Niemcy, Schoenebeck
... spożywczy w przemyśle spożywczym. Wykorzystaj egzotyczną alternatywę dla oleju lnianego z jego delikatnym, świeżym smakiem, aby Twoje przepisy przypominały kuchnię wschodnioazjatycką. Szczególnie dania z makaronu i mięsa zyskują w ten sposób niezwykły akcent. Olej BioPerilla ma podobny profil kwasów tłuszczowych do oleju lnianego Bio, z wysoką zawartością niezbędnych, wielonienasyconych kwasów...
Włochy, Venezia
...Przyjazny i aksamitny. Wysoka jakość słodu jęczmiennego i pszennego oraz finezyjne drożdże górnej fermentacji nadają tej Blanche bogaty i orzeźwiający smak, z delikatnymi owocowymi aromatami. Naturalnie zmętniony. Stanowi doskonałe uzupełnienie do przystawek, dań rybnych i owoców morza, białego mięsa oraz świeżych tart owocowych. Doskonały jako aperitif.
Włochy, Conegliano
... cieszyć zarówno podczas aperitifów, w połączeniu z wytrawnymi focacciami i ciastkami, jak i serwować z daniami pierwszymi na bazie warzyw lub z daniami głównymi z grillowanej ryby lub pieczonego białego mięsa.
Węgry, Szeged
...Czosnek w proszku ma bogaty aromat i można go dodać do niemal każdej potrawy. Możesz go używać do przyprawiania, smakowania, marynat, sosów, a nawet do pieczenia i gotowania. Intensywny smak czosnku doskonale uzupełnia mięsa, warzywa, makarony i zupy, dzięki czemu możesz wzbogacić smak potraw i poprawić doświadczenie kulinarne. Czosnek w proszku jest niezwykle wszechstronny i może przynieść...
Hiszpania, Murcia
...Białe Wino Ochronna Nazwa Pochodzenia Jumilla Rodzaj: 100% Organiczny Sauvignon Blanc 2022 Kolor: Czysty, jasny, krystaliczny Nos: Głębokie aromaty, tropikalne tło i nuty brzoskwini. Usta: Ekspresyjne, złożone z mineralnymi akcentami, które zapewniają długotrwały smak. Dopasowanie: Idealne do sushi, owoców morza, ryb, ryżu, sałatek, a także makaronu i białego mięsa. Alkohol: 13,00%...
Hiszpania, Reus ( Tarragona )
...Niezbędny w każdej calçotadzie do maczania typowych calçots, a także do towarzyszenia daniom z ryb, mięsa i warzyw. Wierna tradycyjnej recepturze, Salsa Calçots Olivera d’Atenea jest przygotowywana na bazie pomidorów, prażonych orzechów i oliwy z oliwek, co nadaje jej smak i intensywność.
...Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Amarela i Tinto Cão Intensywny w aromacie, z wyraźnymi nutami dojrzałych owoców Douro, aromatami i konfiturami oraz akcentem krzewu. Pełny i otulający, z delikatnymi nutami dymnymi, a końcowy smak jest energiczny i szeroki. Idealny do potraw z czerwonego mięsa i serów. Serwować w temperaturze 18ºC | 64ºF 14% obj. 750ml...
Austria, Wien
... doskonale nadaje się do wzbogacania sosów. Również do marynowania ciemnego mięsa musztarda Ramsa Whisky jest doskonała i nadaje mu unikalny smak. Dla klasycznego smaku do krótko smażonego i grillowanego mięsa wołowego, jagnięcego czy wieprzowego musztarda Ramsa Whisky pasuje doskonale. Musztarda Ramsa Whisky smakuje również wyśmienicie z stekami.
Wielka Brytania, Widdington
... • Wymaga minimalnej przestrzeni do przechowywania • Łatwe do transportu w podróży • Mają długi okres przydatności do spożycia • Przygotowane z mięsa najwyższej jakości • Do przygotowania 100 gramów przekąsek używamy około 400 gramów świeżego mięsa • Porcja 100 gramów zawiera ponad 85 gramów białka • Mięso jest suszone na powietrzu w idealnych warunkach • Przekąski nie zawierają konserwantów, cukru ani składników chemicznych Brak alergenów, bezglutenowe Przyjazne dla diety keto i mięsożerców Odpowiednie dla diabetyków Zawiera: filety z kurczaka, tylko sól...
Hiszpania, Granada
... nosem. Zalecana temperatura podania: 18 ℃ Zalecane połączenia: Mięsa o wysokiej konsystencji: czerwone, dziczyzna, jagnięcina segureńska. Pasuje do wędlin iberyjskich, pasztetów i bardzo dojrzałych serów o intensywnym smaku. Chroniona Nazwa Pochodzenia Wino Jakości z Granady. Anchurón znajduje się w hiszpańskiej prowincji Granada. Winnice rozciągają się na zboczach Sierra Nevada, w Parku Naturalnym...
Włochy, Mesoraca
...Guanciale wieprzowy to kawałek mięsa wieprzowego, który ma chude żyłki mięśniowe z komponentem cennego tłuszczu, różniącym się od słoniny (tłuszcz z grzbietu) i boczku (tłuszcz z brzucha). Konsystencja jest twardsza w porównaniu do boczku, a smak bardziej charakterystyczny. Mięso jest starannie masowane ręcznie i przyprawiane naszymi charakterystycznymi przyprawami. Pozostawia się je do...
Francja, Le Plessis Robinson
... mięso, którego powolne dojrzewanie przez 30 dni równoważy jego intensywność i smak. Dojrzewanie na sucho w chłodni jest codziennie kontrolowane przez rzeźników, których wirtuozeria nadaje mięsu jedwabistą teksturę, zapowiadającą delikatność jego słodyczy w ustach. Grand Caractère wybrał przezroczystą technologię Skin Pack do swoich opakowań. Przylega ona do mięsa i pozwala zobaczyć produkt bezpośrednio na półce, aby dokonać wyboru w zależności od swoich upodobań: marmurkowatość, kolor, kształt, … .
...Knusper Kissen są wytwarzane w delikatny sposób i ręcznie. Do produkcji tych wyjątkowych przysmaków treningowych używane są tylko najlepsze składniki. Przekąski Knusper składają się z najwyższej jakości mięsa drobiowego oraz mąki z łubinu i mąki z pestek dyni, które są wolne od glutenu i zbóż. Obie mąki są bogate w białko roślinne i mają łagodny, orzechowy smak. Egzotyczny akcent nadaje im...
Austria, Klagenfurt Am Wörthersee
... tradycyjnej produkcji. Dla aromatycznych i smakowo dojrzałych przysmaków. Klima-Reife-Schrank Produkujesz ręcznie robione wyroby mięsne lub wędliniarskie? Salami, boczek, szynka lub podobne przysmaki, które muszą dojrzewać dłużej, aby wydobyć pełnię smaku? W takim razie komora dojrzewania od KKT Lackner jest idealnym rozwiązaniem dla Ciebie. Komora dojrzewania zapewnia pożądaną i ustawioną wilgotność oraz temperaturę przez cały proces dojrzewania. Twoje produkty mogą równomiernie rozwijać smak i aromat oraz są chronione przed wahaniami temperatury i...
... gastronomiczne: wyrafinowane wino, które pasuje do dań głównych z czerwonego mięsa, szczególnie duszonych i pieczonych, serów dojrzewających oraz wyszukanych potraw na bazie fondue i trufli. Serwować w temperaturze około 18°C.
Francja, Guérande
...Rozpalcie swoje talerze i obudźcie swoje kubki smakowe dzięki tej pysznemu połączeniu soli i przypraw, stworzonym specjalnie do grillowania i barbecue. Podkreślcie smak swoich grillowanych potraw dzięki Sól Szara Chili Barbecue. Zrównoważona mieszanka papryki cayenne, papryki, pomidorów, oregano i kminu podkreśli intensywny smak grillowanej czerwonej mięsa i nada białemu mięsu oraz rybom meksykański akcent. Tradycyjnie używane do: Posypywania: grillów, pieczeni, grillowanego kurczaka. SKU:SGCBBQ250...
Niemcy, Verden
...Produkcja i sprzedaż suchego lodu Oprócz zastosowania do czyszczenia, suchy lód idealnie nadaje się do przechowywania i transportu żywności, szczepionek, leków i podobnych substancji. Suchy lód Suchy lód to CO2 (dwutlenek węgla) w postaci stałej. CO2 jest bezwonnym, nietoksycznym gazem. W przemyśle napojów dodaje się go np. do piwa i wody mineralnej, aby dłużej zachować świeży smak i wydłużyć trwałość. CO2 znajduje również zastosowanie w przemyśle spożywczym oraz w samolotach: tutaj służy do chłodzenia mięsa i wyrobów wędliniarskich.
Hiszpania, Badajoz
...Palety pochodzące z dzikich świń iberyjskich hodowanych na wolności w Dehesas Extremeñas, karmionych wyłącznie żołędziami w okresie montanery. Paleta z dojrzewaniem powyżej 24 miesięcy. Wykwintny smak iberyjskiego mięsa żołędziowego w mniejszym formacie.
...Sos teriyaki dla Twojego wykwintnego smaku. Idealnie pasuje do produktów mięsnych, rybnych oraz grillowanych. Teriyaki można używać jako marynaty do steków wieprzowych i wołowych. Słodko-gorzki smak doskonale komponuje się zarówno z gotowanymi, jak i smażonymi ziemniakami. Teriyaki warzone na Ukrainie.
