Francja, Laissac
...szanuje rzemiosło przodków, wykorzystując tylko 3 składniki: wołowinę, sól z Guérande i pieprz Kampot IGP z Kambodży, jeden z najlepszych pieprzy na świecie! Suszone mięso pochodzi z kawałków udźca wołowego, suszone mięso wołowe Aubrac oferuje wędliny bez nitratów i konserwantów, w 100% naturalne. Resztę pracy wykonuje natura w naszych suszarniach, delikatnie susząc te piękne całe kawałki mięsa...
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
Szynki i wędliny iberyjskie. Nasze produkty iberyjskie są odzwierciedleniem otoczenia, w którym powstają: dehesa, dar natury, w której nasze okazy rosną i rozwijają się, aby oferować najlepsze produkty iberyjskie. W Castro y González priorytetem jest dbałość i zrównoważony rozwój tego źródła życia, a my jesteśmy świadomi, że każdy z potoków, dębów, korkowców, równin i źródeł w naszych dehesach je...
Portugalia, Santarém
Monte Safira to premiumowy producent i eksporter wysokiej jakości portugalskich produktów, specjalizujący się w surowej oliwie z oliwek oraz tradycyjnej wędlinie. Z siedzibą w Portugalii, Monte Safira angażuje się w produkcję autentycznych produktów przy użyciu tradycyjnych metod, zaspokajając potrzeby konsumentów, którzy poszukują smaków swojej ojczyzny. Asortyment firmy obejmuje oliwę z oliwek e...
Hiszpania, Montcada i Reixac-Barcelona
...Gran Baden Baden Gran Frankfurt Gran Krakauer Kiełbaski Wiedeńskie Frankfurt z boczkiem Frankfurt kanapka Bratwurst Gran Bratwurst Thüringer Frankfurt luzem Frankfurt małe Frankfurt specjalne Krakauer Bockwurst Kiełbaski Wiedeńskie Suszone chorizo Pieczone frikadelle Mini pieczone frikadelle Mięso na burgera Grobe Mettwurst Kiełbaski na szpikulcu Pikantwurst Frankfurt Bratwurst Frankfurt Super Max Tirolesa Barbacoa Szynka suszona Mortadela Boczek Szynka Praga Kassler Mallorca Kiełbaski koktajlowe...
Francja, Auros
Założona w 2002 roku, MAISON VOISINE jest firmą rodzinną. Jesteśmy producentem i hurtownikiem produktów rzemieślniczych z regionu Akwitanii. MAISON VOISINE została założona, aby stworzyć narzędzie do lokalnej i regionalnej dystrybucji z odpowiednim wyposażeniem chłodniczym. Firma oferuje bezpośrednie dostawy do naszych klientów: rzeźników, wędliniarzy i sklepów spożywczych. Pochodząc z kilku pokol...
Belgia, Bruxelles
Jesteśmy firmą handlową zajmującą się eksportem produktów spożywczych, mrożonych oraz FMCG (pieluchy, taśmy,…). Działamy w Europie i Afryce. Na przestrzeni lat znacznie poszerzyliśmy naszą ofertę produktów oraz rozszerzyliśmy naszą sieć dystrybucji, aby zadowolić naszych drogich klientów. Eksportujemy do całej Afryki subsaharyjskiej, kontrolując proces od pola/fabryki (UE, Ameryka,…) aż do dostawy...
Francja, LA ROCHETTE
Henri Raffin to 100% rodzinna firma od 1937 roku, z siedzibą w sercu francuskich Alp. Produkujemy tradycyjne wędliny suszone: kiełbasy, suszone szynki, tradycyjne kiełbasy i pasztety. Oferujemy szeroką gamę kiełbas savojskich oraz gamę suszonych kiełbas produkowanych w tradycyjny sposób, które były wielokrotnie nagradzane na Konkursie Generalnym Rolniczym. Nasze szynki savojskie są produkowane w...
...Części roślin: Słupki, Kwiat Tryb uprawy: Uprawiane W produkcji: Farmaceutyka, Kosmetyki, Cukiernictwo, Ekstrakty, Nabiał, Napoje, Napój alkoholowy, Mięso, Kiełbasy, Oleje, Margaryna, Przyprawy, Przyprawy, Desery, Budynie, Pielęgnacja skóry, Pielęgnacja włosów, Olejek eteryczny, Syrop. W jedzeniu: Razem z ryżem, w gulaszach, Herbata.
... mięsa, świeże mięso, mięso dojrzewające, kiełbasy, owoce morza i ryby, suszone owoce, warzywa (przetworzone przez blanszowanie, suszenie lub marynowanie), gotowe posiłki, ser (nie wszystkie sery mogą być pakowane próżniowo), makaron, całkowicie suszone zboża, ziarna kukurydzy, orzeszki ziemne itp. Model: WEP-430A Maksymalna szerokość folii: 400 mm Maksymalna średnica folii: 300 mm Głębokość...
