Niemcy, Aachen
...Masa kakaowa, znana również jako likier kakaowy, uzyskiwana jest przez mielenie ziaren organicznych ziaren kakaowych, a jej jakość może się różnić w zależności od jakości użytych ziaren. Nasze ziarna są organiczne i naturalne.
Litwa, Kaunas
...Pasta kakaowa (znana również jako masa kakaowa) jest podstawowym składnikiem w produkcji wszystkich rodzajów czekolady. Jest to pierwszy produkt w formie płynnej, który powstaje w wyniku prasowania ziaren kakao. Pasta kakaowa jest źródłem zarówno masła kakaowego, jak i proszku kakaowego. Po fermentacji ziarna kakao przechodzą przez proces wysokotemperaturowy, za pomocą mikronizera, co powoduje...
Polska, Wrocław
...Oprócz masła kakaowego, czekolada zawiera tłuszcze roślinne. Składniki: suszone żurawiny 40% (żurawina, cukier, olej słonecznikowy), czekolada 30% - masa kakaowa min. 43% (cukier, masa kakaowa, masło kakaowe, tłuszcz roślinny - palmowy, shea, sal, ziarno mango - w zmiennych proporcjach, emulgatory: lecytyny (soja) i E476, aromat), cukier, odtłuszczony proszek kakaowy, syrop glukozowy, woda...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Naturalna organiczna masa kakaowa Waga netto: 200 g Wartość energetyczna na 100 g: 600 kcal Termin przydatności: 24 miesiące...
Francja, Brignais
...*, ciemna czekolada* 20% [kakao: min. 88%] (masa kakaowa*, masło kakaowe*, cukier kokosowy*) *Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, soi. Wartości odżywcze na 100 ml gotowego produktu** Energia: 276 kJ / 66 kcal Tłuszcz: 2,4 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g) Węglowodany: 7,1 g (w tym cukry: 6,8 g) Błonnik pokarmowy: 0,7 g Białko: 3,6 Bio: Tak Format: 300g, 1kg, 5kg 100% Roślinny: Tak...
Hiszpania, Sabadell
PACS International to firma hiszpańska, założona w Barcelonie, specjalizująca się w handlu i dystrybucji kompleksowych rozwiązań w zakresie surowców, składników, opakowań (szkło, plastik, aluminium, PVC / PVDC) oraz produkcji na zlecenie dla przemysłu farmaceutycznego, kosmetycznego, pielęgnacji osobistej i spożywczego na całym świecie. Dzięki naszemu bogatemu doświadczeniu i wysoko wykwalifikowa...
Włochy, MILANO
...%, odtłuszczone mleko w proszku, masło kakaowe, emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromat wanilina), kruszonka ciastek "Pan di Stelle" 2% [mąka pszenna, cukier, olej słonecznikowy, masło, świeże mleko pasteryzowane wysokiej jakości, kakao, czekolada (masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, naturalny aromat waniliowy, emulgator: lecytyna sojowa), świeże jaja, miód, orzechy, skrobia pszenna, środki...
Niemcy, Bad Bentheim
...BIO Kakaopuder Criollo: Kakaopuder pozyskiwane jest z ziaren kakaowych, owoców drzewa kakaowego. Drzewo kakaowe rośnie w krajach wokół równika i dostarcza ziaren kakaowych, z których między innymi produkowana jest czekolada. Do produkcji kakao w proszku wykorzystuje się masę kakaową z ziaren. Masa ta jest prasowana pod wysokim ciśnieniem, co prowadzi do powstania kakao w proszku. Ziarna kakaowe...
Francja, Olivet
...Referencja 9990000014774 Odrobina solidarności w Twoich wypiekach! Czekolada bio fair trade z czystym pochodzeniem z São Tomé o owocowych i intensywnych nutach, która doskonale wzbogaci musy czekoladowe i inne desery. SKŁADNIKI: masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt waniliowy*. * Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Składniki...
Francja, Malataverne
...Czekolada mleczna to czekolada zawierająca zazwyczaj od 25% do 40% kakao i masła kakaowego, mleko, zazwyczaj w postaci mleka w proszku, oraz cukier. Czekoladę mleczną wynalazł w 1875 roku Daniel Peter w Vevey w Szwajcarii. Jak powstaje czekolada? Wydobywa się masło, które jest dezodoryzowane i wlewane do form, oraz wytłok, który jest kruszony, aby stać się proszkiem kakaowym. Masa kakaowa i masło kakaowe uzyskane z tłoczenia są mieszane, co daje czekoladę. Do czekolady gorzkiej dodaje się cukier; następnie proszek mleczny do czekolady mlecznej.
