Włochy, Orbassano
PASTA GIRARDI to rzemieślnicza firma zorganizowana w Piemoncie, specjalizująca się od 1997 roku w codziennej produkcji świeżego makaronu, ravioli, lasagne oraz wysokiej jakości dań gourmet gotowych dla profesjonalistów z branży spożywczej (HORECA) oraz do sprzedaży detalicznej, zarówno niezależnej, jak i zorganizowanej. Każdy nasz produkt jest efektem stałej uwagi poświęconej badaniom i selekcji s...
Włochy, Marmirolo
... tradycyjnego świeżego makaronu we wszystkich jego niezliczonych kształtach i rodzajach, w tym ciasta francuskiego, makaronu prasowanego, gnocchi, trofie oraz makaronów nadziewanych, takich jak ravioli, tortellini, agnoli i wiele innych.
Włochy, Brusaporto
...Panzerotti, ravioli, tortellini, tortelloni … Freschi primi to linia produktów o wadze 500g, która wprowadza na stół tradycję i sprawia, że każda okazja staje się wyjątkowa. Dostępne również: - Ravioli z mięsem 500g - Panzerotti z dynią 500g - Tortelloni z ricottą i szpinakiem 500g - Tortelloni z grzybami 500g - Tortelloni z surową szynką 500g - Tortelloni z mięsem 500g...
Włochy, Ceglie Messapica
Produkcja i sprzedaż makaronu świeżego i suchego, orecchiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Makaron świeży z palonej pszenicy, makaron świeży z pszenicy senatore cappelli, makaron świeży jajeczny. Eksport, Niemcy, Anglia, Francja, Pastificio SUMA, łącząc najwyższą jakość i autentyczność, tworzy z najlepszych mieszanek semoliny swoją miłość do makaronu. Bogaty i niepowtarzalny smak orecchiette,...
...Piatti Pronti Artigianali. Wysoka jakość certyfikowana. Dania pierwsze i drugie w porcjach 300 g oraz blachach 2,5 kg. Różne referencje, świeże mrożone makarony najwyższej jakości, klasyczne i nadziewane mięsem oraz rybami. Ravioli, Tortellini, Lasagna, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, itd.. Realizujemy spersonalizowane opakowania dla linii lotniczych, hoteli, statków wycieczkowych, itd..
Włochy, Orsogna
...Produkt dla gastronomii, pizzerii, cateringu. Charakterystyka: Finely pokrojony czarny trufel Aestivum, konserwowany w oliwie z oliwek extra virgin i szczycie soli. Zalecane porcje: 10/15 g na osobę. Przydatne wskazówki: Produkt gotowy do użycia. Spożycie: Dodatek do dań głównych (tagliatelle, tortellini, tortelloni, naleśniki, ryż, makarony nadziewane itp.), do nadzień makaronowych i słonych...
Włochy, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana to dynamiczna firma działająca w toskańskim sektorze agrospożywczym, w tym produkcje pod marką Agriqualità z Amiaty i regionu Val di Paglia, które są wynikiem łańcucha produkcyjnego, który powstał w 2005 roku, i rozpoczął się od uzyskania certyfikacji przez Region Toskanii. W szczególności certyfikowane produkty były przeznaczone do bezpośredniej sprzedaży w punktach sprzedaży pod...
Włochy, Firenze
...Spotkanie pieczarek i oliwek z czarnym truflem dało życie doskonałej kremie o mocnym i wyrazistym smaku. Gdy tylko otworzy się słoik, uczucie lasu wypełnia otaczające środowisko. Składniki: pieczarki uprawne (agaricus bisporus), oliwki, czarny trufel letni (tuber aestivum Vitt.). Porady: polecamy naszą Kremę Truflową z mięsem, zarówno białym, jak i czerwonym, z jajkami, pyszną na tostach, kanapkach i krakersach. Może być również używana jako nadzienie do tortellini i ravioli.
Włochy, Carmagnola
Firma Pasta Berruto spa znajduje się przy via Sommariva, 139 w Carmagnola (TO) i działa w branży makaronowej z wielką pasją od 1881 roku. Rodzina Berruto ma wielowiekowe doświadczenie na rynku zbóż i produkcji makaronu. Na rynku włoskim firma działa pod własnymi markami oraz markami klientów, współpracując z najważniejszymi krajowymi sieciami. Pasta Berruto spa od wielu lat nawiązała sojusz han...
Włochy, Caraglio
... zachować niezmienione smaki dawnych czasów. W naszym sklepie detalicznym w Caraglio, zaledwie kilka kilometrów od Cuneo, dostępne są wszystkie typowe formaty makaronu włoskiego: agnolotti, cappelletti, gnocchi, makaron jajeczny, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin oraz valgranotti z Castelmagno. Przygotowywane wyłącznie z naturalnych składników, takich jak płatki ziemniaczane...
