... tradycyjnego cukru.
Ten słodzik jest szczególnie ceniony przez wegan, ponieważ zastępuje miód w ich diecie. Jest dodatkiem do herbaty, napojów i koktajli. Łatwo rozpuszcza się nawet w zimnych napojach. Ciemny nektar jest używany w przygotowaniu różnych rodzajów deserów, ponieważ ma smak podobny do karmelu. W ten sposób możemy go również używać jako polewy do naleśników lub gofrów. Dobrze sprawdza się także jako dodatek do owoców morza. Syrop agawowy można podgrzewać.
...Syropglukozowy to słodki syrop uzyskiwany z hydrolizy skrobi. Składa się głównie z glukozy, maltozy i maltodekstryn. Syrop ten jest powszechnie stosowany w przemyśle spożywczym jako środek słodzący, zagęszczający oraz zatrzymujący wilgoć. Można go znaleźć w różnych produktach spożywczych, takich jak cukierki, napoje gazowane, wypieki i sosy. Oprócz zastosowania w żywności, syropglukozowy jest...
...Syropglukozowy jest ważnym surowcem dla przemysłu cukierniczego i dżemowego, a także dla piekarstwa i konfekcjonowania. Syropglukozowy 45° można formować w kulki rękami, ponieważ dzięki wyższej zawartości suchej masy jest bardziej zwarty. Może być zatem dobrze wykorzystywany np. do polew do ciast, pralinek, czekolady modelarskiej, cukierków i lodów.
Żywność, Pasze, Farmacja.
Nasza kluczowa kompetencja, oparta na wieloletnim doświadczeniu w handlu surowcami. 40 lat doświadczenia w obszarach Żywność, Pasze i Farmacja mówi samo za siebie. Naszym celem są produkty wysokiej jakości, połączone z oferowanym wsparciem technicznym naszego zespołu sprzedaży.
Szerokie portfolio produktów renomowanych, głównie europejskich producentów, czyni nas intere...
LIA MOOS jest specjalizowana w eksporcie i imporcie produktów drewnianych, takich jak epal pallets, europallets, oraz w produktach związanych z biopaliwami, takich jak houtpellets, Einplus pellets, houtblokken, spar blokken, zaaghout, zoetwaren, schoonheidsproducten, tarwe, suiker, spijsoliën, oliehoudende zaden, oliemeel extracten, peulvruchten, linzen, specerijen, verpakkingsmaterialen, eetbare ...
... karmelem i solą z Guérande, zapakowany w woreczek 200g z tekturowym dnem, który zawiera nugatowe papiloty.
Składniki: cukier, syropglukozowy, miód, migdały, karmel z solonym masłem (8,7%), cukier puder, skrobia ziemniaczana, chleb niesfermentowany (woda, oliwa z oliwek, mąka), białko jajka, naturalny ekstrakt waniliowy. Sposób produkcji: Miód i syropglukozowy są gotowane w kotle, białko jajka jest uzupełniane przez gotowany cukier, wanilię, migdały i karmel.
Alergeny: migdały, jajka, możliwe śladowe ilości orzechów.
...Nasze zupełnie nowe karmelki przygotowane z solą morską z mojego bagna.
Są wytwarzane w sposób rzemieślniczy.
Lista składników:
Syropglukozowy, cukier, proszek z mleka pełnotłustego, masło, dextroza, sól morska z wyspy Ré (<1%), sól z wyspy Ré, węglan sodu, emulgator: lecytyna słonecznikowa...
... jogurtowy, olej palmowy, środek glazurujący: E904 (powłoka), E414 (guma arabska), syropglukozowy, cukier. Może zawierać śladowe ilości glutenu, orzeszków ziemnych i innych rodzajów orzechów.
Pochodzenie
Indie są głównym producentem nerkowców. Inne kraje pochodzenia to Brazylia, Mozambik, Kenia, Tanzania, Wietnam i Sri Lanka.
...GUMY TARA KALYS to składniki zawierające do 95% włókna roślinnego: galaktomannan z Tary. GUMY TARA KALYS to dodatki o interesujących właściwościach funkcjonalnych i profilu organoleptycznym, pochodzące z nasion roślin strączkowych. Umożliwiają formułowanie z mniejszą ilością cukrów przyswajalnych (zastępują w szczególności skrobie i syropglukozowy).
