Francja, Rochonvillers
Od trzech pokoleń hodowla BRIER, z siedzibą w Rochonvillers, z pasją zajmuje się rolnictwem i hodowlą. Od ponad 20 lat z dumą oferujemy mięso młodych bydła, które jest znane z najwyższej jakości, niezrównanej delikatności i wyjątkowego smaku. Jako firma rodzinna zobowiązujemy się do dostarczania mięsa wysokiej jakości, pochodzącego wyłącznie z naszej hodowli. Oferujemy nasze mięso wołowe w dużych...
Francja, Castelnaudary
Dzięki lokalnemu zakotwiczeniu w południowej Francji, Grupa Rivière od 3 pokoleń tworzy i opracowuje smaczne i innowacyjne dania gotowe, oparte na tradycyjnych przepisach francuskich. Opracowane z naturalnych składników, jej przepisy są wolne od barwników, konserwantów i sztucznych aromatów. Poprzez swoje marki, Grupa Rivière pokazuje swoje przywiązanie do jakości swoich produktów oraz zaangażo...
...aby zaoferować wino pełne i mięsiste, reprezentujące prestiż win Bordeaux. WINIFIKACJA Tradycyjna winifikacja w stalowych zbiornikach. WINOGRONA Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon DEGUSTACJA Jasny, ciemny kolor granatowy. Owocowy nos z aromatami czarnej porzeczki, jeżyny i wiśni węgierki. Okrągły, zrównoważony i trwały smak z dojrzałymi i ciepłymi taninami. POŁĄCZENIA Z JEDZENIEM I WINEM Do podania z polędwicą wołową, pieczonym wieprzowiną z suszonymi śliwkami lub dojrzałym serem. Serwować w temperaturze 18°C. NAGRODY 2012: Brązowy Medal na IWC 2013.
Francja, Charvieu Chavagneux
PLASTOBREIZ i PLASTOLOIR to francuskie firmy rodzinne, które od ponad 45 lat wspierają różnych przemysłowców w ekoprojektowaniu i produkcji opakowań plastikowych dzięki technologii termoformowania. Biuro projektowe oraz zintegrowana produkcja narzędzi pozwalają im oferować dużą reaktywność i elastyczność, aby sprostać technicznym, marketingowym i środowiskowym wyzwaniom swoich klientów. Chociaż ...
SARL des 2 Puys to firma rodzinna z siedzibą w sercu Périgordu, specjalizująca się w produkcji orzechów od ponad 20 lat. Z pasją i doświadczeniem uprawiamy odmiany Franquette BIO, Fernor i Chandler. Oferujemy szeroką gamę produktów, takich jak orzechy suszone, łupiny orzechów, olej orzechowy oraz orzechy w czekoladzie. Pakowanie w woreczki 500g, 1kg oraz siatki 5kg. Nasze produkty pochodzące z od...
Francja, Laissac
...Lonzo, znane również jako lomo lub lonzu, to suszona polędwica wieprzowa. Ten rzemieślniczy lonzo jest wytwarzany w naszym zakładzie w Laissac, w Aveyron. Składa się wyłącznie z 3 składników: polędwicy wieprzowej, soli z Guérande i pieprzu Kampot IGP z Kambodży. Ta suszona mięso przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze pokojowej. Idealne do Twoich desek wędlin, lonzo to bardzo mało tłusty...
... miesiące na osadzie. Dégustation : Jego bladoróżowa barwa z niebieskawymi odcieniami przypomina płatek róży. Aromaty są zaskakująco intensywne w porównaniu do lekkości jego koloru. Przywołują na myśl małe owoce leśne i świeżo skoszoną trawę. Usta są okrągłe, orzeźwiające. Rosé Fraticello to wino do picia, aperitif, które doskonale komponuje się z tapas, sałatkami i wędlinami. Odważ się na połączenie z polędwicą wieprzową z szałwią, duszonym cielęciną z oliwkami, grillowanymi kotletami jagnięcymi lub pieczonym kurczakiem.
