Francja, Paris
...Nasze wysokiej jakości ziarna kakaowe pochodzące z Afryki Zachodniej świadczą o naszym zaangażowaniu w jakość i zrównoważony rozwój, wzbogacając Twoje produkty esencją czekolady. Pochodzenie: Wybrzeże Kości Słoniowej Typ uprawy: Ekologiczne, Konwencjonalne Styl: Surowiec, fermentowany, suszony/ sortowany Klasa koloru: Brązowy ZAPACH: Owocowy, orzechowy Ciała obce: Max. 1 % Wady: Max. 3 % Wilgotność: -7,5 % max Średni rozmiar: 22 min i nie więcej niż 12 % poza zakresem Kaliber: Min. 35/100 g opakowanie: Worek jutowy Zamówienie próbne: 14 ton metrycznych (kontener 20-stopowy)...
...Opis i specyfikacja produktu 5 ... Składniki: Cukier trzcinowy*, Masło kakaowe*, Mleko w proszku pełne*, Masa kakaowa*, Emulgator LECYTYNA SOJOWA* Alergeny: Mleko/Laktoza, Soja Wegetariańskie: Tak Wegańskie: Nie...
...Składniki: Mąka pszenna, masło, ciemna czekolada 50% [Cukier, masa kakaowa, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, wanilina] (18,4%), cukier, jajka z wolnego wybiegu, proszek do pieczenia, sól. Formaty: 180 i 100g...
Słowenia, Ljubljana
...Masło kakaowe przechowywane w inkubatorze przez dwa dni w stabilnej temperaturze 32,7 °C powoli krystalizuje. To masło uzyskuje pastowatą konsystencję, którą zachodni koledzy nazywają "SILK". To są kryształy, które tworzymy w czekoladzie podczas temperowania, tylko w czystej formie. Użycie "SILK" jest bardzo wygodne, szczególnie do temperowania małych ilości czekolady, gdy trzeba temperować...
Francja, Olivet
...Referencja 9990000017430 Płatki zbożowe* (owies*, pszenica*), płatki czekoladowe* 14,5% (cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, masło kakaowe*, lecytyny słonecznikowe), orzechy laskowe* 11%, chrupki zbożowe kakaowe* 3% (ryż*, cukier trzcinowy*, proszek kakaowy* 6,8%, pszenica*, owies*, jęczmień*, kawałki czekolady gorzkiej* 2,1% [masa kakaowa*, cukier trzcinowy brązowy*, masło kakaowe*, lecytyny...
Wielka Brytania, Manchester
... producentów czekolady, piekarzy i cukierników, te ziarna są doskonałe do tworzenia bogatych, pełnych czekolad, premium składników do pieczenia lub rzemieślniczych produktów kakaowych. Dzięki ich intensywnemu profilowi smakowemu i stałej jakości, nasze ziarna kakaowe są zaprojektowane, aby wzbogacić Twoją ofertę i zwiększyć satysfakcję klientów. Współpracuj z nami, aby podnieść swoją markę dzięki wyjątkowemu smakowi i doskonałości naszych ziaren kakaowych najwyższej jakości.
Hiszpania, Castuera
ufs.country_names.RU, Moscow
...Dzięki tej kompozycji, batonik jest odpowiedni dla estetyków czekolady, wegan oraz dla tych, którzy pragną całkowicie wyeliminować rafinowany biały cukier ze swojej diety. Waga netto: 50 g. Waga brutto: 85 g. Termin przydatności: 12 miesięcy Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze 18 ± 3 °C i wilgotności względnej nieprzekraczającej 75%. Po otwarciu, przechowywać Wartość odżywcza na...
Francja, Roye
... znajdującej się w regionie Doliny Loary. Każdy kawałek czekolady zawiera 10 mg CBD. Składniki: cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, ziarna kakao, lecytyna słonecznikowa, wanilia, izolat CBD. Może zawierać śladowe ilości glutenu i orzechów. waga: 90 gramów...
