Francja, Banyuls Dels Aspres
...Gleby: Limono-Wapienne Złoty medal od Gilberta i Gaillarda Winifikacja: Zbiór bezszypułkowy, długa maceracja w zbiornikach inox, a następnie dojrzewanie w dębowych beczkach. Kolor błyszczący, czerwony granat Intensywny i bogaty bukiet, aromaty grillowane, waniliowe i lukrecjowe, towarzyszące dojrzałym owocom, takim jak śliwka suszona. W ustach taniny są jedwabiste i dobrze zintegrowane. Skład winogron: 100% Cabernet Sauvignon Gleby: Limono-Wapienne...
Francja, Roche La Moliere
... tradycyjnej winifikacji, dojrzewanie w zbiornikach inox. Starzenie : 18/24 miesiące Dosowanie : 6 g/l Butelki : 0,75 l / 0,375 l Degustacja : Jasny kolor, różowo-pomarańczowa barwa, delikatne nuty truskawek i dzikich owoców. Świąteczne szampan na lato, do spożycia jako aperitif lub o każdej innej porze. Aby docenić jego złożoność, serwować w temperaturze między 8° C a 10° C.
Pasujące produkty
Rosé Brut
Rosé Brut
Inne Produkty
Biały Brut
Biały Brut
Hiszpania, Canet De Mar
...Zinca d'Odre to rezultat dążenia do odkrycia istoty pochodzenia wina. To czerwone wino dojrzewało w skórzanych beczkach wodoodpornych z ryb (mieszanka żywicy i oliwy z oliwek). Fermentowane w stalowych zbiornikach w kontrolowanej temperaturze. Dojrzewanie w skórzanych beczkach wodoodpornych z ryb. Zrównoważona uprawa 1 800 kg/ha. Zbierane ręcznie. Nie klarowane i nie filtrowane.
Niemcy, Hamburg
... obecny w postaciach płynnych i wykorzystywany do produkcji buforów lub jako regulator kwasowości. W rolnictwie fosforan potasu jest doskonałym nawozem rozpuszczalnym w wodzie, który jest stosowany w różnych roślinach jadalnych i użytkowych oraz drzewach owocowych, aby wspierać szybkie przekształcanie składników odżywczych i gromadzenie substancji suchych, wspierać dojrzewanie, znacznie zwiększać plony, podnosić zawartość cukru i poprawiać jakość.
Francja, Saint-Vérand
... plony. Zbiory: ręczne. Winifikacja: Tradycyjna metoda Beaujolais, pół-węglowa, w całości. Z maceracją średnio 8 dni. Dojrzewanie w zbiornikach przez 6 do 8 miesięcy. Degustacja: Wino, które nie udaje! Nos jest naznaczony charakterystycznymi aromatami piwonii i wiśni. W ustach jest solidne, mięsiste. Taniny są obecne, ale nie są szorstkie. Okrągłość odmiany prezentuje się tutaj z piękną głębią.
Hiszpania, La Romana
...Winogrona stołowe Vinalopo. Mówi się, że na początku XX wieku plaga zniszczyła różne uprawy w prowincji Alicante. Dzięki pomysłowi sąsiada z doliny, który, zaniepokojony swoją przyszłością, postanowił przykryć i chronić każdy kiść swojej uprawy papierową torbą, opracowano udoskonaloną technikę, która nie tylko chroni winogrona przed szkodnikami i bezpośrednim opryskiem, ale także przed surowością klimatu, co powoduje, że dojrzewanie przebiega powoli. Ta technika nadaje naszym winogronom cechy i smak, które czynią je unikalnymi na świecie.
Francja, Riec Sur Belon
...-24s-36s-48s-96s •Ostryga z Bretanii – La Gauloise THAERON: po 4-letnim hodowli, nasze specjalne ostrygi La Gauloise przechodzą co najmniej 6-miesięczne dojrzewanie w rzece Belon. Ten etap w rzece nadaje tym ostrygom jędrne i zmysłowe mięso, subtelny smak z delikatną nutą słodyczy. Zawartość mięsa przekracza 13%. / Kalibry: nr 2-3 / Opakowanie: x12s-24s-48s...
Francja, Tourves
...Nasza cuvée Noémie to suma naszej pasji i pracy. Wybór działek o niskiej wydajności, winifikacja w beczkach dębowych dla białego wina, dojrzewanie w beczkach dębowych dla czerwonego. Cuvée o wysokiej ekspresji, o bogatym i trwałym charakterze, które znajdzie swoje miejsce na stole gastronomicznym.
Francja, Issy-Les-Moulineaux
...Ten pyszny Crianza El Andén de la Estación (Nabrzeże stacji) z winnicy Muga to doskonały stosunek jakości do ceny, aby z radością odkrywać wina z tego kluczowego regionu, jakim jest Rioja. Tutaj owoce i elegancja są podkreślone przez 14-miesięczne dojrzewanie w beczkach dębowych. Tekstura jest aksamitna, taniny okrągłe, a bogaty i złożony aromat rozwija się zarówno w nosie, jak i w ustach. Wiśnie...
