Polska, Warszawa, Poland
...Białko grochu otrzymuje się z grochu złocistego lub żółtego w procesach suchych i płynnych. Na etapie suszenia łuska grochu jest usuwana maszynowo i mielona. Później mąka grochowa jest odzyskiwana i dzięki właściwościom rozpuszczalności w wodzie białka są oddzielane przez wirowanie i zbierane. Końcowym produktem z białka grochu jest beżowy proszek o czystym smaku.
Polska, Lublin
...VG Titans P65-L Teksturowane Białko Grochu zapewnia wysokiej jakości, roślinne rozwiązanie białkowe dla producentów żywności, którzy chcą tworzyć innowacyjne produkty bezmięsne. Ten suchy, ekstruzowany produkt nawilża się, tworząc teksturę podobną do mięsa, co czyni go odpowiednim do użycia w burgerach, kiełbasach i innych zastosowaniach roślinnych. Jego wysoka zawartość białka i błonnika, w...
Polska, Paczewo
...Drobna tekstura grochu (1-4 mm), produkowana z koncentratu białka grochu (72% w suchej masie), wolna od GMO. Nadaje teksturę i chrupkość produktom oraz utrzymuje je po obróbce termicznej. Idealna do zastosowań wegańskich i wegetariańskich: analogi mięsa, pasztety, smarowidła. W wysokobiałkowych przekąskach imituje orzechy. Neutralna w smaku.
Polska, Tomaszow Lubelski
...Połówki łuskanych żółtych grochu Wilgotność max. 14,5 % Towar jest dobrze oczyszczony. Łuskane grochy są przeznaczone do sprzedaży detalicznej i bezpośredniego spożycia. Groch jest rośliną strączkową. Groch jest dobrym źródłem białka i dostarcza węglowodanów oraz błonnika, aby wspierać trawienie. Ponadto groch działa zasadowo. Jest podstawowym składnikiem zupy grochowej wojskowej, ale idealnie nadaje się do różnych rodzajów past, zup i sałatek.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play