Laboratoria Mathé, które połączyły się z firmą LOR'N PACK, formułują i produkują gamę naturalnych aromatów i barwników przeznaczonych dla przemysłu spożywczego: lodziarnie, cukiernie, konfekcje, napoje (piwa, syropy, alkohole, soki), e-liquidy (e-papierosy).
Nasze aromaty kwiatowe, przyprawowe, owocowe oraz nasze barwniki nadają się do zastosowań rozpuszczalnych w wodzie i w tłuszczach, zarówno...
Soki, puree i koncentraty
Jesteśmy ekspertami w pozyskiwaniu wszelkich
puree owocowych, soków bezpośrednich oraz ich koncentratów, a także
odpowiednich dostaw dla naszych klientów. Produkty premium,
takie jak pomarańcza, ananas, mango i marakuja,
należą do naszych najczęściej poszukiwanych artykułów.
Specjalności takie jak fizalis, lucuma, curuba, kokos,
karambola, aloes, agawa i inne, również
s...
...Dostarczamy baobab - cenny produkt naturalny dla przemysłu spożywczego: w przemyśle cukierniczym, czekoladzie, do domowego pieczenia, produkcji soków, smoothie, jako naturalny konserwant itp. Smakuje słodko. Owoce baobabu są unikalne pod względem zawartości korzystnych witamin i mikroelementów. Posiada właściwości przeciwzapalne, przeciwdrobnoustrojowe i przeciwwirusowe, które mogą być...
...Półprodukt do wyrobów cukierniczych na bazie środków spulchniających. Gwarantowane wyniki w każdym rodzaju zastosowania.
Format: 5 kg
Dawkowanie: 3%...
...Mąka z mielonych pestek oliwek, nasza 'Fleurette Bardon' (zarejestrowany znak towarowy), to techniczna pomoc zaprojektowana do użycia w piekarniach do wypieku chleba. Nasz produkt ma wiele właściwości.
Bez zapachu
Bez smaku
Naturalna izolacja dla produktów kulinarnych narażonych na wysoką temperaturę w piecu opalanym drewnem
Mąka stosowana jest jako warstwa ochronna między blachą dopieczenia a...
...Z naszym proszkiem dopieczenia LECKER’S Bio Reinweinstein przygotujesz wspaniałe wypieki i ciasta w mgnieniu oka – i to w jak najbardziej naturalny sposób
•Z wyjątkowo ekologicznym Reinweinstein zamiast tradycyjnych fosforanów
•Z łagodnym sodą jako środkiem spulchniającym
•Z bio skrobią kukurydzianą jako środkiem oddzielającym
Składniki: skrobia kukurydziana*, środek zakwaszający Reinweinstein (24,7% monokaliumtartratu), środek spulchniający soda
Alergeny: brak
Wegetariańskie: Tak
Wegańskie: Tak...
...Wodorowęglan sodu na sprzedaż, powszechnie znany jako soda oczyszczona, to podstawowy produkt gospodarstwa domowego o niezliczonych zastosowaniach. Od pieczenia po czyszczenie i pielęgnację osobistą, ten wszechstronny biały proszek jest niezbędny. Jeśli szukasz wysokiej jakości wodorowęglanu sodu na sprzedaż, jesteś we właściwym miejscu. W tym artykule przyjrzymy się różnym zastosowaniom...
... do cery tłustej i trądzikowej. Środek ten może usuwać trudne plamy, eliminować nieprzyjemne zapachy oraz czyścić piekarnik lub mikrofalówkę. Małe właściwości korozyjne sprawiają, że jest skuteczny na różnych powierzchniach. Może być używana do usuwania kamienia z czajników, garnków czy ekspresów do kawy. Doskonale nadaje się jako proszekdo czyszczenia powierzchni w kuchni i łazience. Aby pozbyć się nieprzyjemnych zapachów w lodówce, wystarczy umieścić mały pojemnik z sodą.
... - tropikalna przyjemność
- łatwo rozpuszczalny, prosta dozowanie
Zalecenie dotyczące przygotowania: 2 łyżki (20 g) rozpuścić w 200 ml ciepłej wody, w zależności od pożądanej intensywności smaku. Proszek można również bezpośrednio dodać do potraw podczas gotowania.
W przypadku produktów bio: DE-ÖKO-006
Pochodzenie: Rolnictwo spoza UE
Opakowanie: worki 20 kg...
