Francja, Rouen
...K2 Garden oferuje najwyższej jakości naturalne ziarna kakao wysyłane z Tanzanii. Kakao zawdzięcza swoją popularność i popyt 100% naturalnemu składowi, bogatemu w przeciwutleniacze, witaminy i właściwości tonizujące. Bogaty aromat z naturalnymi nutami czekolady, zrównoważony delikatną naturalną owocową kwasowością. Bogata czekolada, miękki i czysty smak. Nasze wysokiej jakości kakao jest wykorzystywane w produkcji wyrobów cukierniczych oraz półproduktów cukierniczych najwyższej jakości.
Francja, Martigues
...Substytut kakao. Importuj proszek karobowy.
Bułgaria, Otets Paisievo
...Masło kakaowe (Theobroma cacao) INCI: Masło z nasion Theobroma cacao Masło kakaowe to jasnobeżowy tłuszcz, który jest pozyskiwany z ziaren kakao i jest używany do produkcji czekolady, a także niektórych produktów kosmetycznych i farmaceutycznych. Masło kakaowe ma smak i zapach kakao. Masło kakaowe zawiera naturalne przeciwutleniacze i jest bogate w witaminę E. Masło kakaowe łagodzi i nawilża...
Niemcy, Frankfurt Am Main
...Ten produkt jest wytwarzany z prażonej fasoli kakaowej KORZYŚCI Kawałki kakao zawierają przeciwutleniacze i teobrominę, które stymulują krążenie krwi, a także są bogatą, zdrową i różnorodną przekąską. ZASTOSOWANIE PRODUKTU KAWAŁKI KAKAO Główne zastosowanie to cukiernictwo (szczególnie ciastka), piekarnictwo, lody, napoje czekoladowe oraz jako polewa do różnych potraw. MOQ: 20 kg...
Francja, Grenoble
Nous Le Savons oferuje kosmetyki bio i naturalne produkowane we Francji, oznaczone certyfikatami Nature & Progrès oraz Slow Cosmétique.\n\nZ siedzibą w Grenoble od 2017 roku, nasze laboratorium oferuje szeroką gamę produktów do pielęgnacji ciała, twarzy i włosów oraz wspiera firmy w formułowaniu i produkcji kosmetyków pod marką własną.\n\nUżywamy tylko najlepszych składników. Wszystkie nasze surow...
Francja, Le Sen
Landema jest wiodącym producentem i dostawcą online w Francji i Europie, specjalizującym się w olejkach eterycznych oraz naturalnych ekstraktach o jakości profesjonalnej, z silnym zaangażowaniem w zrównoważony rozwój. Landema jest częścią Grupy Biolandes, uznanego na całym świecie producenta od ponad 40 lat, znanego z jakości swoich naturalnych ekstraktów. Posiadamy ponad 15 farm i destylarni, gd...
Turcja, Antalya
...Ekstrakt z masła kakaowego uzyskany z ziaren kakao za pomocą ekstrakcji dwutlenkiem węgla w stanie superkrytycznym (CO2) to skoncentrowana forma masła kakaowego, która zachowuje większość korzystnych związków obecnych w surowych ziarnach kakao. Dzięki swojej strukturze jest korzystnym olejem w wielu dziedzinach, takich jak zdrowie skóry, pamięć, koncentracja oraz ma działanie przeciwutleniające.
Turcja, Izmir
...Żel pod prysznic z ekstraktem kakao i masła shea 400 ml to produkt, który delikatnie oczyszcza i pielęgnuje skórę, zapewniając, że wygląda na nawilżoną i gładką dzięki zawartości kakao i masła shea. Numer artykułu: 30863...
Francja, Clichy
...Kakao to substancja uzyskiwana z wysuszonych i całkowicie fermentowanych nasion drzewa kakaowego, które jest tropikalnym drzewem pochodzącym z Ameryki Środkowej i Południowej, znanym naukowo jako Theobroma cacao. Kakao jest głównym surowcem do produkcji czekolady, proszku kakaowego i masła kakaowego.
Niemcy, Aachen
...Wysokiej jakości ziarna kakao pierwszej klasy, które przyczyniają się do kremowej tekstury i bogatego smaku czekolady.
Belgia, Wingene
... alternatywę dla monokultur i pomaga w zachowaniu bioróżnorodności. Tworzy również naturalną strefę buforową dla Parku Narodowego Gór Udzungwa, raju dla miłośników ptaków, znanego z małp, słoni i ogromnej różnorodności flory. Rolnicy kakao w Dolinie Kilombero praktykują rolnictwo ekologiczne od niepamiętnych czasów, po prostu dlatego, że pestycydy i nawozy chemiczne nie były dostępne. W 2015 roku...
... gwarantuje najwyższą jakość i pełną przejrzystość. Składniki: masa nasion Theobroma cacao Składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego. Masa kakao Criollo bio z Madagaskaru bezpośrednio od Comptoir Des Epices Madagascar jest uzyskiwana z ziaren kakao Criollo, odmiany znanej z wyjątkowej jakości. Ziarna kakao są starannie...
