente De Cantos
... wynikiem matki w 100% iberyjskiej i ojca krzyżowanego z świnią Duroc. Jeśli chodzi o żywienie: - Szynka z bellota: Pochodzi od świni iberyjskiej hodowanej na wolności w dehesach, która w ostatnich miesiącach tuczenia była karmiona naturalnymi pastwiskami i żołędziami. - Szynka z cebo de campo: Pochodzi od świni iberyjskiej hodowanej...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play