Litwa, Kaunas
...masło kakaowe wydobywa się jako pierwsze w stanie naturalnym, zachowując pełny smak kakao. Dalszy proces jest przeprowadzany w celu uzyskania odtłuszczonego masła kakaowego, aby mogło być używane w produkcji czekolady bez wpływu na zapach i smak czekolady. Masło kakaowe jest używane do produkcji czekolady, zarówno samodzielnie, jak i w połączeniu z masą kakaową. Oprócz zastosowania w żywności, masło kakaowe jest wykorzystywane w produktach farmaceutycznych i kosmetycznych ze względu na swoje właściwości przeciwutleniające i lubrykacyjne.
Bułgaria, Otets Paisievo
...Masło kakaowe (Theobroma cacao) INCI: Masło z nasion Theobroma cacao Masło kakaowe to jasnobeżowy tłuszcz, który jest pozyskiwany z ziaren kakao i jest używany do produkcji czekolady, a także niektórych produktów kosmetycznych i farmaceutycznych. Masło kakaowe ma smak i zapach kakao. Masło kakaowe zawiera naturalne przeciwutleniacze i jest bogate w witaminę E. Masło kakaowe łagodzi i nawilża...
...Nasza czekolada to prawdziwa przyjemność dla wszystkich miłośników czekolady. Wytwarzana z najlepszych ziaren kakao, oferuje bogaty i kremowy smak, który rozpływa się w ustach. Nasza czekolada dostępna jest w różnych wariantach, od czekolady gorzkiej po czekoladę mleczną, aby zadowolić każde podniebienie. Nasza czekolada jest nie tylko pyszna, ale także produkowana w sposób zrównoważony. Dbamy o to, aby wszystkie składniki pochodziły z uczciwych i przyjaznych dla środowiska źródeł. Ciesz się luksusowym smakiem naszej czekolady i pozwól sobie na chwilę radości.
Francja, Clichy
...Masło kakaowe to naturalny tłuszcz pozyskiwany z ziaren kakao (Theobroma cacao), tego samego owocu, który jest używany do produkcji czekolady. Jest znane ze swojej gładkiej tekstury, niskiej temperatury topnienia oraz delikatnego zapachu kakao. Masło kakaowe jest szeroko stosowane w przemyśle spożywczym, kosmetycznym i farmaceutycznym.
Francja, Brignais
...*, płatki żytnie*, kawałki czekolady gorzkiej *8% (masa kakao*, cukier z trzciny cukrowej*, masło kakaowe*, proszek waniliowy*), cukier kokosowy*, nasiona słonecznika*, olej kokosowy*. *Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka. Wartości odżywcze na 100 g Energia: 1784 kJ / 428 kcal Tłuszcze: 21 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,5 g) Węglowodany: 28 g (w tym cukry: 12 g) Błonnik pokarmowy: 14 g Białko: 25 g Sól: 0,05 g Waga: 325g Bio: Tak Wegańskie: Tak...
Niemcy, Frankfurt Am Main
...Jest to produkt uzyskany w wyniku gorącego ekstrakcji prażonych i posiekanych nasion (ziaren) Theobroma cacao. Ma jasnokremowy kolor. Do zastosowań spożywczych i kosmetycznych. Żywność: Masło kakaowe jest używane do produkcji czekolady. Kosmetyki: Bogate w niezbędne kwasy tłuszczowe, pomaga zwalczać działanie słońca, pochłaniając promieniowanie UV. Dzięki wysokiemu poziomowi lanoliny działa jako nawilżacz dla skóry, nawilżając ją i redukując utratę wody, co opóźnia pojawienie się zmarszczek. MOQ: 20 kg...
Hiszpania, Orkoien-Navarra
...Składniki: mąka OWSIANA*, mąka PSZENNA*, syrop PSZENNY*, oleje i tłuszcze roślinne bez uwodornienia* (słonecznikowy*, kakaowy*), kawałki czekolady* (cukier trzcinowy*, pasta kakaowa*, masło kakaowe*, emulgator lecytyna sojowa*, aromat waniliowy*), otręby OWSIANE*, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO*, JAJKA*, aromat (naturalny ekstrakt waniliowy) oraz środek spulchniający (wodorowęglan amonu...
