Holandia, Almere
...Nice to Meat Pod hasłem 'Mięso to sztuka!' pielęgnujemy nasze tradycje. Nasz zespół liczący ponad 80 pracowników z wielkim entuzjazmem i zaangażowaniem obsługuje klientów krajowych i zagranicznych. Quality Label Concept Nice to Meat oferuje wyłącznie uczciwe i wysokiej jakości mięso. Koncepcja Quality Label jest unikalnym punktem sprzedaży Nice to Meat. Została opracowana, aby uczynić widoczną...
Belgia, Minderhout
... świeżego mięsa. Przetwarzamy zarówno szlachetne części, jak i produkty uboczne z wieprzowiny, wołowiny i drobiu. Wszystkie nasze mięso jest profesjonalnie pakowane zgodnie z życzeniem klienta, zanim opuści naszą firmę. Pakujemy mięso w stanie głęboko zamrożonym, w poliblockach lub w pudełkach. Nasza chłodnia ma miejsce na 3000 palet. Transport dla Beneluksu realizowany jest przez nasze własne pojazdy. Dodatkowo zlecamy transport zaufanym, certyfikowanym partnerom.
Belgia, Molenstede
Marmo jest profesjonalnym partnerem dla Twojego działu mięsnego. Dzięki Marmo eliminujesz niektóre zadania lub znacznie je upraszczasz. Jaki jest rezultat? Więcej przychodu przy mniejszym wysiłku! Marmo dostarcza Ci gotowe do sprzedaży świeże mięso, mielone, drób i specjały. Dzięki temu optymalnie kontrolujesz swoje koszty i obciążenie pracą, osiągasz lepszy zwrot z inwestycji i masz pewność...
Belgia, Tienen
Hurtownia mięsna Jos Leemput to firma rodzinna, która specjalizuje się w handlu i krojeniu mięsa wieprzowego, cielęcego, jagnięcego i wołowego w Tienen. Dostarczamy głównie do supermarketów i rzeźni w szerokim regionie wokół Tienen, ale także w pozostałej części Belgii. Wszystkie nasze mięso wołowe, wieprzowe, jagnięce i cielęce w Tienen jest przetwarzane z rzemieślniczą starannością. Żywe...
... więcej", czy tęsknisz za dobrymi, starymi czasami, kiedy kiełbasa smakowała jak kiełbasa - pokochasz prawdziwy i ekskluzywny smak naszych produktów. W przeciwieństwie do dyskontów czy sieci supermarketów, u nas otrzymasz naprawdę dobre mięso, wolne od konserwantów i innych dodatków. A także dzieciństwo wydaje się nagle na wyciągnięcie ręki dzięki wędlinom z naszej rzeźni. Wiosenne poszukiwanie jajek...
Belgia, Geel
Mięso z kurczaka i gotowe posiłki.
... jakość pod względem białkowym i odżywczym w porównaniu do mięsa. Dlatego nie produkujemy wyrobów na bazie VSM. Oferujemy wołowinę, kurczaka, cielęcinę, jagnięcinę oraz halal wędliny. Nasze produkty są dostępne w wersji świeżej lub mrożonej. Jesteśmy dumni z tego, że sprzedajemy francuskie i europejskie mięso oraz drób halal, które są certyfikowane Achahada.
Wielka Brytania, Macclesfield
... części zamiennych. Asortyment pił taśmowych Berkel obejmuje wszystko, od małych sklepów po duże supermarkety. Nasza gama wysokiej jakości maszynek do mięsa Berkel zapewni lata bezproblemowego użytkowania. Digi to światowej sławy marka wag sklepowych, od prostego ważenia po zintegrowane systemy EPOS z systemami kontroli gotówki. Mamy ogromną wiedzę na temat instalacji i uruchamiania pełnej gamy wag wysokiej klasy. Wyposażamy również wiele halal superstore'ów i sklepów mięsnych w sprzęt rzeźniczy.
DOM to zwieńczenie lat doświadczeń w wytwarzaniu tradycyjnych produktów, z ciągłą inwestycją w doskonalenie najlepszych technik oraz rygorystycznym doborem składników najwyższej jakości. Nic nie zostało pozostawione przypadkowi, aby mogli Państwo delektować się tradycyjnymi smakami regionu Beira Baixa. DOM jest zarejestrowaną marką CASEL. CASEL od ponad dwóch dekad z pasją i skrupulatnym poszanowaniem tradycji rozwija regionalne produkty o niewątpliwej jakości. W 2020 roku jesteśmy DOM CASEL.