Francja, Colombe La Fosse
...Cuvée Blanc de Noirs jest ceniona za swoje winne, mocne i wyjątkowe cechy. Jej skład, w całości z Pinot Noir, odzwierciedla terroir szampański. Doskonale komponuje się z wyrazistymi potrawami, takimi jak dziczyzna, pieczona jagnięcina, polędwica cielęca oraz sery twarde.
Francja, Paris
...Polędwica wołowa dla psa: Grzeszek Toutou-naturel! Jako właściciel zwierzęcia, znalezienie odpowiedniego produktu do żucia dla Twojego psa może być trudnym zadaniem. Jedną z najbardziej obiecujących opcji, która zyskuje na popularności w ostatnich czasach, jest rolka z policzka wołowego. Podaruj mu niezapomniane doświadczenie żucia i pozwól mu cieszyć się tą nieodpartą przekąską w pełni...
Francja, Lyon
MVO Distribution, negocjant we wszelkiego rodzaju mięsie od 2002 roku, oferuje w bardzo konkurencyjnych cenach mięso wieprzowe / wołowe / drobiowe / cielęce / dziczyznę / jagnięcinę / baraninę / kaczkę / gęś / dzika / jelenia / mięso osła ... Negocjujemy bezpośrednio z naszymi partnerami rzeźniami i zakładami przetwórczymi obecnymi na rynku Francji i UE, oferując szczególnie konkurencyjne stawki,...
Francja, Auxerre
... finiszu. Accord metvin doskonale pasuje do przystawek (pasztet w cieście lub bączek królewski), mięs (kotlet jagnięcy, polędwica lub pieczony kurczak), ryb (lamprey po bordeaux) oraz dań wegetariańskich (na bazie grzybów, takich jak borowik i trufla). Œil: głęboki purpurowy granat. Le conseil de l'œnologue: podawać w temperaturze 16-18°C. Taux d'alcoolémie: 14%. Temps de garde: 22 lata. Conditionnement: Karton z 6 butelkami po 75cl. Domaine: Château Haut-Brion. Appellation: Pessac-Léognan. Millésime: 2018. Culture: Tradycyjna. Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée).
Francja, Grigny
...Pyszny kremowy sos z wędzonym boczkiem i grzybami. Również idealny sos do różnych potraw mięsnych, takich jak kurczak czy polędwica wieprzowa.
Francja, Lys Haut Layon
...AOC Riesling Alsace domaine Klein ​Wytrawne, Owocowe, Mineralne Na oko: Jasnożółty, z zielonkawymi i błyszczącymi refleksami, podkreśla swoją charakterystyczną świeżość. W nosie: Rozkwitające nuty cytrusowe, subtelne aromaty cytryny, mineralne akcenty. W ustach: Dominująca struktura kwasowa, która nadaje winu pełny, kompletny charakter oraz mineralną ekspresję. Idealne połączenie: Kapusta kiszona, Filet sandacza, Polędwica dorsza z warzywami na parze. Temperatura serwowania: 8 do 10°C Przechowywanie, starzenie: 5 do 7 lat...
Francja, Roubia
... aromaty owoców czerwonych, subtelne aromaty wanilii, subtelne aromaty drewna. Usta Wyszukany, mocny, jedwabisty, subtelne taniny, elastyczny, dobrze zbudowane ciało, dobra intensywność. Dopasowanie potraw i wina Czerwone mięsa, Czerwone mięsa w sosie, Polędwica wołowa, Tournedos, Sery krowie Temperatura serwowania: 16° - 17° Kolor: Czerwony Szczep: Syrah Alkohol: 14% Objętość: 75 cl (Butelka)...
Francja, Auros
...Façon LOMO 3,5 kg, termin ważności 20 dni Nasza specjalność i najlepiej sprzedający się produkt latem. Bardzo oryginalny i naprawdę smaczny! To szynka marynowana w słodkiej papryce. Można ją sprzedawać: - W plastrach do grillowania jak polędwica (na patelni, na plancha lub na grillu) - W pieczeni - W szaszłykach - W szynce duszonej w piecu. Jest bardzo smaczna i niedroga.