Bułgaria, Plovdiv
Jesteśmy firmą "Valex Team", zaufanym dystrybutorem w Europie i poza nią. Specjalizujemy się w dostarczaniu marek FMCG, napojów alkoholowych oraz szerokiej gamy produktów spożywczych. Nasze obszerne portfolio produktowe obejmuje światowej sławy marki, takie jak Coca-Cola, Pepsi, Ferrero, Ritter Sport, Mondelez, Mars, Heineken, Corona i wiele innych. Specjalizujemy się w hurtowej dostawie na dużą...
Ukraina, Novomoskovsk
... amarantusowa, mąka kukurydziana, masło kakaowe, prażone posiekane migdały, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny słodzik z suszonej posiekanej pomarańczy, emulgatory (lecytyna sojowa, E476), sól, naturalny aromat "Pomarańcza", ekstrakt z liści stewii. Zawiera słodzik.
Hiszpania, Sabadell
...Pochodzi z tłoczenia likieru kakaowego lub pasty i jest podstawowym składnikiem w produkcji czekolady oraz wyrobów cukierniczych. Jest również stosowany w sektorze kosmetycznym. Zobacz trzy (3) opcje 100% odtłuszczonego masła oraz dwie (2) opcje masła naturalnego, dostępne zgodnie z Twoimi wymaganiami. Prezentacja: • Bloki (stałe) 25 kg • Płyn w dużych zbiornikach (Tanki) Aby uzyskać więcej informacji o naszych produktach, kartach danych technicznych i/lub dystrybucji, prosimy o kontakt z naszym zespołem sprzedaży. Z przyjemnością Cię obsłużymy i przedstawimy opcje dostosowane do Twoich potrzeb.
Polska, Brzozów
... Ameryki Środkowej, był przygotowywany od czasów Kolumba. Później moda na niego dotarła również do krajów europejskich jako kakao. Ziarna kakaowe stają się brązowe w wyniku procesu fermentacji. Następnie są selekcjonowane i przetwarzane w niskiej temperaturze, aby zachować dużą ilość składników odżywczych. Służą do produkcji masła kakaowego, kakao i czekolady. Można je również jeść samodzielnie lub używać jako dodatek do słodkiego deseru.
Szwajcaria, Kreuzlingen
... czyszczone. Nasze wegańskie czekolady są nie tylko smaczne, ale także zrównoważone i przyjazne dla środowiska. Są wolne od GMO, glutenu, lecytyny, soi i oleju palmowego. Odkryj różnorodność naszych wegańskich czekolad i daj się przekonać ich smakiem i jakością.
Belgia, Wingene
...dla rolników oraz dla miłośników czekolady w Kolumbii i za granicą, ponieważ będzie dostępne więcej wysokiej jakości kakao z Kolumbii. Kakao Tumaco z Kolumbii pochodzi z odmian Trinitario. Intensywny czekoladowy profil z przyjemną goryczką i niską kwasowością. Pochodzenie: Kolumbia Region: Tumaco Odmiana: Trinitario Wskazówki: Kremowy, Przyprawy, Orzechowy SKU: 5430002193175 CZYSTA CZEKOLADA: 100% ziarna kakaowe Energia: 550Kcal, 2300kJ Tłuszcz całkowity: 52g w tym Tłuszcz nasycony: 31g Węglowodany: 5g w tym Cukier: 0g Białko: 15g Sól: 0g...
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka jest firmą międzynarodową, której główną i kluczową działalnością jest sprzedaż hurtowa markowych, szybkozbywalnych towarów konsumpcyjnych (FMCG). Od założenia przedsiębiorstwa w 2008 roku, osiągamy stały wzrost i tworzymy rozbudowaną bazę klientów i dostawców. Obecnie, naszymi klientami są wiodące przedsiębiorstwa sprzedaży hurtowej i sieci det...
