„Natürlich natürlich“ - NutriPur oznacza 100% smaku i naturalności.
Obecnie niestety trzeba stwierdzić, że wiele produktów spożywczych zawiera barwniki, aromaty, konserwanty oraz duże ilości cukru. Dlatego NutriPur postawił sobie za cel wprowadzenie na rynek produktów wolnych od dodatków. Dzięki delikatnemu liofilizowaniu jest to możliwe. Owoce są zbierane w pełni dojrzałe i następnie głęboko mro...
... faktycznie wydłuża jego trwałość, więc naładuj go przed przechowaniem.
250 gramów umytych i oczyszczonych wątróbek drobiowych
2 łyżki masła
1 łyżeczka posiekanej pietruszki
Pół łyżeczki pieprzu
Sól
2 ząbki posiekanego czosnku
100 ml podwójnej śmietany
23 paczki herbatników Graham lub trójkątów tostowego chleba
Galaretka z czerwonej porzeczki (opcjonalna dekoracja)
Odsączone kapary
Oczyść całe wątróbki drobiowe i odłóż je na bok.
...-wapiennego, aby zaoferować Państwu wino pełne i mięsiste, reprezentujące prestiż naszych win z Bordeaux.
VINIFIKACJA
Tradycyjna w zbiornikach ze stali nierdzewnej.
SZCZEPY
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
DEGUSTACJA
Intensywnie ciemnoczerwony kolor.
Owocowy bukiet z aromatami czarnej porzeczki, jeżyny i wiśni.
Zaokrąglony, zrównoważony i długotrwały smak z dojrzałymi i ciepłymi taninami.
POŁĄCZENIA Z POTRAWAMI
Do degustacji z antrykotem wołowym, pieczonym wieprzowiną z suszonymi śliwkami lub dojrzałym serem.
18°C.
NAGRODY
2012: Brązowy Medal IWC 2013...
...Zapach ujawnia hojne nuty śliwki, czarnej porzeczki, wiśni i kakao. Potężny atak smaku przynosi niuanse suszonych śliwek i lukrecji w posmaku. Średnia struktura wina jest w harmonii ze średnio-wysoką kwasowością i średnio-wysokimi taninami. Dania z surowej lub suszonej wołowiny w towarzystwie sosów owocowych będą doskonałym połączeniem z tym winem.
BEIRABAGA to portugalski producent owoców jagodowych (maliny, jeżyny, borówki i porzeczki czerwone). Firma eksportuje owoce jagodowe do całej Europy przez 12 miesięcy w roku. Z ponad 20-letnim doświadczeniem w produkcji owoców jagodowych, firma kładzie duży nacisk na jakość swoich owoców. BEIRABAGA posiada 4 pola w różnych regionach Portugalii, gdzie unikalne warunki klimatyczne pozwalają na produ...
... odcieniu granatu. To wino o dyskretnym nosie skrywa nuty leśne i owoce czerwone. Te aromaty porzeczki i wiśni są również obecne w smaku. Jest ono zrównoważone, z interesującym potencjałem, z piękną strukturą i charakterystycznymi taninami.
Szczepy: Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (35%)
Producent: Rodzina Albada Jelgersma w Labarde (33460)
Formaty i opakowania: Butelka (75cl) - Skrzynka drewniana na 6 - 2013...
... Sauvignon, 44% Merlot, 10% Petit Verdot
Degustacja: Intensywnie rubinowa barwa. Nos z nutami czarnych owoców, porzeczki, jeżyny, a następnie aromaty empiryczne, które wahają się między wanilią a paleniem. Czerwone, pełne ciała, z akcentem drewna i nutami słodkich przypraw. Po kilku latach leżakowania taniny się wygładzają.
...Wino to napój o tysiącletniej tradycji, symbol towarzyskości i savoir-vivre, które ma swoje korzenie w najpiękniejszych regionach winiarskich świata. Niezależnie od tego, czy jest czerwone, białe, czy różowe, każde wino jest unikalne, naznaczone swoim szczepem, terroirem i kunsztem winiarza. Wina czerwone charakteryzują się intensywnymi aromatami czerwonych owoców, czarnej porzeczki lub wiśni...
