Francja, Bernin
... nadawania tekstury produktom (siekancom, galaretkom, terrinom, flanom, sosom, polewom, glazurze…), które mają być spożywane na zimno lub podgrzewane. Ponieważ nie jest rozkładany przez enzymy mikroorganizmów, AGAR BIO może również nadawać teksturę produktom żywym (produktom mlecznym, serom wegańskim…).
Francja, Ducy-Sainte-Marguerite
...Nasze galaretki jabłkowe powstają poprzez ekstrakcję soku z naszych jabłek pochodzących z rolnictwa ekologicznego, a następnie poprzez prostą obróbkę cieplną. Pektyna obecna w owocach umożliwia żelowanie produktu. Agar-agar dodatkowo wzmacnia działanie pektyny. Nasze galaretki są pakowane w słoiki o pojemności 310g. waga brutto: 535g Waga kartonu 12: 6,5kg...
Francja, Grasse
...Zagęszczacze, środki żelujące, środki zakwaszające, konserwanty... Istnieje kilka kategorii dodatków stosowanych w przemyśle spożywczym. Często są to produkty pochodzenia naturalnego, takie jak Agar Agar, który pozyskiwany jest z różnych rodzajów alg. Niezbędne w nowoczesnej, kreatywnej kuchni, szczególnie w kuchni molekularnej, wielu profesjonalistów korzysta z teksturizerów, aby udoskonalić i...
Francja, Paris
...Subtelne połączenie świeżego łososia i wędzonego łososia w połączeniu ze świeżymi liśćmi koperku sprawia, że ten produkt jest klasykiem, którego nie można przegapić. Składniki: Łosoś świeży 44%, łosoś wędzony, śmietana, bulion rybny, cebula, oliwa z oliwek, koperek, sól, agar-agar, biały pieprz. Waga netto: 90 g...
Francja, Yssingeaux
...Agar Agar Alginat sodu Karagen Mąka guarowa Żelatyna w proszku Żelatyna Cryogel w proszku Guma arabska Guma ksantanowa Mąka karobowa HM Pektyna...
Francja, Astaffort
...TERRINE LEŚNA WEGETALNA. 100g Nie, nie i nie! Gwarantujemy, że w tym pięknym słoiku nie ma mięsa, tylko dobre składniki roślinne i mieszanka grzybów o delikatnej intensywności. Zamknij oczy, jesteś w środku leśnego podszycia. SKŁADNIKI: olej kokosowy (35%), woda, białko sojowe, drożdże piwne bio, grzyby, musztarda, olej rzepakowy, sól, agar agar, mąka z nasion chia bio, tamari bio, czarny pieprz, ocet xeres, przyprawy, czosnek, koncentrat pomidorowy, miso jęczmienne, cebula.
Francja, Cavignac
... sam w sobie praktycznie nie dostarcza kalorii. To nie wszystko, ponieważ agar-agar również wiąże wolne rodniki, odpowiedzialne za starzenie się komórek. Zalecenia dotyczące stosowania: 2 do 4 kapsułek dziennie do połknięcia z dużą szklanką wody, przyjmować jako uzupełnienie zróżnicowanej i zrównoważonej diety. Nie przekraczać zalecanej dziennej dawki. Nie pozostawiać w zasięgu małych dzieci. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla światła, ciepła i wilgoci. Jak w przypadku każdego suplementu diety, przed jego spożyciem skonsultuj się z profesjonalistą w dziedzinie zdrowia.
Francja, Pont-De-Labeaume
...Na bazie bardzo wysokiej jakości szafranu, galaretka, która zaskakuje na serach. Jako wykończenie na mięsach, takich jak pierś kaczki, podkreśla smak, nie przytłaczając go. Można ją również łączyć z deserami kremowymi lub mlecznymi: ciasto ryżowe, twaróg… Wizualnie, to bardzo piękny produkt, ponieważ znamiona pozostają w zawiesinie w galaretce. Skład: cukier trzcinowy bio, sok z cytryny, znamiona szafranu, agar-agar. Przechowywanie: 3 lata. Słoik 215g.
Francja, Montereau Fault Yonne
...Dla każdego mężczyzny, który lubi się perfumować, Swiss Arabian stworzył ten męski zapach Attar Al Ghutra. Rzeczywiście, ta woda perfumowana ma nutę głowy z pięknym zapachem mandarynki, skóry i szafranu. Następnie w nucie serca znajdują się kadzidło, jaśmin i paczula. W nucie bazy dominują ambra, zamsz, drzewo sandałowe, skóra i agar. Jeśli więc jesteś mężczyzną, który uwielbia perfumy, zwłaszcza na zimę, bez wahania wybierz Attar Al Ghutra. Perfumy: 100 ml...
... przynosząc korzyści Twojej skórze. SKŁADNIKI INCI: Aqua (woda), masło butyrospermum parkii (shea)*, glicerol, trigliceryd kaprylowy/kaprynowy, węglan dikaprylowy, alkohol cetearylowy, alkohol arachidylowy, olej z nasion helianthus annuus (słonecznik), olej z owoców olea europaea (oliwka)*, chondrus crispus (agar), glukozyd cetearylowy.
Francja, Challans
C.DUBON to firma rodzinna założona w 2008 roku, z siedzibą w departamencie Vendée (85), 30 km od NANTES (44). Pracujemy w dwóch rodzinach produktów: Agar-Agar w opakowaniach 25 kg, 5 kg, 1 kg, 500 g oraz *Wanilia Bourbon z MADAGASKARU w opakowaniu 250 g i w formie ekspozytora z 48 tubkami po 8 strąków.* 100 g. Wszystkie produkty są w pełni pakowane przez nas i dostosowane do profilu każdego z...
Od ponad 100 lat NATURE ET ALIMENTS produkuje bezcukrowe preparaty do deserów na bazie agar-agar, kultury do jogurtów, bezglutenowy proszek do pieczenia, cukier waniliowy, aromaty i inne pomocnicze środki kulinarne, a także szeroką gamę zup instant. Nasze desery odpowiadają na specyficzne potrzeby dietetyczne (bez cukru, bezglutenowe, bezmleczne). Cała produkcja spełnia normy HACCP oraz wymagania...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play