Słowenia, Ljubljana
Producent świeżego mięsa i wyrobów mięsnych. Tradycja od 1881 roku. Certyfikaty HACCP, ISO, IFS, Halal. Produkty bez GMO. Szeroki asortyment produktów: - Świeże mięso (produkty gotowe Macro i Micro) - Emulgowane wyroby mięsne (kiełbaski frankfurterki, salami paryskie ...) - Kiełbasy gotowane - Mięso wędzone - Półsuche przetwory mięsne - Surowe (fermentowane) wyroby mięsne - Produkty w puszkach...
Hiszpania, Aracena
... iberyjskiej, hodowanych w sposób wolny i naturalny, żywionych zasobami, które zapewniają im różne dehesy i pastwiska Półwyspu Iberyjskiego, znane z wysokiej jakości owoców żołędzi. Oznacza to, że nasze świnie są pielęgnowane od narodzin aż do końcowej fazy, hodowane specjalnie dla nas i według naszych upodobań. Nasze świnie są ubojowane i rozbierane, wykorzystując każdą ich część do różnych procesów...
Od 1957 roku rodzina Vitali z pasją realizuje starożytną sztukę wędzenia mięsa, dbając o potrzeby klientów i zwracając uwagę na jakość. Nowoczesne techniki produkcyjne pozwoliły nam jeszcze bardziej rozwinąć te cechy, które, tak jak wtedy, wyróżniają naszą firmę. Uprawiamy zboża przeznaczone na paszę na naszych polach. Hodujemy świnie ras szlachetnych, które urodziły się w prowincji Fermo, w naszej hodowli w Petritoli, klasyfikowanej jako BAT (Best Available Technique) i autonomicznej pod względem energetycznym dzięki produkcji energii z odnawialnych źródeł (fotowoltaika).
... wyłącznie selekcjonowane do naszej produkcji. La Platina zdobyła złoty medal na degustacji mięsa w Niemczech w tym roku. Importujemy również „standardowe” produkty wołowe od różnych producentów z Ameryki Południowej, Nowej Zelandii i Europy, a także jagnięcinę i wieprzowinę z różnych źródeł. Jeśli są Państwo zainteresowani innym produktem mięsnym, prosimy o kontakt, a z pewnością przygotujemy ofertę dostosowaną do Państwa potrzeb.
Hiszpania, Madrid
ÁNGEL AREVALO, S.A. Doskonały wybór mięs Wszystkie z nich są najwyższej jakości i spełniają rygorystyczne normy sanitarno-epidemiologiczne, potwierdzone certyfikatem CE. Usługi dostawcze dla przemysłu. Oferujemy mięsa własnej produkcji: - Jagnięcina. - Młode jagnięta i kotlety jagnięce. - Wołowina, koźlęcina, wieprzowina. - Prosięta, różnorodne wędliny. Hurtownia mięs. Magazyn chłodniczy i sala rozbioru. Fabryka wędlin. Dystrybucja do hoteli, restauracji, szkół i instytucji.
Niemcy, Bonndorf
Specjalności kiełbas i szynki z Czarnego Lasu najwyższej jakości!
Portugalia, Amarante
Jesteśmy rozwijającą się firmą skoncentrowaną na eksporcie. Działamy we Francji, Niemczech, Belgii oraz na całym terytorium Portugalii. Kładziemy duży nacisk na jakość naszych produktów i ich prezentację.
Niemcy, Großhöhenrain
... składników według tradycyjnych receptur i prawdziwego niemieckiego rzemiosła wędliniarskiego. Produkujemy w naszej bawarskiej ojczyźnie. Nazwa Höhenrainer pochodzi od wioski Großhöhenrain, w której znajduje się nasza firma. Nasz założyciel Georg Lechner przywiózł indyka do Bawarii – od tego czasu nasza firma jest w rękach rodziny - z bawarskiej tradycji. Bawarską tradycję wytwarzania kiełbasy zapewniamy dzięki doświadczonym pracownikom z długim stażem pracy – w sumie zespół liczy około 200 pracowników. Kształcimy sami: wielu naszych byłych uczniów zajmuje dziś odpowiedzialne stanowiska w firmie.
Francja, Ploufragan
...organizacji technicznych, wylęgarni, firm przetwórczych i wędliniarskich, centrów pakowania jaj), które współpracują w celu osiągnięcia tego celu jakości. Nadzorują również 24 specyfikacje Fermierów d'Argoat z oznaczeniem label rouge. Ponadto są dumni z promowania atutów Bretanii w sektorze drobiu, dzięki ich Chronionej Oznaczeniu Geograficznej (IGP) "Volailles de Bretagne". Od 2006 roku Fermierzy d'Argoat są oficjalnie uznawani przez INAO jako organizacja obrony i zarządzania (ODG) za ich wysiłki w tworzeniu i zarządzaniu sektorami pod oficjalnymi znakami jakości (label rouge i IGP).