... kcal","Teneur totale en fruits:":"Całkowita zawartość owoców:","La confiture de groseille est une délicieuse confiture de fruits qui capture l’essence vibrante et acidulée de la groseille rouge, également connue sous le nom de groseille en français.":"Dżem z czarnej porzeczki to pyszny dżem owocowy, który uchwyca wibrującą i kwaskowatą esencję czerwonej porzeczki, znanej również jako porzeczka...
...{"Nez":"intensywny zapach ciepłych czerwonych porzeczek, pieczonych jeżyn i kremu z czarnej porzeczki, z nutami ciasta korzennego, suszonych róż, krzewu i ołówka, a także powiewem kandyzowanej fiołka.","Accord metvin":"pieczony kaczątko na rożnie, grillowana sielawa, pieczona gęś.","Appellation":"Pessac-Léognan.","Conditionnement":"Kartony po 6 butelek 75cl.","Le conseil de l'œnologue":"serwować...
...To wino jest klarowne, błyszczące, rubinowo-czerwone z wiśniowymi refleksami. Aromaty odmianowe Merlota wyrażają się nutami czerwonej porzeczki i czarnych wiśni.
Atak jest szczery, wiśnia morelowa i wanilia towarzyszą lukrecji oraz obfitemu finiszowi. Taniny są miękkie.
... kolorze, granatowym. Nos delikatny, aromaty owoców czerwonych, czarnej porzeczki i agrestu. Przyjemna i zrównoważona struktura.
POŁĄCZENIE POTRAW/WINA: Wędliny, mięsa czerwone, łagodne sery.
TEMPERATURA SERWISU: Między 15 a 17°C.
Kartonik z 6 butelkami po 75cl...
...Wykonane w 100% z winogron, Malbec, Merlot i Syrah to zazwyczaj wina czerwone. Intensywny czerwony kolor z fioletowymi niuansami. Nasycone czerwonymi owocami, takimi jak jagody, śliwki, truskawki i maliny. Nuty czekolady z akcentami porzeczki i goździka, które odzwierciedlają dojrzewanie w beczkach dębowych.
Kolor: Czerwony
Nos: Nuty czekolady z akcentami porzeczki i goździka, które odzwierciedlają dojrzewanie w beczkach dębowych.
Podniebienie: Nasycone czerwonymi owocami, takimi jak jagody, śliwki, truskawki i maliny.
...CZERWONE RAISINY
Dostępne klasy: Wysoka, Pierwsza
Frakcja: 280-300
Pochodzenie: Uzbekistan
Typ: Thompson Seedless, Kishmish
Opakowanie: 5 | 10 kg karton. 250 | 500 g torby
Opcje pakowania detalicznego i prywatnej etykiety są dostępne.
Sposób użycia: Gotowanie i pieczenie
Bezpośrednie dostawy z Uzbekistanu. Minimalne zamówienie – 20 mt (jeden pełny samochód). Organizowane są również mieszane...
...).
NOTATKI DEGUSTACYJNE
To wino ma elegancki rubinowo-purpurowy kolor. Jego nos ujawnia aromaty czarnej porzeczki i wiśni.
Podniebienie jest dobrze zbalansowane z pełnymi taninami i nutami czarnych owoców oraz lukrecji.
Świetnie komponuje się z daniami śródziemnomorskimi, białymi mięsami, łagodnie przyprawionymi potrawami (np. paella lub curry) oraz czerwonymi mięsami.
...porzeczki i jeżyny, delikatnie wzbogacone słodkimi przyprawami i wanilią. Następnie rozwija się w kierunku pikantnych przypraw i różowych jagód. W ustach atak jest okrągły i mięsisty, z nutami przyprawowymi, a następnie przechodzi w smakowite nuty czarnych owoców i nuty drewniane, które wspierają piękne i długie zakończenie.
POŁĄCZENIE POTRAW-WINA: Mięsa czerwone, mięsa w sosie, grzyby, sery
SERWIS: 18-20°C
PRZECHOWYWANIE: Do picia teraz lub będzie się poprawiać przez następne 5 lat...