Wielka Brytania, Birmingham
...Jednostka przetwarzania śmietany Za pomocą tego zbiornika śmietana jest pasteryzowana i obniżana do temperatury dojrzewania. Kultura jest dodawana w tej temperaturze, a dojrzewanie jest kontynuowane.
Włochy, Viterbo
...Sgambato, pozbawiony bocznej kości przed dojrzewaniem, unika w ten sposób zbyt wielu odpadów. Surowiec świeży i gwarantowany, ponieważ firma z wyboru nie posiada komór mrożących. Waga po dojrzewaniu kg. 6.5. Produkt do użycia po obróbce kg. 5.800 Dojrzewanie 6/8 miesięcy.
Hiszpania, Cuarte De Huerva
... wnika w ser, chroniąc go przed zanieczyszczeniami i jednocześnie nadając mu unikalny smak serów Boffard. Boffard produkuje sery od ponad 130 lat i jest oficjalnym dystrybutorem Pałacu Królewskiego korony hiszpańskiej. Dojrzewanie: minimum 8 miesięcy dla dużych serów o wadze 3 kg i 4 miesiące dla małych serów o wadze 1 kg.
Hiszpania, Sevilla
...ÁNFORA PIU Tinto FICHA TÉCNICA: Denominación de origen: IGP Sierra Sevilla Composición: garnacha i tempranillo Vinificación: Fermentowany z maceracją w amforach przez 1 miesiąc Envejecimiento: Dojrzewanie przez 10 miesięcy na osadzie, pod warstwą kwiatów w tej samej amforze Grado alcohólico: 14-14,5o NOTAS DE SABOR: Aspecto: czerwony wiśniowy Olor: Uwodzicielski, potężny owoce z mineralnymi nutami Sabor: Atrakcyjna napięcie w ustach i niezwykle mineralny...
Hiszpania, Las Rozas
...Halal chorizo wołowe, ręcznie wytwarzane w Andaluzji. Suszenie i dojrzewanie pod wpływem górskich wiatrów. Sprzedawane na sztuki lub krojone w premium opakowaniach. Sprzedaż na sztuki / karton / paleta...
Francja, Bondoufle
...Firma CORAL produkuje szeroką gamę urządzeń do obróbki powietrza. Centrale wentylacyjne zajmują czołową pozycję dzięki swojej jakości i nowoczesnej technologii. Jednostki do obróbki powietrza nadają się do wielu zastosowań, w tym: - Ciśnienie z ogrzewaniem lub bez w pomieszczeniach malarskich, osuszanie, dojrzewanie itp. - Doprowadzanie czystego powietrza / ciśnienie w pomieszczeniach i komorach...
Francja, Lys Haut Layon
...Terroir: Gleba gliniasta żwirowa na łupkach Sytuacja: Haut layon Winogrona są zbierane ręcznie w kolejnych selekcjach. Winifikacja Fermentacja alkoholowa odbywa się w beczkach, a dojrzewanie trwa 18 miesięcy w beczkach. Cukry resztkowe: 210 g/litr Alkohol: 12,5 Degustacja w temperaturze między 10 a 12°C Nos: Żółty Nos: Nuty pigwy Usta: Owoce kandyzowane, pigwy z bogatym finiszem Potencjał...
... wysychając. Teraz przyszedł czas na morskie powietrze, które, zanim dotrze do doliny, ukradło na Apeninach balsamy lasów. W zależności od pory roku otwierają się okna i przez dziewięć miesięcy postępuje się w ten sposób. Potem schodzimy do piwnicy: tutaj po dwóch latach kończy się dojrzewanie. Efekt jest emocjonujący, ale trzeba być gotowym na emocje: trzeba uchwycić, niemal usłyszeć, rzadką słodycz jego plastra, a niechcący usunąć tłuszcz, lekki i łatwostrawny, który nadaje mu harmonię i miękkość. Biały chleb i lokalne wino to jego idealni towarzysze.
Francja, Soing-En-Sologne
...Mikro zbiór, wyjątkowe winiarstwo i niezwykłe dojrzewanie przez 31 miesięcy w beczkach dla wina 'wyjątkowego Domaine: CHÂTEAU HOURBANON Appellation: MÉDOC Region: BORDEAUX Kolor: Czerwony Szczepy: Cabernet Sauvignon: 54% / Merlot Noir: 38% / Cabernet Franc: 8% Sposób uprawy: Konwersja na bio Charakter: potężny Objętość: 75cl Rocznik: 2014 Waga: 1 kg...
Hiszpania, Totanes
... rok. Dojrzewanie trwa co najmniej 30 dni, skórka jest naturalna i ma kolor papryki. Wnętrze sera jest białe, z oczkami równomiernie rozmieszczonymi. Kremowość, delikatność i smak to główne cechy, które identyfikują nasz ser kozi Campos de Toledo. Wszystkie nasze sery są wytwarzane bez dodatków spożywczych i są wolne od lizozymu, natamycyny i sorbinianów. Bezglutenowy.