...Posiada wysoką wydajność w zwiększaniu objętości, mieszanka szefa; proszekdopieczenia, ma gładką strukturę porów. Nie pozostawia brązowych śladów. Nadaje pożądany kolor produktowi.
8-10 g na 1 kg mieszanki biszkoptowej.
12-14 g na mieszankę biszkoptową.
Dla 1 kg mieszanki proszku do rolady zaleca się użycie 9-10 g.
... dzikiej róży. Mówi się, że jej właściwości przeciwzapalne zmniejszają objawy bólu stawów i artretyzmu. Proszek z dzikiej róży to idealny dodatek do smoothie i soków, płatków śniadaniowych, herbaty i może być również używany jako mąka dopieczenia. Dlatego możesz być pewien, że wykorzystasz liczne korzyści i witaminy z dzikiej róży przy minimalnym wysiłku. Łyżeczka proszku z dzikiej róży
Opakowanie: 500g, 1000g i luzem...
...Cechy proszku z agawy Inulin BIO. Kaktus agawy rośnie w Meksyku na wysokości 1500 metrów. Kaktus potrzebuje około 6 lat, aby urosnąć, zanim będzie można go zebrać. Proszek agawy jest wytwarzany z nektaru kaktusa agawy. Korzyści z proszku agawy: Agawa wspiera funkcję jelit i wspomaga trawienie. Proszek agawy ma słodki smak i zapewnia kremowy aromat. Proszek można używać dopieczenia lub dodawać do smoothie i jogurtu.
...Imperial to ulubiona belgijska marka pieczenia! Proszekdopieczeniado robienia naleśników, budyń o typowym słodkim smaku wanilii, dodatki do wzbogacenia lodów… już od ponad 80 lat! Imperial jest również dostępny we Francji.
...Mugcake waniliowy to proszekdopieczenia zdrowych muffinek w mikrofalówce z nasionami chia i smakiem wanilii.
Bez cukru, bezglutenowy. Źródło białka i błonnika pokarmowego. Zawiera prebiotyki. Pyszne i aromatyczne ciasto z zrównoważonymi składnikami w 5 minut. Łatwe i szybkie w przygotowaniu. Bez piekarnika, bez blendera, bez dodatkowych przyborów. Zdrowy deser. Odpowiedni dla osób na diecie i...
...Krem patisyeri tozu jest używany w cukiernictwie jako nadzienie do ciast, profiterole, croissantów i podobnych produktów.
Jest to produkt higieniczny i łatwy w użyciu.
Pochodzenie: Turcja
Forma: proszek
Zastosowanie: cukiernictwo, słodycze
Opakowanie: 1 kg worek x 10 = karton & worki 10 kg:
Termin przydatności: 1 rok
Przechowywanie: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Z lat doświadczeń w usługach importu, eksportu i pośrednictwa dla wielu firm, możemy pozyskiwać i doradzać, a także zająć się niemal wszystkimi produktami spożywczymi, które są potrzebne dla konkretnego biznesu lub osoby prywatnej/sektora. Z tego powodu Soledòr postanowił ograniczyć różnorodność produktów, które można pozyskać, do tylko kilku, z których wszystkie są rzemieślnicze i niezbędne w cod...
...Mąka migdałowa, mieszana lub v lub pasteryzowana, cukier, masło, tłuszcze i oleje roślinne, czysta biała czekolada, surowe migdały, cytryna, proszekdopieczenia.
...Cały aromat i siła kakao są skoncentrowane w tym drobnym proszku.
Jest idealny do przygotowania gorącej czekolady na witaminowe śniadania.
Ten proszek kakaowy może być również używany dopieczenia.
Alergeny: Wyprodukowano w zakładzie, w którym używa się orzechów, jajek, mleka, soi i sezamu.
Składniki: 100% ziarna kakao...
... składnikami ciasta chleba, ciastek i słodyczy, takimi jak fosforany, krem tartarowy, sok cytrynowy, jogurt, ocet itp. Ta reakcja uwalnia dwutlenek węgla w postaci gazu, co powoduje, że ciasto rośnie, zagęszcza się i staje się puszyste.
Ta właściwość emisji gazu oraz poprawa jakości ciasta i puszystości przyczyniają się do maksymalnej pożądanej wartości proszku dopieczenia. Chodzi o to, że soda oczyszczona jest uważana za główny surowiec do proszku dopieczenia. Jest również stosowana jako dodatek do żywności noszący kod E500.