... cynamonie kasja (powszechny cynamon). Cynamon cejloński ma delikatny i lekko cytrusowy smak, podczas gdy cynamon kasja ma silniejszy i bardziej intensywny smak. Oprócz zastosowań kulinarnych, cynamon ma również potencjalne korzyści zdrowotne, w tym właściwości przeciwzapalne i przeciwutleniające. Może pomóc w regulacji poziomu cukru we krwi, poprawie trawienia oraz wspieraniu funkcji mózgu.
... syropu agawowego jasnego
Syropy agawowe są stosowane jako substytut cukru, jako substytut miodu (przez wegan) oraz w różnych batonikach zbożowych jako spoiwo. Jasny syrop agawowy ma łagodny i niemal neutralny smak, dlatego często używany jest w potrawach i napojach o delikatnym smaku.
Zdrowotne właściwości syropu agawowego
Syrop agawowy jest bogaty w fruktozę, która ma niski indeks glikemiczny...
...
Tabletki / Pastylki / Granulki po 600 mg, bez dodatku cukru: 10 kg (1 kg = około 1.667 tabletek po 600 mg każda)
proszek owocowy organiczny, liofilizowany, 17% naturalnej witaminy C, bez żadnych nośników: 3 x 10 kg
proszek owocowy organiczny, liofilizowany, 30% naturalnej witaminy C, bez żadnych nośników: 3 x 10 kg
proszek owocowy organiczny suszony na sprayem, 17% naturalnej witaminy C: 20 / 25 kg...
Norevo GmbH jest uznawanym na całym świecie producentem i dostawcą naturalnych surowców oraz specjalnych składników dla przemysłu spożywczego i napojów, sektora farmaceutycznego i kosmetycznego, a także dla zastosowań technicznych. Od naturalnych surowców – gumy arabskiej, agar-agar, miodu, syropu z agawy, ekstraktu lukrecjowego i wosków – po dostosowane jakości i linię produktów Confectionery Per...
...Acesulfam-K jest bardzo odporny na wysokie temperatury, dlatego idealnie nadaje się do gotowania i pieczenia. Słodzik Acesulfam-K jest dopuszczony do następujących produktów spożywczych: sałatki delikatesowe, musztarda, sos, napoje alkoholowe, napoje bezcukrowe i desery, słodycze bezcukrowe, pasty do smarowania bezcukrowe, dżemy, owoce i warzywa w puszkach, przekąski zbożowe i orzechowe.
Właściwości produktu: Bezglutenowy, Bezlaktozowy, Wegański
Oznakowanie żywności: E950
Produkcja: Acesulfam-K jest pozyskiwany z kwasu octowego.
... kasja (zwykły cynamon). Cynamon cejloński ma delikatny i lekko cytrynowy smak, podczas gdy cynamon kasja ma mocniejszy i intensywniejszy smak. Oprócz zastosowania kulinarnego, cynamon ma również potencjalne korzyści zdrowotne, w tym właściwości przeciwzapalne i przeciwutleniające. Może pomóc w regulacji poziomu cukru we krwi, poprawie trawienia oraz zwiększeniu funkcji mózgu.
...Laktitol to alkohol cukrowy pozyskiwany z laktozy, który posiada podobne właściwości techniczne i użytkowe jak sacharoza. Te cechy sprawiają, że kalorycznie zredukowany, przyjazny dla zębów zamiennik cukru jest wszechstronnie stosowany.
Laktitol doskonale sprawdza się w połączeniu z innymi słodzikami, gdy konieczne jest uzupełnienie delikatnej słodyczy. Jest ważnym składnikiem niskokalorycznych...
...że skóra jest gładka, wygładza, pielęgnuje. W Azji jest również wysoko ceniony za swoje właściwości lecznicze. Liście i kwiaty dzikiej róży oraz hibiskusa są znane na całym świecie ze swoich dobroczynnych właściwości. Peeling do ciała z hibiskusem ma chłodzące i jednocześnie kojące działanie, pobudza krążenie krwi w skórze.
Zalecenia dotyczące stosowania: Zawartość opakowania 100g wystarcza na 2 aplikacje. Nawilż skórę i wmasuj około 50g peelingu do ciała z hibiskusem okrężnymi ruchami na wybrane partie ciała....
... temperaturze +170°C przez 13-15 min. Produkt z Francji. Właściwości: Białko pochodzenia zwierzęcego.
Producent: Fa. Delifrance Deutschland GmbH, Bülowstr. 104 - 110, 45479 Mülheim a.d. Ruhr, Niemcy.
Numer artykułu: 42564...
...że ten wyjątkowy produkt premium jest również dostępny w jakości bio, czyni go jeszcze bardziej interesującym.
Ogólnie rzecz biorąc, mąka z nasion dzikiej róży może być stosowana do poprawy właściwości odżywczych. Szczególnie jako substancja redukująca kalorie i do redukcji węglowodanów, ten rodzaj produktów jest wykorzystywany.
Dodatkowo, ten rodzaj produktów jest stosowany jako środek wiążący, wypełniacz i substancja oddzielająca oraz jako poprawiacz ekstrudacji.
Typowa zawartość składników odżywczych g / 100 g:
Wartość energetyczna 233
Białko: 7,93
Węglowodany: 5,25
to z cukru...