...Kakaowiec rośnie w krajach tropikalnych, gdzie deszcz i słońce są obfite. Może osiągnąć wysokość do 15 metrów w stanie dzikim, a jego owoc, kabosz, zawiera do 55 ziaren kakao, które będą używane do produkcji słynnego proszku czekoladowego. Proszek Kakao Chude VIJAYA ma głęboki brązowo-czerwony kolor, alkaliczne pH oraz zawartość tłuszczu wynoszącą od 10 do 12%. Jego bardzo intensywny smak, który utrzymuje się w ustach, oraz aromatyczne właściwości przeniosą Cię w podróż przez doświadczenia o wyrazistych smakach.
Włochy, Andalo Valtellino
...Napój, który naprawdę smakuje jak czekolada – prosty i szybki sposób na delektowanie się pyszną filiżanką gorącego kakao.
Francja, Montelimar
...Gourmet! To mało powiedziane. Odkryj nasz nugat czekoladowy z skórką pomarańczową. Cały smak kakao i pomarańczy, złagodzony miodem i migdałami. Referencja: 227201 WAGA (w KG): 2.5 Opakowanie: 1 VAT: 20.0%...
Belgia, Ramsdonk
...Nadzienie truflowe o smaku ekstra ciemnej czekolady, posypane kakao...
Francja, Bellême
...Kwadraty degustacyjne ciemnej czekolady 70% kakao. Aby zaoferować wyjątkowe czekolady, wybieramy najlepsze surowce. Waga netto (G): 100...
...To małe, kolorowe czekoladki w kształcie soczewicy, wykonane z kakao, często używane do dekoracji ciast, wypieków i deserów. Są również popularne jako dodatki do lodów lub jogurtu. Soczewice występują w różnych kolorach, a ich atrakcyjny wygląd dodaje zabawnego akcentu słodkim smakołykom. Dodatkowo mogą być używane w pieczeniu, aby zwiększyć wizualną atrakcyjność różnych słodkości.
Francja, San Nicolao
...Naturalny ekstrakt kakaowy uzyskuje się poprzez ekstrakcję hydroalkoholową z ziaren kakao, które sami palimy. Nasz ekstrakt jest certyfikowany przez ECOCERT FR-BIO-01.
Polska, Brzozów
... napój, stosowany przez mieszkańców Ameryki Środkowej przed pojawieniem się Kolumba. W późniejszych czasach stał się mody także w krajach europejskich jako kakao.Ziarna kakaowca w wyniku procesu fermentacji stają się brunatne. Następnie są selekcjonowane i poddawane obróbce w niskich temperaturach dla zachowania dużej liczby substancji odżywczych. Wykorzystuje się je do produkcji masła kakaowego, kakao i czekolady. Można je też jeść samodzielnie lub używać jako dodatek do słodkiego deseru.
Włochy, Formigine
Z ponad 40-letnim doświadczeniem w branży, Bioaltech jest liderem w dziedzinie biotechnologii środowiskowych, zaangażowanym w rozwój innowacyjnych i zrównoważonych rozwiązań. Powstała z pasji do technologii naturalnych, firma koncentruje się na niezwykłych możliwościach roślin i związków bioaktywnych pochodzących z alg, aby poprawić dobrostan ludzki poprzez nowoczesne i naturalne rozwiązania. Na...
Polska, Poniec
Welcome to MIXT SP. Z O.O. Wholesale. Since its foundation in 2011, MIXT SP. Z O.O. has risen to prominence as a leading wholesaler and importer in Poland, specializing in a wide range of discounted products. We are an established company known for our dedication to quality and exceptional customer service, striving to provide the best customer satisfaction. At MIXT SP. Z O.O., we offer an extens...
Francja, Le Sen
...W perfumerii luksusowej lub w produktach toaletowych, nadaje prawdziwą nutę ciemnej czekolady z drewnianymi akcentami na początku. Wyjątkowy w połączeniu z paczuli w orientalnych akordach. Aromaty Ten "gourmand" produkt wspiera i zaokrągla nuty kakao, wanilii, kawy lub pralin. Posiadając autentyczną nutę, może być używany do aromatyzowania lub poprawiania smaku produktów piekarniczych, lodów, cukierków, produktów mlecznych lub napojów alkoholowych, takich jak "Brandy". Kosmetyki Ten produkt jest rzadko stosowany w produktach kosmetycznych.
...Chcą Państwo rozszerzyć swoją ofertę kapsułek o instant kakao? Wspólnie z Państwem firma Schoppe Instant Beverages opracowuje kakao w kapsułkach, które jest idealnie dopasowane do Państwa systemu. Od lat produkujemy napoje w proszku na bazie kakao dla popularnych systemów kapsułkowych. Nieustannie optymalizujemy nasze procesy i produkty, aby aktywnie kształtować rozwój rynków. Dla nas zawsze najważniejszy jest jeden cel: Państwa sukces.
Niemcy, Bad Bentheim
...Historia i pochodzenie: Kakao (Theobroma) było zbierane już w 1000 roku p.n.e. przez Olmeków w Meksyku. W tamtych czasach było głównie używane do wzbogacania napojów. Z biegiem lat Majowie i Aztekowie przyjęli tę praktykę w swoich kulturach. Kakao stało się częścią ceremonii, a ziarna kakaowe służyły jako środek płatniczy. W XVI wieku Hiszpanie przywieźli kakao do Europy. W połowie XVII wieku...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play