Polska, Warszawa, Poland
...Białko grochu otrzymuje się z grochu złocistego lub żółtego w procesach suchych i płynnych. Na etapie suszenia łuska grochu jest usuwana maszynowo i mielona. Później mąka grochowa jest odzyskiwana i dzięki właściwościom rozpuszczalności w wodzie białka są oddzielane przez wirowanie i zbierane. Końcowym produktem z białka grochu jest beżowy proszek o czystym smaku.
Polska, Lublin
... zawartość białka i błonnika, w połączeniu z wszechstronnością, sprawiają, że jest doskonałym wyborem do wzbogacania wartości odżywczej różnych kulinarnych kreacji. Pozyskiwane z grochu niegenetycznie modyfikowanego, VG Titans P65-M jest produkowane z zaangażowaniem w zrównoważony rozwój i jakość. To teksturowane białko grochu jest idealne dla firm, które chcą wprowadzać innowacje i rozszerzać swoją...
Polska, Paczewo
...Drobna tekstura grochu (1-4 mm), produkowana z koncentratu białka grochu (72% w suchej masie), wolna od GMO. Nadaje teksturę i chrupkość produktom oraz utrzymuje je po obróbce termicznej. Idealna do zastosowań wegańskich i wegetariańskich: analogi mięsa, pasztety, smarowidła. W wysokobiałkowych przekąskach imituje orzechy. Neutralna w smaku.
Polska, Tomaszow Lubelski
...Oferujemy wysokiej jakości żółte połówki grochu w łupinach Maksymalna wilgotność 14,5% Groch łuskany przeznaczony jest do handlu detalicznego i bezpośredniego spożycia. Groch to roślina strączkowa. Groch jest dobrym źródłem białka, dostarcza również węglowodanów oraz błonnika, który poprawia trawienie. Ponadto groch ma działanie alkalizujące. Jest podstawowym składnikiem wojskowej zupy grochowej, ale doskonale nadaje się do różnych rodzajów past kanapkowych, zup i sałatek.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play