Polska, Warszawa
...Pulpa buraczana jest produktem naszej produkcji cukru, bogata w składniki odżywcze i błonnik buraczany. Dzięki swoim cennym właściwościom te produkty są bardzo preferowanymi paszami dla zwierząt – zarówno w formie świeżej, jak i rafinowanej.
Polska, Paczewo
...Błonnik owsiany to preparat uzyskiwany z łuski owsa poprzez oczyszczanie, sterylizację i mikronizację. Opis preparatu: preparat błonnika owsianego to luźny proszek o jednolitej, łatwo rozpadającej się konsystencji (dopuszczalne są małe grudki). Kolor żółty. Smak i zapach charakterystyczny dla owsa, bez obcych zapachów i aromatów. Zastosowanie: preparat błonnika owsianego może być stosowany jako źródło błonnika w chlebie i ciastkach.
Polska, Brzozów
...Babcia psyllium, znana również jako babcia śródziemnomorska, jest doskonałym źródłem błonnika i ma również wysoką zawartość białka. Jest stosowana w celu poprawy funkcjonowania układu pokarmowego. Ponadto błonnik zwiększa uczucie sytości. Po kontakcie z wodą nasiona pokrywają się śluzem i tworzą żel, co pomaga w dolegliwościach jelitowych. Poprawia florę bakteryjną jelit, działa osłonowo i...
Polska, Tomaszow Lubelski
...Mogą mieć różne kolory. Jest bogata w wiele składników odżywczych, w tym białko, żelazo i błonnik, dlatego jest produktem szeroko stosowanym w gastronomii. Czerwona soczewica jest najpopularniejszym rodzajem tej rośliny. Charakteryzuje się intensywnym smakiem. Jej przygotowanie jest bardzo wygodne - nie wymaga namaczania, a ziarna szybko się gotują. Idealnie nadaje się do zup kremowych, past lub farszu do pierogów.
Polska, Lublin
...zapewnia, że te analogi są bogate w białko i błonnik, oferując zdrowe i satysfakcjonujące doświadczenie posiłkowe. Produkty HMMA są dostępne w różnych kształtach i rozmiarach, co sprawia, że nadają się do szerokiego zakresu zastosowań kulinarnych, od burgerów i kiełbasek po dania gotowe i żywność wygodną. Ta elastyczność czyni HMMA atrakcyjną opcją dla producentów żywności i klientów hurtowych, którzy...
Polska, Warszawa, Poland
...Jest to rozpuszczalny błonnik, który może ulec rozkładowi w jelitach, mimo że nie jest trawiony. Gotowy produkt ma wysoką rozpuszczalność w wodzie i jest sypkim białym proszkiem bez obcego zapachu. W przypadku diet ketogenicznych, bezglutenowych i wegańskich dopuszczalna jest guma ksantanowa. Około dwóch lat to trwałość gumy ksantanowej. Przedmiot należy przechowywać w chłodnym, suchym magazynie. Foodcom dostarcza swoim partnerom handlowym worki 25 kg gumy ksantanowej.
Polska, Poniec
...Specyfikacja Mąki Pełnoziarnistej: Wilgotność..............................11-11,5 % Całkowita popiołowość................1,3-1,5 % Max Wchłanianie wody....................70% i więcej Gluten..................................9-10% Błonnik surowy.......................2,3-2,5% Kwasowość alkoholowa...............0,08% max Popiół nierozpuszczalny w kwasie...0,08-0,1% max Białko...................................11-12% Węglowodany.........................73,0 g Tłuszcze................................1,70 g Błonnik..................................11,0 g Minerały................................1,80 g...
Polska, Warszawa
...Granulowane mąka słonecznikowa w Big Bag o wadze 1 tony. Parametry produktu: • Białko: 39 % • Wilgotność: do 10,4 % • Tłuszcz: 1,4 % • Błonnik: 22,8 % Minimalna ilość zamówienia 22 tony – pełna ładowność ciężarówki, płatność po dostawie towaru. Dodatkowe informacje: • Certyfikaty do pobrania oraz dodatkowe zdjęcia produktu znajdują się na naszej stronie: www.atwork.com.pl/; • Oferta pochodzi od polskiej firmy; • Możliwość wystawienia faktury z wykazaną wartością VAT. Minimalne zamówienie: 22 tony...