Francja, Biguglia
...To dlatego, że kochamy migdały w każdej formie, szef stworzył pastę do smarowania... Stan: Nowy SKŁADNIKI: Migdały 43%, czekolada mleczna (masło kakaowe, masa kakaowa, lecytyna) Waga netto: 230 g Pochodzenie: Korsyka...
Od założenia firmy w 1970 roku jesteśmy kompetentnym dostawcą surowców dla przemysłu spożywczego. Wśród naszych klientów w całej Europie znajdują się, obok innych, szereg renomowanych firm z branży słodyczy, pieczywa, lodów oraz żywności mrożonej. Naszym celem jest stworzenie solidnej, globalnej struktury dostawców, zapewnienie najwyższej jakości produktów oraz uczciwych cen. Dzięki naszemu dobrze...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Bite Crispy — to nowa linia chrupiących przekąsek orzechowo-owocowych zanurzonych w ciemnej czekoladzie! 100% naturalnych składników. Certyfikowane wegańskie. Bez dodatku cukru i glutenu. Zanurzone w ciemnej czekoladzie bez cukru, przygotowane według szwajcarskiej receptury. Chrupiące chrupki w środku. Składniki: pasta daktylowa, ciemna czekolada bez cukru (masa kakaowa, słodzik - maltitol...
Francja, Tilloy Lez Cambrai
... Lego. Bez konserwantów, bez oleju palmowego, bez barwników i bez dodatków. Te czekolady są wytwarzane ręcznie. Skład: Czekolada ciemna 73% kakao: masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy. Czekolada mleczna 33% kakao: cukier, proszek z MLEKA pełnotłustego, masło kakaowe, masa kakaowa, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy. Czekolada biała 31% kakao: cukier, masło kakaowe, proszek z MLEKA pełnotłustego, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
... (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy; Czekolada mleczna: mieszanka belgijskiej czekolady mlecznej (minimum 33,6% kakao), masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, proszek mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy; Czekolada Ruby: mieszanka belgijskiej czekolady Ruby (minimum 47,3% kakao), cukier, masło kakaowe, proszek mleczny, kakao, emulgator (lecytyna sojowa), kwas...
Niemcy, Koblenz
...Ciemna czekolada* 80% (masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, proszek waniliowy*), Prażone nasiona konopi* 20% (nasiona konopi* 72%, cukier trzcinowy* 28%)...
Turcja, Ankara
...Naturpy Bezglutenowe Chrupiące Kulki Skład; Kulki z czekoladowych płatków; Mąka kukurydziana, mąka ryżowa, biały cukier, kakao, czekolada (cukier, masło kakaowe, proszek serwatkowy, masa kakaowa, pełne mleko w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator (olej słonecznikowy), aromat (wanilia), odmineralizowany proszek serwatkowy, olej roślinny, sól, wanilia, kulki z płatków cukrowych; mąka...
... (mleko), kakao w proszku %1, modyfikowana skrobia tapiokowa, sól, substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol), masa kakaowa %0.4, tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), konserwant (kwas sorbowy), substancja aromatyzująca (czekolada), emulgator (estry kwasu winowego mono- i diglicerydów), konserwant (propionian wapnia), emulgator (stearynian sodu), konserwant (sorbinian potasu), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), olej orzechowy %0.06. Ostrzeżenie o alergenach: Zawiera jajka, orzechy, mleko, soję, pszenicę. Może zawierać orzeszki ziemne, orzechy twarde (migdały, pistacje).
Francja, Roye
... czekoladziarni znajdującej się w regionie Doliny Loary. Każdy kawałek czekolady zawiera 10 mg CBD. Skład czekolady gorzkiej: masa kakaowa z Papui-Nowej Gwinei Bio i Fair Trade, cukier, masło kakaowe, proszek waniliowy, izolat CBD. Może zawierać śladowe ilości glutenu i orzechów. waga: 90 gramów...
Austria, Gerasdorf
...Gorzka czekolada (masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, wanilia Bourbon), płatki róż, jadalne płatki złota 23 karaty. Masa kakaowa co najmniej 60%. Może zawierać orzechy i mleko.