Bułgaria, Haskovo
W 2011 roku sektor przemysłowy i produkcyjny ludzi z branży Produkcja żywych zwierząt, Import i eksport żywych zwierząt Użytkownicy zakładów przetwórstwa mięsa, rzeźnie, produkcja, ubojnia i sprzedaż produktów rolnych, produkcja, import i eksport Produkcja i sprzedaż hurtowa przetworzonych produktów mięsnych. Kiełbasa, pieczeń, bekon, suszone mięso.
Sprzedajemy twarde i półtwarde sery z regionu Alp w Austrii bezpośrednio do klientów B2B, dealerów oraz konsumentów końcowych za pośrednictwem naszego sklepu internetowego. Dodatkowo mamy specjalne kiełbasy, takie jak salami i kiełbasy suszone, produkowane z lokalnej zwierzyny (jeleń, kozica, sarny). Obecnie mamy około 20 różnych rodzajów serów, które produkujemy lokalnie. Alpen Sepp stara się...
Francja, Saint-André-Le-Puy
... poszanowaniem tradycyjnego dojrzewania. Dojrzewają przez ponad 9 miesięcy, ujawniając wówczas całą swoją subtelność. KIEŁBASY Kładziemy duży nacisk na wybór najlepszych kawałków do produkcji naszych kiełbas. Pochodzące z łopatki, brzucha lub szynki świń, głównie z Owernii lub Rodanu-Alp, każde wybrane mięso wchodzi w skład starannie dobranej mieszanki. Dzięki temu zapewniamy każdemu z naszych przepisów cechy delikatności i aromatycznej mocy. Naturalne osadzanie w jelitach odbywa się ręcznie.
Turcja, Gaziantep
LEZZET YURDU Nasza firma, założona w Gaziantep, prowadzi działalność w sektorze spożywczym, produkując i dostarczając produkty 1. klasy w 100% naturalne, a także wysyłając codziennie przesyłki do wielu krajów, w tym do Turcji. W sektorze spożywczym nieustannie prowadzimy prace badawczo-rozwojowe, wprowadzając wiele innowacji w zakresie rozwoju produktów i pakowania. Produkcja i rozwój kiełbasy...
Wielka Brytania, Birmingham
... Red Tractor oraz spełnianie standardów dobrostanu UE/UK. Dostarczamy wieprzowinę bez kości odpowiednią do: mięs przetworzonych, takich jak kiełbasy, paszteciki, jajka w panierce, ciasta wieprzowe, gotowane szynki, kiełbasy suszone i wędliny kontynentalne; mrożone kurczaki klasy A oraz mrożone kaczki klasy A; wołowinę we wszystkich cięciach, w tym z kością i bez kości, która może być dostarczana...
Francja, Saint-Jean-Le-Vieux
Założona w 1993 roku, Maison Mayté to rzemieślnicza wędlina baskijska. Maison produkuje szeroką gamę suchych wędlin z Kraju Basków: szynki, kiełbasy, suszone kiełbasy, płaskie lub zwinięte brzuchy (ventrêches), chorizo, suszone lomo... Maison oferuje również swoje specjały na bazie kaczki (foie gras, piersi, konfitury, rillettes, pasztet z foie gras), wieprzowiny (pasztet baskijski, pasztet...
Węgry, Budapest
Balatoni Meat produkuje wyłącznie tradycyjne węgierskie wędzone i suszone salami oraz kiełbasy. Fabryka znajduje się w Kistelek HU-6760 i oferuje szeroki asortyment produktów, w tym salami i kiełbasy z wieprzowiny, wieprzowiny mangalica, wołowiny, bydła szarego, kurczaka, ryb, indyka, strusia, koniny, jagnięciny, gęsi, kaczki oraz mięsa koziego. Wyprodukowano również salami z bydła szarego bio oraz kiełbasy z wieprzowiny mangalica bio. Produkty wysokiej jakości, bez sztucznych dodatków. Fabryka wykorzystuje wyłącznie węgierskie surowce.
Francja, Parlan
La Maison Laborie, założona w 1932 roku, specjalizuje się w wędlinach z Owernii. Produkty Laborie są wytwarzane ręcznie, są autentyczne i smaczne. Mięsa pochodzą z Francji, a wiele produktów Laborie ma medale. La Maison oferuje szeroką gamę tradycyjnych wędlin, w tym: suszone szynki z Owernii, suszone kiełbasy, suszone parówki, boczki, słoiki, konserwy, zestawy prezentowe itp.
