Francja, Laissac
... wołowiny i orzechów szynkowych, oferując Ci deskę aperitif 100% bez azotynów i konserwantów. Wszystkie nasze wędliny bez azotynów są wytwarzane z starannie wyselekcjonowanych świń z Aveyron. Pochodzenie: Laissac, Aveyron Waga: Około 200g Składniki: Wieprzowina, sól z Guérande i pieprz Kampot IGP, naturalna osłonka...
Francja, Aboncourt-Gesincourt
...Mleko surowe IGP pochodzenie Francja, fermenty mleczne, podpuszczka, sól Allergeny Mleko i produkty mleczne (w tym laktoza i białko mleka) Certyfikat GMO Nasze produkty nie podlegają oznakowaniu GMO zgodnie z rozporządzeniami 1829/2003WE i 1830/2003/WE. Przestrzeganie braku obecności GMO na poziomie 0,9% zgodnie z rozporządzeniami europejskimi WE 1829/2003 i 1830/2003. Certyfikat jonizacji...
Francja, Paris
...To między 854 a 859 rokiem mnisi z Saint-Sauveur-De-Redon otrzymali w darze kilka solnisk na półwyspie guérandańskim. Dziś te solniska są eksploatowane przez producentów zwanych paludierami. Ich techniki pracy niewiele się zmieniły od czasów mnichów. Woda morska jest wprowadzana do solnisk podczas silnych przypływów. Powoli przemieszcza się, osiadając, i stopniowo koncentruje się w sól, aż...
Włochy, Colonnata Carrara
... się od 4 do 8 cm. Składniki: Lardo di Colonnata IGP, naturalna sól morska, czarny pieprz, czosnek, rozmaryn, przyprawy i zioła aromatyczne. Bez konserwantów – Bez alergenów – Bezglutenowy – Bez mleka i produktów mlecznych – Bez GMO – Bez glutaminianu.
...Sole Kampot, idealnie położone w delcie rzeki i wzdłuż wybrzeży Zatoki Tajlandzkiej, są eksploatowane od wieków. Dzięki IGP "Pieprz z Kâmpôt", soliści podjęli się tego samego procesu certyfikacji z pomocą francuskich solników z Guérande. Walcząc z apetytem deweloperów, promując wysokiej jakości produkcję rzemieślniczą, "Istnieje świadomość, że należy chronić te przestrzenie z ekologicznego...
Finlandia, Turku
...Wstępnie Ugotowana Golonka Wieprzowa Z Octem Balsamicznym Z Modeny „Aceto Balsamico Di Modena IGP” Składniki Golonka wieprzowa, ocet balsamiczny z Modeny 4,7% (gotowany moszcz winogronowy, skoncentrowany moszcz winogronowy, ocet winny), sól, przyprawy i zioła, naturalne aromaty Bezglutenowe, bez dodatku polifosforanów i konserwantów...
Francja, Auros
...To sól ziemska (a nie morska) To sól, której należy obowiązkowo używać do produkcji szynki Bayonne IGP. To sól niejodowana o właściwościach różniących się od soli morskiej. Ma nieco inny smak i jest 10 razy bardziej słona. Dlatego należy używać jej mniej. Wiele restauracji gastronomicznych korzysta z niej ze względu na jej właściwości smakowe. Mięsa są znacznie lepsze z tą solą.
Francja, Carquefou
...Od 2012 roku Szynka z Vendée stała się Chronioną Nazwą Pochodzenia (IGP). Jest przygotowywana na podstawie starej receptury typowej dla regionu Vendée. Szynka z Vendée to surowa szynka, ręcznie wcierana w suchą sól, skropiona winem. Jej brązowa skórka pokryta jest mieszanką przypraw i ziół, w tym cynamonem, tymiankiem i laurowym liściem. Każdy kawałek jest następnie owinięty w ściereczkę i...
Francja, Bordeaux
...Wszystkie treści naszych zestawów są modułowe, zgodnie z Twoimi życzeniami i budżetem. Nie wahaj się zgłaszać swoich próśb. Personalizacja Twojego zestawu może odbywać się na dwa sposoby: poprzez grawerowanie laserowe lub sitodruk (kolory). Minimalna ilość: 10 zestawów Domena Dom - Cheverny 75 cl Rillettes z dzikiego łososia z solą morską 90g Cèpenade z czarnymi oliwkami z Nyons 90g Pasztet z wędzonego piersi kaczki 180g Miód z Bretanii 125g Sól morska z Guérande IGP 125g Mini calissons naturalne - pudełko 12 sztuk Zestaw w drewnie, z surowym lub spersonalizowanym zamknięciem...