Niemcy, Bad Bentheim
... przywieźli kakao do Europy. W połowie XVII wieku stało się popularnym napojem. Poprzez kolonie różnych krajów europejskich wprowadzono drzewa kakaowe do Azji i Afryki Zachodniej, ponieważ w Europie rosło zapotrzebowanie na czekoladę. Ziarno kakaowe jest surową podstawą produkcji czekolady. Te ziarna kakaowe pochodzą z tropikalnych klimatów Ameryki Południowej (Ekwador). Drzewo Theobroma cacao jest święte dla Majów i Azteków. Ziarna kakaowe z drzewa są zbierane ręcznie, a surowe ziarna są następnie oczyszczane w naturalnej wodzie i kontynu…...
Ukraina, Pervomaysky
...Mieszanka pieczona (90,4%) (płatki owsiane, kulki kukurydziane (kasza kukurydziana i mąka, cukier), naturalny miód, rafinowany dezodoryzowany olej słonecznikowy, ekstrakt słodu jęczmiennego, sól himalajska, witamina E), kawałki ciemnej czekolady (3,5%) (cukier, starty kakao, masło kakaowe, proszek kakaowy, emulgator lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy), płatki migdałowe (3,5%), prażone orzechy laskowe (2,5%).
Bułgaria, Plovdiv
...Zaspokój swoje pragnienie słodyczy z Kinder Bueno Milk Chocolate, delikatnym przysmakiem, który łączy gładką mleczną czekoladę z chrupiącym, orzechowym nadzieniem. Każda 43g tabliczka oferuje idealną równowagę smaków i tekstur, co czyni ją ulubieńcem miłośników czekolady. Idealna do podjadania lub dzielenia się, Kinder Bueno Milk Chocolate to wspaniały dodatek do każdej selekcji słodyczy. Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji i aktualne ceny, i zaoferuj swoim klientom smak tego ukochanego przysmaku.
Włochy, MILANO
... pyszny produkt, idealny dla wszystkich miłośników czekolady. To dobry i naturalny produkt, bez oleju palmowego, bezglutenowy, bez barwników, aromatów czy sztucznych dodatków. Składniki: Nocciolata bez mleka zawiera tylko składniki organiczne: cukier trzcinowy, pasta orzechowa (18%), olej słonecznikowy, kakao (11%), masło kakaowe, emulgator (lecytyna słonecznikowa), ekstrakt waniliowy. OPAKOWANIE 24 1 SZT = EURO 18,00 1 PALETTA 48 WIADEREK MINIMALNE ZAMÓWIENIE 15 PALET DATA WAŻNOŚCI 18/09/2027...
Polska, Wrocław
...przeciwutleniacz (kwas cytrynowy), ekstrakt lawendowy), nadzienie miętowe 13% (czekolada biała 59% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), syrop glukozowy, syrop cukru inwertowanego, alkohol etylowy, skrobia, naturalny aromat mięty), nadzienie różane 13% (czekolada biała 59% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator...
Francja, Saint Orens De Gameville
... nutami dymnymi i lekko drewnianymi MANGAOKA Ganache Grand Cru z Madagaskaru z nutami owocowymi TRINIDAD nuty torfowe i kakaowe ikonicznej czekolady Grand Cru pochodzącej z wyspy Trinidad Produkcja naszych produktów jest rzemieślnicza, dlatego waga czekolad może się różnić. Niemniej jednak, staramy się, aby podana waga była wagą minimalną, a rzeczywista waga była większa. Przechowywać w temperaturze od 17 do 20°C, z dala od wilgoci i zapachów. Aby uzyskać optymalny smak, spożyć jak najszybciej. Wymiary (Dł.xSzer.xWys. w cm): 12,3 x 12,3 x 3,2 Waga netto (g): 110...
... w proszku pełne, pasta kakaowa, masło kakaowe, proszek serwatkowy, emulgator: lecytyna sojowa E322, naturalny aromat waniliowy), 30% migdałów, 2% kakao w proszku Pochodzenie Migdały pochodzą głównie z Ameryki, Europy Południowej i Zachodniej. Największe obszary, na których uprawia się migdały, to Kalifornia, Hiszpania, Włochy, Portugalia, Australia i Chile. Pokrywanie ich czekoladą odbywa się w Europie.