Hiszpania, Madrid
... przysmak, który pomaga w naturalny sposób radzić sobie z uczuciem zmęczenia, przygnębienia i apatii. Korzyści płynące z Jellybeans Tristeza to: Kwiaty Bacha Hornbeam i Mustard pomagają kontrolować stany zmęczenia, przygnębienia, smutku, melancholii, samotności, żalu, zniechęcenia, osłabienia i apatii. Czekolada i zboża dostarczają energii, są dobre dla serca, pomagają obniżyć ciśnienie krwi, są źródłem błonnika, stymulują układ nerwowy, wywołują uczucie dobrostanu. Skład: Ekstrakt z Theobroma cacao (masa kakaowa), Theobroma grandifolium (masło kakaowe) Format: 100g...
Hiszpania, Barcelona
... rozmiarach i formatach, abyś mógł wybierać spośród najlepszych kakao, które starannie dla Ciebie wybraliśmy. Wysyłamy z Barcelony do wszystkich naszych klientów w Hiszpanii, Europie i części Azji, z szybkim i efektywnym systemem dostaw. Rodzaje produktów i pochodnych: Ziarna kakao, Nibs kakao, Pasta kakao, Proszek kakao, Masło kakaowe, Pokrycia czekoladowe Wybrane pochodzenia: Wenezuela, Madagaskar, Ekwador, Ghana, inne pochodzenia Sprzedaż hurtowa, sklepy detaliczne i klienci indywidualni. Wszystkie nasze produkty są dostępne w naszym sklepie https://cacaovenezueladelta.
Francja, Nice
... THC, więc nie mają żadnego efektu psychotropowego! Jak spożywać czekoladę Bloom&Cie? Otwórz tabliczkę czekolady CBD Bloom&Cie Zjedz 1 lub 2 kostki (lub więcej?) Nie zapomnij schować czekolady z powrotem do opakowania po spożyciu Przechowuj swoją czekoladę CBD Bloom&Cie maksymalnie 2 miesiące po otwarciu Składniki Czekolada gorzka (masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*), migdały, orzechy laskowe, orzechy pekan, pistacje, żurawina, suszone figi, olej kokosowy MCT, CBD (ekstrakt z konopi cannabidiol), terpeny i dużo miłości! Smak: Intensywna czekolada 71% kakao CBD: 10mg na kostkę...
Włochy, Bronte
...400 gramów białej czekolady przetworzonej z czystą pastą pistacjową, eleganckie i sugestywne opakowanie, co roku inna i intrygująca niespodzianka. Wielkanocna propozycja Bacco dla dużych i małych. Składniki: cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, pasta pistacjowa 10% (prażone i rafinowane pistacje, chlorofil E141, kurkumina E100), serwatka w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy.
Niemcy, Niederkrüchten
...Jakość: wyrafinowana INCI-nazwa: Theobroma Cacao Seed Butter Pochodzenie: Meksyk, Afryka, Indonezja Zastosowanie: kosmetyki Cechy szczególne: Dzięki temperaturze topnienia w zakresie temperatury ciała doskonale nadaje się do kremów i maści, które mają szybko się wchłaniać. Większość masła kakaowego jest jednak przetwarzana w przemyśle cukierniczym do produkcji czekolady lub nugatu. W farmacji ma obecnie raczej drugorzędne znaczenie, kiedyś był głównym składnikiem czopków.
Włochy, Castel D'azzano
... przyjaciółmi najmłodszych, a nawet dorośli nie będą mogli im się oprzeć! Czekolada mleczna najwyższej jakości (kakao: min. 31%) Cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromaty. Może zawierać orzechy. Bezglutenowe.
Niemcy, Wangen
... i maśle kakaowemu osiągamy tym razem 50 procent. Składniki: cukier trzcinowy, masło kakaowe, masa kakaowa, karmel migdałowy, orzechy laskowe, mleko w proszku, olej z orzechów laskowych, odtłuszczone mleko w proszku, cukier trzcinowy, sól, laski wanilii, kardamon, anyż gwiaździsty...
Polska, Szczecin
Witaj w czekoladowej hurtowni. Specjalizujemy sie w sprzedazy hurtowej produktów z przerobu ziarna kakaowego. W ofercie : ziarno kakaowe surowe i prazone, ziarno nibs, łuska kakaowa, proszki kakaowe naturalne i alkalizowane, błonnik kakaowy, czekolady do formowania i oblewania, miazga kakaowa, masło kakaowe, polewy i masy czekoladopodobne. Zapraszamy do współpracy - oferujemy produkty dobrej jakości za zawsze korzystną cenę. Towar produkcji krajowej oraz importowany tylko od dobrych i sprawdzonych dostawców.