...Salami felino, spośród tysiąca włoskich salami, jest najsłodszy, robiony z małą ilością soli, ziarnistego pieprzu i dojrzewający w dolinie szynki parmeńskiej. Tylko z ciężkich włoskich świń, zaczynając od „trito di banco” (chude mięso, bez żył i z cienką warstwą tłuszczu), najpierw mielonego na średnią grubość, następnie wyrabianego z przyprawami (sól, pieprz, odrobina białego wina...
Francja, Biguglia
...wartości odżywcze na 100 g energia(kcal)= 188 energia(Kj)= 796 tłuszcze(g)= 0.2 w tym kwasy tłuszczowe nasycone(g)=0 węglowodany(g)=45.2 w tym cukry(g)=43.7 białko(g)=0.5 sól(g)=0.1 Stan: Nowy SKŁADNIKI: Woda, Klementynki IGP z Korsyki 21%, cukier, sok z świeżych cytryn, mielone ziarna kakao Waga netto: 220 g Pochodzenie: Korsyka...
Francja, Saint Orens De Gameville
...Ten elegancki i stonowany zestaw oferuje 16 bardzo smakowitych pralin czekoladowych. To wspaniałe opakowanie zawiera 4 różne rodzaje pralin, łącząc klasyczne pralin i oryginalne smaki. CAPRI Klasyka! Pralin z orzechów laskowych z Piemoncie IGP i czekolady mlecznej. CAMARGUE Orzeszki ziemne i sól morska. Uwaga! Uzależniające! ROUSSILLON pyszny pralin z migdałów i cytryny. Dla miłośników...
Francja, Vourles
...*, Papryka słodka*, Sól morska z Guérande IGP, Pietruszka*, Pieprz czarny*. (*Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego). Średnie wartości odżywcze na 100 g: Energia 373,5 kcal/1530,8 kJ - Tłuszcze 11 g - w tym tłuszcze nasycone 1,6 g - Węglowodany 42,4 g - w tym cukry 4,9 g - Błonnik pokarmowy 17,4 g - Białko 18,5 g - Sól 1,4 g Zastosowanie: Dodać wodę w odpowiednich proporcjach. Opakowanie: Worek 5 kg - Worek 25 kg - Opakowanie dostosowane na życzenie w BigBag. Certyfikacja: Rolnictwo ekologiczne UE. Gwarantowany minimalny termin przydatności do spożycia przy odbiorze produktu: 4 miesiące.
Francja, Guenange
... zioła prowansalskie delikatnie aromatyzują przepis. Możesz go używać jako przyprawy, jako dodatek do sosu, do Twoich palet w stylu Diable, do warzywnych woks, a przede wszystkim do kurczaków! Składniki: MUSZTARDA z Alzacji 41% (woda, nasiona MUSZTARDY, ocet, sól, przyprawy, naturalne aromaty, bisulfid sodu), miód IGP z Alzacji 20%, sok z cytryny, ocet, czosnek, sól, imbir, zioła prowansalskie. Wyprodukowano we Francji 250 ml 0 (Skala Scoville)...
Hiszpania, Pobladura de Pelayo García
... dostosowanie do nowoczesnych systemów w naszych zakładach zapewniają najwyższą jakość wędlin i solanek Ferju. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane bezglutenowo, bez konserwantów i barwników. Niektóre z naszych produktów to: Cecina de León IGP, Chorizo extra domowy (sarta, cular i vela), Salchichón extra domowy (sarta i cular), Szynka serrano, Lomo embuchado, Panceta naturalna (wędzona i przyprawiana), Wędzona język (wieprzowy i wołowy), Przyprawiona żeberka, Wędzony lacón.
Włochy, Castelverano
Essencje Sycylii i Produkty Typowe: Oliwki, Oliwa z Nocellara del Belice, Miód Bio, Wino Dop IGP, Oregano, Kapary, Passito Zibibbo z Pantellerii, Dżemy i Konfitury, Czarny Chleb z Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Owoce Martorany, Suszone Pomidory, Czosnek z Nubii, Pasztet Busiate, Sól Trapani, Amaro Selinunte. Wszystkie lokalne i tradycyjne produkty o wysokiej jakości i naturalnym smaku.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play