Włochy, Bolzano
Koch to firma założona w 1980 roku. Początkowo produkowano i sprzedawano wyłącznie mrożone specjały z jej regionu, Południowego Tyrolu. Stałe poszerzanie asortymentu oraz wprowadzenie produktów kuchni włoskiej pozwoliło Koch na wejście najpierw na rynek krajowy, a następnie międzynarodowy. Obecnie Koch jest wiodącą firmą w produkcji mrożonych produktów, takich jak gnocchi ziemniaczane, ciasto fra...
Włochy, Collecchio
Pasta Ravelli to nowy sposób na docenienie świeżego makaronu, wybierając tylko najlepsze składniki, przetwarzane z poszanowaniem gastronomicznej tradycji Parmy, a następnie natychmiast mrożone, aby na stół trafiła, w niezmienionej formie, cała przyjemność dań głównych: bez konserwantów, najwyższa jakość, tak dobre jak świeżo przygotowane. A nawet. Dużo więcej.
Włochy, San Lorenzo Di Parabiago
... wykorzystaniem maszyn specjalnych. W naszych siedzibach możecie zaspokoić wszelkie swoje potrzeby, ponieważ znajdziecie maszyny wszelkiego rodzaju i produkcji, zarówno nowe, jak i używane; oto kilka przykładów: mieszalniki odwracalne, półautomatyczne wałkownice, prasy do makaronu, automatyczne cylindry, krajalnice, maszyny do cappelletti, tortellini, ravioli, gnocchi, pasteryzatory, suszarnie...
Włochy, Valeggio Sul Mincio
Dobre Tortellino to fabryka makaronów, która powstała w 2012 roku. Produkujemy tortellini z różnymi nadzieniami, ale także wiele więcej, jak makaron jajeczny Fesca, naleśniki, różnorodna gastronomia, a nawet musztardy i dżemy.
Pastificio, tortellini, młyn...
Włochy, Bussolengo
Produkcja tortellini i ravioli...
Włochy, Rovato
Valdigrano di Flavio Pagani s.r.l Faks E-mail...
Włochy, Mazara Del Vallo
POIATTI S.P.A. DYSTRYBUTORZY:...
Włochy, Chignolo Po
di Pizzoni Pierfranco & C. Przetwarzanie nadziewanych makaronów...
Gastronomia. ręcznie robione cappellacci strangozzi...
Świeże makarony dnia...
Sprzedaż świeżego makaronu...
Włochy, Padova
...PRODUKUJEMY ŚWIEŻE I NADZIEWANE MAKARONY, W DUŻEJ RÓŻNORODNOŚCI KSZTAŁTÓW, TORTELLINI I RAVIOLI W WIĘCEJ NIŻ 40 RÓŻNYCH SMAKACH, W ZALEŻNOŚCI OD DOSTĘPNOŚCI SEZONOWYCH NAJLEPSZYCH WARZYW I WŁOSKICH TRADYCJI KULINARNYCH. PRODUKUJEMY RÓWNIEŻ NOODLE I GNOCCHI, SPAETZLE I GNOCCHI Z SEREM "FIORETTA", SPECJAŁEM KULINARNYM Z GÓR WENECKICH. HANDLUJEMY RÓWNIEŻ WŁOSKIM MAKARONEM, ŚWIEŻYM LUB SUSZONYM...
Włochy, Valeggio Sul Mincio
Pastificio al Ponte produkuje tradycyjne tortellini z Valeggio sul Mincio. Świeże makarony z Pastificio al Ponte są wykorzystywane do produkcji linii produktów, które nawiązują do kulinarnej tradycji Werony i Mantui: klasyczne tortellini mięsne, tortellini z lokalnej dyni, tortellini z ricottą i szpinakiem, tortellini z ricottą i czerwoną radicchio IGP.
Włochy, Bagnarola di Budrio
...Pracujemy z naszymi markami, a w niektórych przypadkach gwarantujemy również wyłączność na dany obszar, oczywiście pracujemy w systemie private label na życzenie, z konkurencyjnymi czasami i cenami. Oferujemy standardowe formaty: Tortellini z surową szynką, mięsem, Tortelloni z mięsem, ricottą i szpinakiem, serami - Ravioli, grzybami, serami, ricottą i szpinakiem. Mamy również „SPECJAŁY”: Saccottini z truflami, speckiem i rukolą, pomidorem, mozzarellą i bazylią. Produkujemy także makaron Halal oraz certyfikowany Kosher.
Produkcja świeżych dań gotowych Produkcja świeżych tortellini i ravioli Bez konserwantów...
Włochy, Rodigo
Włochy, San Paolo D'argon
Makaron - Ravioli - Gnocchi...
Włochy, San Giovanni In Persiceto
Świeże makarony...
Produkcja rzemieślnicza hurtowa i detaliczna...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play