Holandia, Veenendaal
Uczciwy produkt. Czy jako przedsiębiorca wspierasz fair trade z dobrym sercem? My również. Wszystkie nasze produkty czekoladowe są przygotowane z czekolady z Tanzanii. Ziarna kakaowe są uprawiane w sposób zrównoważony. Rolnicy otrzymali uczciwą cenę za swój produkt najwyższej jakości. A że jest to produkt najwyższej jakości, poczujesz to w smaku! Daj swojemu obrotowi wiatr w żagle i zaskocz swoich partnerów kreatywnym prezentem. Będą długo pamiętać o wspaniałym posmaku naszej czekolady i Twojej firmie.
Szwajcaria, Vétroz
... do prowadzenia zrównoważonego rolnictwa, które z największą troską i uwagą traktuje drzewa kakaowe i środowisko. Cocoa Valley angażuje się w ekologiczną i społeczną zrównoważoność. Jesteśmy dumni, że od momentu założenia jesteśmy nieprzerwanie certyfikowani jako ekologiczni i Fair Trade. Odzwierciedla to nasze zobowiązanie do dostarczania Państwu tylko najlepszej jakości, jednocześnie chroniąc...
Niemcy, Bremen
... - jedna z najlepszych jakości kakao na świecie - jest uprawiana wyłącznie w Ekwadorze. Importujemy szlachetne kakao ARRIBA NACIONAL w jakości bio, jako firma rodzinna, bezpośrednio z kraju pochodzenia i w uczciwy sposób, bez pośredników. Uczciwie, ponieważ nasi plantatorzy kakao produkują również masło kakaowe i proszek kakaowy, co pozwala na zachowanie części wartości dodanej w kraju pochodzenia. Jesteśmy dumni z naszej osobistej relacji z naszymi produktami. Znamy je dokładnie, ponieważ importujemy je z małej, nam bardzo znanej kooperatywy z regionu Vinces, Los Ríos w Ekwadorze.
Wielka Brytania, Melton Mowbray
Cocoa Hub dostarcza szeroki asortyment wysokiej jakości ziaren kakao, masła kakaowego, masy kakaowej oraz kawałków kakao z różnych zakątków świata. Nasze produkty są dostępne do wysyłki już od 1 kg. Naszymi klientami są firmy zajmujące się produkcją czekolady, szefowie kuchni, sprzedawcy zdrowej żywności oraz użytkownicy domowi. Posiadamy co najmniej 30 różnych pochodzeń kakao, które mają...
Belgia, Gosselies
... procesu. Do ich produkcji używane są tylko składniki najwyższej jakości oraz 100% czyste masło kakaowe. Doskonałość, różnorodność kształtów i wyjątkowa delikatność smaków przyczyniły się do krajowej i międzynarodowej renomy jego produktów, które zawsze są wytwarzane z największym poszanowaniem tradycji, jakości i obsługi. Czekolady BRUYERRE nie zawierają konserwantów. Aby zaspokoić najbardziej odważne gusta miłośników czekolady, mistrzowie czekolady nieustannie poszukują nowych połączeń smakowych. Bruyerre, czyli pasja do czekolady.
...Cukiernik od 1948 roku, Michel Cluizel należy do nielicznych Cacaofèviers (przetwórców ziaren kakao) na świecie. W swoich warsztatach, na południu Normandii, produkuje wyjątkowe czekolady, w których pracuje 240 osób. Michel Cluizel zobowiązuje się do jakości w sposób unikalny na świecie, wykraczający poza czekolady organiczne czy 'czyste masło kakaowe', gwarantując wszystkie swoje czekolady ciemne, białe i mleczne. Od plantacji kakaowców, trzciny cukrowej i wanilii, produkcja czekolady to wielka przygoda, w której biorą udział doświadczenie, wiedza fachowa i umiejętności cukiernika.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania