Francja, Laissac
...Z cienko pokrojoną coppą w 100% recyklingowym słoiku szklanym. Dzięki innowacyjnemu konceptowi, wersja XXL Popine, Chaudron o wadze 600g, może być przechowywana w temperaturze pokojowej przez 3 miesiące przed otwarciem. Wyprodukowana w naszym warsztacie w Laissac, w Aveyron, Coppa szanuje rzemiosło przodków, wykorzystując tylko 3 składniki: wieprzowinę, sól z Guérande i pieprz Kampot IGP z...
Produkcja szynki i "culatello" Rosa dell'Angelo jest wyjątkowa już od samego początku. Mięsa mają różne jakości, ze względu na rodzaj hodowli na świeżym powietrzu oraz starożytny proces ręcznej obróbki, z użyciem tylko soli i długiego dojrzewania. Nasze czarne świnie z dawnych ras, które niemal całkowicie zniknęły, mają swobodę pasienia się w lasach. Wolne pod słońcem, wiatrem i deszczem. Wolne, b...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play