Francja, Malataverne
...Czekolada mleczna to czekolada zawierająca zazwyczaj od 25% do 40% kakao i masła kakaowego, mleko, zazwyczaj w postaci mleka w proszku, oraz cukier. Czekoladę mleczną wynalazł w 1875 roku Daniel Peter w Vevey w Szwajcarii. Jak powstaje czekolada? Wydobywa się masło, które jest dezodoryzowane i wlewane do form, oraz wytłok, który jest kruszony, aby stać się proszkiem kakaowym. Masa kakaowa i masło kakaowe uzyskane z tłoczenia są mieszane, co daje czekoladę. Do czekolady gorzkiej dodaje się cukier; następnie proszek mleczny do czekolady mlecznej.
Francja, Loire Authion
...nierozpuszczalny w wodzie. Naturalne masło kakaowe jest pozyskiwane z ziaren kakao i ma bogaty, przyjemny aromat czekolady. Produkt ten charakteryzuje się wysoką stabilnością na utlenianie, ponieważ jest naturalnie bogaty w przeciwutleniacze. Może być używane do produkcji balsamów, kremów do masażu, mydeł... ...
Francja, Objat
...Energia 2348Kj, 564Kcal, tłuszcze 38g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 19g, węglowodany 51g, w tym cukry 49g, białko 4,4g, sól 0,05g. DDM: 24 miesiące Pasta do smarowania z ciemnej czekolady Składniki: 65,79% praliné z migdałów i orzechów laskowych (cukier, orzechy laskowe, migdały, masło), ciemna czekolada 66% (kakao, masło kakaowe, emulgator: lecytyna rzepakowa), olej arachidowy, laska wanilii. Wartości odżywcze na 100g: Energia 2133Kj, 511Kcal, tłuszcze 30g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 13g, węglowodany 56g, w tym cukry 54g, białko 4,2g, sól 0,02g.
Francja, Arles
Francja, Furiani
...Skład mlecznej czekolady 33,9% z substancją słodzącą maltitolem (masło kakaowe, proszek mleczny, masa kakaowa, emulgator lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy). Referencja: CASLTSANSSUCRE...
Francja, Talant
...Alternatywnie do masy cukrowej, możesz użyć tej Masły Czekoladowej do modelowania - Czekolada. Z jej pysznym zapachem czekolady, jest łatwa w obróbce, a Twoje kreacje będą się również łatwo kleić bez dodatków. Składniki: Cukier, syrop glukozowy, masło kakaowe, skrobia ziemniaczana, kakao 22-24%, woda, emulgatory E422 i E415, konserwant E202, aromat. Możliwe ślady: Gluten, jajko, orzeszki...
Francja, Paris
...Nasze wysokiej jakości ziarna kakaowe pochodzące z Afryki Zachodniej świadczą o naszym zaangażowaniu w jakość i zrównoważony rozwój, wzbogacając Twoje produkty esencją czekolady. Pochodzenie: Wybrzeże Kości Słoniowej Typ uprawy: Ekologiczne, Konwencjonalne Styl: Surowiec, fermentowany, suszony/ sortowany Klasa koloru: Brązowy ZAPACH: Owocowy, orzechowy Ciała obce: Max. 1 % Wady: Max. 3 % Wilgotność: -7,5 % max Średni rozmiar: 22 min i nie więcej niż 12 % poza zakresem Kaliber: Min. 35/100 g opakowanie: Worek jutowy Zamówienie próbne: 14 ton metrycznych (kontener 20-stopowy)...
Francja, Tilloy Lez Cambrai
... (cukier, proszek z MLEKA pełnotłustego, masło kakaowe, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy). KARMELIZOWANE ORZECHY 10%. Może zawierać śladowe ilości mleka, soi, jajek i orzechów. Waga netto: 100 g. Zalecenia dotyczące przechowywania: Przechowywać w miejscu suchym i chłodnym. Idealna temperatura między 17 a 18°C.
... (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy; Czekolada mleczna: mieszanka belgijskiej czekolady mlecznej (minimum 33,6% kakao), masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, proszek mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy; Czekolada Ruby: mieszanka belgijskiej czekolady Ruby (minimum 47,3% kakao), cukier, masło kakaowe, proszek mleczny, kakao, emulgator (lecytyna sojowa), kwas...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play