Francja, Lacaune
Założona w 1956 roku, firma OBERTI specjalizuje się w wędlinach i produktach mięsnych. Dysponując 60-letnim doświadczeniem, OBERTI łączy rzemiosło, tradycyjne przepisy i nowoczesny sprzęt. Mięsa używane do produkcji wędlin i produktów mięsnych pochodzą z regionalnych źródeł wysokiej jakości. Firma produkuje i oferuje kiełbasę, coppa, bekon, solone i suszone szynki itp.
... miodowy, likier czekoladowy i brzoskwiniowy, Pacharán, Orujo, likiery i destylaty z Styrii. Hiszpańskie piwo Estrella Damm, San Miguel i PAGOA. Oliwki i oliwa z oliwek z limitowanej produkcji. Marynowane warzywa: karczochy, gazpacho, papryka Piquillo, Fabada. Składniki do paelli: ryż z Calasparra, szafran, Boquerones, Mojama, pasztety, Pulpo al Ajillo. Specjalności serowe, szynkowe i kiełbasiane: szynka leśna i D.O. Maestrazgo-Serrano z Teruel, suszone mięso z jelenia i byka...
Francja, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER w Lorp sentaraille czerpie bogactwo ze swojego rzemiosła i od wielu lat z wymagającą starannością opracowuje produkty wędliniarskie wysokiej jakości, w najczystszej tradycji "Terroir". Firma rozwija się w zakresie produktów premium, takich jak: Szynki Suszone, Kiełbasy, Świeża Wędlina itd....
Francja, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin produkuje i dystrybuuje produkty regionalne z Sabaudii od ponad 30 lat w Amancy w Górnej Sabaudii. Sprzedaż online: wędliny rzemieślnicze wędzone w tradycyjny sposób, suszone kiełbasy, kiełbaski, dioty, suszone szynki i mięso wieprzowe najwyższej jakości online. W Maison Alpin chcemy, aby w jednym kęsie prawdziwy smak sabaudzkiej duszy został...
Wielka Brytania, London
...skontaktuj się z nami. Naszą wizją jest zapewnienie naszym dzieciom tych samych tradycyjnych produktów, z którymi dorastaliśmy! Nasze produkty:•Oliwa z oliwek•Oliwki•Ser•Kiełbasy•Sałatki•Wina•Sole naturalne•Faszerowane papryki•Pasta oliwkowa•Suszone pomidory•Ocet•Makaron ręcznie robiony•Sosy pomidorowe•Mrożone ciasta•Miód•Słodycze•Kosmetyki naturalne...
Wielka Brytania, Preston
... konserwowane i suszone warzywa, oleje do gotowania, mąkę, ryż, gotowe posiłki, curry, sosy, napoje gazowane, produkty chińskie, opakowania wszelkiego rodzaju dla każdego punktu gastronomicznego na wynos. Również szeroki asortyment produktów pizzowych, burgerowych i kebabowych. - ZADZWOŃ PO WIĘCEJ INFORMACJI...
Wielka Brytania, Bridlington
...Produkujemy i sprzedajemy również szeroką gamę naszych własnych, wysokiej jakości gourmet Boerewors (tradycyjne kiełbasy z RPA), Biltong, Dry wors (Droewors), pod naszą własną marką. Jesteśmy producentami autentycznego rzemieślniczego biltongu, wykonanego z najlepszego brytyjskiego mięsa wołowego i przypraw z Południowej Afryki. Te składniki łączą się z pasją do produkcji biltongu, który smakuje dokładnie tak, jak każdy Południowoafrykańczyk zapamięta z domu.
Salami z Haute Savoie i Rhône Alpes w naturalnej osłonce, bez barwników i konserwantów chemicznych. Kiełbasy pokryte są naturalnym kwiatem. Szynka dojrzewająca przez minimum 6 tygodni. Wysokiej jakości wędliny suszone przechowywane w komorze dojrzewania w Pontchâteau z poszanowaniem produktu.
Hiszpania, Irun
... rzemieślniczych wędlin z gór León. Rzemieślnicze wędliny naturalne, bez barwników, bez konserwantów, kiełbasy produkowane zgodnie z dawnymi tradycjami gór León. (Hiszpania) Commercial PpLu to młoda i dynamiczna firma poświęcona eksportowi, dystrybucji i sprzedaży rzemieślniczych wędlin z gór León. Naturalne produkty mięsne, bez barwników ani konserwantów. W rzeczywistości, produkty mięsne, które szanują tradycje przodków gór León. (Hiszpania) www.menudochorizo.com...
Rodzinna masarnia od 1995 roku produkuje wysokiej jakości wyroby wędliniarskie według tradycyjnych receptur, suszone w tradycyjny sposób, na powietrzu. Firma znajduje się w Słowenii, w dziewiczej dolinie rzeki Soča, gdzie również suszymy mięso. Produkujemy suche salami i kiełbasy z mięsa wieprzowego, salami z dzika oraz salami z niedźwiedzia. Główne produkty to wyroby wędliniarskie, takie jak...
Chorwacja, Klis
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play