Soki, puree i koncentraty
Jesteśmy ekspertami w pozyskiwaniu wszelkich
puree owocowych, soków bezpośrednich oraz ich koncentratów, a także
odpowiednich dostaw dla naszych klientów. Produkty premium,
takie jak pomarańcza, ananas, mango i marakuja,
należą do naszych najczęściej poszukiwanych artykułów.
Specjalności takie jak fizalis, lucuma, curuba, kokos,
karambola, aloes, agawa i inne, również
s...
...Z naszym proszkiem dopieczenia LECKER’S Bio Reinweinstein przygotujesz wspaniałe wypieki i ciasta w mgnieniu oka – i to w jak najbardziej naturalny sposób
•Z wyjątkowo ekologicznym Reinweinstein zamiast tradycyjnych fosforanów
•Z łagodnym sodą jako środkiem spulchniającym
•Z bio skrobią kukurydzianą jako środkiem oddzielającym
Składniki: skrobia kukurydziana*, środek zakwaszający Reinweinstein (24,7% monokaliumtartratu), środek spulchniający soda
Alergeny: brak
Wegetariańskie: Tak
Wegańskie: Tak...
... - tropikalna przyjemność
- łatwo rozpuszczalny, prosta dozowanie
Zalecenie dotyczące przygotowania: 2 łyżki (20 g) rozpuścić w 200 ml ciepłej wody, w zależności od pożądanej intensywności smaku. Proszek można również bezpośrednio dodać do potraw podczas gotowania.
W przypadku produktów bio: DE-ÖKO-006
Pochodzenie: Rolnictwo spoza UE
Opakowanie: worki 20 kg...
...Cechy proszku z agawy Inulin BIO. Kaktus agawy rośnie w Meksyku na wysokości 1500 metrów. Kaktus potrzebuje około 6 lat, aby urosnąć, zanim będzie można go zebrać. Proszek agawy jest wytwarzany z nektaru kaktusa agawy. Korzyści z proszku agawy: Agawa wspiera funkcję jelit i wspomaga trawienie. Proszek agawy ma słodki smak i zapewnia kremowy aromat. Proszek można używać dopieczenia lub dodawać do smoothie i jogurtu.
...Włókna bambusowe pozyskiwane są z bogatych w błonnik części rośliny bambusowej. Gotowy produkt to wysokiej czystości, neutralny smakowo proszek, który doskonale nadaje się jako pomoc w pieczeniu.
Włókna bambusowe pozyskiwane są z bogatych w błonnik części rośliny bambusowej. Części rośliny są oczyszczane, pozbawiane substancji wtórnych i drobno mielone. W kilku etapach przetwarzania z włókien bambusowych powstaje tak wysokiej czystości i neutralny smakowo proszek.
...Kakao w proszku SoloCoco, czyli kakao dopieczenia, jest certyfikowane jako ekologiczne i Fair Trade, co oznacza, że gwarantuje brak pracy dzieci. Jest w całości produkowane w Dominikanie.
Kakao w proszku, zarówno odtłuszczone, jak i pełnotłuste, dzięki swojej kompozycji z różnych odmian kakao, tworzy wyjątkowy smak.
... napojów
Zastosowanie: Idealne do przygotowania Matcha Latte i smoothie, również odpowiednie do gotowania i pieczenia.
Cechy sensoryczne: Żółtawo-zielony, typowy smak zielonej herbaty z przyjemną słodką nutą karmelu od cukru kokosowego.
Nr art.: A12-10017 – Puszka tekturowa 200g
MatchaMagic Etykieta-MOQ: 6 puszek
MOQ dla prywatnych i białych etykiet: 500 puszek
Nr art.: A12-10172 - Worek 200g...
...Nasze wysoko funkcjonalne kremy są doskonałą bazą do zup, sosów i wyrobów piekarniczych. Nadają się do produkcji zimnych kremów, budyni i mieszanek dopieczenia. Oprócz właściwości stabilizujących, nasza gama Edifett® zapewnia również zdolność wybielania.
MEGGLE produkuje szeroką gamę proszków tłuszczowych dostosowanych do Twoich potrzeb, poprzez suszenie rozpylające emulsji opartych na białkach...
... powłoki proszkowe mogą również zwiększyć wydajność w systemie malarskim. Piec dopieczenia często stanowi wąskie gardło w procesie. Przy niskich temperaturach pieczenia, zastosowanie powłok proszkowych może znacząco skrócić czas przepływu w piecu, co zwiększa prędkość linii produkcyjnej.
Wzbogać się o przyszłość dzięki nowym obszarom zastosowań.
Dzięki energooszczędnym powłokom proszkowym możesz skorzystać z nowych produktów i obszarów zastosowań dla swojej firmy. Zakres części może być również rozszerzony dzięki ich zastosowaniu.
...Mąka słodowa jest jednym z najstarszych, naturalnych środków piekarskich oraz tradycyjnym składnikiem wyrobów piekarskich. Ten produkt słodowy jest głównie stosowany do poprawy procesu fermentacji i jakości pieczenia. Produkt ten jest dostępny u hurtownika August Töpfer & Co w różnych wariantach kolorystycznych, od jasnych do ciemnych, z aktywnością enzymatyczną lub bez.
...Cechy:
• Można używać jak tradycyjnego mascarpone
• Doskonały smak nagrodzony „Superior Taste Award 2020”
• bez laktozy, cholesterolu, mleka i soi
• całkowicie roślinny
• idealny do gotowania, pieczenia i szczególnie do deserów, takich jak tiramisu
Składniki:
Woda, utwardzony tłuszcz kokosowy (17%), tłuszcz kokosowy (8%), skrobia ziemniaczana, maltodekstryna,
proszek ryżowy (suszone syropy...
...Jakość: Bio
Pochodzenie: Austria
Zastosowanie: Mieszanki dopieczenia
Suplementy diety
Płatki śniadaniowe
Smoothie
Zarządzanie wagą
Cechy szczególne:
Nasze wysokiej jakości białko słonecznikowe pochodzi w 100% z austriackich nasion. Z łuskanych nasion w delikatny sposób uzyskuje się drobny proszek o zawartości białka wynoszącej około 50%.
Dzięki dobrym nasionom, które stosujemy, możliwe jest...
Nasz proszekdo napoju owsianego to trwała, sucha alternatywa dla gotowych napojów roślinnych. Doskonale nadaje się do dalszego przetwarzania w pieczywie, mieszankach dopieczenia, roślinnych napojach białkowych i mieszanych, czekoladach, lodach i wielu innych. Nasz proszekdo napoju owsianego jest szczególnie odpowiedni dla wegańskich i bezglutenowych produktów spożywczych. Blue Farm to światowy...