Litwa, Kaunas
...syrop glukozowy, glicerol, tłuszcz, sok, aromat słodowy, wino, koncentrat mleka, śmietana, ocet, puree, czekolada, masa kakaowa, piwo, alkohol, brandy, spirytus. - Ładunki chemiczne w cysternach: neutralne i niebezpieczne chemikalia ADR, surowy olej roślinny, tłuszcz zwierzęcy, olej rybny, nawozy, biodiesel, RME, etanol, glicerol, melasa, olej mineralny, olej opałowy, olej używany, poliol...
...Kuvertüre Schokotropfen LECKER`S to delikatnie topniejąca, gorzka czekolada, która doskonale nadaje się do polewania. Dzięki formie kropli, kuwertura jest łatwa do dozowania i może być również używana do wzbogacania musli i deserów. Składniki: masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, emulgator SOJALECYTYNA* Alergeny: Soja Wegetariańskie: Tak Wegańskie: Tak...
Belgia, Wommelgem
... (palmowy, z orzechów palmowych), masa kakaowa, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, orzechy laskowe 2,2%, odtłuszczone mleko w proszku, odtłuszczony proszek kakaowy, laktoza (mleko), emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat waniliowy.
Hiszpania, Madrid
...Aspen i Rock Water. Ta słodycz to pyszny sposób na pomoc w naturalnym leczeniu stanów lękowych, strachów i niepewności. Korzyści, jakie przynoszą Jellybeans na Lęk to: Kwiaty Bach Aspen i Rock Water pomagają kontrolować stany lękowe, strachy, niepewności, zmartwienia, niepokój, wzburzenie i niepokój. Czekolada i Zboża dostarczają energii, są dobre dla serca, pomagają obniżyć ciśnienie krwi, są źródłem błonnika, stymulują układ nerwowy, wywołują uczucie dobrostanu. Skład: Ekstrakt z Theobroma cacao (masa kakaowa), Theobroma grandifolium (masło kakaowe) Format: 100g...
...Mąka pszenna, Masło, Cukier brązowy, Czekolada mleczna 29% (Cukier, proszek mleka pełnego, masło kakaowe, masa kakaowa, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy) (9%), Orzeszki ziemne (9%), Jajko kurze, Masło orzechowe (4,1%), Proszek do pieczenia, Sól. Formaty: 180g i 100g...
Francja, Furiani
...Składniki: czekolada mleczna 36% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), karmelizowane orzechy laskowe Referencja: CASLTNOIS...
Francja, Nice
... THC, więc nie mają żadnego efektu psychotropowego! Jak spożywać czekoladę Bloom&Cie? Otwórz tabliczkę czekolady CBD Bloom&Cie Zjedz 1 lub 2 kostki (lub więcej?) Nie zapomnij schować czekolady z powrotem do opakowania po spożyciu Przechowuj swoją czekoladę CBD Bloom&Cie maksymalnie 2 miesiące po otwarciu Składniki Czekolada gorzka (masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*), migdały, orzechy laskowe, orzechy pekan, pistacje, żurawina, suszone figi, olej kokosowy MCT, CBD (ekstrakt z konopi cannabidiol), terpeny i dużo miłości! Smak: Intensywna czekolada 71% kakao CBD: 10mg na kostkę...
Włochy, Bronte
Niemcy, Stuttgart
... tekstury i składniki z delikatną czekoladą mleczną Milka z Alp. Praliny: Praliny Milka oferują szeroki wachlarz wiadomości i formatów, aby nawiązać emocjonalne i codzienne połączenia z przyjaciółmi i bliskimi oraz "powiedzieć to z Milka." Składniki: Cukier, masło kakaowe, odtłuszczone mleko w proszku, masa kakaowa, proszek serwatkowy (mleko), tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), pasta orzechowa, naturalny aromat, stałe substancje kakaowe minimum 30%, stałe substancje mleczne minimum 18%...
Francja, Carpentras
...Mleczna czekolada 36% KAKAOWA Choć naszą specjalnością jest czekolada gorzka, postanowiliśmy stworzyć ten produkt o doskonałych walorach smakowych oraz najlepszej równowadze między masą kakaową, mlekiem i cukrem. Dla miłośników czekolady mlecznej. SKŁADNIKI: 0 MOŻE ZAWIERAĆ ŚLADY ORZECHÓW, GLUTENU I MLEKA. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze między 15 a 18°C.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play