Belgia, Zele
Theo Bauwens SA to firma rodzinna założona w 1909 roku, kierowana już przez czwartą generację. Jesteśmy jednym z największych producentów wędlin gotowanych w Europie. Nasza reputacja w zakresie wyjątkowej jakości i higieny potwierdzona jest certyfikatem IFS (International Food Standard) oraz weryfikowana przez nasze akredytowane laboratorium mikrobiologiczne i laboratorium chemiczne. Nasze produkty są przedmiotem ciągłej innowacji, a my jesteśmy znani z elastyczności i naszych usług.
Hiszpania, Alcala De Guadaira
Dystrybutorzy produktów spożywczych. Specjaliści w dziedzinie Döner Kebab i produktów arabskich, od ponad 10 lat dostarczamy wysokiej jakości produkty spożywcze do różnych rodzajów działalności. Jesteśmy specjalistami w kebabach z własnym znakiem jakości, ale znajdziesz również wszelkiego rodzaju akcesoria dla swojego biznesu gastronomicznego. Gwarantowana punktualność i certyfikat Halal.
Francja, Auros
... pokoleń hodowców, rzeźników i wędliniarzy, zawsze broniliśmy lokalnych i rzemieślniczych umiejętności. W MAISON VOISINE mamy dwa miejsca powstałe w wyniku współpracy rodzinnej: produkcję w PAU z Frédérikiem Lacoste, Mistrzem Rzemiosła Wędliniarskiego i Cateringowego oraz miejsce selekcji produktów, chłodzenia i przygotowywania zamówień w AUROS, niedaleko BORDEAUX. Opracowaliśmy tam narzędzie...
Hiszpania, Tudela (navarra)
Leframa to firma rodzinna, która stopniowo rozwija się dzięki dwóm wyraźnym zasadom: ciężkiej pracy i maksymalnej jakości, aby oferować naszym klientom najlepszy produkt. Lubimy naszą pracę i staramy się to przekazać we wszystkich naszych produktach. Nasze produkty: KIEŁBASA ŚWIEŻA, CHISTORRA, KIEŁBASA SUCHA I ŚWIEŻA, LONGANIZA, BACON WĘDZONY, SŁONINA, LOMO ADOBADO, KIEŁBASA BIAŁA, CULARES. Wszystkie nasze produkty są wykonane z naturalnej osłonki. Posiadamy certyfikat Rzemieślników Nawarry i Królestwa Gourmet, a teraz mamy również gamę produktów ekologicznych.
Hiszpania, El Gordo
... sobie sprawę, że różnicę robią ludzie. Dlatego nasza koncepcja firmy rodzinnej ewoluowała w kierunku marki składającej się z młodego, innowacyjnego zespołu profesjonalistów, wykształconego i przygotowanego do zaspokajania potrzeb naszych klientów. Inwestujemy w technologię, aby poprawić i zwiększyć jakość naszych procesów. Posiadamy zaawansowane systemy informatyczne, które wspierają...
Holandia, Barendrecht
...Iberdeli B.V. to młoda firma, z siedzibą w sercu Centrum Handlowego w Barendrecht. Firma reprezentuje interesy jednego z najlepszych producentów produktów mięsnych z hiszpańskiego wieprza iberyjskiego (Cerdo Ibérico). Naszą główną działalnością jest dostarczanie do Europy głównie świeżego i suszonego mięsa z wieprza iberyjskiego, lepiej znanego jako 'Pata Negra'. Iberdeli ma silne powiązania z Hiszpanią i łączy solidną wiedzę o tym kraju i jego kulturze z optymalną znajomością rynku europejskiego. Dzięki temu możemy sprostać niemal wszystkim Państwa możliwym życzeniom i prośbom.
Belgia, Antwerpen
Frigo NV to hurtownia mięsa, która od 1925 roku ma siedzibę w Antwerpii. To firma rodzinna, która sięga wielu pokoleń wstecz. Kiedyś zaczynała od handlu żywymi zwierzętami, a obecnie przekształciła się w dynamiczną firmę oferującą pełny asortyment wysokiej jakości mięsa, dziczyzny i drobiu.
Francja, Saint-Jean-Le-Vieux
... baskijski z papryką Espelette, pasztet wiejski, rillettes, hure, baskijski czernina, konfitowane kiełbasy i konfit z wieprzowiny Ibaïona) oraz dziczyzny (tercje z zająca, tercje z dzika i salmis z gołębia). Na koniec, wędlina Mayté produkuje niezbędne baskijskie przepisy, takie jak axoa, piperade i baskijskie flaki, a także przepisy takie jak cassoulet czy wołowina po burgundzku.
Portugalia, Setúbal
...logistyki, handlu po dystrybucję. W naszej ofercie produktów znajdują się: mrożone mięsa wieprzowe, drób i wieprzowina iberyjska (Alentejano); wędliny z czarnej wieprzowiny; flaki wołowe; ryby i owoce morza oraz frytki wstępnie smażone ...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play