Hiszpania, El Puntal (murcia)
... zdolności do wzmacniania układu odpornościowego. W kuchni używana jest do przyprawiania sałatek, marynowania mięs i ryb oraz przygotowywania deserów, takich jak ciasta i sorbety. Stosuje się ją również w przygotowywaniu orzeźwiających napojów, takich jak lemoniady i koktajle. W perfumerii olejek eteryczny z cytryny pozyskiwany jest ze skórki i wykorzystywany ze względu na swój świeży, czysty aromat...
Niemcy, Bad Bentheim
... (Aurantii dulcis pericarpium) pochodzą z Ghany. Świeża pomarańcza już smakuje wspaniale, ale mielone skórki pomarańczowe dodają jeszcze więcej smaku. Proszek ze skórek pomarańczowych jest zatem idealny do nadawania potrawom charakterystycznego smaku pomarańczy. Doskonały w połączeniu z czarną lub zieloną herbatą lub czystym rooibosem. Granulat pomarańczowy można również stosować w różnych rodzajach ryb i kurczaka. Zdrowe właściwości mielonych skórek pomarańczowych Skórki pomarańczowe zawierają różne fitonutrienty, w tym beta-karoten i kilka flawonoidów…...
Francja, Paris
Nasza Misja W Cernunos oferujemy 100% naturalne przysmaki do żucia, bez chemikaliów, dla przyjemności i treningu psów. Każdy pies jest wyjątkowy, dlatego dbamy o ich dobrostan, oferując zdrowe i odżywcze produkty. Żucie jest niezbędne dla psów: wzmacnia szczęki, usuwa płytkę nazębną, łagodzi dziąsła i zwalcza nudę. Wierzymy w zdrową dietę, wolną od dodatków i chemikaliów. Nasza Obietnica Oferuje...
Niemcy, Bonn
... szczęście i dobrobyt i często są używane jako prezent noworoczny. 13. Wykorzystanie jako alternatywne lekarstwo Skórki pomarańczowe i ich oleje są powszechnie stosowane w medycynie naturalnej. Olejek eteryczny działa uspokajająco i poprawia nastrój, a także jest wykorzystywany w aromaterapii. W tradycyjnej medycynie pomarańcze służą do wzmacniania odporności i jako środek na przeziębienie, a ekstrakty ze...
Hiszpania, Guardamar Del Segura
...Przyprawa przygotowana z kwiatowej soli i mieszanki skórki cytrusowej Składniki: Kwiatowa sól (90%), mieszanka skórki cytrusowej (10%): (pomarańcza i cytryna). Zalecenia: Idealna do przyprawiania mięs, warzyw, owoców morza oraz ryb grillowanych, smażonych lub pieczonych. Informacje żywieniowe na 100 g: Wartość energetyczna: 16 Kj/4 Kcal. Tłuszcze: 0 g, w tym nasycone: 0 g. Węglowodany: 0,5 g, w tym cukry: 0,5 g. Białko: 0 g. Sól: 84,9 g. Cylindryczny pojemnik na sól z kartonu 100% nadającego się do recyklingu o wadze 100 g.
... niepowtarzalny aromat, smak i poziom cukru. Pomidor datterino, znany ze swojej delikatnej skórki, chrupkości, konsystencji i zawsze wysokiego poziomu Brix, zachowuje swoje doskonałe właściwości organoleptyczne zarówno zbierany w gronach, jak i jako pojedynczy owoc. Na surowo lub gotowany, pomidor datterino nadaje się do wszelkich zastosowań w kuchni: doskonały w sałatkach lub jako szybka przekąska/przystawka, znakomity w przygotowywaniu sosów lub sosów do specjalnych makaronów. Opakowanie: 250 g, 300 g, 350 g...
Francja, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... koncentrację cukru. To delikatność skórki jagód umożliwia ten proces i prowadzi do bardzo wysokiego poziomu cukru. Następnie, starzony w dębowych beczkach przez 5 lat, ocet jest odbarwiany i staje się całkowicie "przezroczysty" w procesie 100% naturalnym. Dzięki swojej przezroczystości nie zmienia koloru potraw. Jego niezwykły aromat suszonych winogron, karmelu i miodu oraz słodko-kwaśny smak sprawiają, że ten ocet jest UNIKALNYM przyprawą. Używany na surowo do sałatek oraz do ryb z grilla, kurczaka, owoców morza, doda wyjątkowego smaku...
Hiszpania, Granada
... lukrecji. Długi i trwały. Zalecana temperatura podania: 17℃ Zalecane połączenia: Odpowiedni do tradycyjnych potraw duszonych (gulasze, zupy), pieczonych mięs i tłustych ryb. Wzmacnia smaki wędlin, pasztetów i dojrzewających serów. Winnice rozciągają się na zboczach Sierra Nevada, w Parku Naturalnym Sierra de Huétor i Parku Naturalnym Sierra de Baza, na średniej wysokości 1000 metrów nad poziomem morza: Wysoka Andaluzja. Winiarnia zintegrowana z Centrum Doskonałości Sektora Rolno-Spożywczego w Granadzie.
ufs.country_names.RU, Alekseevka
...Specjalistyczny tłuszcz do smażenia Oilmix to uniwersalny produkt do smażenia różnorodnych produktów: frytek, mięsa, kurczaka, ryb, pączków, ciast i innych wyrobów ciastkarskich, a także do wykorzystania w produkcji chipsów, przekąsek i makaronu instant. Tłuszcze do głębokiego smażenia Oilmix oferują znaczące zalety w porównaniu do tradycyjnych olejów roślinnych. Dzięki optymalnie dobranej kompozycji tłuszczu i oleju oraz wprowadzeniu przeciwutleniaczy, mogą być używane przez dłuższy czas. Zapewniają powstawanie pysznej, złotej skórki, podkreślają smak i aromat przygotowywanej potrawy.
... klasyczne i wyrafinowane Są produkowane z miłością ręcznie i w małych ilościach. Bez sztucznych barwników i aromatów, jedynie kwas sorbinowy zawarty w cukrze żelującym oraz kwas cytrynowy jako środek zakwaszający. Są również dostępne: dżemy owocowe bez dodatku cukru, z 100% czystych owoców. Lub w jakości bio. Oczywiście z rolnictwa ekologicznego. Dla wszystkich, którzy chcą dodać swoje zdanie Musztardy i chutneye Czy to do ryb czy mięsa, do kiełbasy czy pasztetu, do wzbogacania zup, do dressingów, do sera lub po prostu na chleb.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play