Belgia, Gosselies
... procesu. Do ich produkcji używane są tylko składniki najwyższej jakości oraz 100% czyste masło kakaowe. Doskonałość, różnorodność kształtów i wyjątkowa delikatność smaków przyczyniły się do krajowej i międzynarodowej renomy jego produktów, które zawsze są wytwarzane z największym poszanowaniem tradycji, jakości i obsługi. Czekolady BRUYERRE nie zawierają konserwantów. Aby zaspokoić najbardziej odważne gusta miłośników czekolady, mistrzowie czekolady nieustannie poszukują nowych połączeń smakowych. Bruyerre, czyli pasja do czekolady.
Belgia, Gent
cacaOh! nieustannie poszukuje nowych składników, smaków i kreacji. Tradycyjny proces produkcji, prażenie i mielenie ziaren kakao, składniki prawdziwej czekolady: kakao, masło kakaowe i oczywiście wanilia. Wybór naturalnych składników, subtelnie dobranych, które nadają każdemu z naszych belgijskich produktów czekoladowych: smaczny, autentyczny i z zaskakującym akcentem.
...Cukiernik od 1948 roku, Michel Cluizel należy do nielicznych Cacaofèviers (przetwórców ziaren kakao) na świecie. W swoich warsztatach, na południu Normandii, produkuje wyjątkowe czekolady, w których pracuje 240 osób. Michel Cluizel zobowiązuje się do jakości w sposób unikalny na świecie, wykraczający poza czekolady organiczne czy 'czyste masło kakaowe', gwarantując wszystkie swoje czekolady ciemne, białe i mleczne. Od plantacji kakaowców, trzciny cukrowej i wanilii, produkcja czekolady to wielka przygoda, w której biorą udział doświadczenie, wiedza fachowa i umiejętności cukiernika.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play