...Ta cuvée 100% Malbec dojrzewa przez rok w beczkach.
To wino o głębokim purpurowym kolorze z czarnymi fioletowymi akcentami jest wyrafinowane i eleganckie w smaku, z aromatami jeżyn, czarnej porzeczki, a także nutą wanilii.
To wino do długiego leżakowania, ale również wyróżnia się młodym wiekiem.
... 000 krzewów/ha, aby kontrolować siłę wzrostu odmiany.
Cięcie: goblet, bardzo krótkie, pozwala kontrolować plony.
Winifikacja:
Zbiory: ręczne.
Metoda: tradycyjna Beaujolais, pół-węglowa, w całości w kiściach.
Maceracja: 6 do 10 dni.
Dojrzewanie: w zbiornikach.
Degustacja:
Czerwony bigarreau z pięknymi fioletowymi refleksami, ta cuvée uwalnia złożone aromaty czerwonych owoców i czarnej porzeczki, towarzyszące nuty migdałowe.
Po wyraźnym ataku, wino wypełnia całe podniebienie.
...Wino: Co za zachwyt, ta czarująca i ekspresyjna cuvée L'Unique! Eksplozja owoców o dużej czystości zachwyca podniebienie przy każdym łyku i odsłania aromaty wiśni, truskawki, maliny oraz porzeczki. Gwarantowana przyjemność podczas degustacji tego smacznego, eleganckiego wina, które oferuje doskonały stosunek jakości do ceny. Wyśmienite!
Pojemność: 75cl
Typ: Wino czerwone
Szczepy: 40% Grenache, 20% Syrah, 20% Mourvèdre, 15% Marselan, 5% Merlot
AOC: Wino z Francji
Starzenie: Do picia już teraz i do przechowywania do 2029 roku
Temperatura serwowania: 16-18°C...
...Liofilizowane czerwoneporzeczki mają delikatną i kruchą teksturę. Brak wody nadaje im eteryczną konsystencję, lekką i przewiewną, niemal bezwładną. Jednocześnie zachowują naturalny kształt i rozmiar każdego owocu.
Jakiego mają koloru?
Naturalny czerwony z rubinowym odcieniem. To jak skupisko małych, cennych kamieni.
Jak pachną?
Aromat ma delikatną słodycz zrównoważoną lekką goryczką.
Jak smakuje...
... wbijaniu w miąższ i krótkim remontom, aby zachować świeżość aromatów. Wino jest następnie dojrzewane przez prawie dwa lata w zbiorniku lub w glinianej amforze przed butelkowaniem.
Degustacja: To wino 100% Syrah to eksplozja czarnych owoców (pąki porzeczki) i przypraw w lekkiej formie (pieprz, goździk). Równowaga tego wina oferuje gładki i apetyczny smak, który odpowiada temu winnemu regionowi położonemu na wysokości.
Dostępne roczniki: 2014, 2015, 2016...
...Wino uzyskane z mieszanki winogron Negroamaro (50%), Cabernet (25%) i Syrah (25%) uprawianych w formie alberello. Obszar produkcji: Salento, między prowincjami Brindisi a Lecce.
Po sześciu miesiącach w beczkach, proces dojrzewania kontynuuje się w butelce.
W zapachu wyczuwalne są owocowe nuty jagód, czerwonej porzeczki i wiśni w likierze, przyprawione cynamonem, goździkami i pieprzem, z wyraźną nutą balsamiczną.
Dzięki elegancji swoich tanin, wino doskonale komponuje się z daniami głównymi na bazie mięsa, takimi jak straccetti w sosie wołowym, mięsem z grilla, jak wołowina i żeberka jagnięce.
...Jednostka myjąca woda/powietrze jest używana do mycia owoców jagodowych i warzyw, takich jak truskawki, czerwoneporzeczki, czarna porzeczka, śliwki, wiśnie, brzoskwinie, morele itd., a także warzyw, takich jak obrane cebule słodkie, ogórki, grzyby i inne delikatne produkty. Mycie odbywa się z energiczną akcją za pomocą wody i powietrza pod ciśnieniem z efektem bąbelkowym. Nasze maszyny do mycia...