Hiszpania, Peñalba, Segorbe
...Segortrufa sprzedaje Trufę letnią, znaną naukowo jako Tuber aestivum, jest to grzyb o delikatnym i przyjemnym aromacie, zbierany w cieplejszych miesiącach roku. Ten rodzaj trufli wyróżnia się delikatnym smakiem, z lekkimi nutami orzechów, co czyni go idealnym składnikiem do lekkich i świeżych potraw. Jej kolor waha się od jasnobrązowego do ciemnego, z miąższem w odcieniu beżowym, co czyni ją...
Hiszpania, Olba (teruel)
...Świeży Tuber Aestivum, czyli trufla letnia, ma w swojej optymalnej dojrzałości jasnokremowy lub orzechowy kolor wewnątrz. Sezonowa trufla od maja do września. Tuber Aestivum, czyli trufla letnia, ma w swojej optymalnej dojrzałości jasnokremowy lub orzechowy kolor wewnątrz. Sezonowa trufla od maja do września.
Grecja, Patra
Odkryj istotę greckiej gastronomii z TRUFFLES, wiodącym producentem wykwintnych trufli, miodu i oliwy z oliwek. Założona w 2024 roku, nasza firma jest poświęcona pozyskiwaniu najdoskonalszych skarbów kulinarnych z surowych gór Grecji. Znane z wyjątkowej jakości i rzadkości, nasze greckie trufle są starannie zbierane przez wykwalifikowanych zbieraczy, oferując sensoryczną podróż jak żadna inna.
Hiszpania, Alcora
...Trufla czarna letnia extra szczotkowana. Całe trufle letnie, znane z delikatnego, ziemistego aromatu, są cenione za swój subtelny orzechowy smak oraz lżejszy profil w porównaniu do trufli zimowych. Te trufle mają teksturowaną skórkę w ciemno-brązowym do czarnego kolorze, z jasnobeżowym, prążkowanym wnętrzem, które pokazuje skomplikowane żyły wskazujące na ich jakość. Trufle letnie zbiera się...
Włochy, Castellazzo Bormida (al)
...Il Tuber Aestivum VITT Tondello składa się z bardzo małych lub małych letnich trufli, które nie są krojone ani cięte. Mimo niewielkich rozmiarów, te trufle zachowują cały swój delikatny i ziemisty aromat, typowy dla Tuber Aestivum. Idealne do ścierania lub używania w daniach takich jak makarony, risotta czy sałatki, oferują ekonomiczną opcję bez kompromisów w smaku.
Francja, Concarneau
...Trufla letnia (Tuber Aestivum) Dostępność: Kwiecień-Wrzesień. • Najczęściej zbierana trufla. Owocnia ma rozmiar od orzecha laskowego do pomarańczy. Skórka jest czarna. Zapach jest przyjemny i może być dość intensywny, przypominający orzechy laskowe i grzyby. Główny okres dojrzewania trwa od maja do września. Ta trufla występuje powszechnie w Wielkiej Brytanii, Europie lub wszędzie tam, gdzie występuje teren wapienny.
Francja, Bidart
...Świeża trufla letnia, starannie wyselekcjonowana, przygotowywana na zamówienie w naszych warsztatach i pakowana próżniowo w woreczki o różnych formatach przez Maison Caudalie, bez zastrzeżeń oferuje swoje aromaty orzechów i leśnego poszycia. Produkt naturalny. Wszystkie nasze przesyłki są transportowane w kontrolowanej temperaturze; jakość to wartość, z którą Maison Caudalie nie idzie na kompromis!
Austria, Vienna
...świeża czarna trufla (Tuber Aestivum), cała i 20 g + Nazwa łacińska to Tuber aestivum vitt. Smak trufli letniej jest lekko orzechowy w dobrej dojrzałości. Miąższ jest na początku sezonu zbiorów biały, a w trakcie sezonu przyjmuje brązowy odcień. Aromat staje się silniejszy w trakcie sezonu. Jej skórka jest ciemnobrązowa do czarnej i pokryta piramidalnymi brodawkami. W wrześniu/październiku trufla letnia jest zastępowana. Ekspresowa dostawa z Austrii w ciągu 48 godzin.
Hiszpania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... kulinarnego wykorzystania. Najważniejszym z nich jest trufla zimowa Tuber Melanosporum, o szorstkiej teksturze, okrągłym kształcie i zazwyczaj nieprzekraczającej 200 gramów wagi. Kolor zewnętrzny zmienia się od brązowego do czarnego w zależności od stopnia dojrzałości, a wewnątrz jest czarny z drobnymi białymi żyłkami (gleba). Tuber aestivum (trufla letnia), Tuber uncinatum (trufla jesienna), Tuber melanosporum (trufla zimowa) oraz Tuber magnatum (trufla biała) to grzyby pierwszej klasy, które są twarde w dotyku i ważące ponad 15 g. Grzyby pierwszej klasy ważące poniżej 15 g są twarde.