Francja, Rouvres Les Vignes
...Jego intensywny bukiet ujawnia aromaty suszonych owoców, cytrusów, nuty suszonego moreli i pigwy. Szampan Claude PERRARD Brut Tradition jest idealny jako aperitif z serowymi gougères. Może być również podawany jako przystawka z ciastem francuskim z szynką. Doskonale skomponuje się z drobiem lub polędwicą wołową w sosie.
Francja, Carquefou
...Nasza gama półsolonych produktów obejmuje wielkie klasyki wędlin, takie jak golonka, boczek, łopatka,... oraz wędzenie w tradycyjny sposób. Składa się również z zestawów do przygotowania zimowych potraw, takich jak zestawy do kapusty kiszonej, małe wędliny z soczewicą, potrawka, łopatka po diabelsku itp. Nie zapominamy o serdecznych chwilach z polędwicą wędzoną w tradycyjny sposób.
Francja, Saint-Brice-En-Cogles
... i bezpieczeństwie żywności. EEC, Chiny, Szwajcaria, Rosja, Południowa Afryka, Japonia, Korea, Hongkong, Tajwan, Wietnam, Singapur i wiele innych krajów na całym świecie. OFERUJEMY (MROŻONĄ WIEPRZOWINĘ Z PONIŻSZEJ LISTY): Polędwica wieprzowa Stopy wieprzowe Brzuch wieprzowy Jelita wieprzowe Łopatka wieprzowa Kołnierz wieprzowy Tusz wieprzowa Ucho wieprzowe Lędźwie wieprzowe (bez kości) Szyja...
Francja, Rungis
... sprawia, że jest to danie odpowiednie na spotkania z przyjaciółmi lub rodziną. Trzy popularne kawałki mięsa z Aberdeen Angus to: antrykot, polędwica i żeberka. Mięso, na którym nie można się pomylić: niezależnie od wybranego kawałka, efekt będzie znakomity!
Francja, Saint Christol De Rodières
...Składniki: - 84 % Musztarda gruboziarnista - Moszcz winogronowy - Cukier trzcinowy Wskazówki dotyczące użycia: Z filetem makreli, polędwicą wieprzową lub stekiem z masłem. Produkt ten jest również dostępny w słoiku o pojemności 100 g.
Francja, La Garde
...łój, kość nogi, noga bez kości, wątroba, polędwica bez kości, trzustka, żeberka, tłuszcz z łopatki, ogony, polędwica, przycinanie 60/40, przycinanie 70/30, przycinanie 80/20, przycinanie 85/15, przycinanie 90/10, wnętrzności. Ogólne specyfikacje produktu: Czyste, bez złego zapachu, bez piór, bez krwi, bez oparzeń chemicznych, bez czarnych plam. Szczegóły wysyłki: Metoda wysyłki: 40 FT HIGH-Q...
Francja, Rungis Cedex
... czerwony biały i polędwica, małże św. Jakuba, bar łowiony, ryby łowione, produkty haute gastro, wszystkie małże, żywe skorupiaki, zbiornik wody morskiej. Możesz skontaktować się z nami telefonicznie pod numerem 01 41 80 88 88 lub faksem pod numerem 01 41 80 64 64.
Francja, Bordeaux
... produktów z jelenia i łani obejmuje: udziec łani, udziec jelenia, łopatka łani, łopatka jelenia, szyja łani, szyja jelenia, golonka łani, golonka jelenia, grzbiet łani, grzbiet jelenia, kawałki łani, kawałki jelenia, polędwica łani, polędwica jelenia, pieczeń łani, pieczeń jelenia, stek łani, stek jelenia, duszona łania, duszony jeleń, mięso łani lub mięso jelenia. EURO WILD oferuje również mięso z sarny, Dama, antylopy, jelenia, sarny, kaczki krzyżówki, bażanta, kangura, królika dzikiego, przepiórki, gołębia grzywacza, dzika, a także mięso bawoła.
Francja, Gevrey Chambertin
... się na czarne owoce i śliwkę. Potężne, tłuste, napięte i długie, to wino z 2011 roku, dojrzewające w nowych beczkach, pokazuje dziś nieco szorstkie taniny, które sugerują, że powinno być przechowywane przez co najmniej pięć lat. Będzie to doskonała butelka, którą można by podać z polędwicą wołową z borowikami.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play