Francja, Les Eyzies De Tayac
... łosoś, troć zachowuje identyczne cechy, szczególnie w kwasach Omega 3, oferując jednocześnie bardziej wyrafinowany i subtelny smak. Produkt ten można wykorzystać w kostkach lub według własnych upodobań, na przykład na blinach, w sałatce, lub po prostu z sokiem z cytryny i koperkiem. (dostępny w 2 wagach netto: 100g lub 200g) DLC 3 tygodnie po zapakowaniu. Referencja: PTTRUFTSA100 Skład: Filet z troci, Sól Hodowla: Troć z Dordogne Gatunek: troć tęczowa (Oncorhynchus mykiss) Przechowywanie: 3 tygodnie po zapakowaniu, w lodówce w temperaturze od 0 do 4°C Waga: 200g...
Wielka Brytania, London
... warzywa, aby uzyskać pożywną, ciepłą zupę miso, pełną uznawanych dobroczynnych probiotyków. Inne zastosowania obejmują marynowanie ryb, mięsa lub wszelkiego rodzaju warzyw, a następnie grillowanie. To nie jest lekarstwo na żadną chorobę, ani Belbri nie ponosi odpowiedzialności za niewłaściwe przygotowanie. Dodaj chili według własnego uznania i jak zawsze, smacznego.
Finlandia, Turku
... nagradzane bydło wołowe są hodowane w południowo-wschodniej Australii, powszechnie znanej jako „Zielony Pas”, ze względu na obfitość opadów deszczu i trawy. Bydło jest hodowane na wolnym wybiegu, w dużych pastwiskach, gdzie piją mineralną wodę źródlaną i pasą się na trawie wolnej od hormonów. Kończone są mieszanką organicznego jęczmienia i zbóż, aby uzyskać ich charakterystyczny premium smak.
...Całe soczewice czerwone mają 1/2 cm szerokości, delikatny i ziemisty smak oraz gładką teksturę. Te soczewice mają karmazynowy kolor, który jest intensywnym pomarańczowo-czerwonym odcieniem. Całe soczewice czerwone były tradycyjnie stosowane jako substytut mięsa.
Włochy, Giugliano In Campania
...Podwójna płyta grillowa z żeliwa Gładka/Rowkowana RM2 Beckers to wszechstronne narzędzie, które oferuje możliwość gotowania na dwóch różnych powierzchniach. Z jedną stroną gładką i jedną rowkowaną, ta płyta jest idealna do grillowania mięsa, ryb i warzyw, zapewniając autentyczny smak i równomierne gotowanie. Jej moc i wytrzymałość sprawiają, że jest idealna dla restauracji i pubów. Łatwa w...
Francja, Cornillé
...PAT80 to naturalnie skoncentrowane białko wołowe, które zawiera minimum 80%, co pozwala wzbogacić Twoje przygotowania w białko wołowe i wzmocnić smakmięsa/wołowiny gotowanej”, co zwiększa atrakcyjność produktu. Jego zawartość tłuszczu zapewnia dobrą strukturę granulek (zapobiega zatykanie się drobnych cząstek).
Francja, Riec Sur Belon
...-24s-36s-48s-96s •Ostryga z Bretanii – La Gauloise THAERON: po 4-letnim hodowli, nasze specjalne ostrygi La Gauloise przechodzą co najmniej 6-miesięczne dojrzewanie w rzece Belon. Ten etap w rzece nadaje tym ostrygom jędrne i zmysłowe mięso, subtelny smak z delikatną nutą słodyczy. Zawartość mięsa przekracza 13%. / Kalibry: nr 2-3 / Opakowanie: x12s-24s-48s...
Włochy, Viterbo
...Dojrzewający guanciale, wyprodukowany z najlepszego certyfikowanego włoskiego świeżego mięsa. Idealny do najlepszych makaronów amatriciana, carbonara i gricia. Dojrzewany przez co najmniej 2880 godzin, aby nadać najlepszy smak Twoim potrawom. Unikalny i niezapomniany.
Francja, Varennes-Jarcy
... słonymi, jak i słodkimi, a także wzbogaci Twoje przystawki, mięsa, ryby, warzywa i desery. Oferujemy kilka formatów dostosowanych do Twoich potrzeb: - Opakowanie do przechowywania 1 główka - Opakowanie do przechowywania 2 główki - Opakowanie do przechowywania 10 główek - Taca z 20 główkami luzem Przechowywać w temperaturze pokojowej, w miejscu chronionym przed wilgocią i światłem.
Francja, Gennevilliers
...Nasz chutney to słodko-kwaśny sos przygotowany na bazie owoców lub warzyw konserwowanych w occie. W zależności od smaku, jest spożywany jako dodatek do mięsa, na deser na cieście lub nawet smarowany na toście. Dzięki delikatnie owocowemu smakowi, ten chutney z mango z Mali pozwala podkreślić słodko-słony smak w Twoich potrawach, idealny na udany letni brunch lub kolację.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play