...TRUFLE / Truffle / Truffe / Trufa / Brigadeiro / Tartufo / Alkama'a / Truffel Dostarczamy hurtowniom i przemysłowi Tuber aestivum Vitt. — trufla letnia (wł. Scorzone) oraz Tuber uncinatum - trufla burgundzka. Świeże lub w plasterkach suszone, ilość zamówienia od 20 kilogramów.
Francja, Mandelieu
...Karczok 65%, oliwa z oliwek extra virgin, trufla letnia 10% (Tuber aestivum vitt), kapary, czosnek, chili, sól, aromaty pietruszki. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Waga netto: 130 GR...
...Składniki: trufla czarna letnia (Tuber aestivum Vitt.), oliwa z oliwek, sól, aromat. Zalecenia: idealna do dań głównych, carpaccio, gotowanych lub pieczonych mięs białych, a także może towarzyszyć niektórym deserom. Dostępna również w formacie 500 g.
Francja, Arles
...L'artisan Popol Kompot z pomidorów z truflą letnią tuber aestivum. Składniki: suszone pomidory 65%, oliwa z oliwek extra virgin 26%, czosnek 7%, trufla letnia (tuber aestivum pochodzenie UE) 1,31%, naturalny aromat trufli 1%.
Włochy, Roma
...Składniki: Ketchup (koncentrat pomidorowy 50%, woda, cukier, ocet winny, sól, aromaty naturalne, substancje zagęszczające: guma ksantanowa i guma guar), Trufla letnia 3% (Tuber aestivum Vitt.), sól, aromat. Kwas: Kwas mlekowy E270. Data ważności: 12 miesięcy. Sposób użycia: Idealny do przyprawiania mięsa, dań zimnych, mięsa gotowanego, sałatek. Cechy organoleptyczne: Wygląd: gęsta kremowa...
Włochy, Spoleto
...Wybrany produkt. Gwarantujemy jakość i świeżość. Mieszane rozmiary. Tuber Aestivum, zwany truflą letnią. Miejsce pochodzenia: Apeniny Umbryjskie. Okres zbiorów: 1 maja - 15 września. Lekki, elegancki i nienachalny aromat trufli czarnej letniej przywołuje zapachy leśnego podszycia, wilgoci i oszronionych liści.
Francja, Mietesheim
...Ten olej bogaty w smaki oferuje bardzo zrównoważony smak z delikatnymi nutami trufli. Doskonale komponuje się z sałatkami, makaronami lub risotto. Składniki: Oliwa z oliwek extra virgin 98,75%, Trufle letnie i suszone trufle czarne 0,75% (równoważne 2% świeżych produktów): trufla letnia (Tuber Aestivum Vitt) 0,6%, Trufla...
Włochy, Firenze
...Składniki: bazylia 20%, olej słonecznikowy, ziemniaki, ser (mleko, sól, podpuszczka, lizozym białka jaja), orzeszki piniowe, trufla letnia (Tuber Aestivum Vitt. - pochodzenie Włochy) 3%, aromat. Idealny do dań głównych, mięs, warzyw i bruschett.
... konkurencyjnych cenach. W ciągu roku, w okresach zbiorów, Valtrebbia Tartufi dostarcza szeroką gamę odmian: trufla biała (Tuber Magnatum Pico), trufla czarna letnia (Tuber Aestivum), trufla czarna uncinata (Tuber Uncinatum Vit), trufla czarna szlachetna (Tuber Melanosporum Vit) oraz trufla marzuolo (Tuber Albidum). Obecnie firma zarządza 30 hektarami mikoryzowanych tartufai i planuje rozszerzenie do 100...
Bułgaria, Montana
Jesteśmy firmą zajmującą się przetwarzaniem i eksportem grzybów: boczniak, shiitake, grzyb pierścieniowy, smardz św. Jerzego, kurka, letni borowik, letnia trufla, kaiserkopf, śluzak, borowik czarny, wiosenny borowik, żółtawka, czarna trufla. Pleurotus ostreatus, Lentinula edodes, Marasmius oreades, Morchella, Colocybe gambosa, Cantharellus cibarius, Boletus aestivalis, Tuber aestivum, Amanita...
Bułgaria, Popovo
Oferujemy trufle: TUBER AESTIVUM - Trufla biała letnia. Występuje w okresie 01.05 - 31.08. TUBER BRUMALE - Trufla zimowa. Występuje w okresie 01.01 - 15.03. TUBER BORCHII. Występuje w okresie 15.01 - 15.04. TUBER UNCINATUM. Występuje w okresie 01.10 - 31.01.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play