Hiszpania, Murcia
...{"Elaboration":"Fermentacja odbywa się w zbiorniku ze stali nierdzewnej, malolaktyczna w dębie francuskim (średnio wypalanym), dojrzewanie na osadzie przez około 14 miesięcy z pracą systemu batonnage.","Pattern":"Richter 110 i Chasela 41","Approximate altitude":"537 metrów","Year of Planting Year":"1982","Alcoholic Degree (second entry)":"14.5º","Approximate altitude (second entry)":"537 metrów...
Francja, Auros
...IGP 6 kg (bez kości) Wieprzowina Fermier hodowana na wolnym powietrzu „label rouge” dojrzewanie 14 miesięcy Duża szynka z Bayonne. Jest wyraźna, znacząca różnica w porównaniu do szynki z Bayonne dostępnej na rynku. Idealna, aby wyróżnić się na tle konkurencji w rozsądnej cenie. PLV z plastiku oraz ceny dostarczone z produktem.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Zapewnia formowanie większych i gęstszych cebul; zapewnia dobre dojrzewanie cebul oraz ich długoterminowe przechowywanie. Jednorodna, jednorodna zawiesina, od ciemnobrązowej do czarnej; obecność zanieczyszczeń (kamieni i innych obcych przedmiotów) jest niedopuszczalna; nie lotna; flokuluje w kontakcie z kwasami, rozpuszczalna w wodzie. Aminokwasy: - eliminują niedobór składników odżywczych...
Francja, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFICATION ET ELEVAGE : Winogrona zbierane starannie ręcznie w skrzynkach. Winifikacja według tradycyjnej metody. Fermentacja i dojrzewanie na osadzie przez 12 miesięcy w piwnicy. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. NOTES DE DEGUSTATION : Delikatne bąbelki na różowo-skalnym kolorze. Owocowy nos z nutami kwiatowymi. Świeży, owocowy i elegancki smak. ACCORD METS/VIN : Świąteczne aperitify, koktajle, tarta truskawkowa. TEMPERATURE DE SERVICE : Między 7 a 9°C. Kartony po 6 butelek 75cl...
Hiszpania, Varea
Producenci ekologicznego miodu i ekologicznego pyłku (lata certyfikacji bio), produkcja czystego miodu, selekcjonowanego z rozmarynu, tymianku, wrzosu, dębu, pomarańczy, cytryny, propolisu oraz miodu pitnego z beczki. Różne miody nagradzane na arenie międzynarodowej (sprzedaż hurtowa i detaliczna, pakujemy pod wasze marki). Możecie nas odwiedzić bez zobowiązań, z naszymi pszczołami zbieramy miody ...
Francja, Saint Pal De Mons
...Odżywia glebę, symulując jej życie biologiczne z mikro- i makrofauną gleby. Gleba jest w ten sposób bogatsza w humus i będzie trwale odżywiać rośliny (ekosystem leśny jest w ten sposób kopiowany). Wstępny kompost można również pozostawić w stosie (w bezpiecznym miejscu) na pełne dojrzewanie i stać się bardziej drobnym klasycznym kompostem. Ten kompost będzie idealny do siewów lub na rośliny doniczkowe. Może być również kompostowany z dżdżownicami, umieszczając go w skrzynce chronionej przed ciepłem, zimnem, deszczem... i pozostawiając na kilka tygodni po dodaniu 200 g dżdżownic. Skład...
...Parmigiano Reggiano 30 miesięcy to skoncentrowany smak, kruchy i ziarnisty, o wyraźnym aromacie. Jego charakterystyczny smak czyni go triumfem dla kubków smakowych. Długoletnie dojrzewanie sprawia, że jest to produkt wysoko strawny i bogaty w składniki odżywcze, odpowiedni dla osób nietolerujących laktozy oraz dla małych dzieci.
Francja, Pont D Ain
...Odkrywamy tutaj słynny whisky Blended Malt, mieszankę dwunastu maltów i trzech whisky zbożowych, która zakończyła dojrzewanie w beczkach po rumie z Ameryki Łacińskiej, co pozwoliło jej rozwinąć nieznane dotąd smaki dla whisky, w szczególności egzotyczne nuty wanilii i pieczonego ananasa. Stan: Nowy produkt...
Francja, Saint Cannat
... metody winifikacji. Część winogron fermentuje z długą maceracją w kontrolowanej temperaturze, aby wydobyć większość smaków, kolor i taniny. Inna część jest winifikowana w niższej temperaturze, aby uzyskać lżejszą ekstrakcję i zachować świeżość oraz czystość owocu. Wina są następnie dojrzewane osobno w zbiornikach przez kilka miesięcy. Przed ostatecznym połączeniem i butelkowaniem odbywa się dojrzewanie w drewnie."}...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play