... mleko w proszku 7%, syropglukozowy. Może zawierać: orzechy laskowe, orzechy i jaja.
Alergeny pod lupą
Mleko, pszenica, soja.
Dobrze przechowywać, to nie jest skomplikowane
Régilait Dżem Mleczny z nutą speculoos przechowuje się przez 15 miesięcy przed otwarciem i 1 miesiąc po otwarciu, w temperaturze pokojowej. Nie wkładać do lodówki po otwarciu.
Rurka plastikowa, korek: wyrzucić z odpadami komunalnymi.
... na 100g, całkowita zawartość cukru 60g na 100g
Od 1885 roku sekrety wiecznej młodości! Krem z kasztanów z Ardèche to przepis stworzony przez Clémenta Faugiera w 1885 roku w Privas. Przepis ten pozostał niezmieniony od momentu swojego powstania, wykorzystuje tylko naturalne składniki. Składniki: kasztany, cukier, kawałki kasztanów w cukrze, woda, syropglukozowy, naturalny aromat waniliowy
Przygotowany z 45g owoców na 100g, całkowita zawartość cukru 60g na 100g
Kod: 502
Waga netto (g): 1000
Waga brutto (g): 1250
Cena netto: 7.56
Cena brutto: 7.98...
...Włóż słomkę do szklanki (około 200 ml) mleka w temperaturze pokojowej i delektuj się smakami.
Ostrzeżenia: Dzieci poniżej 3. roku życia mogą korzystać tylko pod nadzorem rodziców!
Nie tnij słomki.
Składniki: Cukier, fruktoza, odtłuszczone kakao w proszku, syropglukozowy, witaminy i minerały [glukonian cynku, witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny), witamina D (cholekalcyferol)]. Aromaty naturalne, barwnik [karoteny (β-karoten)].
Przechowywanie: Trzymać z dala od wilgoci i światła!
...).
Wskaźnik Dextrose Equivalent (DE)
Numer DE glukozy mówi coś o sile wiązania i słodkości glukozy i zależy od stopnia, w jakim zastosowano hydrolizę. Skrobia jest przekształcana w glukozę poprzez hydrolizę. Na skali od 0 do 100, 0 to czysta skrobia, a 100 to czysta glukoza. Im niższy numer, tym wyższa siła wiązania produktu. Im wyższy numer, tym wyższa słodkość.
Zastosowanie
Proszek glukozowy DE 29 to odwodniony syropglukozowy. Zapobiega on rekryształizacji cukru w słodyczach. Ponadto nadaje elastyczność...
...Syrop inwertowany
W każdej pożądanej koncentracji i inwertowaniu
Syropglukozowy
Różne lepkości, skład węglowodanów i słodkość
Mieszanki
Mixtozy (cukier i inne rodzaje cukru), miód kwiatowy, aromaty
Syrop jasny i ciemny
Syrop spożywczy, syrop fruktozowy, syrop chlebowy z pumpernickla, syrop buraczany, ciemny syrop do ciast, syrop słodowy, melasa z trzciny cukrowej
Krem inwertowany
Jasny...
...Glukoza i syropy glukozowo-fruktozowe z kukurydzy i pszenicy
- różne wartości DE i lepkość
- również syrop glukozowo-fruktozowy
- towary w beczkach, IBC lub luzem w cysternie
- towary certyfikowane, Halal i Koszer, bez GMO...
...Twoja nowa rutyna CBD w postaci smacznych i pysznych cukierków z p’tits Sivazen na bazie CBD, produkowanych ręcznie we Francji.
Każdy cukierek zawiera 10 mg CBD i zawsze brak w nim THC, więc nie niesie ze sobą ryzyka uzależnienia ani zaburzeń myślenia.
Skład:
Cukier, syropglukozowy, olejek eteryczny cytrynowy, miód lawendowy AOP, krem tartarowy (kwas), CBD, cukier puder, 0 barwnika.
– CBD: 10mg CBD na cukierek.
– Ewentualne śladowe ilości mleka i orzechów.
Waga netto:
140g (w tym 300mg CBD)
Opakowanie:
– Szklane słoiki hermetyczne i nadające się do recyklingu
– Zawiera ± 30 cukierków...