...65-90 szt./100g Charakteryzuje się rozmiarem, uważany jest za jeden z największych w obrębie gatunku. Ma lekko słodkawy smak, dzięki czemu pasuje do wielu potraw i lokalnych przetworów. Fasola może być bardzo dobrym źródłem białka w naszej diecie, zawiera około 18g białka w 100g. Jest również bogata w błonnik, ale wciąż niska w proste cukry. Fasola zawiera witaminy i minerały, które korzystnie wpływają na funkcjonowanie naszego organizmu. Idealnie nadaje się jako dodatek do potraw jednogarnkowych. Powszechnie stosowana w kuchni wegetariańskiej.
Polska, Węgorzewo
...Polacy coraz chętniej zastępują ziemniaki makaronem i kaszami bogatymi w błonnik. Dzięki ogromnej różnorodności tych produktów można stworzyć wiele smacznych i wartościowych potraw polskiej i europejskiej kuchni. Włoskie spaghetti czy polska gołąbki? Wszystkie produkty niezbędne do przygotowania tych dań znajdziesz w naszym hurtowni makaronów i kasz. Oferujemy również szeroki wybór produktów mięsnych od renomowanych lokalnych producentów. Zakupy online, aby rozpocząć swoje kulinarne eksperymenty i przygotować tradycyjne potrawy w domu lub w restauracji.
Polska, Wrocław
... - palmowy, shea, sal, z nasion owoców mango - w zmiennych proporcjach, emulgatory: lecytyny (sojowe) i E476, aromat), orzeszki ziemne 20%, tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy) częściowo utwardzone, proszek serwatkowy (z mleka), proszek mleczny (proszek serwatkowy (z mleka), tłuszcz palmowy, odtłuszczony proszek mleczny, proszek maślany), błonnik kakaowy, odtłuszczony proszek kakaowy, spirytus, aromaty, emulgator: lecytyny (z soi). Miasto: Wrocław...
Polska, Swarzędz
... wapnia), B12 (cyjanokobalamina). WARTO ŚĆ ODŻYWCZA W 100ML: Wartość energetyczna : 200 kJ / 47 kcal Tłuszcz : < 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : < 0,1 g Węglowodany : 11 g w tym cukry : 11 g Błonnik : <0,5 g Białka : <0,5 g Sól: : 0,12 g Sód: : 0, 5 g WITAMINY W 100 ML: Niacyna (PP) : 8,0 mg (50%*) Kwas pantotenowy (B5) : 2,0 mg (33%*) Vitamina B6 : 0.7 mg (50%) Witamina B12 : 0,2 μg (8%*)...
Polska, Wrocław
... sojowy, mąka sojowa, koncentrat białek serwatkowych, WPC, izolat białek serwatkowch, WPI, białka kolagenowe. 6.BŁONNIKI: Psyllium Husk, błonnik pszenny, błonnik bambusowy, błonnik grochowy, błonnik sojowy, błonnik ziemniaczany, błonnik FIBREN anty-synereza. 7.KWASY I POCHODNE: kwas mlekowy, mleczany, mleczan wapnia, mleczan potasu, mleczan magnezu, kwas cytrynowy, cytrynian sodu, cytrynian...
Polska, Szczecin
Witaj w czekoladowej hurtowni. Specjalizujemy sie w sprzedazy hurtowej produktów z przerobu ziarna kakaowego. W ofercie : ziarno kakaowe surowe i prazone, ziarno nibs, łuska kakaowa, proszki kakaowe naturalne i alkalizowane, błonnik kakaowy, czekolady do formowania i oblewania, miazga kakaowa, masło kakaowe, polewy i masy czekoladopodobne. Zapraszamy do współpracy - oferujemy produkty dobrej jakości za zawsze korzystną cenę. Towar produkcji krajowej oraz importowany tylko od dobrych i sprawdzonych dostawców.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play